Ταιριαστά ζευγάρια (An e-steki matchmaking test)

• Thread starter Thread starter Guest 875331
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Η δυναμική και ανεξάρτητη @Agaphbou θα ταιριάξει γάντι με τον ταπεινόφρονα και δουλευταρά @Volkswagen Fan. Η Αγάπη θα λέει στον Φώτη μπράβο για τους βαθμούς του και για τις δουλειές που κάνει στο σπίτι και ο φώτης θα εκτασιάζεται μετην ικανοποίηση που πρωτοένιωθε στο σχολείο από τη δασκάλα. Ο Φώτης απ' την άλλη, θα μάθει με περίτρανη επιμέλεια τι ακριβώς θέλει η Αγάπη στο κρεβάτι.

Η δυναμική και ανεξάρτητη @Agaphbou θα ταιριάξει γάντι με τον ταπεινόφρονα και δουλευταρά @Volkswagen Fan. Η Αγάπη θα λέει στον Φώτη μπράβο για τους βαθμούς του και για τις δουλειές που κάνει στο σπίτι και ο φώτης θα εκτασιάζεται μετην ικανοποίηση που πρωτοένιωθε στο σχολείο από τη δασκάλα. Ο Φώτης απ' την άλλη, θα μάθει με περίτρανη επιμέλεια τι ακριβώς θέλει η Αγάπη στο κρεβάτι.

Όχι άλλο κάρβουνο.

@Devil @ilias90

Τώρα τελευταία έχουν αρχίσει να συμφωνούν σε κάποια πράγματα. Είναι σε καλό δρόμο το ειδύλλιο:prettyplz:
Μια με βάζεις με την κορονόπληκτη, τώρα με τον Ντέβιλ, με φωνάζεις κιόλας στο c&f, μήπως θες να είσαι το πρώτο μπλοκ μου; :)

(Έχει μπλοκ στο ε στέκι; )

Ωραια ιστορία. Καλή ήταν.😅😅

Μια με βάζεις με την κορονόπληκτη,
Στα αταίριαστα ζευγάρια, στα λόγια μου έρχεσαι
τώρα με τον Ντέβιλ,
Σορρυ, δε μου είναι εύκαιρος ο John Krasinski (το μωράκι σου, όπως τον αποκαλείς)
με φωνάζεις κιόλας στο c&f,
Ε το έπαθες το κακό. Απλά μην κάνεις κλικ, πάμε παρακάτω.
μήπως θες να είσαι το πρώτο μπλοκ μου; :)
Αμε, πάτα ενα ignore να μην ξαναλαβεις ειδοποίηση μου.

Γίναμε "διάσημο" μέλος και σηκώσαμε τουπέ βλέπω :pfff:

εγω τρωω απο παντου ακυρα, μη μπαινετε στον κοπο :upside:

Ε με φάγατε. Σώνει και ντε να με αποκαταστησετε σήμερα. Τι κακό είναι αυτό;
Εχω ακούσει 4 ονόματα αν δεν κάνω λάθος :laugh:

Να λέμε την αλήθεια, αυτό το ζευγάρι, όπως και του @giannhs2001 με την @Πουπουλίνα ήταν τα πιο ενδιαφέροντα που ακούστηκαν!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back