Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,207 μηνύματα.
03-10-23
21:00
Λίγο χαζή
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,180 μηνύματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,439 μηνύματα.
13-10-23
19:17
Είμαι παλαβιάρα νι!
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,180 μηνύματα.
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,878 μηνύματα.
15-10-23
00:15
Μια μουσική οδύσσεια γεμίζει τον αέρα
προσκαλώντας με να αφεθώ και να μοιραστώ.
Κάθε νότα, σαν όνειρο, σε αρμονική αγκαλιά....
και η μαγεία της πλανάται στις φλέβες μου...
Πόσο όμορφο αλήθεια είναι να
νιώθεις έτσι
στο τέλος της μέρας...!!!
προσκαλώντας με να αφεθώ και να μοιραστώ.
Κάθε νότα, σαν όνειρο, σε αρμονική αγκαλιά....
και η μαγεία της πλανάται στις φλέβες μου...
Πόσο όμορφο αλήθεια είναι να
νιώθεις έτσι
στο τέλος της μέρας...!!!
juste un instant
Επιφανές μέλος
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,389 μηνύματα.
17-10-23
18:30
Σαρδέλα σε περιτύλιγμα ΟΑΣΘ
juste un instant
Επιφανές μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,439 μηνύματα.
19-10-23
23:22
Ήρθε η 20άρα, φοβερή η 20άρα, μελαχρινή η 20άρα, με βοήθησε σε αυτο που ήθελα η 20άρα αλλά μου μίλησε στον πληθυντικό η 20άρα...
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
Α!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
Α!
juste un instant
Επιφανές μέλος
juste un instant
Επιφανές μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
29-10-23
18:44
Στρες που μου βγαινει σε "θέλω να τσακωθώ με όλα".
Αλλά δε θέλω πραγματικά να τσακωθώ. Βαριέμαι τους τσακωμούς, είμαι ήρεμος σαν άνθρωπος.
Αλλά δε θέλω πραγματικά να τσακωθώ. Βαριέμαι τους τσακωμούς, είμαι ήρεμος σαν άνθρωπος.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
30-10-23
15:28
Shut down
juste un instant
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Kate1914
- nearos
- rafaela11
- Μήτσος10
- jellojina
- American Economist
- Hased Babis
- Joji
- charmander
- Paragontas7000
- Memetchi
- Libertus
- giannhs2001
- ghоul
- Wonderkid
- Jack of Spades
- fiber
- Luludaki
- νΑίφος
- Ariana2018
- Fernando_A
- tasoooos
- Euge.loukia
- ivrock
- User2350
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Isida
- SlimShady
- Undeserved
- Dreamer_SW
- Sevasti
- Viedo
- Nikos 7
- sugarr
- jj!
- Φωτεινη Τζα.
- kopii
- nutella
- Anapofasisti
- New member
- Scandal
- An_uknown_world
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.