Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
23-03-22
20:24
Πάντως εγω διακρίνω αγάπη κάτω από αυτήν την αντιπάθεια
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,212 μηνύματα.
23-03-22
20:27
Russia called...and they want their tsar bomba back... .Να λέμε την αλήθεια, αυτό το ζευγάρι, όπως και του @giannhs2001 με την @Πουπουλίνα ήταν τα πιο ενδιαφέροντα που ακούστηκαν!
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,007 μηνύματα.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,212 μηνύματα.
23-03-22
20:29
Εε όχι και ιου .Δεν θα πω ίου γιατί είμαι ευγενική, αλλά ίου.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
23-03-22
20:30
Τον καημένο τον juste, τον έχουμε ταιριάξει με όλο το forum.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
23-03-22
20:31
Και μετά ακολουθώ εγώΤον καημένο τον juste, τον έχουμε ταιριάξει με όλο το forum.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
23-03-22
Ποιος θα είναι ο sub σε αυτή την σχέση άραγε...Τον καημένο τον juste, τον έχουμε ταιριάξει με όλο το forum.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,210 μηνύματα.
23-03-22
Το τερματισες μαναμ.
Γιαννηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...που εισαι;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,007 μηνύματα.
Pak
Επιφανές μέλος
23-03-22
20:32
Είναι το πρώτο ζευγάρι (απο τα καινουργια) στο θρεντ με τα αταίριαστα. Λίγο αντιφατικό δε βρίσκεις; αχαχαχα
Guest 896561
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
23-03-22
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΛΕΙΕΣ;;;Το τερματισες μαναμ.
Γιαννηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...που εισαι;
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
23-03-22
Hard guess.Ποιος θα είναι ο sub σε αυτή την σχέση άραγε...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,210 μηνύματα.
23-03-22
20:33
Θα εχουμε αυτοκτονια με τζουστ...ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΛΕΙΕΣ;;;
1000 φορες με τον Γιαννη....
Gate4
Επιφανές μέλος
Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
23-03-22
20:34
Μπράβο πούπι μου, το χτύπησες το τεκνό.Θα εχουμε αυτοκτονια με τζουστ...
1000 φορες με τον Γιαννη....
American Economist
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
23-03-22
20:36
Ρε το θεμα ειναι οτι με τον Γιαννη υπαρχει παθος....σκοτωνομαστε μια χαρα...βριζομαστε.... και υπαρχουν και καποια θεματα που με εναν εξωγηινο τροπο..συμφωνουμε...,με τον τζουστ..σορυ τζουστ μου...αλλα θα ειναι σαν να μιλαω με τον κυβερνητικο ή νατοικο εκπροσωπο...Μπράβο πούπι μου, το χτύπησες το τεκνό.
Gate4
Επιφανές μέλος
Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
23-03-22
20:37
Βρε καλά κάνεις κούκλα μου ξεκοκάλισε το μικρό, δεν κρίνουμε εδώ μέσα.Ρε το θεμα ειναι οτι με τον Γιαννη υπαρχει παθος....σκοτωνομαστε μια χαρα...βριζομαστε.... και υπαρχουν και καποια θεματα που με εναν εξωγηινο τροπο..συμφωνουμε...,με τον τζουστ..σορυ τζουστ μου...αλλα θα ειναι σαν να μιλαω με τον κυβερνητικο ή νατοικο εκπροσωπο...
American Economist
Επιφανές μέλος
23-03-22
20:38
Θα σε πάει βόλτα στον Κυριάκο. Απλά να βάλεις κανένα ματάκι και να κρατάς λίγο αλάτι για καλό και για κακό.Ρε το θεμα ειναι οτι με τον Γιαννη υπαρχει παθος....σκοτωνομαστε μια χαρα...βριζομαστε.... και υπαρχουν και καποια θεματα που με εναν εξωγηινο τροπο..συμφωνουμε...,με τον τζουστ..σορυ τζουστ μου...αλλα θα ειναι σαν να μιλαω με τον κυβερνητικο ή νατοικο εκπροσωπο...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
23-03-22
20:38
Α να χαθεις πονηρο πλασμα...ε..παραειναι μικρο...ακαθαρμα..Βρε καλά κάνεις κούκλα μου ξεκοκάλισε το μικρό, δεν κρίνουμε εδώ μέσα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.