Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,224 μηνύματα.
28-09-24
23:00
Παίζεις άτιμα τώρα, αν το ήξερα δε θα δήλωνα ότι συμφωνώ με τέτοιο ενθουσιασμόνα συμφωνει και η @Kate1914 που εχει εμπειρια
Βασικά είναι κάπως σαν αντίστροφη ψυχολογία, αλλά βλέπω ούτε αυτό πιάνει.Αυτό ήταν υπέροχο, αρχίζεις σιγά σιγά να συνειδητοποιείς μόνη σου αυτό που σου λέμε τόσον καιρό.
Οπότε, γυρνάμε στις παλιές τακτικές. Επίθεση χωρίς έλεος, όπως θα έκανε μια σωστή μαχήτρια
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,458 μηνύματα.
28-09-24
23:02
Δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό από εσένα.Επίθεση χωρίς έλεος, όπως θα έκανε μια σωστή μαχήτρια
Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται
28-09-24
23:58
Αχ κι εγώ ετσι με φαντάζομαι μερικές φορές, λες και ειμαι μοντελάκι.Την @Eclipse τη φαντάζομαι με μακριά μαύρα μαλλιά και μάτια και γύρω στο 1.67
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,026 μηνύματα.
29-09-24
14:07
Αχαχαχαχα δεν είχα σκεφτεί ότι η προφίλ θα δίνει κάποια εντύπωση για την εμφάνιση μου παρότι όντως ταυτίζεις τον άλλον μαζί της μετά από καιρόΤον @Memetchi με αυτή τη φωτογραφία προφίλ που έχει βάλει, δεν μπορούσα να τον φανταστώ αλλιώς στην αρχή. Τώρα νομίζω πράσινα μάτια και καστανά μαλλιά.
@Pak βλέπεις υπάρχει κόσμος που δεν με έχει ταυτίσει με γλυκουλικες προφίλ
Πάντως πράσινα μάτια δυστυχώς δεν έχω
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,307 μηνύματα.
29-09-24
14:09
Κι εσύ βρε άνθρωπέ μου βγάλε το αυτό το πράγμα μη μου το θυμίζεις συνέχειαΑχαχαχαχα δεν είχα σκεφτεί ότι η προφίλ θα δίνει κάποια εντύπωση για την εμφάνιση μου παρότι όντως ταυτίζεις τον άλλον μαζί της μετά από καιρό
@Pak βλέπεις υπάρχει κόσμος που δεν με έχει ταυτίσει με γλυκουλικες προφίλ
Πάντως πράσινα μάτια δυστυχώς δεν έχω
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,026 μηνύματα.
29-09-24
14:18
Τς τς δεν φτάνει που βλέπεις κάτι όμορφο κάθε φορά που γράφω…Κι εσύ βρε άνθρωπέ μου βγάλε το αυτό το πράγμα μη μου το θυμίζεις συνέχεια
Βαριόμουν να την αλλάξω, δεν είμαστε όλοι εξπερτ στις αλλαγές θεματικής σαν εσένα
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
29-09-24
15:12
Βρε συ...για αυτό κι εγώ μπερδευόμουν στο Παλέρμο και τον περνούσα συχνά για μαφιόζο...Κάποιες φορές ερχόταν τελείως κόντρα ο τρόπος που έγραφε (ήρεμος...) με τη φωτό και κάποιες άλλες (σαν δεν έβγαζε άκρη με τα τεκταινόμενα και "φόρτωνε"...) νόμιζα ότι έχω "απέναντί μου" έναν γνήσιο εκπρόσωπο τής greek mafia...Κι εσύ βρε άνθρωπέ μου βγάλε το αυτό το πράγμα μη μου το θυμίζεις συνέχεια
BaSO4
Δραστήριο μέλος
Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 741 μηνύματα.
29-09-24
21:11
Damnnn, είσαι ακριβώς σε όλα εκτός από τα μάτια (κανονικά είναι καστανοπράσινα).Τη @BaSO4 την φαντάζομαι ακριβώς όπως στην προηγούμενη εικόνα προφίλ, αρκετά χλωμή με καστανά μαλλιά και καφέ μάτια. Για ύψος δεν έχω ιδέα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ΚΙ ΕΓΩΣκουλίκι είναι τόσο καιρό; Εγώ νόμιζα ότι είναι αυτό που έχουν οι κότες στο κεφάλι.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,307 μηνύματα.
29-09-24
23:51
Λέτε να το θεωρούσα εγώ εσφαλμένα σκουληκάκι και να ήταν λειρί; Γκρεμίζεται ο κόσμος μουΚΙ ΕΓΩ
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,458 μηνύματα.
29-09-24
23:55
Δε νομίζω. Αφού είχε μάτια και χαμόγελο.Λέτε να το θεωρούσα εγώ εσφαλμένα σκουληκάκι και να ήταν λειρί; Γκρεμίζεται ο κόσμος μου
Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 519 μηνύματα.
03-10-24
14:48
Drglitterstar
Δραστήριο μέλος
Η Drglitterstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 496 μηνύματα.
03-10-24
16:46
Αχσχ εγώ είμαι κλασική Ελληνίδα μαύρα μαλλιά σκούρα μάτια αλλά πέτυχες τα γυαλιάView attachment 139383View attachment 139382
@Panzerkampfwagen και @Drglitterstar (Χωρίς τα Γαλάζια Μάτια) .
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 2,869 μηνύματα.
05-10-24
13:14
Κοντά έπεσες ρε μπαγάσα...View attachment 139383View attachment 139382
@Panzerkampfwagen και @Drglitterstar (Χωρίς τα Γαλάζια Μάτια) .
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,032 μηνύματα.
03-11-24
23:08
Δε ξερω γιατι σε φανταζόμουν με καστανά κοντά μαλλιά (στυλ σαν τα δικά μου, κοντά για γυναίκα )Ευχαριστώ πολύ !! Αλλά δεν...
Στα μαλλιά έπεσες μέσα. Καστανόξανθα είναι. Και τώρα πια όχι τόσο μακριά. Μέτριο ύψος και μάτια καστανά.
Ίσως είναι αυτό το "βαιμπ" το σοφό
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.