Πώς αισθάνεστε;

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,207 μηνύματα.
Tired Sleep GIF by Big Brother Australia

Nascentes morimur

Διάσημο μέλος

Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,878 μηνύματα.
Αν μπορούσα να κοιμηθώ θα ήμουν ακόμα καλύτερα..
αλλά ο γείτονας έχει άγριες διαθέσεις με την μουσική .
ακούει και κάτι ερωτιάρικα..πωπωω . δεν θα την βγάλω καθαρή.:ropalo:
Του δίνω ακόμα μισή ώρα...:devil:;)

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,422 μηνύματα.
Εξαιρετικά. Χόρτασα υπνάρα με τον Πρίγκιπα Αρμίνιο, γέλασα με την ψυχούλα μου και τωρα φόρτισα μπαταρίες με θεσπέσιους ύμνους, ετοιμάζοντας ένα χαλαρωτικό μπανάκι.

Όλα ζόρικα στη ζωή, αλλά ακόμα το απολαμβάνω. Όχι που θα με πάρει από κάτω.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,422 μηνύματα.
drinkingcoffee.gif

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,066 μηνύματα.
Λυπη...
Καταραμένη αρρώστια.
Άλλος ένας υπέροχος και νέος άνθρωπος έφυγε :'(

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Εγω τις τελευταίες 3-4 μερούλες με τον κόσμο:

The WitcherS03e05prick.jpg

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

vegetagif1.gif