Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4,300 μηνύματα.
26-03-12
16:26
rootbreaker
Sofia Loony
Dalian
Diotima
Χαρουλινι(^^)
με οποια σειρα θελετε
Sofia Loony
Dalian
Diotima
Χαρουλινι(^^)
με οποια σειρα θελετε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,754 μηνύματα.
26-03-12
16:30
rootbreaker
Sofia Loony
Dalian
Diotima
Χαρουλινι(^^)
με οποια σειρα θελετε
Με προκαλείς να ανοίξω θέμα με σκληρά αρσενικά και να σε βάλω τελευταίο στη λίστα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,934 μηνύματα.
27-03-12
08:18
πώς και λείπω από την λίστα;
Mercury
Επιφανές μέλος
Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,611 μηνύματα.
27-03-12
12:34
πώς και λείπω από την λίστα;
Δέν έχεις δείξει καθόλου τέτοια δείγματα
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,934 μηνύματα.
28-03-12
04:55
περίεργο γιατί κάποιες φορές γίνομαι αρκετά απότομη και ενίοτε ορισμένοι χρήστες με φοβούνται και δεν ξέρω το γιατίΔέν έχεις δείξει καθόλου τέτοια δείγματα
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9,248 μηνύματα.
28-03-12
08:49
To Χαρουλίνι στην λίστα;
Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
02-07-20
13:01
@Λένω με διαφορά.
Guest 875331
Επισκέπτης
03-07-20
15:09
@Agaphbou μου εριξε χιλοπιτα
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
03-07-20
19:31
@Agaphbou μου εριξε χιλοπιτα
Καλά σου έκανα. Ακούς εκεί χαζογκόμενα, ξουτ.
06-03-21
17:28
Παρεξηγούμαι που δεν είμαι στη λίστα αυτή.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,237 μηνύματα.
06-03-21
18:21
Και αυτό ακριβώς αποδεικνύει γιατί δεν είσαι! Η ιδιοτροπη δεν είναι αυτομάτως και σκληρή ή σκύλα!Παρεξηγούμαι που δεν είμαι στη λίστα αυτή.
06-03-21
20:15
Μπα μια χαρά είμαι. Έχω αυτογνωσία. Ξέρεις πόσοι θα με είχαν σε ignore αν δεν ήμουν μοντ;Και αυτό ακριβώς αποδεικνύει γιατί δεν είσαι! Η ιδιοτροπη δεν είναι αυτομάτως και σκληρή ή σκύλα!
Guest 209912
Επισκέπτης
06-03-21
20:31
Γιατί δεν έχουμε θέμα με τους πιο σκληρούς καριοληδες του φόρουμ; Τι σεξισμος.
06-03-21
20:36
Γιατί δεν πιστεύουμε οτι έχουμε τέτοιους στο φόρουμ. Duh.Γιατί δεν έχουμε θέμα με τους πιο σκληρούς καριοληδες του φόρουμ; Τι σεξισμος.
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
07-03-21
03:16
Μόνο μία αξίζει να μπει σε αυτή την λίστα και είναι...η @Averkina
Μια άγρια φοράδα που τρέχει με φόρα στα λιβάδια του φόρουμ δαγκώνοντας ότι βρει μπροστά της, ποιός επιβήτορας θα βρεθεί να την τιθασέψει?
Μια άγρια φοράδα που τρέχει με φόρα στα λιβάδια του φόρουμ δαγκώνοντας ότι βρει μπροστά της, ποιός επιβήτορας θα βρεθεί να την τιθασέψει?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,283 μηνύματα.
07-03-21
09:05
güzeeel...güzeeel !!Μόνο μία αξίζει να μπει σε αυτή την λίστα και είναι...η @Averkina
View attachment 76711
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
23-03-22
00:37
Για να ξεθάψουμε και αυτο το θέμα για πειτε εν ετει 2022 τα τοπ 3 σκληρα/bitchy θηλυκά
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,054 μηνύματα.
23-03-22
00:59
Πουπουλίνα μου έρχεται μόνο…
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,911 μηνύματα.
23-03-22
00:59
Νεκροθάφτης την είδες απόψε;Για να ξεθάψουμε και αυτο το θέμα για πειτε εν ετει 2022 τα τοπ 3 σκληρα/bitchy θηλυκά
Είμαι έτοιμη. Αρχίστε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.