Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 21:59 Ο Guest 209912: #61 02-02-21 21:59 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: δεν εχεις κακιασμενο βλεμμα dearest,αυτη εχει βλεμμα αγελαδας Click για ανάπτυξη... Τι αγελάδας μωρέ; Μια χαρά ειναι. Σχεδόν πανομοιότυπη με αυτή μείον το ξανθό μαλλί ήταν η πρώτη μου γκόμενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:00 Ο Guest 875331: #62 02-02-21 22:00 @Himela @Aura @juste un instant Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:24 Η CiNeFiL έγραψε: #63 02-02-21 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Fast: @Himela @Aura @juste un instant Click για ανάπτυξη... αυτο μου θυμιζει τις politically correct ταινιες του χολυγουντ που εβαζαν και εναν μαυρο ετσι για το ξεκαρφωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:27 Ο Guest 875331: #64 02-02-21 22:27 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: αυτο μου θυμιζει τις politically correct ταινιες του χολυγουντ που εβαζαν και εναν μαυρο ετσι για το ξεκαρφωμα Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ καθόλου γτ ο κύριος που έβαλα είναι πολύ πιο στυλάτος από κάθε τυπικό μαύρο αμερικανό(με oversized ρουχα) και προδίδεται έτσι η γαλλοφωνία του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:28 Η Lady M έγραψε: #65 02-02-21 22:28 Ο φίλος μου ο @Valder στο μυαλό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:36 Ο Valder έγραψε: #66 02-02-21 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Lady M: Ο φίλος μου ο @Valder στο μυαλό μου Click για ανάπτυξη... Rufus Sewel στον ρολο του αρχηγου του Greater Nazi Reich στη σειρά The Man in the high castle. Μιλάμε για πολυ μυαλό, μιλάμε για πολύ φιλοδοξία, μιλάμε για ΠΑΙΧΤΗ.- Νομιζω μου φτιαξες τη διαθεση 546% τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:40 Η Lady M έγραψε: #67 02-02-21 22:40 Έτσι σε έχω στο μυαλό μου, αλλά και με μεγάλη καρδιά! Μ αρέσει ο Rufus! Ηθοποιάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:41 Η Aura έγραψε: #68 02-02-21 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Fast: @Himela @Aura @juste un instant Click για ανάπτυξη... E πολύ κιτσαρία η κοπέλα να ούμε... @Lady M @Λένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:44 Η Lady M έγραψε: #69 02-02-21 22:44 Αύραααα! Καλά το λέω εγώ ότι είσαι τετραπέρατη. Με καστανά μάτια, φέρνω πολύ στην έκφραση της κοπέλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #70 02-02-21 22:54 Εγω τη Λέηντι Μ (@Lady M ) την εχω φανταστει έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:57 Η Aura έγραψε: #71 02-02-21 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Lady M: Αύραααα! Καλά το λέω εγώ ότι είσαι τετραπέρατη. Με καστανά μάτια, φέρνω πολύ στην έκφραση της κοπέλας!! Click για ανάπτυξη... Και δυσκολεύτηκα να σου βρω φώτο , να βρω αυτό που θέλω @EvanescenceQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:02 Ο Valder έγραψε: #72 02-02-21 23:02 @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:04 Η Lady M έγραψε: #73 02-02-21 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω τη Λέηντι Μ (@Lady M ) την εχω φανταστει έτσι: Click για ανάπτυξη... Βάλντερ ωραία με φαντάζεσαι, σε ευχαριστώ. Η κοπέλα όμως είναι too sexy for Lady M. Lady M is a sweeter girl as Aura supposed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:05 Η Agaphbou έγραψε: #74 02-02-21 23:05 Για να βρω κι εγώ καμιά φώτο τώρα για όσους μου έχουν διαφύγει και δεν έχω δει ακόμη... @Himela @Λένω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Τώρα είδα και της Αυρας που είπε ότι μοιάζει και ξέρω ότι έπεσα έξω, αλλά τη @Lady M εγώ τη φανταζόμουν κάπως έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:09 Η Aura έγραψε: #75 02-02-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Click για ανάπτυξη... Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Guest 209912: #76 02-02-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:17 Η Agaphbou έγραψε: #77 02-02-21 23:17 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Guest 209912: #78 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Click για ανάπτυξη... Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #79 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:24 Η Aura έγραψε: #80 02-02-21 23:24 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Ε τι να κάνω .. βαριέμαι, αλλά δεν γράφεις κανένα σεντόνι να μας ψυχαγωγήσεις .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... 10 second είναι , καλά την πρώτη φορά πάλευα κανένα δίωρο να τους βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 giannhs2001 American Economist Wonderkid Μήτσος10 Paragontas7000 Dr. Gl. Luminous Joji Memetchi Nala ghоul charmander User2350 An_uknown_world Nikos 7 Εχέμυθη globglogabgalab το κοριτσι του μαη harry akritas LeoDel CiNeFiL SlimShady aye Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: δεν εχεις κακιασμενο βλεμμα dearest,αυτη εχει βλεμμα αγελαδας Click για ανάπτυξη... Τι αγελάδας μωρέ; Μια χαρά ειναι. Σχεδόν πανομοιότυπη με αυτή μείον το ξανθό μαλλί ήταν η πρώτη μου γκόμενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:00 Ο Guest 875331: #62 02-02-21 22:00 @Himela @Aura @juste un instant Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:24 Η CiNeFiL έγραψε: #63 02-02-21 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Fast: @Himela @Aura @juste un instant Click για ανάπτυξη... αυτο μου θυμιζει τις politically correct ταινιες του χολυγουντ που εβαζαν και εναν μαυρο ετσι για το ξεκαρφωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:27 Ο Guest 875331: #64 02-02-21 22:27 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: αυτο μου θυμιζει τις politically correct ταινιες του χολυγουντ που εβαζαν και εναν μαυρο ετσι για το ξεκαρφωμα Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ καθόλου γτ ο κύριος που έβαλα είναι πολύ πιο στυλάτος από κάθε τυπικό μαύρο αμερικανό(με oversized ρουχα) και προδίδεται έτσι η γαλλοφωνία του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:28 Η Lady M έγραψε: #65 02-02-21 22:28 Ο φίλος μου ο @Valder στο μυαλό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:36 Ο Valder έγραψε: #66 02-02-21 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Lady M: Ο φίλος μου ο @Valder στο μυαλό μου Click για ανάπτυξη... Rufus Sewel στον ρολο του αρχηγου του Greater Nazi Reich στη σειρά The Man in the high castle. Μιλάμε για πολυ μυαλό, μιλάμε για πολύ φιλοδοξία, μιλάμε για ΠΑΙΧΤΗ.- Νομιζω μου φτιαξες τη διαθεση 546% τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:40 Η Lady M έγραψε: #67 02-02-21 22:40 Έτσι σε έχω στο μυαλό μου, αλλά και με μεγάλη καρδιά! Μ αρέσει ο Rufus! Ηθοποιάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:41 Η Aura έγραψε: #68 02-02-21 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Fast: @Himela @Aura @juste un instant Click για ανάπτυξη... E πολύ κιτσαρία η κοπέλα να ούμε... @Lady M @Λένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:44 Η Lady M έγραψε: #69 02-02-21 22:44 Αύραααα! Καλά το λέω εγώ ότι είσαι τετραπέρατη. Με καστανά μάτια, φέρνω πολύ στην έκφραση της κοπέλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #70 02-02-21 22:54 Εγω τη Λέηντι Μ (@Lady M ) την εχω φανταστει έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:57 Η Aura έγραψε: #71 02-02-21 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Lady M: Αύραααα! Καλά το λέω εγώ ότι είσαι τετραπέρατη. Με καστανά μάτια, φέρνω πολύ στην έκφραση της κοπέλας!! Click για ανάπτυξη... Και δυσκολεύτηκα να σου βρω φώτο , να βρω αυτό που θέλω @EvanescenceQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:02 Ο Valder έγραψε: #72 02-02-21 23:02 @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:04 Η Lady M έγραψε: #73 02-02-21 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω τη Λέηντι Μ (@Lady M ) την εχω φανταστει έτσι: Click για ανάπτυξη... Βάλντερ ωραία με φαντάζεσαι, σε ευχαριστώ. Η κοπέλα όμως είναι too sexy for Lady M. Lady M is a sweeter girl as Aura supposed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:05 Η Agaphbou έγραψε: #74 02-02-21 23:05 Για να βρω κι εγώ καμιά φώτο τώρα για όσους μου έχουν διαφύγει και δεν έχω δει ακόμη... @Himela @Λένω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Τώρα είδα και της Αυρας που είπε ότι μοιάζει και ξέρω ότι έπεσα έξω, αλλά τη @Lady M εγώ τη φανταζόμουν κάπως έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:09 Η Aura έγραψε: #75 02-02-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Click για ανάπτυξη... Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Guest 209912: #76 02-02-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:17 Η Agaphbou έγραψε: #77 02-02-21 23:17 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Guest 209912: #78 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Click για ανάπτυξη... Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #79 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:24 Η Aura έγραψε: #80 02-02-21 23:24 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Ε τι να κάνω .. βαριέμαι, αλλά δεν γράφεις κανένα σεντόνι να μας ψυχαγωγήσεις .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... 10 second είναι , καλά την πρώτη φορά πάλευα κανένα δίωρο να τους βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 giannhs2001 American Economist Wonderkid Μήτσος10 Paragontas7000 Dr. Gl. Luminous Joji Memetchi Nala ghоul charmander User2350 An_uknown_world Nikos 7 Εχέμυθη globglogabgalab το κοριτσι του μαη harry akritas LeoDel CiNeFiL SlimShady aye Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@Himela @Aura @juste un instant Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:24 Η CiNeFiL έγραψε: #63 02-02-21 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Fast: @Himela @Aura @juste un instant Click για ανάπτυξη... αυτο μου θυμιζει τις politically correct ταινιες του χολυγουντ που εβαζαν και εναν μαυρο ετσι για το ξεκαρφωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:27 Ο Guest 875331: #64 02-02-21 22:27 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: αυτο μου θυμιζει τις politically correct ταινιες του χολυγουντ που εβαζαν και εναν μαυρο ετσι για το ξεκαρφωμα Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ καθόλου γτ ο κύριος που έβαλα είναι πολύ πιο στυλάτος από κάθε τυπικό μαύρο αμερικανό(με oversized ρουχα) και προδίδεται έτσι η γαλλοφωνία του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:28 Η Lady M έγραψε: #65 02-02-21 22:28 Ο φίλος μου ο @Valder στο μυαλό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:36 Ο Valder έγραψε: #66 02-02-21 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Lady M: Ο φίλος μου ο @Valder στο μυαλό μου Click για ανάπτυξη... Rufus Sewel στον ρολο του αρχηγου του Greater Nazi Reich στη σειρά The Man in the high castle. Μιλάμε για πολυ μυαλό, μιλάμε για πολύ φιλοδοξία, μιλάμε για ΠΑΙΧΤΗ.- Νομιζω μου φτιαξες τη διαθεση 546% τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:40 Η Lady M έγραψε: #67 02-02-21 22:40 Έτσι σε έχω στο μυαλό μου, αλλά και με μεγάλη καρδιά! Μ αρέσει ο Rufus! Ηθοποιάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:41 Η Aura έγραψε: #68 02-02-21 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Fast: @Himela @Aura @juste un instant Click για ανάπτυξη... E πολύ κιτσαρία η κοπέλα να ούμε... @Lady M @Λένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:44 Η Lady M έγραψε: #69 02-02-21 22:44 Αύραααα! Καλά το λέω εγώ ότι είσαι τετραπέρατη. Με καστανά μάτια, φέρνω πολύ στην έκφραση της κοπέλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #70 02-02-21 22:54 Εγω τη Λέηντι Μ (@Lady M ) την εχω φανταστει έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:57 Η Aura έγραψε: #71 02-02-21 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Lady M: Αύραααα! Καλά το λέω εγώ ότι είσαι τετραπέρατη. Με καστανά μάτια, φέρνω πολύ στην έκφραση της κοπέλας!! Click για ανάπτυξη... Και δυσκολεύτηκα να σου βρω φώτο , να βρω αυτό που θέλω @EvanescenceQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:02 Ο Valder έγραψε: #72 02-02-21 23:02 @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:04 Η Lady M έγραψε: #73 02-02-21 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω τη Λέηντι Μ (@Lady M ) την εχω φανταστει έτσι: Click για ανάπτυξη... Βάλντερ ωραία με φαντάζεσαι, σε ευχαριστώ. Η κοπέλα όμως είναι too sexy for Lady M. Lady M is a sweeter girl as Aura supposed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:05 Η Agaphbou έγραψε: #74 02-02-21 23:05 Για να βρω κι εγώ καμιά φώτο τώρα για όσους μου έχουν διαφύγει και δεν έχω δει ακόμη... @Himela @Λένω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Τώρα είδα και της Αυρας που είπε ότι μοιάζει και ξέρω ότι έπεσα έξω, αλλά τη @Lady M εγώ τη φανταζόμουν κάπως έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:09 Η Aura έγραψε: #75 02-02-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Click για ανάπτυξη... Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Guest 209912: #76 02-02-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:17 Η Agaphbou έγραψε: #77 02-02-21 23:17 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Guest 209912: #78 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Click για ανάπτυξη... Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #79 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:24 Η Aura έγραψε: #80 02-02-21 23:24 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Ε τι να κάνω .. βαριέμαι, αλλά δεν γράφεις κανένα σεντόνι να μας ψυχαγωγήσεις .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... 10 second είναι , καλά την πρώτη φορά πάλευα κανένα δίωρο να τους βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 giannhs2001 American Economist Wonderkid Μήτσος10 Paragontas7000 Dr. Gl. Luminous Joji Memetchi Nala ghоul charmander User2350 An_uknown_world Nikos 7 Εχέμυθη globglogabgalab το κοριτσι του μαη harry akritas LeoDel CiNeFiL SlimShady aye Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fast: @Himela @Aura @juste un instant Click για ανάπτυξη... αυτο μου θυμιζει τις politically correct ταινιες του χολυγουντ που εβαζαν και εναν μαυρο ετσι για το ξεκαρφωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:27 Ο Guest 875331: #64 02-02-21 22:27 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: αυτο μου θυμιζει τις politically correct ταινιες του χολυγουντ που εβαζαν και εναν μαυρο ετσι για το ξεκαρφωμα Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ καθόλου γτ ο κύριος που έβαλα είναι πολύ πιο στυλάτος από κάθε τυπικό μαύρο αμερικανό(με oversized ρουχα) και προδίδεται έτσι η γαλλοφωνία του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:28 Η Lady M έγραψε: #65 02-02-21 22:28 Ο φίλος μου ο @Valder στο μυαλό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:36 Ο Valder έγραψε: #66 02-02-21 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Lady M: Ο φίλος μου ο @Valder στο μυαλό μου Click για ανάπτυξη... Rufus Sewel στον ρολο του αρχηγου του Greater Nazi Reich στη σειρά The Man in the high castle. Μιλάμε για πολυ μυαλό, μιλάμε για πολύ φιλοδοξία, μιλάμε για ΠΑΙΧΤΗ.- Νομιζω μου φτιαξες τη διαθεση 546% τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:40 Η Lady M έγραψε: #67 02-02-21 22:40 Έτσι σε έχω στο μυαλό μου, αλλά και με μεγάλη καρδιά! Μ αρέσει ο Rufus! Ηθοποιάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:41 Η Aura έγραψε: #68 02-02-21 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Fast: @Himela @Aura @juste un instant Click για ανάπτυξη... E πολύ κιτσαρία η κοπέλα να ούμε... @Lady M @Λένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:44 Η Lady M έγραψε: #69 02-02-21 22:44 Αύραααα! Καλά το λέω εγώ ότι είσαι τετραπέρατη. Με καστανά μάτια, φέρνω πολύ στην έκφραση της κοπέλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #70 02-02-21 22:54 Εγω τη Λέηντι Μ (@Lady M ) την εχω φανταστει έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:57 Η Aura έγραψε: #71 02-02-21 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Lady M: Αύραααα! Καλά το λέω εγώ ότι είσαι τετραπέρατη. Με καστανά μάτια, φέρνω πολύ στην έκφραση της κοπέλας!! Click για ανάπτυξη... Και δυσκολεύτηκα να σου βρω φώτο , να βρω αυτό που θέλω @EvanescenceQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:02 Ο Valder έγραψε: #72 02-02-21 23:02 @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:04 Η Lady M έγραψε: #73 02-02-21 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω τη Λέηντι Μ (@Lady M ) την εχω φανταστει έτσι: Click για ανάπτυξη... Βάλντερ ωραία με φαντάζεσαι, σε ευχαριστώ. Η κοπέλα όμως είναι too sexy for Lady M. Lady M is a sweeter girl as Aura supposed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:05 Η Agaphbou έγραψε: #74 02-02-21 23:05 Για να βρω κι εγώ καμιά φώτο τώρα για όσους μου έχουν διαφύγει και δεν έχω δει ακόμη... @Himela @Λένω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Τώρα είδα και της Αυρας που είπε ότι μοιάζει και ξέρω ότι έπεσα έξω, αλλά τη @Lady M εγώ τη φανταζόμουν κάπως έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:09 Η Aura έγραψε: #75 02-02-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Click για ανάπτυξη... Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Guest 209912: #76 02-02-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:17 Η Agaphbou έγραψε: #77 02-02-21 23:17 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Guest 209912: #78 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Click για ανάπτυξη... Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #79 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:24 Η Aura έγραψε: #80 02-02-21 23:24 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Ε τι να κάνω .. βαριέμαι, αλλά δεν γράφεις κανένα σεντόνι να μας ψυχαγωγήσεις .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... 10 second είναι , καλά την πρώτη φορά πάλευα κανένα δίωρο να τους βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 giannhs2001 American Economist Wonderkid Μήτσος10 Paragontas7000 Dr. Gl. Luminous Joji Memetchi Nala ghоul charmander User2350 An_uknown_world Nikos 7 Εχέμυθη globglogabgalab το κοριτσι του μαη harry akritas LeoDel CiNeFiL SlimShady aye Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: αυτο μου θυμιζει τις politically correct ταινιες του χολυγουντ που εβαζαν και εναν μαυρο ετσι για το ξεκαρφωμα Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ καθόλου γτ ο κύριος που έβαλα είναι πολύ πιο στυλάτος από κάθε τυπικό μαύρο αμερικανό(με oversized ρουχα) και προδίδεται έτσι η γαλλοφωνία του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:28 Η Lady M έγραψε: #65 02-02-21 22:28 Ο φίλος μου ο @Valder στο μυαλό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:36 Ο Valder έγραψε: #66 02-02-21 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Lady M: Ο φίλος μου ο @Valder στο μυαλό μου Click για ανάπτυξη... Rufus Sewel στον ρολο του αρχηγου του Greater Nazi Reich στη σειρά The Man in the high castle. Μιλάμε για πολυ μυαλό, μιλάμε για πολύ φιλοδοξία, μιλάμε για ΠΑΙΧΤΗ.- Νομιζω μου φτιαξες τη διαθεση 546% τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:40 Η Lady M έγραψε: #67 02-02-21 22:40 Έτσι σε έχω στο μυαλό μου, αλλά και με μεγάλη καρδιά! Μ αρέσει ο Rufus! Ηθοποιάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:41 Η Aura έγραψε: #68 02-02-21 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Fast: @Himela @Aura @juste un instant Click για ανάπτυξη... E πολύ κιτσαρία η κοπέλα να ούμε... @Lady M @Λένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:44 Η Lady M έγραψε: #69 02-02-21 22:44 Αύραααα! Καλά το λέω εγώ ότι είσαι τετραπέρατη. Με καστανά μάτια, φέρνω πολύ στην έκφραση της κοπέλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #70 02-02-21 22:54 Εγω τη Λέηντι Μ (@Lady M ) την εχω φανταστει έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:57 Η Aura έγραψε: #71 02-02-21 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Lady M: Αύραααα! Καλά το λέω εγώ ότι είσαι τετραπέρατη. Με καστανά μάτια, φέρνω πολύ στην έκφραση της κοπέλας!! Click για ανάπτυξη... Και δυσκολεύτηκα να σου βρω φώτο , να βρω αυτό που θέλω @EvanescenceQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:02 Ο Valder έγραψε: #72 02-02-21 23:02 @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:04 Η Lady M έγραψε: #73 02-02-21 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω τη Λέηντι Μ (@Lady M ) την εχω φανταστει έτσι: Click για ανάπτυξη... Βάλντερ ωραία με φαντάζεσαι, σε ευχαριστώ. Η κοπέλα όμως είναι too sexy for Lady M. Lady M is a sweeter girl as Aura supposed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:05 Η Agaphbou έγραψε: #74 02-02-21 23:05 Για να βρω κι εγώ καμιά φώτο τώρα για όσους μου έχουν διαφύγει και δεν έχω δει ακόμη... @Himela @Λένω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Τώρα είδα και της Αυρας που είπε ότι μοιάζει και ξέρω ότι έπεσα έξω, αλλά τη @Lady M εγώ τη φανταζόμουν κάπως έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:09 Η Aura έγραψε: #75 02-02-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Click για ανάπτυξη... Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Guest 209912: #76 02-02-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:17 Η Agaphbou έγραψε: #77 02-02-21 23:17 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Guest 209912: #78 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Click για ανάπτυξη... Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #79 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:24 Η Aura έγραψε: #80 02-02-21 23:24 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Ε τι να κάνω .. βαριέμαι, αλλά δεν γράφεις κανένα σεντόνι να μας ψυχαγωγήσεις .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... 10 second είναι , καλά την πρώτη φορά πάλευα κανένα δίωρο να τους βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 giannhs2001 American Economist Wonderkid Μήτσος10 Paragontas7000 Dr. Gl. Luminous Joji Memetchi Nala ghоul charmander User2350 An_uknown_world Nikos 7 Εχέμυθη globglogabgalab το κοριτσι του μαη harry akritas LeoDel CiNeFiL SlimShady aye Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο φίλος μου ο @Valder στο μυαλό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:36 Ο Valder έγραψε: #66 02-02-21 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Lady M: Ο φίλος μου ο @Valder στο μυαλό μου Click για ανάπτυξη... Rufus Sewel στον ρολο του αρχηγου του Greater Nazi Reich στη σειρά The Man in the high castle. Μιλάμε για πολυ μυαλό, μιλάμε για πολύ φιλοδοξία, μιλάμε για ΠΑΙΧΤΗ.- Νομιζω μου φτιαξες τη διαθεση 546% τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:40 Η Lady M έγραψε: #67 02-02-21 22:40 Έτσι σε έχω στο μυαλό μου, αλλά και με μεγάλη καρδιά! Μ αρέσει ο Rufus! Ηθοποιάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:41 Η Aura έγραψε: #68 02-02-21 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Fast: @Himela @Aura @juste un instant Click για ανάπτυξη... E πολύ κιτσαρία η κοπέλα να ούμε... @Lady M @Λένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:44 Η Lady M έγραψε: #69 02-02-21 22:44 Αύραααα! Καλά το λέω εγώ ότι είσαι τετραπέρατη. Με καστανά μάτια, φέρνω πολύ στην έκφραση της κοπέλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #70 02-02-21 22:54 Εγω τη Λέηντι Μ (@Lady M ) την εχω φανταστει έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:57 Η Aura έγραψε: #71 02-02-21 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Lady M: Αύραααα! Καλά το λέω εγώ ότι είσαι τετραπέρατη. Με καστανά μάτια, φέρνω πολύ στην έκφραση της κοπέλας!! Click για ανάπτυξη... Και δυσκολεύτηκα να σου βρω φώτο , να βρω αυτό που θέλω @EvanescenceQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:02 Ο Valder έγραψε: #72 02-02-21 23:02 @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:04 Η Lady M έγραψε: #73 02-02-21 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω τη Λέηντι Μ (@Lady M ) την εχω φανταστει έτσι: Click για ανάπτυξη... Βάλντερ ωραία με φαντάζεσαι, σε ευχαριστώ. Η κοπέλα όμως είναι too sexy for Lady M. Lady M is a sweeter girl as Aura supposed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:05 Η Agaphbou έγραψε: #74 02-02-21 23:05 Για να βρω κι εγώ καμιά φώτο τώρα για όσους μου έχουν διαφύγει και δεν έχω δει ακόμη... @Himela @Λένω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Τώρα είδα και της Αυρας που είπε ότι μοιάζει και ξέρω ότι έπεσα έξω, αλλά τη @Lady M εγώ τη φανταζόμουν κάπως έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:09 Η Aura έγραψε: #75 02-02-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Click για ανάπτυξη... Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Guest 209912: #76 02-02-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:17 Η Agaphbou έγραψε: #77 02-02-21 23:17 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Guest 209912: #78 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Click για ανάπτυξη... Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #79 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:24 Η Aura έγραψε: #80 02-02-21 23:24 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Ε τι να κάνω .. βαριέμαι, αλλά δεν γράφεις κανένα σεντόνι να μας ψυχαγωγήσεις .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... 10 second είναι , καλά την πρώτη φορά πάλευα κανένα δίωρο να τους βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 giannhs2001 American Economist Wonderkid Μήτσος10 Paragontas7000 Dr. Gl. Luminous Joji Memetchi Nala ghоul charmander User2350 An_uknown_world Nikos 7 Εχέμυθη globglogabgalab το κοριτσι του μαη harry akritas LeoDel CiNeFiL SlimShady aye Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lady M: Ο φίλος μου ο @Valder στο μυαλό μου Click για ανάπτυξη... Rufus Sewel στον ρολο του αρχηγου του Greater Nazi Reich στη σειρά The Man in the high castle. Μιλάμε για πολυ μυαλό, μιλάμε για πολύ φιλοδοξία, μιλάμε για ΠΑΙΧΤΗ.- Νομιζω μου φτιαξες τη διαθεση 546% τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:40 Η Lady M έγραψε: #67 02-02-21 22:40 Έτσι σε έχω στο μυαλό μου, αλλά και με μεγάλη καρδιά! Μ αρέσει ο Rufus! Ηθοποιάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:41 Η Aura έγραψε: #68 02-02-21 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Fast: @Himela @Aura @juste un instant Click για ανάπτυξη... E πολύ κιτσαρία η κοπέλα να ούμε... @Lady M @Λένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:44 Η Lady M έγραψε: #69 02-02-21 22:44 Αύραααα! Καλά το λέω εγώ ότι είσαι τετραπέρατη. Με καστανά μάτια, φέρνω πολύ στην έκφραση της κοπέλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #70 02-02-21 22:54 Εγω τη Λέηντι Μ (@Lady M ) την εχω φανταστει έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:57 Η Aura έγραψε: #71 02-02-21 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Lady M: Αύραααα! Καλά το λέω εγώ ότι είσαι τετραπέρατη. Με καστανά μάτια, φέρνω πολύ στην έκφραση της κοπέλας!! Click για ανάπτυξη... Και δυσκολεύτηκα να σου βρω φώτο , να βρω αυτό που θέλω @EvanescenceQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:02 Ο Valder έγραψε: #72 02-02-21 23:02 @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:04 Η Lady M έγραψε: #73 02-02-21 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω τη Λέηντι Μ (@Lady M ) την εχω φανταστει έτσι: Click για ανάπτυξη... Βάλντερ ωραία με φαντάζεσαι, σε ευχαριστώ. Η κοπέλα όμως είναι too sexy for Lady M. Lady M is a sweeter girl as Aura supposed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:05 Η Agaphbou έγραψε: #74 02-02-21 23:05 Για να βρω κι εγώ καμιά φώτο τώρα για όσους μου έχουν διαφύγει και δεν έχω δει ακόμη... @Himela @Λένω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Τώρα είδα και της Αυρας που είπε ότι μοιάζει και ξέρω ότι έπεσα έξω, αλλά τη @Lady M εγώ τη φανταζόμουν κάπως έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:09 Η Aura έγραψε: #75 02-02-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Click για ανάπτυξη... Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Guest 209912: #76 02-02-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:17 Η Agaphbou έγραψε: #77 02-02-21 23:17 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Guest 209912: #78 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Click για ανάπτυξη... Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #79 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:24 Η Aura έγραψε: #80 02-02-21 23:24 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Ε τι να κάνω .. βαριέμαι, αλλά δεν γράφεις κανένα σεντόνι να μας ψυχαγωγήσεις .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... 10 second είναι , καλά την πρώτη φορά πάλευα κανένα δίωρο να τους βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 giannhs2001 American Economist Wonderkid Μήτσος10 Paragontas7000 Dr. Gl. Luminous Joji Memetchi Nala ghоul charmander User2350 An_uknown_world Nikos 7 Εχέμυθη globglogabgalab το κοριτσι του μαη harry akritas LeoDel CiNeFiL SlimShady aye Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έτσι σε έχω στο μυαλό μου, αλλά και με μεγάλη καρδιά! Μ αρέσει ο Rufus! Ηθοποιάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:41 Η Aura έγραψε: #68 02-02-21 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Fast: @Himela @Aura @juste un instant Click για ανάπτυξη... E πολύ κιτσαρία η κοπέλα να ούμε... @Lady M @Λένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:44 Η Lady M έγραψε: #69 02-02-21 22:44 Αύραααα! Καλά το λέω εγώ ότι είσαι τετραπέρατη. Με καστανά μάτια, φέρνω πολύ στην έκφραση της κοπέλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #70 02-02-21 22:54 Εγω τη Λέηντι Μ (@Lady M ) την εχω φανταστει έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:57 Η Aura έγραψε: #71 02-02-21 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Lady M: Αύραααα! Καλά το λέω εγώ ότι είσαι τετραπέρατη. Με καστανά μάτια, φέρνω πολύ στην έκφραση της κοπέλας!! Click για ανάπτυξη... Και δυσκολεύτηκα να σου βρω φώτο , να βρω αυτό που θέλω @EvanescenceQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:02 Ο Valder έγραψε: #72 02-02-21 23:02 @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:04 Η Lady M έγραψε: #73 02-02-21 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω τη Λέηντι Μ (@Lady M ) την εχω φανταστει έτσι: Click για ανάπτυξη... Βάλντερ ωραία με φαντάζεσαι, σε ευχαριστώ. Η κοπέλα όμως είναι too sexy for Lady M. Lady M is a sweeter girl as Aura supposed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:05 Η Agaphbou έγραψε: #74 02-02-21 23:05 Για να βρω κι εγώ καμιά φώτο τώρα για όσους μου έχουν διαφύγει και δεν έχω δει ακόμη... @Himela @Λένω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Τώρα είδα και της Αυρας που είπε ότι μοιάζει και ξέρω ότι έπεσα έξω, αλλά τη @Lady M εγώ τη φανταζόμουν κάπως έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:09 Η Aura έγραψε: #75 02-02-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Click για ανάπτυξη... Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Guest 209912: #76 02-02-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:17 Η Agaphbou έγραψε: #77 02-02-21 23:17 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Guest 209912: #78 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Click για ανάπτυξη... Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #79 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:24 Η Aura έγραψε: #80 02-02-21 23:24 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Ε τι να κάνω .. βαριέμαι, αλλά δεν γράφεις κανένα σεντόνι να μας ψυχαγωγήσεις .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... 10 second είναι , καλά την πρώτη φορά πάλευα κανένα δίωρο να τους βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 giannhs2001 American Economist Wonderkid Μήτσος10 Paragontas7000 Dr. Gl. Luminous Joji Memetchi Nala ghоul charmander User2350 An_uknown_world Nikos 7 Εχέμυθη globglogabgalab το κοριτσι του μαη harry akritas LeoDel CiNeFiL SlimShady aye Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fast: @Himela @Aura @juste un instant Click για ανάπτυξη... E πολύ κιτσαρία η κοπέλα να ούμε... @Lady M @Λένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:44 Η Lady M έγραψε: #69 02-02-21 22:44 Αύραααα! Καλά το λέω εγώ ότι είσαι τετραπέρατη. Με καστανά μάτια, φέρνω πολύ στην έκφραση της κοπέλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #70 02-02-21 22:54 Εγω τη Λέηντι Μ (@Lady M ) την εχω φανταστει έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:57 Η Aura έγραψε: #71 02-02-21 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Lady M: Αύραααα! Καλά το λέω εγώ ότι είσαι τετραπέρατη. Με καστανά μάτια, φέρνω πολύ στην έκφραση της κοπέλας!! Click για ανάπτυξη... Και δυσκολεύτηκα να σου βρω φώτο , να βρω αυτό που θέλω @EvanescenceQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:02 Ο Valder έγραψε: #72 02-02-21 23:02 @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:04 Η Lady M έγραψε: #73 02-02-21 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω τη Λέηντι Μ (@Lady M ) την εχω φανταστει έτσι: Click για ανάπτυξη... Βάλντερ ωραία με φαντάζεσαι, σε ευχαριστώ. Η κοπέλα όμως είναι too sexy for Lady M. Lady M is a sweeter girl as Aura supposed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:05 Η Agaphbou έγραψε: #74 02-02-21 23:05 Για να βρω κι εγώ καμιά φώτο τώρα για όσους μου έχουν διαφύγει και δεν έχω δει ακόμη... @Himela @Λένω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Τώρα είδα και της Αυρας που είπε ότι μοιάζει και ξέρω ότι έπεσα έξω, αλλά τη @Lady M εγώ τη φανταζόμουν κάπως έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:09 Η Aura έγραψε: #75 02-02-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Click για ανάπτυξη... Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Guest 209912: #76 02-02-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:17 Η Agaphbou έγραψε: #77 02-02-21 23:17 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Guest 209912: #78 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Click για ανάπτυξη... Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #79 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:24 Η Aura έγραψε: #80 02-02-21 23:24 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Ε τι να κάνω .. βαριέμαι, αλλά δεν γράφεις κανένα σεντόνι να μας ψυχαγωγήσεις .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... 10 second είναι , καλά την πρώτη φορά πάλευα κανένα δίωρο να τους βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 giannhs2001 American Economist Wonderkid Μήτσος10 Paragontas7000 Dr. Gl. Luminous Joji Memetchi Nala ghоul charmander User2350 An_uknown_world Nikos 7 Εχέμυθη globglogabgalab το κοριτσι του μαη harry akritas LeoDel CiNeFiL SlimShady aye Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αύραααα! Καλά το λέω εγώ ότι είσαι τετραπέρατη. Με καστανά μάτια, φέρνω πολύ στην έκφραση της κοπέλας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:54 Ο Valder έγραψε: #70 02-02-21 22:54 Εγω τη Λέηντι Μ (@Lady M ) την εχω φανταστει έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:57 Η Aura έγραψε: #71 02-02-21 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Lady M: Αύραααα! Καλά το λέω εγώ ότι είσαι τετραπέρατη. Με καστανά μάτια, φέρνω πολύ στην έκφραση της κοπέλας!! Click για ανάπτυξη... Και δυσκολεύτηκα να σου βρω φώτο , να βρω αυτό που θέλω @EvanescenceQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:02 Ο Valder έγραψε: #72 02-02-21 23:02 @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:04 Η Lady M έγραψε: #73 02-02-21 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω τη Λέηντι Μ (@Lady M ) την εχω φανταστει έτσι: Click για ανάπτυξη... Βάλντερ ωραία με φαντάζεσαι, σε ευχαριστώ. Η κοπέλα όμως είναι too sexy for Lady M. Lady M is a sweeter girl as Aura supposed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:05 Η Agaphbou έγραψε: #74 02-02-21 23:05 Για να βρω κι εγώ καμιά φώτο τώρα για όσους μου έχουν διαφύγει και δεν έχω δει ακόμη... @Himela @Λένω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Τώρα είδα και της Αυρας που είπε ότι μοιάζει και ξέρω ότι έπεσα έξω, αλλά τη @Lady M εγώ τη φανταζόμουν κάπως έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:09 Η Aura έγραψε: #75 02-02-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Click για ανάπτυξη... Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Guest 209912: #76 02-02-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:17 Η Agaphbou έγραψε: #77 02-02-21 23:17 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Guest 209912: #78 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Click για ανάπτυξη... Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #79 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:24 Η Aura έγραψε: #80 02-02-21 23:24 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Ε τι να κάνω .. βαριέμαι, αλλά δεν γράφεις κανένα σεντόνι να μας ψυχαγωγήσεις .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... 10 second είναι , καλά την πρώτη φορά πάλευα κανένα δίωρο να τους βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 giannhs2001 American Economist Wonderkid Μήτσος10 Paragontas7000 Dr. Gl. Luminous Joji Memetchi Nala ghоul charmander User2350 An_uknown_world Nikos 7 Εχέμυθη globglogabgalab το κοριτσι του μαη harry akritas LeoDel CiNeFiL SlimShady aye Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω τη Λέηντι Μ (@Lady M ) την εχω φανταστει έτσι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:57 Η Aura έγραψε: #71 02-02-21 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Lady M: Αύραααα! Καλά το λέω εγώ ότι είσαι τετραπέρατη. Με καστανά μάτια, φέρνω πολύ στην έκφραση της κοπέλας!! Click για ανάπτυξη... Και δυσκολεύτηκα να σου βρω φώτο , να βρω αυτό που θέλω @EvanescenceQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:02 Ο Valder έγραψε: #72 02-02-21 23:02 @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:04 Η Lady M έγραψε: #73 02-02-21 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω τη Λέηντι Μ (@Lady M ) την εχω φανταστει έτσι: Click για ανάπτυξη... Βάλντερ ωραία με φαντάζεσαι, σε ευχαριστώ. Η κοπέλα όμως είναι too sexy for Lady M. Lady M is a sweeter girl as Aura supposed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:05 Η Agaphbou έγραψε: #74 02-02-21 23:05 Για να βρω κι εγώ καμιά φώτο τώρα για όσους μου έχουν διαφύγει και δεν έχω δει ακόμη... @Himela @Λένω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Τώρα είδα και της Αυρας που είπε ότι μοιάζει και ξέρω ότι έπεσα έξω, αλλά τη @Lady M εγώ τη φανταζόμουν κάπως έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:09 Η Aura έγραψε: #75 02-02-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Click για ανάπτυξη... Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Guest 209912: #76 02-02-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:17 Η Agaphbou έγραψε: #77 02-02-21 23:17 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Guest 209912: #78 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Click για ανάπτυξη... Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #79 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:24 Η Aura έγραψε: #80 02-02-21 23:24 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Ε τι να κάνω .. βαριέμαι, αλλά δεν γράφεις κανένα σεντόνι να μας ψυχαγωγήσεις .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... 10 second είναι , καλά την πρώτη φορά πάλευα κανένα δίωρο να τους βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 giannhs2001 American Economist Wonderkid Μήτσος10 Paragontas7000 Dr. Gl. Luminous Joji Memetchi Nala ghоul charmander User2350 An_uknown_world Nikos 7 Εχέμυθη globglogabgalab το κοριτσι του μαη harry akritas LeoDel CiNeFiL SlimShady aye Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lady M: Αύραααα! Καλά το λέω εγώ ότι είσαι τετραπέρατη. Με καστανά μάτια, φέρνω πολύ στην έκφραση της κοπέλας!! Click για ανάπτυξη... Και δυσκολεύτηκα να σου βρω φώτο , να βρω αυτό που θέλω @EvanescenceQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:02 Ο Valder έγραψε: #72 02-02-21 23:02 @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:04 Η Lady M έγραψε: #73 02-02-21 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω τη Λέηντι Μ (@Lady M ) την εχω φανταστει έτσι: Click για ανάπτυξη... Βάλντερ ωραία με φαντάζεσαι, σε ευχαριστώ. Η κοπέλα όμως είναι too sexy for Lady M. Lady M is a sweeter girl as Aura supposed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:05 Η Agaphbou έγραψε: #74 02-02-21 23:05 Για να βρω κι εγώ καμιά φώτο τώρα για όσους μου έχουν διαφύγει και δεν έχω δει ακόμη... @Himela @Λένω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Τώρα είδα και της Αυρας που είπε ότι μοιάζει και ξέρω ότι έπεσα έξω, αλλά τη @Lady M εγώ τη φανταζόμουν κάπως έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:09 Η Aura έγραψε: #75 02-02-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Click για ανάπτυξη... Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Guest 209912: #76 02-02-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:17 Η Agaphbou έγραψε: #77 02-02-21 23:17 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Guest 209912: #78 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Click για ανάπτυξη... Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #79 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:24 Η Aura έγραψε: #80 02-02-21 23:24 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Ε τι να κάνω .. βαριέμαι, αλλά δεν γράφεις κανένα σεντόνι να μας ψυχαγωγήσεις .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... 10 second είναι , καλά την πρώτη φορά πάλευα κανένα δίωρο να τους βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 giannhs2001 American Economist Wonderkid Μήτσος10 Paragontas7000 Dr. Gl. Luminous Joji Memetchi Nala ghоul charmander User2350 An_uknown_world Nikos 7 Εχέμυθη globglogabgalab το κοριτσι του μαη harry akritas LeoDel CiNeFiL SlimShady aye Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady M Πολύ δραστήριο μέλος Η Lady M δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:04 Η Lady M έγραψε: #73 02-02-21 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω τη Λέηντι Μ (@Lady M ) την εχω φανταστει έτσι: Click για ανάπτυξη... Βάλντερ ωραία με φαντάζεσαι, σε ευχαριστώ. Η κοπέλα όμως είναι too sexy for Lady M. Lady M is a sweeter girl as Aura supposed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:05 Η Agaphbou έγραψε: #74 02-02-21 23:05 Για να βρω κι εγώ καμιά φώτο τώρα για όσους μου έχουν διαφύγει και δεν έχω δει ακόμη... @Himela @Λένω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Τώρα είδα και της Αυρας που είπε ότι μοιάζει και ξέρω ότι έπεσα έξω, αλλά τη @Lady M εγώ τη φανταζόμουν κάπως έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:09 Η Aura έγραψε: #75 02-02-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Click για ανάπτυξη... Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Guest 209912: #76 02-02-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:17 Η Agaphbou έγραψε: #77 02-02-21 23:17 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Guest 209912: #78 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Click για ανάπτυξη... Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #79 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:24 Η Aura έγραψε: #80 02-02-21 23:24 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Ε τι να κάνω .. βαριέμαι, αλλά δεν γράφεις κανένα σεντόνι να μας ψυχαγωγήσεις .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... 10 second είναι , καλά την πρώτη φορά πάλευα κανένα δίωρο να τους βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 giannhs2001 American Economist Wonderkid Μήτσος10 Paragontas7000 Dr. Gl. Luminous Joji Memetchi Nala ghоul charmander User2350 An_uknown_world Nikos 7 Εχέμυθη globglogabgalab το κοριτσι του μαη harry akritas LeoDel CiNeFiL SlimShady aye Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω τη Λέηντι Μ (@Lady M ) την εχω φανταστει έτσι: Click για ανάπτυξη... Βάλντερ ωραία με φαντάζεσαι, σε ευχαριστώ. Η κοπέλα όμως είναι too sexy for Lady M. Lady M is a sweeter girl as Aura supposed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:05 Η Agaphbou έγραψε: #74 02-02-21 23:05 Για να βρω κι εγώ καμιά φώτο τώρα για όσους μου έχουν διαφύγει και δεν έχω δει ακόμη... @Himela @Λένω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Τώρα είδα και της Αυρας που είπε ότι μοιάζει και ξέρω ότι έπεσα έξω, αλλά τη @Lady M εγώ τη φανταζόμουν κάπως έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:09 Η Aura έγραψε: #75 02-02-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Click για ανάπτυξη... Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Guest 209912: #76 02-02-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:17 Η Agaphbou έγραψε: #77 02-02-21 23:17 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Guest 209912: #78 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Click για ανάπτυξη... Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #79 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:24 Η Aura έγραψε: #80 02-02-21 23:24 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Ε τι να κάνω .. βαριέμαι, αλλά δεν γράφεις κανένα σεντόνι να μας ψυχαγωγήσεις .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... 10 second είναι , καλά την πρώτη φορά πάλευα κανένα δίωρο να τους βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 giannhs2001 American Economist Wonderkid Μήτσος10 Paragontas7000 Dr. Gl. Luminous Joji Memetchi Nala ghоul charmander User2350 An_uknown_world Nikos 7 Εχέμυθη globglogabgalab το κοριτσι του μαη harry akritas LeoDel CiNeFiL SlimShady aye Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για να βρω κι εγώ καμιά φώτο τώρα για όσους μου έχουν διαφύγει και δεν έχω δει ακόμη... @Himela @Λένω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Τώρα είδα και της Αυρας που είπε ότι μοιάζει και ξέρω ότι έπεσα έξω, αλλά τη @Lady M εγώ τη φανταζόμουν κάπως έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:09 Η Aura έγραψε: #75 02-02-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Click για ανάπτυξη... Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Guest 209912: #76 02-02-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:17 Η Agaphbou έγραψε: #77 02-02-21 23:17 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Guest 209912: #78 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Click για ανάπτυξη... Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #79 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:24 Η Aura έγραψε: #80 02-02-21 23:24 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Ε τι να κάνω .. βαριέμαι, αλλά δεν γράφεις κανένα σεντόνι να μας ψυχαγωγήσεις .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... 10 second είναι , καλά την πρώτη φορά πάλευα κανένα δίωρο να τους βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 giannhs2001 American Economist Wonderkid Μήτσος10 Paragontas7000 Dr. Gl. Luminous Joji Memetchi Nala ghоul charmander User2350 An_uknown_world Nikos 7 Εχέμυθη globglogabgalab το κοριτσι του μαη harry akritas LeoDel CiNeFiL SlimShady aye Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον: Click για ανάπτυξη... Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Guest 209912: #76 02-02-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:17 Η Agaphbou έγραψε: #77 02-02-21 23:17 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Guest 209912: #78 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Click για ανάπτυξη... Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #79 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:24 Η Aura έγραψε: #80 02-02-21 23:24 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Ε τι να κάνω .. βαριέμαι, αλλά δεν γράφεις κανένα σεντόνι να μας ψυχαγωγήσεις .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... 10 second είναι , καλά την πρώτη φορά πάλευα κανένα δίωρο να τους βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 giannhs2001 American Economist Wonderkid Μήτσος10 Paragontas7000 Dr. Gl. Luminous Joji Memetchi Nala ghоul charmander User2350 An_uknown_world Nikos 7 Εχέμυθη globglogabgalab το κοριτσι του μαη harry akritas LeoDel CiNeFiL SlimShady aye Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς .. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:17 Η Agaphbou έγραψε: #77 02-02-21 23:17 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Guest 209912: #78 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Click για ανάπτυξη... Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #79 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:24 Η Aura έγραψε: #80 02-02-21 23:24 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Ε τι να κάνω .. βαριέμαι, αλλά δεν γράφεις κανένα σεντόνι να μας ψυχαγωγήσεις .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... 10 second είναι , καλά την πρώτη φορά πάλευα κανένα δίωρο να τους βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 giannhs2001 American Economist Wonderkid Μήτσος10 Paragontas7000 Dr. Gl. Luminous Joji Memetchi Nala ghоul charmander User2350 An_uknown_world Nikos 7 Εχέμυθη globglogabgalab το κοριτσι του μαη harry akritas LeoDel CiNeFiL SlimShady aye Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως. Click για ανάπτυξη... Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Guest 209912: #78 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Click για ανάπτυξη... Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #79 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:24 Η Aura έγραψε: #80 02-02-21 23:24 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Ε τι να κάνω .. βαριέμαι, αλλά δεν γράφεις κανένα σεντόνι να μας ψυχαγωγήσεις .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... 10 second είναι , καλά την πρώτη φορά πάλευα κανένα δίωρο να τους βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 giannhs2001 American Economist Wonderkid Μήτσος10 Paragontas7000 Dr. Gl. Luminous Joji Memetchi Nala ghоul charmander User2350 An_uknown_world Nikos 7 Εχέμυθη globglogabgalab το κοριτσι του μαη harry akritas LeoDel CiNeFiL SlimShady aye Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα Click για ανάπτυξη... Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:21 Η Agaphbou έγραψε: #79 02-02-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:24 Η Aura έγραψε: #80 02-02-21 23:24 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Ε τι να κάνω .. βαριέμαι, αλλά δεν γράφεις κανένα σεντόνι να μας ψυχαγωγήσεις .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... 10 second είναι , καλά την πρώτη φορά πάλευα κανένα δίωρο να τους βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:24 Η Aura έγραψε: #80 02-02-21 23:24 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Ε τι να κάνω .. βαριέμαι, αλλά δεν γράφεις κανένα σεντόνι να μας ψυχαγωγήσεις .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... 10 second είναι , καλά την πρώτη φορά πάλευα κανένα δίωρο να τους βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει Click για ανάπτυξη... Ε τι να κάνω .. βαριέμαι, αλλά δεν γράφεις κανένα σεντόνι να μας ψυχαγωγήσεις .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... 10 second είναι , καλά την πρώτη φορά πάλευα κανένα δίωρο να τους βάλω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.