charmander
Δραστήριο μέλος
Ο charmander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 669 μηνύματα.
30-03-22
20:55
fockos-akikos
30-03-22
20:55
Αιμομιξία;fockos-akikos
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2,986 μηνύματα.
30-03-22
20:56
Sweet home Alabamafockos-akikos
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
31-03-22
13:46
Καλέ τι αιμομιξία; Εγω ακούω να λέγεται* οτι είναι το ίδιο πρόσωπο, οπότε μιλάμε για αυνανισμό... Oopsies
(* Βέβαια το τι λεγεται και το τι πραγματικά ισχύει το εχω νιώσει στο πετσί μου )
(* Βέβαια το τι λεγεται και το τι πραγματικά ισχύει το εχω νιώσει στο πετσί μου )
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
31-03-22
13:53
Τον δίνεις και σε τάπερ;
Σε λίγο θα ξεπεράσει και μένα στα match ο Σαμ
31-03-22
13:54
Εγώ πρώτη φορά τον ταιριάξα.Τον δίνεις και σε τάπερ;
Σε λίγο θα ξεπεράσει και μένα στα matches ο Σαμ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ε αφού τους έχετε ταιριάξει όλους με όλους . Εγώ λίγα ματσ έχω κάνει και τα εννοω 100%.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2,986 μηνύματα.
31-03-22
16:16
Αυτό αποτελεί εκρηκτικό συνδυασμό,δε μου έλεγες να σου φέρω λίγο ΤΝΤ εγώ,γιατί μας ξηγήθηκες έτσι;
Pak
Επιφανές μέλος
31-03-22
16:20
Εκρηκτικός συνδυασμός με τον Σαμ μέσα; Το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις;Αυτό αποτελεί εκρηκτικό συνδυασμό,δε μου έλεγες να σου φέρω λίγο ΤΝΤ εγώ,γιατί μας ξηγήθηκες έτσι;
Οπως εχω ξαναπεί το username χαραμιζεται με την πάρτη του (και το βάζω και με bold να το δει στα σίγουρα)
Chem2000
Διάσημο μέλος
31-03-22
16:21
Εγώ επιμένω,εκρηκτικότατοςΕκρηκτικός συνδυασμός με τον Σαμ μέσα; Το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις;
Οπως εχω ξαναπεί το username χαραμιζεται με την πάρτη του (και το βάζω και με bold να το δει στα σίγουρα)
Pak
Επιφανές μέλος
31-03-22
16:23
Ναι, οταν από το αθόρυβο μπαίνει στη δόνηση, αλλα ένταση δεν αγγίζει ποτέΕγώ επιμένω,εκρηκτικότατος
Chem2000
Διάσημο μέλος
31-03-22
16:24
Μη το ακούσει αυτό ο Σαμ,θα σε μαλώσει ( σας πειράζω )Ναι, οταν από το αθόρυβο μπαίνει στη δόνηση, αλλα ένταση δεν αγγίζει ποτέ
Pak
Επιφανές μέλος
31-03-22
16:26
Πωπω τρέμω τωραΜη το ακούσει αυτό ο Σαμ,θα σε μαλώσει ( σας πειράζω )
Απλα θα πεταχτεί κάποια στιγμή και θα πει "Πακ μη με δικάζεις πάλι blah blah blah..."
Chem2000
Διάσημο μέλος
31-03-22
16:27
Μπράβο σου,είσαι ατρόμητη πάντωςΠωπω τρέμω τωρα
Απλα θα πεταχτεί κάποια στιγμή και θα πει "Πακ μη με δικάζεις πάλι bla bla bla..."
Pak
Επιφανές μέλος
31-03-22
16:30
Ο οποιαδήποτε θα ήταν στη θέση μουΜπράβο σου,είσαι ατρόμητη πάντως
Και τώρα απο το παρεονι λείπει ο Φαστ να τον πει sub να τον αποτελειώσει
Νομίζω είπα αρκετά αχαχα
Chem2000
Διάσημο μέλος
31-03-22
16:31
Νομίζω ότι αυτό μπορεί να περιγράφει άνετα με την έννοια της αυτοπεολειχίας.Καλέ τι αιμομιξία; Εγω ακούω να λέγεται* οτι είναι το ίδιο πρόσωπο, οπότε μιλάμε για αυνανισμό... Oopsies
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
E ε ε είπαμε,όχι να πάθει και καρδιακή προσβολή ο άνθρωποςΟ οποιαδήποτε θα ήταν στη θέση μου
Και τώρα απο το παρεονι λείπει ο Φαστ να τον πει sub να τον αποτελειώσει
Νομίζω είπα αρκετά αχαχα
31-03-22
16:53
Με το πουλί στο χερι θα μείνει.
Pak
Επιφανές μέλος
31-03-22
16:58
Ε αφού θα του το αφήσεις έστω αυτό καλά θα είναιΜε το πουλί στο χερι θα μείνει.
31-03-22
17:01
ΧαχαχαχαΕ αφού θα του το αφήσεις έστω αυτό καλά θα είναι
Πάντως άκυρο αυτό το match, ο Σαμαελ είναι bro, Οχι bae
Pak
Επιφανές μέλος
31-03-22
17:02
Δηλαδή απ'οτι εχω καταλάβει ο Σαμ είναι bro με το μισό θηλυκό φόρουμ. Οπότε ναι, όντως έχει μείνει με το π στο χέριΧαχαχαχα
Πάντως άκυρο αυτό το match, ο Σαμαελ είναι bro, Οχι bae
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.