Guest 209912
Επισκέπτης
Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός.
02-02-21
21:59
Τι αγελάδας μωρέ; Μια χαρά ειναι. Σχεδόν πανομοιότυπη με αυτή μείον το ξανθό μαλλί ήταν η πρώτη μου γκόμενάδεν εχεις κακιασμενο βλεμμα dearest,αυτη εχει βλεμμα αγελαδας

Guest 875331
Επισκέπτης
02-02-21
22:00
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα.
02-02-21
22:24
αυτο μου θυμιζει τις politically correct ταινιες του χολυγουντ που εβαζαν και εναν μαυρο ετσι για το ξεκαρφωμα
Guest 875331
Επισκέπτης
02-02-21
22:27
Δε συμφωνώ καθόλου γτ ο κύριος που έβαλα είναι πολύ πιο στυλάτος από κάθε τυπικό μαύρο αμερικανό(με oversized ρουχα) και προδίδεται έτσι η γαλλοφωνία του...αυτο μου θυμιζει τις politically correct ταινιες του χολυγουντ που εβαζαν και εναν μαυρο ετσι για το ξεκαρφωμα
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Lady M είναι αόρατη. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα.
02-02-21
22:28
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.704 μηνύματα.
02-02-21
22:36
Rufus Sewel στον ρολο του αρχηγου του Greater Nazi Reich στη σειρά The Man in the high castle.
Μιλάμε για πολυ μυαλό, μιλάμε για πολύ φιλοδοξία, μιλάμε για ΠΑΙΧΤΗ.-
Νομιζω μου φτιαξες τη διαθεση 546% τώρα.
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Lady M είναι αόρατη. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.392 μηνύματα.
02-02-21
22:40
Έτσι σε έχω στο μυαλό μου, αλλά και με μεγάλη καρδιά!
Μ αρέσει ο Rufus! Ηθοποιάρα!
Μ αρέσει ο Rufus! Ηθοποιάρα!
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος
02-02-21
22:44
Αύραααα! Καλά το λέω εγώ ότι είσαι τετραπέρατη. Με καστανά μάτια, φέρνω πολύ στην έκφραση της κοπέλας!!
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.704 μηνύματα.
02-02-21
22:54
02-02-21
22:57
Και δυσκολεύτηκα να σου βρω φώτο , να βρω αυτό που θέλωΑύραααα! Καλά το λέω εγώ ότι είσαι τετραπέρατη. Με καστανά μάτια, φέρνω πολύ στην έκφραση της κοπέλας!!

@EvanescenceQ

Valder
Επιφανές μέλος
02-02-21
23:02
@Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον:
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος
02-02-21
23:04
Βάλντερ ωραία με φαντάζεσαι, σε ευχαριστώ. Η κοπέλα όμως είναι too sexy for Lady M.
Lady M is a sweeter girl as Aura supposed.

02-02-21
23:09
Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς ..@Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον:
![]()
Guest 209912
Επισκέπτης
02-02-21
23:10
Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως.Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς ..
02-02-21
23:17
Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμαΤη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως.

Guest 209912
Επισκέπτης
02-02-21
23:21
Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα![]()
Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει
02-02-21
23:21
Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει
Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι.
02-02-21
23:24
Ε τι να κάνω .. βαριέμαι, αλλά δεν γράφεις κανένα σεντόνι να μας ψυχαγωγήσεις ..
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
10 second είναι , καλά την πρώτη φορά πάλευα κανένα δίωρο να τους βάλω..Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Γνωμικά & Ιστορίες
Προτάσεις
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
MyPetz