Ταιριαστά ζευγάρια (An e-steki matchmaking test)

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,383 μηνύματα.

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,700 μηνύματα.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,136 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
@Poirot και @Reader !!

Καλέ...τί ωραία και γλυκά που τα λένε μεταξύ τους...

Άντε μπράβο, γιατί βαρέθηκα με τους λάθρο και τους Ρομά. Τους διάβασα, και γλύκανε "το μέσα μου", ένα πράμα...

Υ.Γ. @rafaela11 δε νομίζω κι αυτήν να την έχεις τάξει...

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,383 μηνύματα.
@Poirot και @Reader !!

Καλέ...τί ωραία και γλυκά που τα λένε μεταξύ τους...

Άντε μπράβο, γιατί βαρέθηκα με τους λάθρο και τους Ρομά. Τους διάβασα και γλύκανε, το μέσα μου, ένα πράμα...

Υ.Γ. @rafaela11 δε νομίζω κι αυτήν να την έχεις τάξει...
Όχι σε αυτό το ζεύγος συμφωνώ και εγώ χιχι

Με τις ευλογίες μου! :laugh:

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,404 μηνύματα.

rafaela11

Διάσημο μέλος

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,404 μηνύματα.

rafaela11

Διάσημο μέλος

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,136 μηνύματα.
Αχ, αυτό το θρεντ ήταν η αρχή του κακού. Όλες οι άνισες μάχες εξαιτίας αυτού ξεκίνησαν.
Και το χειρότερο είναι ότι δε βλέπω στον ορίζοντα καμία ευκαιρία για εκεχειρία.
Αλλά εγώ φταίω που το ξέθαψα. Καλά ήταν ξεχασμένο, τι ήθελα και ξεκίνησα τη συζήτηση;

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

rafaela11

Διάσημο μέλος

Αχ, αυτό το θρεντ ήταν η αρχή του κακού. Όλες οι άνισες μάχες εξαιτίας αυτού ξεκίνησαν.
Και το χειρότερο είναι ότι δε βλέπω στον ορίζοντα καμία ευκαιρία για εκεχειρία.
Αλλά εγώ φταίω που το ξέθαψα. Καλά ήταν ξεχασμένο, τι ήθελα και ξεκίνησα τη συζήτηση;
Τι είναι εκεχειρία ρε μαλακα νυστάζω ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΟ

rafaela11

Διάσημο μέλος

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Τι είναι εκεχειρία ρε μαλακα νυστάζω ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΟ
Η συμφωνία για κατάπαυση του πυρός μεταξύ δύο αντιμαχόμενων πλευρών στον πόλεμο, χρησιμοποιείται και μεταφορικά.
Εκτός αν δεν εννοούσες τι σημαίνει αλλά έλεγες κάτι εντελώς διαφορετικό :laugh:
Έχω μια τέλεια ιδέα!
Για να μη μείνει μόνη η @Pak, εγώ λέω να ταιριάξουμε αυτή με τον Γιάννη (έχει αποδειχθεί πόσο πολύ ταιριάζουν άλλωστε, η fangirl και το είδωλό της, τι άλλο θα μπορούσε να θέλει), και έτσι θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι (εκτός από εσένα τώρα που το σκέφτομαι...)

rafaela11

Διάσημο μέλος

Για να μη μείνει μόνη η @Pak, εγώ λέω να ταιριάξουμε αυτή με τον Γιάννη (έχει αποδειχθεί πόσο πολύ ταιριάζουν άλλωστε, η fangirl και το είδωλό της, τι άλλο θα μπορούσε να θέλει), και έτσι θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι (εκτός από εσένα τώρα που το σκέφτομαι...)
ΣΥΜΦΩΝΩ

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,741 μηνύματα.
Η συμφωνία για κατάπαυση του πυρός μεταξύ δύο αντιμαχόμενων πλευρών στον πόλεμο, χρησιμοποιείται και μεταφορικά.
Εκτός αν δεν εννοούσες τι σημαίνει αλλά έλεγες κάτι εντελώς διαφορετικό :laugh:

Έχω μια τέλεια ιδέα!
Καντε τριο

rafaela11

Διάσημο μέλος

Ναι φυσικά.
Ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορεί να κρυφτεί, ακόμα κι αν φοράει στολή παραλλαγής. Αν θες επιβεβαίωση για τα λόγια μου, ρώτα την Κέιτ.
Δεν χρειάζομαι επιβεβαίωση στα λόγια σου καθώς βλέπω τα αισθήματα σου στον δικηγόρο της κολάσεως

Η στον δικηγόρο που σε κολάζει μάλλον 🤭
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Καντε τριο
Episode 7 Nbc GIF by One Chicago

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ο @Ουριήλ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΟΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ @ultraviolence

Χρήστες Βρείτε παρόμοια