Βοήθεια από κει που δεν την περίμενα, αλλά ίσως και να την περίμενα γιατι ξερω την αγάπη τους για το παιδι μου.
Νοιάξιμο καθημερινό από ανθρώπους που εχω παρεξηγήσει στο παρελθόν, και τελικά νιώθουν ένα σωρό βαθια αισθήματα και έχουν όλες τις σωστές ευαισθησίες.
Απλά και μόνο μια ερώτηση από ανθρώπους που πίστευα πως είτε δε θα ρωτήσουν, είτε δε θα νοιαστούν, αλλά μια χαρά νοιάστηκαν κι αυτοί.
Με γέμισαν οι φίλοι που απέκτησα/η και επιβεβαιωσα ξανα πως έχω, αυτές τις μέρες πολύ.
Είδα τους ανθρώπους μου στην ώρα της ανάγκης μου. Δεν ήταν μια λαοθάλασσα, αλλά ενα φορτηγάκι το γέμισαν. Και μαζί γέμισαν και την καρδιά μου ελπίδα, ότι δεν περιφέρεται η ματωμενη μου ψυχή, η άδικη πολλές φορές και θυμωμένη μου ψυχή, μονάχη της στον κόσμο.
Και ίσως ότι θα πρέπει να χαλαρώσει και λίγο η ψυχή μου αυτή.
Ίσως έμαθα πια τι ειναι σημαντικό στη ζωή.
Να αγαπάς, να νοιάζεσαι, να τολμάς και να μην καις το μέσα σου φύλλο φύλλο και σελίδα σελίδα όπως καίγανε κάποτε τα βιβλία στις πυρές. Τα βιβλία είναι για αγάπη στα γράμματα, όχι για μίσος στη φωτιά. Έτσι και η ψυχή και η ζωή μας όλη.
Ίσως. Ναι.
Κι όσο για σένα, γιε μου, σπλάχνο μου, παιδί μου, Άρμιν μου. Μάθημα της ζωής μου τεράστιο και πιο υπέροχο απο καθε άλλο. Σε αγαπώ μέχρι την τελευταία μου ανάσα και θα κανω τα πάντα για σένα.