10-07-21
10:51
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,393 μηνύματα.
10-07-21
13:07
Σκόρπιες σκέψεις...
Θέλει πολύ θάρρος για να κάνεις μία μεγάλη αλλαγή και να ταράξεις συθέμελα παγιωμένες καταστάσεις. Αποκλείεται να βγεις αλώβητος, σίγουρα θα ματώσεις. Είναι όμως ο μόνος τρόπος να διεκδικήσεις την ελευθερία και την αυτονομία σου. Να διεκδικήσεις το δικαίωμα να ζήσεις, να βγεις στη βροχή χωρίς ομπρέλα, να χαράξεις το δικό σου δρόμο κι ας είναι λάθος. Γιατί αν δεν το κάνεις πάντα θα σε βασανίζει που δεν τον περπάτησες ποτέ αυτόν το δρόμο, πάντα θα σκέφτεσαι ότι περπάτησες το δρόμο που σου δείξανε κι όχι το δρόμο που ήθελες κι ας μην ήξερες που βγάζει... Θάρρος...
Θέλει πολύ θάρρος για να κάνεις μία μεγάλη αλλαγή και να ταράξεις συθέμελα παγιωμένες καταστάσεις. Αποκλείεται να βγεις αλώβητος, σίγουρα θα ματώσεις. Είναι όμως ο μόνος τρόπος να διεκδικήσεις την ελευθερία και την αυτονομία σου. Να διεκδικήσεις το δικαίωμα να ζήσεις, να βγεις στη βροχή χωρίς ομπρέλα, να χαράξεις το δικό σου δρόμο κι ας είναι λάθος. Γιατί αν δεν το κάνεις πάντα θα σε βασανίζει που δεν τον περπάτησες ποτέ αυτόν το δρόμο, πάντα θα σκέφτεσαι ότι περπάτησες το δρόμο που σου δείξανε κι όχι το δρόμο που ήθελες κι ας μην ήξερες που βγάζει... Θάρρος...
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,512 μηνύματα.
10-07-21
22:15
Καταλάβατε κορίτσια, τζάμπα τα λεφτά σε αρώματα.
Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
11-07-21
11:49
Ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν φεύγουν οι δικοί σου ταξίδι και το πρώτο πράγμα που κάνεις μόνος σου είναι να βάλεις τέρμα στα ηχεία το
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Mad Max αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,336 μηνύματα.
Guest 890013
Επισκέπτης
13-07-21
01:45
Εγώ όταν γυρνάω Ελλάδα :
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,512 μηνύματα.
Guest 699855
Επισκέπτης
13-07-21
02:13
Μόνο εσύ!!!
“Λίγα μπλε, λίγα πράσινα και πολλά πολλά μωβ!”
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,698 μηνύματα.
14-07-21
16:06
Μίσος, προκατάληψη, δυο πλευρές του ίδιου νομίσματος. Ένα άχρηστο συναίσθημα, ένα άχρηστο νόμισμα που δεν ξεπληρώνει και δεν αγοράζει τίποτε άλλο πέρα από την τύφλωσή μας σε μια ανωτερότητα επί των άλλων που δεν έχουμε, όχι πραγματικά.
Όχι πριν σταματήσουμε να κοιτάμε για τα δικά μας ατυχήματα στην πλευρά του γείτονα, κι αρχίσουμε να φτιάχνουμε πρώτα τον δικό μας κήπο ώστε να βγάζει καρπούς.
Διότι μια ανώτερη οντότητα, είτε άνθρωπος, είτε πολιτισμός δεν αφήνει το δέντρο της να ατροφεί κι ύστερα αποδίδει το λάθος στους πάντες γι αυτό.
Αντίθετα κανείς πρέπει να αγαπάει τα εντός των ορίων του, τα θρέφει και τα αναπτύσσει, γίνεται εκείνος καλύτερος οργανισμός.
Ποτέ δεν ήταν για το μίσος της ύπαρξης των άλλων. Μόνο για την αγάπη της δικής μας ύπαρξης και για την έμπνευση άλλων.
Όχι πριν σταματήσουμε να κοιτάμε για τα δικά μας ατυχήματα στην πλευρά του γείτονα, κι αρχίσουμε να φτιάχνουμε πρώτα τον δικό μας κήπο ώστε να βγάζει καρπούς.
Διότι μια ανώτερη οντότητα, είτε άνθρωπος, είτε πολιτισμός δεν αφήνει το δέντρο της να ατροφεί κι ύστερα αποδίδει το λάθος στους πάντες γι αυτό.
Αντίθετα κανείς πρέπει να αγαπάει τα εντός των ορίων του, τα θρέφει και τα αναπτύσσει, γίνεται εκείνος καλύτερος οργανισμός.
Ποτέ δεν ήταν για το μίσος της ύπαρξης των άλλων. Μόνο για την αγάπη της δικής μας ύπαρξης και για την έμπνευση άλλων.
Guest 209912
Επισκέπτης
14-07-21
18:35
Γιατί μερικές φορές νιώθουμε την εσωτερική ανάγκη να τα γκρεμίσουμε όλα? Ή είμαι μόνο εγώ?
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,698 μηνύματα.
14-07-21
18:48
Οχι μόνο να τα γκρεμίσω, αλλά να γαμήσω και τα ερείπια κι απο πάνω... Δεν είσαι μόνος.Γιατί μερικές φορές νιώθουμε την εσωτερική ανάγκη να τα γκρεμίσουμε όλα? Ή είμαι μόνο εγώ?
14-07-21
22:50
Γιατί ο άνθρωπος από τη φύση του γεννήθηκε να ελπίζει και θεωρούμε οτι γκρεμίζοντάς τα όλα μπορεί την επόμενη φορά που θα τα χτίσουμε να πάνε καλύτερα. Έλα όμως που πάλι τα ίδια θα χτίσουμε. Είναι κάτι άνθρωποι όπως εσύ κι εγώ που, αν ζούσαμε κι άλλη φορά, τα ίδια λάθη θα κάναμε.Γιατί μερικές φορές νιώθουμε την εσωτερική ανάγκη να τα γκρεμίσουμε όλα? Ή είμαι μόνο εγώ?
Guest 209912
Επισκέπτης
14-07-21
23:00
Είσαι ένα λάθος που θα έκανα ευχαρίστως εσαει Συλβια.Γιατί ο άνθρωπος από τη φύση του γεννήθηκε να ελπίζει και θεωρούμε οτι γκρεμίζοντάς τα όλα μπορεί την επόμενη φορά που θα τα χτίσουμε να πάνε καλύτερα. Έλα όμως που πάλι τα ίδια θα χτίσουμε. Είναι κάτι άνθρωποι όπως εσύ κι εγώ που, αν ζούσαμε κι άλλη φορά, τα ίδια λάθη θα κάναμε.
15-07-21
00:05
Τιμή μου.Είσαι ένα λάθος που θα έκανα ευχαρίστως εσαει Συλβια.
15-07-21
08:53
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Joji
- Reader
- rafaela11
- giannhs2001
- charmander
- jellojina
- Μήτσος10
- Hased Babis
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- Fernando_A
- iren
- Wonderkid
- SlimShady
- Libertus
- Scandal
- ghоul
- Jack of Spades
- Luludaki
- Z TV
- Ariana2018
- Greenstar
- Malenaa
- Maraki_lar_1980
- Janne 007
- Indiana Jones
- kamekiwii23
- nik64
- Δροσουλίτης
- borat
- Maria_Xagorari
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- GeorgePap2003
- tasoooos
- Eeeee
- Chris2756
- Euge.loukia
- Melina.
- User2350
- Stres
- Εριφύλη
- Kali_Project
- Mexicanos
- m.kannavia3
- Cookie_Monster
- adio_x
- edouardos
- Ξένια Γεωργίου
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Undeserved
- Memoryloss
- Ταπεινή παπαρούνα
- Sevasti
- Dreamer_SW
- triliza
- Viedo
- sugarr
- Isida
- Rou04
- desp1naa
- Nikos 7
- Panos_02
- oudenoidax
- Temeteron1
- CiNeFiL
- kopii
- globglogabgalab
- artem
- σμχχ
- nutella
- gademis
- An_uknown_world
- Μάρκος Βασίλης
- jj!
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- kiyoshi
- Demlogic
- harry akritas
- Cupid
- alexandrahere
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Tequila
- Unboxholics
- φυσαλίς
- LeoDel
- Αναήλ
- aye
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.