juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,180 μηνύματα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,180 μηνύματα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,439 μηνύματα.
03-11-23
15:31
Απολύτως εξοργισμένος.
Παίρνω τηλέφωνο την καθ' ύλην αρμόδια για ένα προσωπικό μου ζήτημα. Το σηκώνει μετα χιλίων κόπων μετα από ώρες. Φαινομενικά, προσφέρεται να με εξυπηρετήσει την επομένη (σήμερα). Ανακουφίζομαι. Λεω έπεσα επιτέλους σε σχετικούς. Διότι όταν ειχα τηλεφωνήσει στους ανθρωπους του Υπουργείου -οι ίδιοι που βγάλανε την εγκύκλιο- μου είπαν "πάρτε εκεί και ρωτήστε ή να σας πει ο ταδε ειδικός". Το υπουργείο με στέλνει στους σχετικούς δηλαδή.
Και τι με παίρνει σήμερα η σχετική και μου λέει; Άσχετες τροπολογίες για ανθρωπους εντελώς άλλων περιπτώσεων (που δε με αφορά) και να πάρω στο Υπουργειο γιατι θα ξέρουν καλύτερα, ειδάλλως να παω στην υπηρεσία τους ντε και καλά.
Δηλαδή για να σας τα σκάσω σε έξοδα και λοιπά, με πάτε απο τον Άννα στον Καιαφα, όχι ο άλλος ξέρει όχι ο άλλος ξέρει, όχι αυτη ειναι η πληροφορία (διαγωνια διαβασμένη ή και μη σχετική) για να πω δεν πειράζει δε βαριέσαι θα παω σ αυτούς να τελειώνω. Ενω ο σκοπος ήταν να τους αποφυγω αφου το επιτρέπει ο νόμος να έχεις εναλλακτική επιλογή, αλλά δεν λέει ΠΟΙΑ ειναι η εναλλακτική.
Είμαι σε φάση να πάρω ενα σφυρί και ν αρχίσω να γκρεμίζω τους τοίχους γυρω μου να ηρεμήσω.
Τόσα χρόνια, την Μεγαλόχαρη μη πω τι μου την έχετε κάνει όλοι και δε μου φταιει και σε τιποτα η κακομοίρα.
Παίρνω τηλέφωνο την καθ' ύλην αρμόδια για ένα προσωπικό μου ζήτημα. Το σηκώνει μετα χιλίων κόπων μετα από ώρες. Φαινομενικά, προσφέρεται να με εξυπηρετήσει την επομένη (σήμερα). Ανακουφίζομαι. Λεω έπεσα επιτέλους σε σχετικούς. Διότι όταν ειχα τηλεφωνήσει στους ανθρωπους του Υπουργείου -οι ίδιοι που βγάλανε την εγκύκλιο- μου είπαν "πάρτε εκεί και ρωτήστε ή να σας πει ο ταδε ειδικός". Το υπουργείο με στέλνει στους σχετικούς δηλαδή.
Και τι με παίρνει σήμερα η σχετική και μου λέει; Άσχετες τροπολογίες για ανθρωπους εντελώς άλλων περιπτώσεων (που δε με αφορά) και να πάρω στο Υπουργειο γιατι θα ξέρουν καλύτερα, ειδάλλως να παω στην υπηρεσία τους ντε και καλά.
Δηλαδή για να σας τα σκάσω σε έξοδα και λοιπά, με πάτε απο τον Άννα στον Καιαφα, όχι ο άλλος ξέρει όχι ο άλλος ξέρει, όχι αυτη ειναι η πληροφορία (διαγωνια διαβασμένη ή και μη σχετική) για να πω δεν πειράζει δε βαριέσαι θα παω σ αυτούς να τελειώνω. Ενω ο σκοπος ήταν να τους αποφυγω αφου το επιτρέπει ο νόμος να έχεις εναλλακτική επιλογή, αλλά δεν λέει ΠΟΙΑ ειναι η εναλλακτική.
Είμαι σε φάση να πάρω ενα σφυρί και ν αρχίσω να γκρεμίζω τους τοίχους γυρω μου να ηρεμήσω.
Τόσα χρόνια, την Μεγαλόχαρη μη πω τι μου την έχετε κάνει όλοι και δε μου φταιει και σε τιποτα η κακομοίρα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,389 μηνύματα.
03-11-23
21:11
Απολύτως εξοργισμένος.
Το πρώτο Rage room της Αθήνας: ''Λίμπα''! | ArtMe Magazine
Τι κοινό έχουν σχεδόν όλοι -αν όχι όλοι- οι Αθηναίοι; Τα νεύρα. Οι ρυθμοί είναι γρήγοροι και η πίεση πολλή, με αποτέλεσμα συχνά να μην υπάρχει διέξοδος εκτόνωσης.
artmemagazine.gr
juste un instant
Επιφανές μέλος
juste un instant
Επιφανές μέλος
juste un instant
Επιφανές μέλος
juste un instant
Επιφανές μέλος
juste un instant
Επιφανές μέλος
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,389 μηνύματα.
09-11-23
14:51
Sometimes I feel like a motherless child,
A long way from home,
Sometimes I feel like I'm almost done
And a long, long way from home.
A long way from home,
Sometimes I feel like I'm almost done
And a long, long way from home.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Kate1914
- nearos
- rafaela11
- Μήτσος10
- jellojina
- American Economist
- Hased Babis
- Joji
- charmander
- Paragontas7000
- Memetchi
- Libertus
- giannhs2001
- ghоul
- Wonderkid
- Jack of Spades
- fiber
- Luludaki
- νΑίφος
- Ariana2018
- Fernando_A
- tasoooos
- Euge.loukia
- ivrock
- User2350
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Isida
- SlimShady
- Undeserved
- Dreamer_SW
- Sevasti
- Viedo
- Nikos 7
- sugarr
- jj!
- Φωτεινη Τζα.
- kopii
- nutella
- Anapofasisti
- New member
- Scandal
- An_uknown_world
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.