BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόνο τη μεγάλη μεταγραφή-για το πολύ χρήμα λέμε- δεν κατάφερα να κάνω ακόμη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος
Τελικά έγινα μαμά. και παλι... συναρπαστικότατο.
Έχει πλάκα όμως… ελάχιστοι είναι εκείνοι που κάνουν πραγματικότητα το παιδικό τους Όνειρο... οι πιο τυχεροί το κάνουν hobby…
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
αεροσυνοδός
νηπιαγωγός
αστυνομικός
κτηνίατρος
αυτά τα 4 κυρίως
giamen
Εκκολαπτόμενο μέλος
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Το όνειρό μου ήταν να γίνω δικηγόρος! Δυστυχώς δεν τα κατάφερα!
Klaus
Διάσημο μέλος
Για βιοποριστικούς λόγους το τελευταίο για χόμπι το προηγούμενο
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος
Εβαλα τα χερακια μου κι εβγαλα τα ματακια μου. Καλα να παθω για να χω αδυναμια στο μπαμπα.
Και τωρα θελω να γινω αυτο που ημουν τοτε.
Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος
-συγγραφέας
-φιλόλογος
-διερμηνέας
-ψυχολόγος
Για λίγο ήθελα οικονομικά επίσης αλλά κατέληξα στην Πληροφορική .
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Όταν ήμουν μικρούλα ήθελα να γίνω κτηνίατρος (για να βοηθάω τα ζώα), μετα ήθελα να γίνω περιπτερού (για τις σοκολάτες), μετά αστυνομικός (μου αρεσαν οι στολές στους, αυτο ευτυχως μου πέρασε γρήγορα), τωρα προσπαθώ να γίνω ναυπηγός κ ελπιζω να μην το μετανιώσω...
Ωχ τώρα που το σκέφτομαι και εγώ ήθελα να γίνω περιπτερού για τον ίδιο ακριβώς λόγο!
kalypso
Περιβόητο μέλος
Όταν ήμουν μικρούλα ήθελα να γίνω κτηνίατρος (για να βοηθάω τα ζώα), μετα ήθελα να γίνω περιπτερού (για τις σοκολάτες), μετά αστυνομικός (μου αρεσαν οι στολές στους, αυτο ευτυχως μου πέρασε γρήγορα), τωρα προσπαθώ να γίνω ναυπηγός κ ελπιζω να μην το μετανιώσω...
Ναυπηγός πώς και έγινες;;
Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναυπηγός πώς και έγινες;;
ελα μου ντε...ισως η αδυναμια στον μπαμπά μου...δε ξερω...
κοιτα δεν ειναι οτι δεν μ'αρεσει...απλά δεν ηταν ποτέ το ονειρό μου...
kalypso
Περιβόητο μέλος
ελα μου ντε...ισως η αδυναμια στον μπαμπά μου...δε ξερω...
κοιτα δεν ειναι οτι δεν μ'αρεσει...απλά δεν ηταν ποτέ το ονειρό μου...
Βασικά, από όσους είμαστε εκεί μέσα, πιστεύω ότι ούτε των μισών δεν ήταν όνειρο!
μαριαχ
Νεοφερμένος
cosette
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν ας το πάρουμε χρονολογικά:
Από πολύ μικρή ήθελα να γίνω κτηνίατρος (και όταν έκανα το μηχανογραφικό ήθελα κατα βάθος... αν όμως είχαμε κτηνιατρική στην Αθήνα)
Στο νηπιαγωγίο ήθελα να γίνω ζωγράφος και χορεύτρια (αυτά μπορούν να γίνουν ακόμα ως hobbies...so no problem)
Στο δημοτικό ήθελα να γίνω δασκάλα (στις πρώτες τάξεις, μετά κατάλαβα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να αντέξω με την καμία), δημοσιογράφος, ηθοποιός, again κτηνίατρος, γιατρός και αστρονόμος.
Στο γυμνάσιο κινούμενη σε παρόμοιο κλίμα, ήθελα να γίνω γιατρός(όχι παιδίατρος), χημικός, αρχιτέκτονας , διαφημιστής ... αρχαιολόγος και ψυχολόγος.
Τον κτηνίατρο τελικά τον απέκλισα γιατί δεν θα άντεχα να βλέπω ζωάκια θύματα της ανθρώπινης βαρβαρότητας...
Στο λύκειο (που υποτίθεται ότι καταστάλαξα λαμβάνοντας υπόψη και τις δυσκολίες του κάθε επαγγέλματος) ήθελα να γίνω γιατρός, διαφημιστής, οικονομολόγος ή αρχιτέκτονας.
Βέβαια έως και τη β λυκείου σκεφτόμουνα και για χημικός, χημικός μηχανικός
Σήμερα είμαι φοιτήτρια και μία εν δυνάμει οικονομολόγος και πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένη με την έκβαση των πραγμάτων. Πιστεύω ότι ακόμα και στην ιατρική να περνούσα δεν θα άντεχα την αναμονή και φυσικά ποτέ δε θα έβρισκα δουλεία στην Ελλάδα, καθώς με ενδιέφερε περισσότερο ή έρευνα. Πραγματικά θεωρώ πολύ ενδιαφέρρουσα τη σύνδεση της οικονομίας με την πολιτική, τις διεθνείς σχέσεις και τον αντίκτυπό της στην κοινωνία και πιστεύω ότι τελικά έχω κατασταλάξει ότι αυτό πραγματικά θέλω να κάνω.
(Αν, λέμε τώρα, ξαναλλάξω γνώμη μπορώ πάντα να γίνω σεφ)
Sorry, για το σεντονάκι
Nininaou
Διάσημο μέλος
Στο δημοτικό βιβλιοθηκάριος ("βιβλιοθήκης"), μουσικός, "αριθμητικός", ζωγράφος, και τώρα αρχιτέκτονας...Είδωμεν...
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
blk88memorz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχαιολόγος, Αστροναύτης και Power Ranger.
Hahahah. Τλκ δεν με κόβω να ακολουθώ τα όνειρα μ
dalcfu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.