Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
29-03-22
11:45
Με φοβίζεις...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Σε αυτόν τον συνδυασμό δεν ξέρω ποιον από τους δύο να λυπηθώ.
Την Αγάπη που θα βλέπει τον Ηλία να πίνει, να καπνίζει και τρώει ανθυγιεινά ή τον Ηλία που θα ακούει την γκρίνια της Αγάπης για τις κακές συνήθειες του;
Υπαινίσσεσαι ότι είμαι γκρινιάρα μικρό Πακοτίνι;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
29-03-22
11:49
Πακοτινι, μου αρέσειΥπαινίσσεσαι ότι είμαι γκρινιάρα μικρό Πακοτίνι;
Εεεεε αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Αυτό που γνωρίζω στα σίγουρα είναι οτι εισαι υπέρμαχος του υγιεινού τρόπου ζωής
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
29-03-22
11:50
Πακοτινι, μου αρέσει
Εεεεε αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Αυτό που γνωρίζω στα σίγουρα είναι οτι εισαι υπέρμαχος του υγιεινού τρόπου ζωής
Υπέρ της πληροφόρησης είμαι, το πώς επιλέγει να ζει ο καθένας δεν το κρίνω.
Πάντως δεν έχετε καταλάβει καθόλου μα καθόλου το γούστο μου στους άντρες μου φαίνεται
29-03-22
11:52
Οι κλαρινογαμπροι.Πάντως δεν έχετε καταλάβει καθόλου μα καθόλου το γούστο μου στους άντρες μου φαίνεται
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
29-03-22
11:55
Ναι καλέ. Ετσι το'παΥπέρ της πληροφόρησης είμαι, το πώς επιλέγει να ζει ο καθένας δεν το κρίνω.
Εχουμε. Μας είχες παραθέσει τα "μωρά" σου σε ενα θρεντ και ναι δεν έφερναν στον Ηλία.Πάντως δεν έχετε καταλάβει καθόλου μα καθόλου το γούστο μου στους άντρες μου φαίνεται
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
29-03-22
11:58
Οι κλαρινογαμπροι.
NOOOO, οι nerds που την είδαν κυριλέ και ξεπέρασαν το στάδιο του φούτερ-φόρμα 24/7, ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ!
Guest 528707
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
29-03-22
12:03
@ilias90 τις έχεις πραγματικά καθηλώσει...
όπως καταλαβαίνει όλος ο αντρικός πληθυσμός οι γυναίκες πάντα διαλέγουν αυτούς που οι υπόλοιποι άντρες τους έχουν εκτός συναγωνισμού
όπως καταλαβαίνει όλος ο αντρικός πληθυσμός οι γυναίκες πάντα διαλέγουν αυτούς που οι υπόλοιποι άντρες τους έχουν εκτός συναγωνισμού
Pak
Επιφανές μέλος
29-03-22
12:12
Καλε μην του λέτε τετοια. Θα σκάσει μύτη με ύφος σαράντα καρδιναλίων, δε θέλει και πολύ άλλωστε@ilias90 τις έχεις πραγματικά καθηλώσει...
Guest 896561
Επισκέπτης
29-03-22
12:17
Τα παιδία παίζει, θα έλεγα εγώ. Όπως πάντα, ουδεμία σοβαρότης στο φόρουμ@ilias90 τις έχεις πραγματικά καθηλώσει...
Γιατί; Τόσο χάλιας είμαι;όπως καταλαβαίνει όλος ο αντρικός πληθυσμός οι γυναίκες πάντα διαλέγουν αυτούς που οι υπόλοιποι άντρες τους έχουν εκτός συναγωνισμού
Pak
Επιφανές μέλος
29-03-22
12:19
Fishing for compliments τρομάρα τουΓιατί; Τόσο χάλιας είμαι;
(Και έχουμε συζητήσει για την "ομορφιά" σου και μάλιστα είχα παραθέσει και άρθρο αν θυμάσαι )
Guest 528707
Επισκέπτης
29-03-22
12:28
Γιατι να μην σκάσει μια χαρα κούκλος είναι το παιδί, τι του λείπει..Καλε μην του λέτε τετοια. Θα σκάσει μύτη με ύφος σαράντα καρδιναλίων, δε θέλει και πολύ άλλωστε
Ελααα δεν θέλω τέτοια
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εγώ δεν παίζω ποτέ με αυτά, τώρα αν εσύ έχεις άγνοια δεν φταίωΤα παιδία παίζει, θα έλεγα εγώ. Όπως πάντα, ουδεμία σοβαρότης στο φόρουμ
Γιατί; Τόσο χάλιας είμαι;
Pak
Επιφανές μέλος
29-03-22
12:30
@ilias90 άντε το τσιμπησες και το κοπλιμαν σουμια χαρα κούκλος είναι το παιδί
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
29-03-22
12:41
(Και έχουμε συζητήσει για την "ομορφιά" σου και μάλιστα είχα παραθέσει και άρθρο αν θυμάσαι )
Pak
Επιφανές μέλος
29-03-22
12:43
Ναι καλέ το έχουμε συζητήσει. Τοτε που μας έκανες match καθήσαμε και αναλύσαμε πόσο πολύ ταιριάζουμε και επεσε στο τραπέζι και το θέμα της ομορφιάς.
For legal reasons that's a joke
29-03-22
13:56
Ωραιο πέσιμοΚαι έχουμε συζητήσει για την "ομορφιά" σου και μάλιστα είχα παραθέσει και άρθρο αν θυμάσαι
Pak
Επιφανές μέλος
29-03-22
14:04
Πρώτον δεν ήταν πέσιμο και δεύτερον κλαιν μαιν αυτήν τη βδομάδα εχω χρεωθεί δυο σχέσεις στο πέσιμο θα τα χαλάσουμε;Ωραιο πέσιμο
29-03-22
15:24
Φαίνεστε κάπως ήπιων τόνων και καλούληδεςΤο δικό μου ταίρι από πού προκύπτει; θέλω πολύ να μου πεις
Εντωμεταξυ είναι απίστευτο πως σε κάθε θρεντ το θέμα πάει στο σεξ.Νομιζω το στέκι πρέπει να αλλάξει όνομα και να λέγεται μπουρδελότσαρκα ( τρολλαρω μη με παίρνετε στα σοβαρά )
Pak
Επιφανές μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
30-03-22
14:05
Δεν ειπαμε ποτε οτι φταινε για όλα οι γυναίκες. Μην ονειρεύεσαι.
@Pak και @ilias90
Σας βρίσκω πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Πειράζετε πολύ ο ένας τον άλλον, θεωρω οτι ταιριάζετε και δεν το έχετε καταλάβει ακόμα.
Θα έγραφα και άλλα, αλλά έχω δεχθει πισώπλατη επίθεση σε Αυτοκρατορικό έδαφος και πρέπει να τακτοποιήσω αυτο πρώτα.
Pak
Επιφανές μέλος
30-03-22
14:06
Ε όχι και συ!Δεν ειπαμε ποτε οτι φταινε για όλα οι γυναίκες. Μην ονειρεύεσαι.
@Pak και @ilias90
Σας βρίσκω πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Πειράζετε πολύ ο ένας τον άλλον, θεωρω οτι ταιριάζετε και δεν το έχετε καταλάβει ακόμα.
Θα έγραφα και άλλα, αλλά έχω δεχθει πισώπλατη επίθεση σε Αυτοκρατορικό έδαφος και πρέπει να τακτοποιήσω αυτο πρώτα.
Θα τα πούμε εμείς οι δύο, αλλα πήγαινε πρώτα να τακτοποιήσεις την αλλη σου δουλειά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.