EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
30-01-21
22:13
Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
30-01-21
22:34
Έχω πιο I'm tired of all this shit βλέμμα @Aura
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
31-01-21
13:34
@Aura Δεν έχεις πέσει και πολύ έξω ομολογώ, not bad at all...
Στο μυαλό μου είσαι κάπως έτσι, αλλά με γυαλιά οράσεως. Για το μαλλί αμφιταλαντευομαι γιατί πιστεύω ότι κι εσύ το χεις κάνει διάφορα χρώματα ανά καιρούς. Αλλά όπως πάντα θα χω πέσει τελείως έξω και θα πέσω απ τα σύννεφα αν δω ποτε φωτογραφία σου
Στο μυαλό μου είσαι κάπως έτσι, αλλά με γυαλιά οράσεως. Για το μαλλί αμφιταλαντευομαι γιατί πιστεύω ότι κι εσύ το χεις κάνει διάφορα χρώματα ανά καιρούς. Αλλά όπως πάντα θα χω πέσει τελείως έξω και θα πέσω απ τα σύννεφα αν δω ποτε φωτογραφία σου
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
31-01-21
13:57
εγω αμα πω οτι ερωτευτηκα τις τυπισσες και το στυλ τους,θα ειμαι καπως?@Aura Δεν έχεις πέσει και πολύ έξω ομολογώ, not bad at all...
View attachment 75303View attachment 75304
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
31-01-21
14:55
Χαχαχαχα όχι βέβαια, λογικό μου φαίνεταιεγω αμα πω οτι ερωτευτηκα τις τυπισσες και το στυλ τους,θα ειμαι καπως?
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
31-01-21
15:55
Mπα όχι πιο πολύ μοιάζω στις φώτο της @EvanescenceQ@Aura Δεν έχεις πέσει και πολύ έξω ομολογώ, not bad at all...
View attachment 75303View attachment 75304
Η @CiNeFiL
O @Valder πριν δείξει φωτογραφία του
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
01-02-21
20:43
Τι λες βρε, είσαι πολύ πιο ωραία εσύα ναι, θα θελα
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
01-02-21
20:49
01-02-21
21:52
Και εμένα μ΄αρέσεια ναι, θα θελα
02-02-21
17:27
@Aura
@Volkswagen Fan
@hack3r
@juste un instant
@giannhs2001
@Agaphbou
@archaios19
@Λένω
@Placebo!
(μη με λιθοβολήσετε!)
@Volkswagen Fan
@hack3r
@juste un instant
@giannhs2001
@Agaphbou
@archaios19
@Λένω
@Placebo!
(μη με λιθοβολήσετε!)
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,750 μηνύματα.
02-02-21
17:33
@Himela ΕΠΕΣΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΞΕΣ ( πάρα πολύ κοντά θα έλεγα ). Αν και τέτοιου είδους μαλλί είχα στο γυμνάσιο-λύκειο τώρα είναι πιο κοντό
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
02-02-21
18:54
Τον χάκερ εντωμεταξυ τον πετσόκοψε διπλοπεραστό στη μηχανή του κιμά, ενω την Πλασίμπο και την Αύρα τις έβγαλε χοτ αζ φακ ασούμε.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,849 μηνύματα.
02-02-21
19:18
Πάντως εγώ δεν φταίω που έχω το μεγαλύτερο κεφάλι... Και, Ω ναι! φοράω γυαλιά...
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
02-02-21
19:26
Ναι κι εμένα δεν είναι και πολύ έξω, αλλά ούτε και τελείως μέσα, βασικά δεν είμαι τόσο girly και γλυκούλα, έχω λίγο πιο κακιασμενο βλέμμα
02-02-21
20:37
Έχω ρίξει πολύ γέλιο με αυτή τη φωτό.Τον χάκερ εντωμεταξυ τον πετσόκοψε διπλοπεραστό στη μηχανή του κιμά
Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
02-02-21
20:40
Άμα θες σου στέλνω και κανονική να δεις αν έπεσες μέσαΈχω ρίξει πολύ γέλιο με αυτή τη φωτό.
@Himela
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
02-02-21
21:55
για τον γιαννη 10/10
(μη με λιθοβολήσετε!)
ον δι οδερ χαντ, αν ημουν αγαπη ή χακερ θα σε πετροβολουσα στεγνα...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
δεν εχεις κακιασμενο βλεμμα dearest,αυτη εχει βλεμμα αγελαδαςΝαι κι εμένα δεν είναι και πολύ έξω, αλλά ούτε και τελείως μέσα, βασικά δεν είμαι τόσο girly και γλυκούλα, έχω λίγο πιο κακιασμενο βλέμμα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.