Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,881 μηνύματα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,742 μηνύματα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,849 μηνύματα.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,881 μηνύματα.
23-03-22
15:22
Ω μου έδωσε ιδέα ο παραπάνω.
Οποιοι συχνάζουν στο ι σκουλ θα καταλάβουν οτι μιλάμε για εκρηκτικό συνδυασμό.
Ολα ξεκίνησαν μια συννεφιασμένη μέρα του Μαρτίου με δύο μέλη να ανταλλάσσουν, προπάντων πολιτισμένα, απόψεις για τα θέματα των μαθηματικών των Πανελλαδικών του 2008.Από τότε είναι αχώριστοι...
Αχ, έρως
@eukleidhs1821 @asdfqwerty
Οποιοι συχνάζουν στο ι σκουλ θα καταλάβουν οτι μιλάμε για εκρηκτικό συνδυασμό.
Ολα ξεκίνησαν μια συννεφιασμένη μέρα του Μαρτίου με δύο μέλη να ανταλλάσσουν, προπάντων πολιτισμένα, απόψεις για τα θέματα των μαθηματικών των Πανελλαδικών του 2008.Από τότε είναι αχώριστοι...
Αχ, έρως
@eukleidhs1821 @asdfqwerty
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,742 μηνύματα.
23-03-22
15:28
Τον ζουστ τον ταιριάξαμε με όλους πάντως εκτός από γυναίκες σχεδόν.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,092 μηνύματα.
23-03-22
15:28
Το άλλο μισό εννοείς. Το μισο ήδη δεν σου μιλάει.Δε θα μου μιλάει το μισό φόρουμ σε λίγο
Pak
Επιφανές μέλος
23-03-22
15:29
Κακιασμενη φοράδαΤο άλλο μισό εννοείς. Το μισο ήδη δεν σου μιλάει.
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
23-03-22
15:29
Δεν εχει thicc αφρικανες το φορουμ για αυτοΤον ζουστ τον ταιριάξαμε με όλους πάντως εκτός από γυναίκες σχεδόν.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,092 μηνύματα.
23-03-22
15:35
Κακιασμενη φοράδα
Μίλα μου έτσι βρώμικα...
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
23-03-22
15:36
βαλ πες και εσυ κανα ζευγαριΜίλα μου έτσι βρώμικα...
Pak
Επιφανές μέλος
23-03-22
15:37
Αι από κει πιγκαλ μπάνιου. Θες πιο βρώμικα;Μίλα μου έτσι βρώμικα...
Ωχ...βαλ πες και εσυ κανα ζευγαρι
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,849 μηνύματα.
23-03-22
15:39
Αποναζιστικοποιηση του φόρουμ τώρα!Δεν εχει thicc αφρικανες το φορουμ για αυτο
Valder
Τιμώμενο Μέλος
23-03-22
15:42
Πιγκάλ ακούω... Μόνο η υψηλή κοινωνία γνωρίζει τέτοιες ορολογίες... Ευφραίνομαι που το διαβάζω, και που ευτυχώς ευτυχώς Χριστέ μου δεν είσαι μια τυχάρπαστη πλεμπαία... Σε ευχαριστώ γλυκό μου υπόθετο γλυκερίνης.Αι από κει πιγκαλ μπάνιου. Θες πιο βρώμικα;
Σοβαρά το ζητάς; Είμαι notorious ότι τίποτα δεν λέω τυχαία.βαλ πες και εσυ κανα ζευγαρι
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
23-03-22
15:43
θελουμε να σε ακουσουμε...go aheadΠιγκάλ ακούω... Μόνο η υψηλή κοινωνία γνωρίζει τέτοιες ορολογίες... Ευφραίνομαι που το διαβάζω, και που ευτυχώς ευτυχώς Χριστέ μου δεν είσαι μια τυχάρπαστη πλεμπαία... Σε ευχαριστώ γλυκό μου υπόθετο γλυκερίνης.
Σοβαρά το ζητάς; Είμαι notorious ότι τίποτα δεν λέω τυχαία.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
23-03-22
15:44
Στις 10 το βράδυ καμάρι μου, έχω δουλειά και χαζεύω αυτη τη στιγμή και δεν πρέπει.θελουμε να σε ακουσουμε...go ahead
Στις 10, I promise.
Guest 875331
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
23-03-22
16:06
Πιστεύω η @BeatrixKiddo θα τα πήγαινε καλά με τον @giannhs2001 - female busty teacher male timid student dynamic.
Η Μπέατρικσ είναι μοντ, αρά της αρέσει να έχει κάποιο authority και να ηγείται κάποιες καταστάσεις. Ο Γιαννάκης θέλει το pat in the back και μια δυναμική γυναίκα που τη σέβεται. Why don't you do justf**k φτιάχνετε τα κουλουράκια already;
Η Μπέατρικσ είναι μοντ, αρά της αρέσει να έχει κάποιο authority και να ηγείται κάποιες καταστάσεις. Ο Γιαννάκης θέλει το pat in the back και μια δυναμική γυναίκα που τη σέβεται. Why don't you do just
Pak
Επιφανές μέλος
23-03-22
16:06
Μόλις ήμουν έτοιμη να τους ποστάρω. ΣυμφωνώΠιστεύω η @BeatrixKiddo θα τα πήγαινε καλά με τον @giannhs2001 - female busty teacher male timid student dynamic.
Η Μπέατρικσ είναι μοντ, αρά της αρέσει να έχει κάποιο authority και να ηγείται κάποιες καταστάσεις. Ο Γιαννάκης θέλει το pat in the back και μια δυναμική γυναίκα που τη σέβεται. Why don't you do justf**kφτιάχνετε τα κουλουράκια already;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 28 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.