Σκέψεις... III

• Thread starter Thread starter Guest 691153
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τώρα τα είδα τα καλά.

Άνευ σάλιου προβοσκίδα, μαγκάκο. Καλοτάξιδο και καλόπιωτο.

Και πολύ τον κρατήσαμε τον καραγκιόζη.

The Little Mermaid Sigh GIF

Για δε μ' αφήνετε ήσυχο;
Άστε με ήσυχο όλοι.
Θέλω να ζήσω ελεύθερος,
δίχως ταυτότητα πια.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός χρωμοσωμάτων είναι ενας μηχανισμός αναδιανομής γονιδίων που βρίσκονται σε διαφορετικά, μη ομόλογα χρωμοσώματα.

Δε καταλαβα.

“Αύριο”, λες,
και μέσα σ’ αυτήν τη μικρή αναβολή παραμονεύει ολόκληρο
το πελώριο ποτέ.
Να ‘σαι τόσο πρόσκαιρος, και να κάνεις όνειρα
τόσο αιώνια! T.Λ

1725664587889.png

Φαντάσου αν εγω βλέπω βουνό κάποια πράγματα κι αναρωτιέμαι αν θα μπορέσω να τα καταφέρω, πόσο δυσκολα ειναι για εναν άνθρωπο με πιο περιοριστικά ζητήματα, πχ. καθηλωμενο σε καροτσάκι με κομμενα τα δυο άκρα.

Αυτοι οι άνθρωποι πόση πολλή υπομονή πρέπει να έχουν κάνει με όσα βλέπουν, με τα πάντα όμως, απο τις ράμπες στα πεζοδρόμια που ειναι μπλοκαρισμένες, απο τα κλιμακοστασια χωρις ράμπες, απο τη γραφειοκρατία, κλπ

Κάποτε δεν πρέπει να μπει ενας ανθρωπος μπροστα να κυβερνησει τη χωρα και να νοιαστει και γι αυτούς;

Ο πολιτισμός της χωρας δεν εχει να κανει με το πόσο καμαρώνεις για τα μνημεία σου, ούτε πόσο τεχνολογικά προηγμένος εισαι, αλλά κατα πόσο οι λιγότερο προνομιούχοι έχουν μια πολύ καλή ζωή και όχι απλά αξιοπρεπή.

Εαν η Αυτοκρατορική Αρχή μου κυβερνούσε, θα φρόντιζα για όλους. Όχι μόνο για λίγους.

Δόξα τω Θεω, έχω φίλους με ήθος, έχω φίλους Ανθρώπους, που με σηκώνουν από τις φυλακές μου και μου χαρίζουν ελευθερίες.

Μεγάλος πλούτος, ο πραγματικός πλούτος, η τροφή της ψυχής.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back