Τα πιο σκληρά/bitchy θηλυκά του e-steki !

Alejandro Papas

Περιβόητο μέλος

Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.267 μηνύματα.
rootbreaker
Sofia Loony
Dalian
Diotima
Χαρουλινι(^^)

με οποια σειρα θελετε :P :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Loony

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.748 μηνύματα.
rootbreaker
Sofia Loony
Dalian
Diotima
Χαρουλινι(^^)

με οποια σειρα θελετε :P :redface:

Με προκαλείς να ανοίξω θέμα με σκληρά αρσενικά και να σε βάλω τελευταίο στη λίστα! :whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ceres Victoria

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.934 μηνύματα.
πώς και λείπω από την λίστα; :hmm:

Mercury

Επιφανές μέλος

Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.588 μηνύματα.

Ceres Victoria

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.934 μηνύματα.
Δέν έχεις δείξει καθόλου τέτοια δείγματα:P
περίεργο γιατί κάποιες φορές γίνομαι αρκετά απότομη και ενίοτε ορισμένοι χρήστες με φοβούνται και δεν ξέρω το γιατί :(

kaleidoscope

Επιφανές μέλος

Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.248 μηνύματα.
To Χαρουλίνι στην λίστα; :rofl:

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.552 μηνύματα.
Παρεξηγούμαι που δεν είμαι στη λίστα αυτή.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.238 μηνύματα.

Himela

Συντονίστρια

Και αυτό ακριβώς αποδεικνύει γιατί δεν είσαι! Η ιδιοτροπη δεν είναι αυτομάτως και σκληρή ή σκύλα! :bleh: :devil:
Μπα μια χαρά είμαι. Έχω αυτογνωσία. Ξέρεις πόσοι θα με είχαν σε ignore αν δεν ήμουν μοντ; :look:

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Γιατί δεν έχουμε θέμα με τους πιο σκληρούς καριοληδες του φόρουμ; Τι σεξισμος. :(

Himela

Συντονίστρια

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.268 μηνύματα.
Μόνο μία αξίζει να μπει σε αυτή την λίστα και είναι...η @Averkina

Μια άγρια φοράδα που τρέχει με φόρα στα λιβάδια του φόρουμ δαγκώνοντας ότι βρει μπροστά της, ποιός επιβήτορας θα βρεθεί να την τιθασέψει?
Aumgim5.gif

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.
Για να ξεθάψουμε και αυτο το θέμα για πειτε εν ετει 2022 τα τοπ 3 σκληρα/bitchy θηλυκά

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.322 μηνύματα.
Πουπουλίνα μου έρχεται μόνο…

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.322 μηνύματα.
Α, και Nelliel

Χρήστες Βρείτε παρόμοια