Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,049 μηνύματα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,992 μηνύματα.
23-03-22
12:37
Πω
Σας είπε κανείς ότι είμαι Gay;;
Guest 528707
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
23-03-22
12:59
Πως με κοβεις ?
με χαπια ή χωρις ?
Μην παρεξηγηθεις εσυ Ντεβιλ κατευθειαν ,απλα ειμαι σε ηλικια πλεον που δεν μπορω να σε ακολουθησω
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,092 μηνύματα.
23-03-22
13:40
Δεν μπορώ, κωλύομαι να γράψω κειμενάκι. Δεν ξέρω αν πρέπει να πεταξω αυτούσιο σε ποστ ενα manual της Samsung ή του Iphone 13. Και παλι δεν ξερω αν πρέπει να το πάρω απο Ελβετία ή από Καναδά, από Αγγλία ή Αυστραλία.Το έκανα εικόνα και τον λυπήθηκα. Δεν είναι εδω και ο Βαλ να γραψει κανα κειμενάκι
Το μονο που μου ερχόταν στο μυαλό είναι κατι σε Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων "τακ τακ τα τακούνια της Πακ" αλλά θα σε περιλάβω άλλη ώρα.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,881 μηνύματα.
23-03-22
13:41
Σαμαελακο ακούς;
(Ξέρει ότι τον πειράζω )
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
23-03-22
13:42
Ο φωτης την κανει οτι θελει την πακ ,οποτε θελει την νευριαζει ,οποτε θελει την ηρεμαει .....αυτα ειναι
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,881 μηνύματα.
23-03-22
13:43
Τι;;;Ο φωτης την κανει οτι θελει την πακ ,οποτε θελει την νευριαζει ,οποτε θελει την ηρεμαει .....αυτα ειναι
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,092 μηνύματα.
23-03-22
13:45
Αυτο θα πάει καλά...Ο φωτης την κανει οτι θελει την πακ ,οποτε θελει την νευριαζει ,οποτε θελει την ηρεμαει .....αυτα ειναι
23-03-22
13:48
Το αντίθετο θα γίνει .Τι;;;
Ορίστε έκλεισε Πακ Φώτης .
Όχι αυτό που είπες εσύ ...
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
23-03-22
13:49
Pak
Επιφανές μέλος
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,049 μηνύματα.
23-03-22
14:15
We’d hit it off. Double date, εμείς και τα σκυλιά, στην παραλίαΠες ότι έχουν και οι δύο σκύλο, ότι έχουν πράσινο φόντο ή ότι εγω είμαι ζουρλη, αλλά μου τη βάρεσε αυτός ο συνδυασμός
@Joji @Skiyo
Pak
Επιφανές μέλος
23-03-22
14:27
Εχω κι'άλλοοοο
Τους ενώνει η μεγάλη αγάπη για την πατρίδα
@Ioannidou @giannhs2001
Γιάννη, ακούς νησιωτικα; Αν όχι, ξεκίνα!
Υ. Γ Με βλέπω να φεύγω νύχτα από το φόρουμ
@Ioannidou @giannhs2001
Valder
Τιμώμενο Μέλος
23-03-22
14:32
Οι Βουκελλάριοι έχουν ήδη βγεί από την Χρυσή Πύλη και έρχονται να σε παλουκώσουν στης Τυρολόης τον κάμπο. (Ανατ. Θράκη).Υ. Γ Με βλέπω να φεύγω νύχτα από το φόρουμ
23-03-22
14:41
Τι άλλο θα δω εδώ μέσα.Εχω κι'άλλοοοο
@Ioannidou @giannhs2001
Έχω ένα καλό αλλά θα το πω το βράδυ
Joji
Επιφανές μέλος
23-03-22
14:44
Τώρα αυτό μας το είπες για να το σκεφτόμαστε όλη μέρα;Τι άλλο θα δω εδώ μέσα.
Έχω ένα καλό αλλά θα το πω το βράδυ
Ρίχ’το.
23-03-22
14:45
Υπομονή ....Τώρα αυτό μας το είπες για να το σκεφτόμαστε όλη μέρα;
Ρίχ’το.
Ελπίζω να μη φάω ξύλο
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
23-03-22
15:04
ανάλογα για ποιους θα πεις.....πρόσεχε....Υπομονή ....
Ελπίζω να μη φάω ξύλο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.