BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
23-03-22
01:00
το ακριβως αναποδο....ανασταίνω παλιά θεματα χαχαχαΝεκροθάφτης την είδες απόψε;
Είμαι έτοιμη. Αρχίστε
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,911 μηνύματα.
23-03-22
01:00
Ξέρει ο Γιάννης ότι τη θεωρείς bitch εεε; Σα δε ντρέπεσαι...Πουπουλίνα μου έρχεται μόνο…
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,237 μηνύματα.
23-03-22
01:44
Ε ρε κακομοίρηδες, αμα ξέρατε τι λίρα 100 είναι η Πούπι δε θα τη λέγατε μπίτσι.
Και γαμώ τις γυναικάρες είναι, όπως πρέπει. Μια καρδιά χρυσάφι, ΝΟΥΦΑΡΟ. ΤΟΝΟΣ ΡΙΟ ΜΑΡΕ. Κόβεται με την καρδιά ενός μαρουλιού.
Στα ίσα και δεν κρύβεται, οτι ειναι το δείχνει, αληθινή Γυναίκα.
(σοβαρολογώ)
Άκου μπίτσι η πουπάρα... Ρεμπεσκέδες, αλητήριοι, τεντυμπόηδες...
Και γαμώ τις γυναικάρες είναι, όπως πρέπει. Μια καρδιά χρυσάφι, ΝΟΥΦΑΡΟ. ΤΟΝΟΣ ΡΙΟ ΜΑΡΕ. Κόβεται με την καρδιά ενός μαρουλιού.
(σοβαρολογώ)
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,283 μηνύματα.
23-03-22
07:30
Mωρο μου,μαναρι μου,σουτζουκακι μου γλυκο,γαλακτομπουρεκακι μου ομορφο,σνιτσελακι μου καμαρωτο,για αυτο σε αγαπω,διοτι εχεις καταλαβει τι ψυχουλα εχω!Ε ρε κακομοίρηδες, αμα ξέρατε τι λίρα 100 είναι η Πούπι δε θα τη λέγατε μπίτσι.
(σοβαρολογώ)
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,911 μηνύματα.
23-03-22
08:38
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,054 μηνύματα.
23-03-22
08:55
Πήγαινε πιο πολύ για το σκληρό κομμάτι. Ως δυναμική το εννοούσα
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,032 μηνύματα.
28-05-24
17:25
Eγω
Εγω πριν κουρευτώ
Εγώ με μουστάκι
Εγω ξυρισμένος
Εγω στο μελλον
Εγω πριν κουρευτώ
Εγώ με μουστάκι
Εγω ξυρισμένος
Εγω στο μελλον
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,809 μηνύματα.
31-05-24
16:50
έχουν υπάρξει cringe τίτλοι και τίτλοι εδώ μέσα αλλά σαν αυτόν ποτέ. Τι σκατά;;;;;
Pak
Επιφανές μέλος
31-05-24
17:03
Απλά ζηλεύεις που δεν είσαι στη λίστα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,809 μηνύματα.
31-05-24
19:24
Να γίνει τότε λίστα με το ποιοι είναι τα πιο assholes αρσενικά του φόρουμΑπλά ζηλεύεις που δεν είσαι στη λίστα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.