BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
Guest 528707
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
23-03-22
17:52
Είπες ναι ?εΙΤΕ ΜΈΣΑ ΕΊΤΕ ΈΞΩ δεν θα τα γλιτωσουμε τα χάπια χαχα
ναι βρε εννοειται ο Ντεβιλ ειναι συνεπης τύπος -.-
Έλα ρε συ δείξε μια φορά ασυνεπεια, μην φοβάσαι δεν θα σε παρεξηγησω ...
Άσε έχεις και τη @Υδροχόος
Σαν καλή φίλη σου σου επιτρέπω να πας εκεί, είμαι large τύπος εγώ!
Για τους φίλους θυσία
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
23-03-22
17:53
Ο Βαλ και γω μπορούμε να επικοινωνουμε μια ωρα μαξ κάθε μερα. Καθόλου μα καθόλου παραπάνω.
Σε διαφορετική περίπτωση :
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,117 μηνύματα.
23-03-22
17:54
ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΤΕ.-
Ακους εκεί, Αυτοκράτειρα Πακ...
Μπρρρ Παναγία μου...
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
23-03-22
17:54
Αι μωρ φοραδισιο πιγκαλΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΤΕ.-
Ακους εκεί, Αυτοκράτειρα Πακ...
Μπρρρ Παναγία μου...
Guest 528707
Επισκέπτης
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,117 μηνύματα.
23-03-22
17:57
Θα ρθει η ώρα σου... μετά τις 10.Αι μωρ φοραδισιο πιγκαλ
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
23-03-22
18:00
Βρε ριξτο απο τώρα βαλΘα ρθει η ώρα σου... μετά τις 10.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
23-03-22
18:00
Devil
Επιφανές μέλος
Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 23,811 μηνύματα.
Pak
Επιφανές μέλος
23-03-22
18:02
Νιώθεις μοναξιά; Σου έχω τη λύση.
Νίκος (λέμε τωρα),ετών 22 . Ενα μικρο θεματάκι υπάρχει εεε χρησιμοποιεί internet explorer, αλλά κατά τ'άλλα είναι κελεπούρι.
Κράτα τον μη σου φύγει, μου τον ζητάνε και απο αλλού.
@Nick890
Guest 528707
Επισκέπτης
23-03-22
18:04
Εγώ θα σας παντρευα ...Με άλλη(αλλες) είχα κάνει απο εδώ....
Διάβαζα ποστ και έλεγα ο θηλυκός Ντεβιλ και δεν πέφτω έξω σε αυτά..φαντάσου το λέω και από εδώ..
Αν και πλέον καμία φορά η τόση ταύτιση δεν έχει διάρκεια...
2 καλά προξενια έκανα και τα δύο παντρεμένοι είναι και με παιδάκια μάλιστα
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
23-03-22
18:04
Να τον δώσεις αλλού Μόνο μοναξιά δεν νιώθω.Νιώθεις μοναξιά; Σου έχω τη λύση.
Νίκος (λέμε τωρα),ετών 22 . Ενα μικρο θεματάκι υπάρχει εεε χρησιμοποιεί internet explorer, αλλά κατά τ'άλλα είναι κελεπούρι.
Κράτα τον μη σου φύγει, μου τον ζητάνε και απο αλλού.
@Nick890
Devil
Επιφανές μέλος
Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 23,811 μηνύματα.
23-03-22
18:05
Εγώ θα σας παντρευα ...
Διάβαζα ποστ και έλεγα ο θηλυκός Ντεβιλ και δεν πέφτω έξω σε αυτά..φαντάσου το λέω και από εδώ..
Αν και πλέον καμία φορά η τόση ταύτιση δεν έχει διάρκεια...
2 καλά προξενια έκανα και τα δύο παντρεμένοι είναι και με παιδάκια μάλιστα
Ναί , βασικά το τελευταιο προξενιο, είχα να κάνω χρόνια... δεν πηγε και τοσο καλά.
Εφαγα ΤΥΝ με μπλοκ και ντέλ... χαχαχα
Pak
Επιφανές μέλος
23-03-22
18:05
Θέλει να κάνει αίσθηση η ντιβενια φοράδα, μη δίνεις σημασία. Και μεις σκάμε που λέει ο λόγοςΒρε ριξτο απο τώρα βαλ
Είσαι σίγουρη; Μια μόνο φορά στη ζωή του έχει κάνεις τετοια τύχη.Να τον δώσεις αλλού Μόνο μοναξιά δεν νιώθω.
Καλά θα τον δώσω αλλού
Valder
Τιμώμενο Μέλος
23-03-22
18:06
Υπομονή. Το καλό πράγμα αργει να ρθει.Βρε ριξτο απο τώρα βαλ
Θέλει να κάνει αίσθηση η ντιβενια φοράδα, μη δίνει σημασία.
Joji
Επιφανές μέλος
23-03-22
Είμαι σίγουρηΜια μόνο φορά στη ζωή του έχει κάνεις τετοια τύχη.
Guest 709611
Επισκέπτης
23-03-22
Μην το ξαναδώ αυτό το όνειρο !!! Να χαρείς. Το έχουμε ξαναζήσει...Είπες ναι ?
Έλα ρε συ δείξε μια φορά ασυνεπεια, μη
@Υδροχόος
Σαν καλή φίλη σου σου επιτρέπω να πας εκεί, είμαι large τύπος εγώ!
Για τους φίλους θυσία
Γέρασα...Αφήστε με στην ησυχία μου, μεγάλη γυναίκα...
Devil
Επιφανές μέλος
23-03-22
18:07
Η αληθεια ειναι βεβαια πως αν ήξερα οτι ειναι τόσο βλήμα η συγκεκριμενη δεν θα με έβαζα κάν στη διαθεση της κρισης της.... οπως ειπα και σημερα στο φιλο γιατι τελικα τον ενημερωσα... δεν θα πηγαινα κάν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.