juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,180 μηνύματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,438 μηνύματα.
13-09-23
19:52
Τρίχες! Αισθάνομαι τρίχες!
Πάω, του τραγουδάω του Πρίγκιπα Αρμίνιου Α' όλο χαρά "Πες μου ποιός, ποιός, ποιός σ' αγαπάει, ποιός" κι όπως τον χαιδευω και του τραγουδάω έρχεται μια ιπταμενη μπαλίτσα απο τρίχες στο στόμα μου.
Μιαμ, ευχαριστώ!
Πάω, του τραγουδάω του Πρίγκιπα Αρμίνιου Α' όλο χαρά "Πες μου ποιός, ποιός, ποιός σ' αγαπάει, ποιός" κι όπως τον χαιδευω και του τραγουδάω έρχεται μια ιπταμενη μπαλίτσα απο τρίχες στο στόμα μου.
Μιαμ, ευχαριστώ!
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,180 μηνύματα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
13-09-23
21:37
Συναισθηματική αστάθεια. Τώρα νιώθω 102 ετών.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,438 μηνύματα.
20-09-23
18:48
Ανάλαφρος. Ξύρισμα κεφάλι και πρόσωπο.
Μια ώρα παιχνιδι με το νερό και με σαπούνι εξαιρετική μυρωδιά πικραμύγδαλο και σβήσιμο με άφτερ εσπεριδοειδών.
Ζάχαρη.
Μια ώρα παιχνιδι με το νερό και με σαπούνι εξαιρετική μυρωδιά πικραμύγδαλο και σβήσιμο με άφτερ εσπεριδοειδών.
Ζάχαρη.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,512 μηνύματα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,956 μηνύματα.
23-09-23
14:44
Ανησυχώ και φοβάμαι...
juste un instant
Επιφανές μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,956 μηνύματα.
23-09-23
16:26
Ουφ. Λάθος συναγερμός.
Κάθομαι κι ανησυχώ για άλλους. Στο τέλος θα πάθω εγώ την καρδιακή προσβολή.
Κάθομαι κι ανησυχώ για άλλους. Στο τέλος θα πάθω εγώ την καρδιακή προσβολή.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,389 μηνύματα.
23-09-23
18:30
Έξαψη στη νιοστή
juste un instant
Επιφανές μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
25-09-23
20:45
3-4 πεντάλεπτες δεκάλεπτες αποσυνδέσεις τη μέρα με το χαλκό να ειναι καλά και να φταινε άλλα απο τη μερια τους μα πανω απ ολα να πέφτουν πάνω σε τηλεφωνικές κλήσεις, Zoom meetings ή άλλα πράγματα.
Πόρνη Vodafone πότε θα σε κάνουν liquidate ή εξαγορά να έρθω να γελάω πανω απο τον τάφο σου.
Εχω νεύρα. Γαμιούνται.
Πόρνη Vodafone πότε θα σε κάνουν liquidate ή εξαγορά να έρθω να γελάω πανω απο τον τάφο σου.
Εχω νεύρα. Γαμιούνται.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Kate1914
- nearos
- rafaela11
- Μήτσος10
- jellojina
- American Economist
- Hased Babis
- Joji
- charmander
- Paragontas7000
- Memetchi
- Libertus
- giannhs2001
- ghоul
- Wonderkid
- Jack of Spades
- fiber
- Luludaki
- νΑίφος
- Ariana2018
- Fernando_A
- tasoooos
- Euge.loukia
- ivrock
- User2350
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Isida
- SlimShady
- Undeserved
- Dreamer_SW
- Sevasti
- Viedo
- Nikos 7
- sugarr
- jj!
- Φωτεινη Τζα.
- kopii
- nutella
- Anapofasisti
- New member
- Scandal
- An_uknown_world
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.