Τα πιο σκληρά/bitchy θηλυκά του e-steki !

rootbreaker
Sofia Loony
Dalian
Diotima
Χαρουλινι(^^)

με οποια σειρα θελετε :P :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

rootbreaker
Sofia Loony
Dalian
Diotima
Χαρουλινι(^^)

με οποια σειρα θελετε :P :redface:

Με προκαλείς να ανοίξω θέμα με σκληρά αρσενικά και να σε βάλω τελευταίο στη λίστα! :whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πώς και λείπω από την λίστα; :hmm:

Δέν έχεις δείξει καθόλου τέτοια δείγματα:P
περίεργο γιατί κάποιες φορές γίνομαι αρκετά απότομη και ενίοτε ορισμένοι χρήστες με φοβούνται και δεν ξέρω το γιατί :(

To Χαρουλίνι στην λίστα; :rofl:

@Λένω με διαφορά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

@Agaphbou μου εριξε χιλοπιτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρεξηγούμαι που δεν είμαι στη λίστα αυτή.

Παρεξηγούμαι που δεν είμαι στη λίστα αυτή.
Και αυτό ακριβώς αποδεικνύει γιατί δεν είσαι! Η ιδιοτροπη δεν είναι αυτομάτως και σκληρή ή σκύλα! :bleh: :devil:

Και αυτό ακριβώς αποδεικνύει γιατί δεν είσαι! Η ιδιοτροπη δεν είναι αυτομάτως και σκληρή ή σκύλα! :bleh: :devil:
Μπα μια χαρά είμαι. Έχω αυτογνωσία. Ξέρεις πόσοι θα με είχαν σε ignore αν δεν ήμουν μοντ; :look:

Γιατί δεν έχουμε θέμα με τους πιο σκληρούς καριοληδες του φόρουμ; Τι σεξισμος. :(

Γιατί δεν έχουμε θέμα με τους πιο σκληρούς καριοληδες του φόρουμ; Τι σεξισμος. :(
Γιατί δεν πιστεύουμε οτι έχουμε τέτοιους στο φόρουμ. Duh.

Μόνο μία αξίζει να μπει σε αυτή την λίστα και είναι...η @Averkina

Μια άγρια φοράδα που τρέχει με φόρα στα λιβάδια του φόρουμ δαγκώνοντας ότι βρει μπροστά της, ποιός επιβήτορας θα βρεθεί να την τιθασέψει?
Aumgim5.gif

Μόνο μία αξίζει να μπει σε αυτή την λίστα και είναι...η @Averkina

Μια άγρια φοράδα που τρέχει με φόρα στα λιβάδια του φόρουμ δαγκώνοντας ότι βρει μπροστά της, ποιός επιβήτορας θα βρεθεί να την τιθασέψει?
Aumgim5.gif
güzeeel...güzeeel !!:devil:

Για να ξεθάψουμε και αυτο το θέμα για πειτε εν ετει 2022 τα τοπ 3 σκληρα/bitchy θηλυκά

Πουπουλίνα μου έρχεται μόνο…

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back