rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,383 μηνύματα.
23-09-24
21:12
ΈχειΟ λαός ζητάει θρεντ για τα αταίριαστα ζευγαράκια
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,700 μηνύματα.
23-09-24
21:13
υπάρχειΟ λαός ζητάει θρεντ για τα αταίριαστα ζευγαράκια
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,136 μηνύματα.
23-09-24
21:22
Το ανέστησα, μπες στο CnFΟ λαός ζητάει θρεντ για τα αταίριαστα ζευγαράκια
Edit: Άιντε χάιντε, δεν είμαι καλά, στο CnF είμαστε ήδη
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
27-09-24
21:33
@Poirot και @Reader !!
Καλέ...τί ωραία και γλυκά που τα λένε μεταξύ τους...
Άντε μπράβο, γιατί βαρέθηκα με τους λάθρο και τους Ρομά. Τους διάβασα, και γλύκανε "το μέσα μου", ένα πράμα...
Υ.Γ. @rafaela11 δε νομίζω κι αυτήν να την έχεις τάξει...
Άντε μπράβο, γιατί βαρέθηκα με τους λάθρο και τους Ρομά. Τους διάβασα, και γλύκανε "το μέσα μου", ένα πράμα...
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,383 μηνύματα.
27-09-24
21:34
Όχι σε αυτό το ζεύγος συμφωνώ και εγώ χιχι@Poirot και @Reader !!
Άντε μπράβο, γιατί βαρέθηκα με τους λάθρο και τους Ρομά. Τους διάβασα και γλύκανε, το μέσα μου, ένα πράμα...
Με τις ευλογίες μου!
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,404 μηνύματα.
27-09-24
21:39
Είναι που δεν πολεμάμε τα αισθήματά μας, γι' αυτό.Καλέ...τί ωραία και γλυκά που τα λένε μεταξύ τους...
rafaela11
Διάσημο μέλος
27-09-24
21:40
Ε ναι, στα αισθήματα μεταξύ σας, αυτό λέμε και εμείςΕίναι που δεν πολεμάμε τα αισθήματά μας, γι' αυτό.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,404 μηνύματα.
27-09-24
21:42
Πληθυντικός βλέπω...αυτό λέμε και εμείς
Μάλλον είστε πολλά άτομα, λόχος ολόκληρος.
rafaela11
Διάσημο μέλος
27-09-24
21:43
ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥΠληθυντικός βλέπω...
Μάλλον είστε πολλά άτομα, λόχος ολόκληρος.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,136 μηνύματα.
27-09-24
21:44
Αχ, αυτό το θρεντ ήταν η αρχή του κακού. Όλες οι άνισες μάχες εξαιτίας αυτού ξεκίνησαν.
Και το χειρότερο είναι ότι δε βλέπω στον ορίζοντα καμία ευκαιρία για εκεχειρία.
Αλλά εγώ φταίω που το ξέθαψα. Καλά ήταν ξεχασμένο, τι ήθελα και ξεκίνησα τη συζήτηση;
Αλλά εγώ φταίω που το ξέθαψα. Καλά ήταν ξεχασμένο, τι ήθελα και ξεκίνησα τη συζήτηση;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
27-09-24
21:45
Βλέπεις Κέιτ μου, ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται.Καλά ήταν ξεχασμένο, τι ήθελα και ξεκίνησα τη συζήτηση;
rafaela11
Διάσημο μέλος
27-09-24
21:45
Τι είναι εκεχειρία ρε μαλακα νυστάζω ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΟΑχ, αυτό το θρεντ ήταν η αρχή του κακού. Όλες οι άνισες μάχες εξαιτίας αυτού ξεκίνησαν.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,741 μηνύματα.
27-09-24
21:46
rafaela11
Διάσημο μέλος
27-09-24
21:46
Μίλα μας για αυτό readerΒλέπεις Κέιτ μου, ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
27-09-24
21:50
Η συμφωνία για κατάπαυση του πυρός μεταξύ δύο αντιμαχόμενων πλευρών στον πόλεμο, χρησιμοποιείται και μεταφορικά.Τι είναι εκεχειρία ρε μαλακα νυστάζω ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΟ
Εκτός αν δεν εννοούσες τι σημαίνει αλλά έλεγες κάτι εντελώς διαφορετικό
Έχω μια τέλεια ιδέα!
Για να μη μείνει μόνη η @Pak, εγώ λέω να ταιριάξουμε αυτή με τον Γιάννη (έχει αποδειχθεί πόσο πολύ ταιριάζουν άλλωστε, η fangirl και το είδωλό της, τι άλλο θα μπορούσε να θέλει), και έτσι θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι (εκτός από εσένα τώρα που το σκέφτομαι...)
rafaela11
Διάσημο μέλος
27-09-24
21:51
ΣΥΜΦΩΝΩΓια να μη μείνει μόνη η @Pak, εγώ λέω να ταιριάξουμε αυτή με τον Γιάννη (έχει αποδειχθεί πόσο πολύ ταιριάζουν άλλωστε, η fangirl και το είδωλό της, τι άλλο θα μπορούσε να θέλει), και έτσι θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι (εκτός από εσένα τώρα που το σκέφτομαι...)
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
27-09-24
Ναι φυσικά.Μίλα μας για αυτό reader
Ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορεί να κρυφτεί, ακόμα κι αν φοράει στολή παραλλαγής. Αν θες επιβεβαίωση για τα λόγια μου, ρώτα την Κέιτ.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,741 μηνύματα.
27-09-24
Καντε τριοΗ συμφωνία για κατάπαυση του πυρός μεταξύ δύο αντιμαχόμενων πλευρών στον πόλεμο, χρησιμοποιείται και μεταφορικά.
Εκτός αν δεν εννοούσες τι σημαίνει αλλά έλεγες κάτι εντελώς διαφορετικό
Έχω μια τέλεια ιδέα!
Για να μη μείνει μόνη η @Pak, εγώ λέω να ταιριάξουμε αυτή με τον Γιάννη (έχει αποδειχθεί πόσο πολύ ταιριάζουν άλλωστε, η fangirl και το είδωλό της, τι άλλο θα μπορούσε να θέλει), και έτσι θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι (εκτός από εσένα τώρα που το σκέφτομαι...)
rafaela11
Διάσημο μέλος
27-09-24
21:52
Δεν χρειάζομαι επιβεβαίωση στα λόγια σου καθώς βλέπω τα αισθήματα σου στον δικηγόρο της κολάσεωςΝαι φυσικά.
Ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορεί να κρυφτεί, ακόμα κι αν φοράει στολή παραλλαγής. Αν θες επιβεβαίωση για τα λόγια μου, ρώτα την Κέιτ.
Η στον δικηγόρο που σε κολάζει μάλλον
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Καντε τριο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ο @Ουριήλ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΟΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ @ultraviolence
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.