Πως φαντάζεστε τους φορουμίστες;

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,224 μηνύματα.
να συμφωνει και η @Kate1914 που εχει εμπειρια
Παίζεις άτιμα τώρα, αν το ήξερα δε θα δήλωνα ότι συμφωνώ με τέτοιο ενθουσιασμό
Αυτό ήταν υπέροχο, αρχίζεις σιγά σιγά να συνειδητοποιείς μόνη σου αυτό που σου λέμε τόσον καιρό.
Βασικά είναι κάπως σαν αντίστροφη ψυχολογία, αλλά βλέπω ούτε αυτό πιάνει.
Οπότε, γυρνάμε στις παλιές τακτικές. Επίθεση χωρίς έλεος, όπως θα έκανε μια σωστή μαχήτρια

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,458 μηνύματα.

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,010 μηνύματα.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,026 μηνύματα.
Τον @Memetchi με αυτή τη φωτογραφία προφίλ που έχει βάλει, δεν μπορούσα να τον φανταστώ αλλιώς στην αρχή. Τώρα νομίζω πράσινα μάτια και καστανά μαλλιά.
Αχαχαχαχα δεν είχα σκεφτεί ότι η προφίλ θα δίνει κάποια εντύπωση για την εμφάνιση μου παρότι όντως ταυτίζεις τον άλλον μαζί της μετά από καιρό :lol:

@Pak βλέπεις υπάρχει κόσμος που δεν με έχει ταυτίσει με γλυκουλικες προφίλ

Πάντως πράσινα μάτια δυστυχώς δεν έχω

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,307 μηνύματα.
Αχαχαχαχα δεν είχα σκεφτεί ότι η προφίλ θα δίνει κάποια εντύπωση για την εμφάνιση μου παρότι όντως ταυτίζεις τον άλλον μαζί της μετά από καιρό :lol:

@Pak βλέπεις υπάρχει κόσμος που δεν με έχει ταυτίσει με γλυκουλικες προφίλ

Πάντως πράσινα μάτια δυστυχώς δεν έχω
Κι εσύ βρε άνθρωπέ μου βγάλε το αυτό το πράγμα μη μου το θυμίζεις συνέχεια :lol:

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,026 μηνύματα.
Κι εσύ βρε άνθρωπέ μου βγάλε το αυτό το πράγμα μη μου το θυμίζεις συνέχεια :lol:
Τς τς δεν φτάνει που βλέπεις κάτι όμορφο κάθε φορά που γράφω…
Βαριόμουν να την αλλάξω, δεν είμαστε όλοι εξπερτ στις αλλαγές θεματικής σαν εσένα :P

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
Βρε συ...για αυτό κι εγώ μπερδευόμουν στο Παλέρμο και τον περνούσα συχνά για μαφιόζο...Κάποιες φορές ερχόταν τελείως κόντρα ο τρόπος που έγραφε (ήρεμος...) με τη φωτό και κάποιες άλλες (σαν δεν έβγαζε άκρη με τα τεκταινόμενα και "φόρτωνε"...) νόμιζα ότι έχω "απέναντί μου" έναν γνήσιο εκπρόσωπο τής greek mafia...

BaSO4

Δραστήριο μέλος

Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 741 μηνύματα.
Τη @BaSO4 την φαντάζομαι ακριβώς όπως στην προηγούμενη εικόνα προφίλ, αρκετά χλωμή με καστανά μαλλιά και καφέ μάτια. Για ύψος δεν έχω ιδέα.
Damnnn, είσαι ακριβώς σε όλα εκτός από τα μάτια (κανονικά είναι καστανοπράσινα).
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Σκουλίκι είναι τόσο καιρό; Εγώ νόμιζα ότι είναι αυτό που έχουν οι κότες στο κεφάλι.
ΚΙ ΕΓΩ

Τελευταία επεξεργασία:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,307 μηνύματα.

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,458 μηνύματα.

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 519 μηνύματα.
6d2e4525-4530-469b-b5b9-a850519af342.png
1e37faab-2e6c-4faf-8d24-461ceb179280.png

@Panzerkampfwagen και @Drglitterstar (Χωρίς τα Γαλάζια Μάτια) .

Drglitterstar

Δραστήριο μέλος

Η Drglitterstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 496 μηνύματα.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 2,869 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,032 μηνύματα.
Ευχαριστώ πολύ !! Αλλά δεν...

Στα μαλλιά έπεσες μέσα. Καστανόξανθα είναι. Και τώρα πια όχι τόσο μακριά. Μέτριο ύψος και μάτια καστανά.
Δε ξερω γιατι σε φανταζόμουν με καστανά κοντά μαλλιά (στυλ σαν τα δικά μου, κοντά για γυναίκα :P)

Ίσως είναι αυτό το "βαιμπ" το σοφό

Χρήστες Βρείτε παρόμοια