Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
02-02-21
21:59
Τι αγελάδας μωρέ; Μια χαρά ειναι. Σχεδόν πανομοιότυπη με αυτή μείον το ξανθό μαλλί ήταν η πρώτη μου γκόμενάδεν εχεις κακιασμενο βλεμμα dearest,αυτη εχει βλεμμα αγελαδας
Guest 875331
Επισκέπτης
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
02-02-21
22:24
αυτο μου θυμιζει τις politically correct ταινιες του χολυγουντ που εβαζαν και εναν μαυρο ετσι για το ξεκαρφωμα
Guest 875331
Επισκέπτης
02-02-21
22:27
Δε συμφωνώ καθόλου γτ ο κύριος που έβαλα είναι πολύ πιο στυλάτος από κάθε τυπικό μαύρο αμερικανό(με oversized ρουχα) και προδίδεται έτσι η γαλλοφωνία του...αυτο μου θυμιζει τις politically correct ταινιες του χολυγουντ που εβαζαν και εναν μαυρο ετσι για το ξεκαρφωμα
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,393 μηνύματα.
02-02-21
22:28
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
02-02-21
22:36
Rufus Sewel στον ρολο του αρχηγου του Greater Nazi Reich στη σειρά The Man in the high castle.
Μιλάμε για πολυ μυαλό, μιλάμε για πολύ φιλοδοξία, μιλάμε για ΠΑΙΧΤΗ.-
Νομιζω μου φτιαξες τη διαθεση 546% τώρα.
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,393 μηνύματα.
02-02-21
22:40
Έτσι σε έχω στο μυαλό μου, αλλά και με μεγάλη καρδιά!
Μ αρέσει ο Rufus! Ηθοποιάρα!
Μ αρέσει ο Rufus! Ηθοποιάρα!
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος
02-02-21
22:44
Αύραααα! Καλά το λέω εγώ ότι είσαι τετραπέρατη. Με καστανά μάτια, φέρνω πολύ στην έκφραση της κοπέλας!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
02-02-21
22:54
02-02-21
22:57
Και δυσκολεύτηκα να σου βρω φώτο , να βρω αυτό που θέλωΑύραααα! Καλά το λέω εγώ ότι είσαι τετραπέρατη. Με καστανά μάτια, φέρνω πολύ στην έκφραση της κοπέλας!!
@EvanescenceQ
Valder
Τιμώμενο Μέλος
02-02-21
23:02
@Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον:
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος
02-02-21
23:04
Βάλντερ ωραία με φαντάζεσαι, σε ευχαριστώ. Η κοπέλα όμως είναι too sexy for Lady M.
Lady M is a sweeter girl as Aura supposed.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
02-02-21
23:09
Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς ..@Aura Η αυρα μας τρολλάρει με τη μπάρμπι στο αβαταρ, δεν ειναι καν ξανθιά λογικά. Ειναι τρελό geekόνι καστανό και ταπεινό χαμομηλάκιον:
Guest 209912
Επισκέπτης
02-02-21
23:10
Τη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως.Τι λύσσα όλοι με τα γυαλιά φοράω φακούς ..
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
02-02-21
23:17
Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμαΤη γκαβομαρα την πετύχαμε πάντως.
Guest 209912
Επισκέπτης
02-02-21
23:21
Τη γκαβομαρα την είχε αποκαλύψει από μόνη της η κοπέλα στο παιχνίδι με τις αλήθειες και το ψέμα
Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
02-02-21
23:21
Α δεν το είχα δει. Εγω τη φανταζόμουν με βλέμμα ποντικιού να προσπαθεί να τι γράφω για να διαφωνήσει
Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι.
02-02-21
23:24
Ε τι να κάνω .. βαριέμαι, αλλά δεν γράφεις κανένα σεντόνι να μας ψυχαγωγήσεις ..
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
10 second είναι , καλά την πρώτη φορά πάλευα κανένα δίωρο να τους βάλω..Όχι αυτό είμαι εγώ που δε βάζω ούτε φακούς γιατί βαριέμαι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.