Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:09 Η Subject to change: #621 26-02-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από zanin: επιτέλους...τωρα μου πέρασε ο πονοκέφαλος Click για ανάπτυξη... Α δικός σου είναι αυτός που μου ρθε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:11 Η zanin έγραψε: #622 26-02-08 19:11 μπα δεν νομίζω.... εκτός και αν έχεις και εσύ πρόβλημα υγείας....θα σου πω όταν συναντηθούμε...(ελπίζω σύντομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:15 Ο Bill έγραψε: #623 26-02-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σκίστους τα μάτια και ότι άλλο δεν επιτρέπεται να πω δημοσίως! Καλή επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλή τύχηηηηη Bill!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον τα πήγα παραααα μα πάρα πολύ καλά! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: ρητορικά ερωτήματα: τι κάνεις όταν δεν προλαβαίνεις τα deadline ακόμα και αν κόψεις ύπνο, φαί, οτιδήποτε γενικώς; ... και αυτό ήταν το διάλειμμα μου για σήμερα ξαναχώνομαι για δουλειά... Click για ανάπτυξη... Κουράγιο Residentούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:16 Η Phoebe έγραψε: #624 26-02-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μάλλον τα πήγα παραααα μα πάρα πολύ καλά! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και πάλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:19 Η Subject to change: #625 26-02-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μπα δεν νομίζω.... εκτός και αν έχεις και εσύ πρόβλημα υγείας....θα σου πω όταν συναντηθούμε...(ελπίζω σύντομα) Click για ανάπτυξη... Ωωωχ, περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:21 Η zanin έγραψε: #626 26-02-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ωωωχ, περαστικά Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:22 Η mania έγραψε: #627 26-02-08 19:22 Τα νέα μου, η καρδούλα μου είναι μια χαρά Πήγα σήμερα σε καρδιολόγο είπε ότι θα πρήξω κόσμο για πολλά χρόνια ακόμα, κανονίστε το Περαστικά ζανίν μου, πρόσεχε τον εαυτό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:28 Ο Bill έγραψε: #628 26-02-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τα νέα μου, η καρδούλα μου είναι μια χαρά Πήγα σήμερα σε καρδιολόγο είπε ότι θα πρήξω κόσμο για πολλά χρόνια ακόμα, κανονίστε το Περαστικά ζανίν μου, πρόσεχε τον εαυτό σου Click για ανάπτυξη... Από τότε τώρα πηγες στο γιατρο; Σούπερ!!Απο αγχος ήταν τελικά αυτό που είχες παθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:28 Ο Valder έγραψε: #629 26-02-08 19:28 Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Ρε σεις τι βλακείες λένε στις ειδήσεις για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Αθήνα; Σταματήσανε με το τι πηδάει ο άλλος και είπαν να μας ταϊσουν κοπριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:29 Η zanin έγραψε: #630 26-02-08 19:29 περαστικά μανια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Ο Bill έγραψε: #631 26-02-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Ρε σεις τι βλακείες λένε στις ειδήσεις για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Αθήνα; Σταματήσανε με το τι πηδάει ο άλλος και είπαν να μας ταϊσουν κοπριά; Click για ανάπτυξη... Γιατι στις εφημεριδες;Τους ριξαν τρελο κράξιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:35 Η mania έγραψε: #632 26-02-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Από τότε τώρα πηγες στο γιατρο; Σούπερ!!Απο αγχος ήταν τελικά αυτό που είχες παθει; Click για ανάπτυξη... Ναι τα πάντα απο άγχως, απλά μου είπε να πάω και σε πνευμονολόγο είπε ότι κάτι παίζει με τους πνέυμονες μου και τον θώρακα, ξέρω ότι είναι στραβός αλλα σε πνευμονολόγο θα πάω να δω τι θα πούν και εκεί Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Αρχική Δημοσίευση από zanin: περαστικά μανια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ψυχή μου και εσύ να είσαι πάντα καλά και να ακούς καλά νεα όπως εγώ σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:44 Ο Valder έγραψε: #633 26-02-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:52 Η Resident Evil: #634 26-02-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ξε-αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... εύκολο να το λές . Μόλις τελείωσα αυτά που πρέπει να στείλω στον εκδότη... σήμερα το μεσημέρι [βασικά χτες το βράδυ αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!] και πρέπει τώρα να πιάσω να προετοιμαστώ για meeting που έχω αύριο το μεσημέρι και ...δεν έχω ιδέα που πανε τα τέσσερα για αυτά που (υποτίθεται) θα συζητήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:01 Ο Dark_kronos: #635 26-02-08 20:01 Η βαρεμαρα βλαπτει σοβαρα, δες το καθαρα, την υγεια σου....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η kalypso έγραψε: #636 26-02-08 20:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η mania έγραψε: #637 26-02-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Click για ανάπτυξη... Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:07 Ο deadhead_pirate: #638 26-02-08 20:07 Ολα καλά, όλα ανθηρά... έκανα ένα διάλειμμα , το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:13 Ο Valder έγραψε: #639 26-02-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι... τα καλά άμα τα δουν τα μάτια σου, μετά θα αναγκαστώ να σου κάνω ΝΤΑΒ ΝΤΟΥΒ και να στα βγάλω! Η δωρεάν τσόντα έχει και το τίμημά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:17 Η kalypso έγραψε: #640 26-02-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zanin: επιτέλους...τωρα μου πέρασε ο πονοκέφαλος Click για ανάπτυξη... Α δικός σου είναι αυτός που μου ρθε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:11 Η zanin έγραψε: #622 26-02-08 19:11 μπα δεν νομίζω.... εκτός και αν έχεις και εσύ πρόβλημα υγείας....θα σου πω όταν συναντηθούμε...(ελπίζω σύντομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:15 Ο Bill έγραψε: #623 26-02-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σκίστους τα μάτια και ότι άλλο δεν επιτρέπεται να πω δημοσίως! Καλή επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλή τύχηηηηη Bill!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον τα πήγα παραααα μα πάρα πολύ καλά! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: ρητορικά ερωτήματα: τι κάνεις όταν δεν προλαβαίνεις τα deadline ακόμα και αν κόψεις ύπνο, φαί, οτιδήποτε γενικώς; ... και αυτό ήταν το διάλειμμα μου για σήμερα ξαναχώνομαι για δουλειά... Click για ανάπτυξη... Κουράγιο Residentούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:16 Η Phoebe έγραψε: #624 26-02-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μάλλον τα πήγα παραααα μα πάρα πολύ καλά! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και πάλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:19 Η Subject to change: #625 26-02-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μπα δεν νομίζω.... εκτός και αν έχεις και εσύ πρόβλημα υγείας....θα σου πω όταν συναντηθούμε...(ελπίζω σύντομα) Click για ανάπτυξη... Ωωωχ, περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:21 Η zanin έγραψε: #626 26-02-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ωωωχ, περαστικά Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:22 Η mania έγραψε: #627 26-02-08 19:22 Τα νέα μου, η καρδούλα μου είναι μια χαρά Πήγα σήμερα σε καρδιολόγο είπε ότι θα πρήξω κόσμο για πολλά χρόνια ακόμα, κανονίστε το Περαστικά ζανίν μου, πρόσεχε τον εαυτό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:28 Ο Bill έγραψε: #628 26-02-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τα νέα μου, η καρδούλα μου είναι μια χαρά Πήγα σήμερα σε καρδιολόγο είπε ότι θα πρήξω κόσμο για πολλά χρόνια ακόμα, κανονίστε το Περαστικά ζανίν μου, πρόσεχε τον εαυτό σου Click για ανάπτυξη... Από τότε τώρα πηγες στο γιατρο; Σούπερ!!Απο αγχος ήταν τελικά αυτό που είχες παθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:28 Ο Valder έγραψε: #629 26-02-08 19:28 Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Ρε σεις τι βλακείες λένε στις ειδήσεις για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Αθήνα; Σταματήσανε με το τι πηδάει ο άλλος και είπαν να μας ταϊσουν κοπριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:29 Η zanin έγραψε: #630 26-02-08 19:29 περαστικά μανια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Ο Bill έγραψε: #631 26-02-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Ρε σεις τι βλακείες λένε στις ειδήσεις για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Αθήνα; Σταματήσανε με το τι πηδάει ο άλλος και είπαν να μας ταϊσουν κοπριά; Click για ανάπτυξη... Γιατι στις εφημεριδες;Τους ριξαν τρελο κράξιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:35 Η mania έγραψε: #632 26-02-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Από τότε τώρα πηγες στο γιατρο; Σούπερ!!Απο αγχος ήταν τελικά αυτό που είχες παθει; Click για ανάπτυξη... Ναι τα πάντα απο άγχως, απλά μου είπε να πάω και σε πνευμονολόγο είπε ότι κάτι παίζει με τους πνέυμονες μου και τον θώρακα, ξέρω ότι είναι στραβός αλλα σε πνευμονολόγο θα πάω να δω τι θα πούν και εκεί Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Αρχική Δημοσίευση από zanin: περαστικά μανια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ψυχή μου και εσύ να είσαι πάντα καλά και να ακούς καλά νεα όπως εγώ σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:44 Ο Valder έγραψε: #633 26-02-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:52 Η Resident Evil: #634 26-02-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ξε-αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... εύκολο να το λές . Μόλις τελείωσα αυτά που πρέπει να στείλω στον εκδότη... σήμερα το μεσημέρι [βασικά χτες το βράδυ αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!] και πρέπει τώρα να πιάσω να προετοιμαστώ για meeting που έχω αύριο το μεσημέρι και ...δεν έχω ιδέα που πανε τα τέσσερα για αυτά που (υποτίθεται) θα συζητήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:01 Ο Dark_kronos: #635 26-02-08 20:01 Η βαρεμαρα βλαπτει σοβαρα, δες το καθαρα, την υγεια σου....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η kalypso έγραψε: #636 26-02-08 20:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η mania έγραψε: #637 26-02-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Click για ανάπτυξη... Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:07 Ο deadhead_pirate: #638 26-02-08 20:07 Ολα καλά, όλα ανθηρά... έκανα ένα διάλειμμα , το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:13 Ο Valder έγραψε: #639 26-02-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι... τα καλά άμα τα δουν τα μάτια σου, μετά θα αναγκαστώ να σου κάνω ΝΤΑΒ ΝΤΟΥΒ και να στα βγάλω! Η δωρεάν τσόντα έχει και το τίμημά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:17 Η kalypso έγραψε: #640 26-02-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπα δεν νομίζω.... εκτός και αν έχεις και εσύ πρόβλημα υγείας....θα σου πω όταν συναντηθούμε...(ελπίζω σύντομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:15 Ο Bill έγραψε: #623 26-02-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σκίστους τα μάτια και ότι άλλο δεν επιτρέπεται να πω δημοσίως! Καλή επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλή τύχηηηηη Bill!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον τα πήγα παραααα μα πάρα πολύ καλά! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: ρητορικά ερωτήματα: τι κάνεις όταν δεν προλαβαίνεις τα deadline ακόμα και αν κόψεις ύπνο, φαί, οτιδήποτε γενικώς; ... και αυτό ήταν το διάλειμμα μου για σήμερα ξαναχώνομαι για δουλειά... Click για ανάπτυξη... Κουράγιο Residentούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:16 Η Phoebe έγραψε: #624 26-02-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μάλλον τα πήγα παραααα μα πάρα πολύ καλά! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και πάλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:19 Η Subject to change: #625 26-02-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μπα δεν νομίζω.... εκτός και αν έχεις και εσύ πρόβλημα υγείας....θα σου πω όταν συναντηθούμε...(ελπίζω σύντομα) Click για ανάπτυξη... Ωωωχ, περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:21 Η zanin έγραψε: #626 26-02-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ωωωχ, περαστικά Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:22 Η mania έγραψε: #627 26-02-08 19:22 Τα νέα μου, η καρδούλα μου είναι μια χαρά Πήγα σήμερα σε καρδιολόγο είπε ότι θα πρήξω κόσμο για πολλά χρόνια ακόμα, κανονίστε το Περαστικά ζανίν μου, πρόσεχε τον εαυτό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:28 Ο Bill έγραψε: #628 26-02-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τα νέα μου, η καρδούλα μου είναι μια χαρά Πήγα σήμερα σε καρδιολόγο είπε ότι θα πρήξω κόσμο για πολλά χρόνια ακόμα, κανονίστε το Περαστικά ζανίν μου, πρόσεχε τον εαυτό σου Click για ανάπτυξη... Από τότε τώρα πηγες στο γιατρο; Σούπερ!!Απο αγχος ήταν τελικά αυτό που είχες παθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:28 Ο Valder έγραψε: #629 26-02-08 19:28 Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Ρε σεις τι βλακείες λένε στις ειδήσεις για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Αθήνα; Σταματήσανε με το τι πηδάει ο άλλος και είπαν να μας ταϊσουν κοπριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:29 Η zanin έγραψε: #630 26-02-08 19:29 περαστικά μανια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Ο Bill έγραψε: #631 26-02-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Ρε σεις τι βλακείες λένε στις ειδήσεις για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Αθήνα; Σταματήσανε με το τι πηδάει ο άλλος και είπαν να μας ταϊσουν κοπριά; Click για ανάπτυξη... Γιατι στις εφημεριδες;Τους ριξαν τρελο κράξιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:35 Η mania έγραψε: #632 26-02-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Από τότε τώρα πηγες στο γιατρο; Σούπερ!!Απο αγχος ήταν τελικά αυτό που είχες παθει; Click για ανάπτυξη... Ναι τα πάντα απο άγχως, απλά μου είπε να πάω και σε πνευμονολόγο είπε ότι κάτι παίζει με τους πνέυμονες μου και τον θώρακα, ξέρω ότι είναι στραβός αλλα σε πνευμονολόγο θα πάω να δω τι θα πούν και εκεί Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Αρχική Δημοσίευση από zanin: περαστικά μανια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ψυχή μου και εσύ να είσαι πάντα καλά και να ακούς καλά νεα όπως εγώ σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:44 Ο Valder έγραψε: #633 26-02-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:52 Η Resident Evil: #634 26-02-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ξε-αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... εύκολο να το λές . Μόλις τελείωσα αυτά που πρέπει να στείλω στον εκδότη... σήμερα το μεσημέρι [βασικά χτες το βράδυ αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!] και πρέπει τώρα να πιάσω να προετοιμαστώ για meeting που έχω αύριο το μεσημέρι και ...δεν έχω ιδέα που πανε τα τέσσερα για αυτά που (υποτίθεται) θα συζητήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:01 Ο Dark_kronos: #635 26-02-08 20:01 Η βαρεμαρα βλαπτει σοβαρα, δες το καθαρα, την υγεια σου....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η kalypso έγραψε: #636 26-02-08 20:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η mania έγραψε: #637 26-02-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Click για ανάπτυξη... Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:07 Ο deadhead_pirate: #638 26-02-08 20:07 Ολα καλά, όλα ανθηρά... έκανα ένα διάλειμμα , το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:13 Ο Valder έγραψε: #639 26-02-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι... τα καλά άμα τα δουν τα μάτια σου, μετά θα αναγκαστώ να σου κάνω ΝΤΑΒ ΝΤΟΥΒ και να στα βγάλω! Η δωρεάν τσόντα έχει και το τίμημά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:17 Η kalypso έγραψε: #640 26-02-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σκίστους τα μάτια και ότι άλλο δεν επιτρέπεται να πω δημοσίως! Καλή επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλή τύχηηηηη Bill!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον τα πήγα παραααα μα πάρα πολύ καλά! Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: ρητορικά ερωτήματα: τι κάνεις όταν δεν προλαβαίνεις τα deadline ακόμα και αν κόψεις ύπνο, φαί, οτιδήποτε γενικώς; ... και αυτό ήταν το διάλειμμα μου για σήμερα ξαναχώνομαι για δουλειά... Click για ανάπτυξη... Κουράγιο Residentούλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:16 Η Phoebe έγραψε: #624 26-02-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μάλλον τα πήγα παραααα μα πάρα πολύ καλά! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και πάλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:19 Η Subject to change: #625 26-02-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μπα δεν νομίζω.... εκτός και αν έχεις και εσύ πρόβλημα υγείας....θα σου πω όταν συναντηθούμε...(ελπίζω σύντομα) Click για ανάπτυξη... Ωωωχ, περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:21 Η zanin έγραψε: #626 26-02-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ωωωχ, περαστικά Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:22 Η mania έγραψε: #627 26-02-08 19:22 Τα νέα μου, η καρδούλα μου είναι μια χαρά Πήγα σήμερα σε καρδιολόγο είπε ότι θα πρήξω κόσμο για πολλά χρόνια ακόμα, κανονίστε το Περαστικά ζανίν μου, πρόσεχε τον εαυτό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:28 Ο Bill έγραψε: #628 26-02-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τα νέα μου, η καρδούλα μου είναι μια χαρά Πήγα σήμερα σε καρδιολόγο είπε ότι θα πρήξω κόσμο για πολλά χρόνια ακόμα, κανονίστε το Περαστικά ζανίν μου, πρόσεχε τον εαυτό σου Click για ανάπτυξη... Από τότε τώρα πηγες στο γιατρο; Σούπερ!!Απο αγχος ήταν τελικά αυτό που είχες παθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:28 Ο Valder έγραψε: #629 26-02-08 19:28 Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Ρε σεις τι βλακείες λένε στις ειδήσεις για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Αθήνα; Σταματήσανε με το τι πηδάει ο άλλος και είπαν να μας ταϊσουν κοπριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:29 Η zanin έγραψε: #630 26-02-08 19:29 περαστικά μανια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Ο Bill έγραψε: #631 26-02-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Ρε σεις τι βλακείες λένε στις ειδήσεις για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Αθήνα; Σταματήσανε με το τι πηδάει ο άλλος και είπαν να μας ταϊσουν κοπριά; Click για ανάπτυξη... Γιατι στις εφημεριδες;Τους ριξαν τρελο κράξιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:35 Η mania έγραψε: #632 26-02-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Από τότε τώρα πηγες στο γιατρο; Σούπερ!!Απο αγχος ήταν τελικά αυτό που είχες παθει; Click για ανάπτυξη... Ναι τα πάντα απο άγχως, απλά μου είπε να πάω και σε πνευμονολόγο είπε ότι κάτι παίζει με τους πνέυμονες μου και τον θώρακα, ξέρω ότι είναι στραβός αλλα σε πνευμονολόγο θα πάω να δω τι θα πούν και εκεί Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Αρχική Δημοσίευση από zanin: περαστικά μανια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ψυχή μου και εσύ να είσαι πάντα καλά και να ακούς καλά νεα όπως εγώ σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:44 Ο Valder έγραψε: #633 26-02-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:52 Η Resident Evil: #634 26-02-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ξε-αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... εύκολο να το λές . Μόλις τελείωσα αυτά που πρέπει να στείλω στον εκδότη... σήμερα το μεσημέρι [βασικά χτες το βράδυ αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!] και πρέπει τώρα να πιάσω να προετοιμαστώ για meeting που έχω αύριο το μεσημέρι και ...δεν έχω ιδέα που πανε τα τέσσερα για αυτά που (υποτίθεται) θα συζητήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:01 Ο Dark_kronos: #635 26-02-08 20:01 Η βαρεμαρα βλαπτει σοβαρα, δες το καθαρα, την υγεια σου....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η kalypso έγραψε: #636 26-02-08 20:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η mania έγραψε: #637 26-02-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Click για ανάπτυξη... Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:07 Ο deadhead_pirate: #638 26-02-08 20:07 Ολα καλά, όλα ανθηρά... έκανα ένα διάλειμμα , το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:13 Ο Valder έγραψε: #639 26-02-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι... τα καλά άμα τα δουν τα μάτια σου, μετά θα αναγκαστώ να σου κάνω ΝΤΑΒ ΝΤΟΥΒ και να στα βγάλω! Η δωρεάν τσόντα έχει και το τίμημά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:17 Η kalypso έγραψε: #640 26-02-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μάλλον τα πήγα παραααα μα πάρα πολύ καλά! Click για ανάπτυξη... Μπράβο και πάλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:19 Η Subject to change: #625 26-02-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μπα δεν νομίζω.... εκτός και αν έχεις και εσύ πρόβλημα υγείας....θα σου πω όταν συναντηθούμε...(ελπίζω σύντομα) Click για ανάπτυξη... Ωωωχ, περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:21 Η zanin έγραψε: #626 26-02-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ωωωχ, περαστικά Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:22 Η mania έγραψε: #627 26-02-08 19:22 Τα νέα μου, η καρδούλα μου είναι μια χαρά Πήγα σήμερα σε καρδιολόγο είπε ότι θα πρήξω κόσμο για πολλά χρόνια ακόμα, κανονίστε το Περαστικά ζανίν μου, πρόσεχε τον εαυτό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:28 Ο Bill έγραψε: #628 26-02-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τα νέα μου, η καρδούλα μου είναι μια χαρά Πήγα σήμερα σε καρδιολόγο είπε ότι θα πρήξω κόσμο για πολλά χρόνια ακόμα, κανονίστε το Περαστικά ζανίν μου, πρόσεχε τον εαυτό σου Click για ανάπτυξη... Από τότε τώρα πηγες στο γιατρο; Σούπερ!!Απο αγχος ήταν τελικά αυτό που είχες παθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:28 Ο Valder έγραψε: #629 26-02-08 19:28 Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Ρε σεις τι βλακείες λένε στις ειδήσεις για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Αθήνα; Σταματήσανε με το τι πηδάει ο άλλος και είπαν να μας ταϊσουν κοπριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:29 Η zanin έγραψε: #630 26-02-08 19:29 περαστικά μανια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Ο Bill έγραψε: #631 26-02-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Ρε σεις τι βλακείες λένε στις ειδήσεις για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Αθήνα; Σταματήσανε με το τι πηδάει ο άλλος και είπαν να μας ταϊσουν κοπριά; Click για ανάπτυξη... Γιατι στις εφημεριδες;Τους ριξαν τρελο κράξιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:35 Η mania έγραψε: #632 26-02-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Από τότε τώρα πηγες στο γιατρο; Σούπερ!!Απο αγχος ήταν τελικά αυτό που είχες παθει; Click για ανάπτυξη... Ναι τα πάντα απο άγχως, απλά μου είπε να πάω και σε πνευμονολόγο είπε ότι κάτι παίζει με τους πνέυμονες μου και τον θώρακα, ξέρω ότι είναι στραβός αλλα σε πνευμονολόγο θα πάω να δω τι θα πούν και εκεί Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Αρχική Δημοσίευση από zanin: περαστικά μανια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ψυχή μου και εσύ να είσαι πάντα καλά και να ακούς καλά νεα όπως εγώ σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:44 Ο Valder έγραψε: #633 26-02-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:52 Η Resident Evil: #634 26-02-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ξε-αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... εύκολο να το λές . Μόλις τελείωσα αυτά που πρέπει να στείλω στον εκδότη... σήμερα το μεσημέρι [βασικά χτες το βράδυ αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!] και πρέπει τώρα να πιάσω να προετοιμαστώ για meeting που έχω αύριο το μεσημέρι και ...δεν έχω ιδέα που πανε τα τέσσερα για αυτά που (υποτίθεται) θα συζητήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:01 Ο Dark_kronos: #635 26-02-08 20:01 Η βαρεμαρα βλαπτει σοβαρα, δες το καθαρα, την υγεια σου....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η kalypso έγραψε: #636 26-02-08 20:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η mania έγραψε: #637 26-02-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Click για ανάπτυξη... Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:07 Ο deadhead_pirate: #638 26-02-08 20:07 Ολα καλά, όλα ανθηρά... έκανα ένα διάλειμμα , το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:13 Ο Valder έγραψε: #639 26-02-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι... τα καλά άμα τα δουν τα μάτια σου, μετά θα αναγκαστώ να σου κάνω ΝΤΑΒ ΝΤΟΥΒ και να στα βγάλω! Η δωρεάν τσόντα έχει και το τίμημά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:17 Η kalypso έγραψε: #640 26-02-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zanin: μπα δεν νομίζω.... εκτός και αν έχεις και εσύ πρόβλημα υγείας....θα σου πω όταν συναντηθούμε...(ελπίζω σύντομα) Click για ανάπτυξη... Ωωωχ, περαστικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:21 Η zanin έγραψε: #626 26-02-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ωωωχ, περαστικά Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:22 Η mania έγραψε: #627 26-02-08 19:22 Τα νέα μου, η καρδούλα μου είναι μια χαρά Πήγα σήμερα σε καρδιολόγο είπε ότι θα πρήξω κόσμο για πολλά χρόνια ακόμα, κανονίστε το Περαστικά ζανίν μου, πρόσεχε τον εαυτό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:28 Ο Bill έγραψε: #628 26-02-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τα νέα μου, η καρδούλα μου είναι μια χαρά Πήγα σήμερα σε καρδιολόγο είπε ότι θα πρήξω κόσμο για πολλά χρόνια ακόμα, κανονίστε το Περαστικά ζανίν μου, πρόσεχε τον εαυτό σου Click για ανάπτυξη... Από τότε τώρα πηγες στο γιατρο; Σούπερ!!Απο αγχος ήταν τελικά αυτό που είχες παθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:28 Ο Valder έγραψε: #629 26-02-08 19:28 Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Ρε σεις τι βλακείες λένε στις ειδήσεις για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Αθήνα; Σταματήσανε με το τι πηδάει ο άλλος και είπαν να μας ταϊσουν κοπριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:29 Η zanin έγραψε: #630 26-02-08 19:29 περαστικά μανια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Ο Bill έγραψε: #631 26-02-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Ρε σεις τι βλακείες λένε στις ειδήσεις για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Αθήνα; Σταματήσανε με το τι πηδάει ο άλλος και είπαν να μας ταϊσουν κοπριά; Click για ανάπτυξη... Γιατι στις εφημεριδες;Τους ριξαν τρελο κράξιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:35 Η mania έγραψε: #632 26-02-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Από τότε τώρα πηγες στο γιατρο; Σούπερ!!Απο αγχος ήταν τελικά αυτό που είχες παθει; Click για ανάπτυξη... Ναι τα πάντα απο άγχως, απλά μου είπε να πάω και σε πνευμονολόγο είπε ότι κάτι παίζει με τους πνέυμονες μου και τον θώρακα, ξέρω ότι είναι στραβός αλλα σε πνευμονολόγο θα πάω να δω τι θα πούν και εκεί Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Αρχική Δημοσίευση από zanin: περαστικά μανια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ψυχή μου και εσύ να είσαι πάντα καλά και να ακούς καλά νεα όπως εγώ σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:44 Ο Valder έγραψε: #633 26-02-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:52 Η Resident Evil: #634 26-02-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ξε-αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... εύκολο να το λές . Μόλις τελείωσα αυτά που πρέπει να στείλω στον εκδότη... σήμερα το μεσημέρι [βασικά χτες το βράδυ αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!] και πρέπει τώρα να πιάσω να προετοιμαστώ για meeting που έχω αύριο το μεσημέρι και ...δεν έχω ιδέα που πανε τα τέσσερα για αυτά που (υποτίθεται) θα συζητήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:01 Ο Dark_kronos: #635 26-02-08 20:01 Η βαρεμαρα βλαπτει σοβαρα, δες το καθαρα, την υγεια σου....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η kalypso έγραψε: #636 26-02-08 20:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η mania έγραψε: #637 26-02-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Click για ανάπτυξη... Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:07 Ο deadhead_pirate: #638 26-02-08 20:07 Ολα καλά, όλα ανθηρά... έκανα ένα διάλειμμα , το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:13 Ο Valder έγραψε: #639 26-02-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι... τα καλά άμα τα δουν τα μάτια σου, μετά θα αναγκαστώ να σου κάνω ΝΤΑΒ ΝΤΟΥΒ και να στα βγάλω! Η δωρεάν τσόντα έχει και το τίμημά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:17 Η kalypso έγραψε: #640 26-02-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ωωωχ, περαστικά Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:22 Η mania έγραψε: #627 26-02-08 19:22 Τα νέα μου, η καρδούλα μου είναι μια χαρά Πήγα σήμερα σε καρδιολόγο είπε ότι θα πρήξω κόσμο για πολλά χρόνια ακόμα, κανονίστε το Περαστικά ζανίν μου, πρόσεχε τον εαυτό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:28 Ο Bill έγραψε: #628 26-02-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τα νέα μου, η καρδούλα μου είναι μια χαρά Πήγα σήμερα σε καρδιολόγο είπε ότι θα πρήξω κόσμο για πολλά χρόνια ακόμα, κανονίστε το Περαστικά ζανίν μου, πρόσεχε τον εαυτό σου Click για ανάπτυξη... Από τότε τώρα πηγες στο γιατρο; Σούπερ!!Απο αγχος ήταν τελικά αυτό που είχες παθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:28 Ο Valder έγραψε: #629 26-02-08 19:28 Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Ρε σεις τι βλακείες λένε στις ειδήσεις για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Αθήνα; Σταματήσανε με το τι πηδάει ο άλλος και είπαν να μας ταϊσουν κοπριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:29 Η zanin έγραψε: #630 26-02-08 19:29 περαστικά μανια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Ο Bill έγραψε: #631 26-02-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Ρε σεις τι βλακείες λένε στις ειδήσεις για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Αθήνα; Σταματήσανε με το τι πηδάει ο άλλος και είπαν να μας ταϊσουν κοπριά; Click για ανάπτυξη... Γιατι στις εφημεριδες;Τους ριξαν τρελο κράξιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:35 Η mania έγραψε: #632 26-02-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Από τότε τώρα πηγες στο γιατρο; Σούπερ!!Απο αγχος ήταν τελικά αυτό που είχες παθει; Click για ανάπτυξη... Ναι τα πάντα απο άγχως, απλά μου είπε να πάω και σε πνευμονολόγο είπε ότι κάτι παίζει με τους πνέυμονες μου και τον θώρακα, ξέρω ότι είναι στραβός αλλα σε πνευμονολόγο θα πάω να δω τι θα πούν και εκεί Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Αρχική Δημοσίευση από zanin: περαστικά μανια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ψυχή μου και εσύ να είσαι πάντα καλά και να ακούς καλά νεα όπως εγώ σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:44 Ο Valder έγραψε: #633 26-02-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:52 Η Resident Evil: #634 26-02-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ξε-αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... εύκολο να το λές . Μόλις τελείωσα αυτά που πρέπει να στείλω στον εκδότη... σήμερα το μεσημέρι [βασικά χτες το βράδυ αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!] και πρέπει τώρα να πιάσω να προετοιμαστώ για meeting που έχω αύριο το μεσημέρι και ...δεν έχω ιδέα που πανε τα τέσσερα για αυτά που (υποτίθεται) θα συζητήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:01 Ο Dark_kronos: #635 26-02-08 20:01 Η βαρεμαρα βλαπτει σοβαρα, δες το καθαρα, την υγεια σου....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η kalypso έγραψε: #636 26-02-08 20:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η mania έγραψε: #637 26-02-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Click για ανάπτυξη... Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:07 Ο deadhead_pirate: #638 26-02-08 20:07 Ολα καλά, όλα ανθηρά... έκανα ένα διάλειμμα , το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:13 Ο Valder έγραψε: #639 26-02-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι... τα καλά άμα τα δουν τα μάτια σου, μετά θα αναγκαστώ να σου κάνω ΝΤΑΒ ΝΤΟΥΒ και να στα βγάλω! Η δωρεάν τσόντα έχει και το τίμημά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:17 Η kalypso έγραψε: #640 26-02-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα νέα μου, η καρδούλα μου είναι μια χαρά Πήγα σήμερα σε καρδιολόγο είπε ότι θα πρήξω κόσμο για πολλά χρόνια ακόμα, κανονίστε το Περαστικά ζανίν μου, πρόσεχε τον εαυτό σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:28 Ο Bill έγραψε: #628 26-02-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τα νέα μου, η καρδούλα μου είναι μια χαρά Πήγα σήμερα σε καρδιολόγο είπε ότι θα πρήξω κόσμο για πολλά χρόνια ακόμα, κανονίστε το Περαστικά ζανίν μου, πρόσεχε τον εαυτό σου Click για ανάπτυξη... Από τότε τώρα πηγες στο γιατρο; Σούπερ!!Απο αγχος ήταν τελικά αυτό που είχες παθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:28 Ο Valder έγραψε: #629 26-02-08 19:28 Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Ρε σεις τι βλακείες λένε στις ειδήσεις για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Αθήνα; Σταματήσανε με το τι πηδάει ο άλλος και είπαν να μας ταϊσουν κοπριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:29 Η zanin έγραψε: #630 26-02-08 19:29 περαστικά μανια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Ο Bill έγραψε: #631 26-02-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Ρε σεις τι βλακείες λένε στις ειδήσεις για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Αθήνα; Σταματήσανε με το τι πηδάει ο άλλος και είπαν να μας ταϊσουν κοπριά; Click για ανάπτυξη... Γιατι στις εφημεριδες;Τους ριξαν τρελο κράξιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:35 Η mania έγραψε: #632 26-02-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Από τότε τώρα πηγες στο γιατρο; Σούπερ!!Απο αγχος ήταν τελικά αυτό που είχες παθει; Click για ανάπτυξη... Ναι τα πάντα απο άγχως, απλά μου είπε να πάω και σε πνευμονολόγο είπε ότι κάτι παίζει με τους πνέυμονες μου και τον θώρακα, ξέρω ότι είναι στραβός αλλα σε πνευμονολόγο θα πάω να δω τι θα πούν και εκεί Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Αρχική Δημοσίευση από zanin: περαστικά μανια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ψυχή μου και εσύ να είσαι πάντα καλά και να ακούς καλά νεα όπως εγώ σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:44 Ο Valder έγραψε: #633 26-02-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:52 Η Resident Evil: #634 26-02-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ξε-αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... εύκολο να το λές . Μόλις τελείωσα αυτά που πρέπει να στείλω στον εκδότη... σήμερα το μεσημέρι [βασικά χτες το βράδυ αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!] και πρέπει τώρα να πιάσω να προετοιμαστώ για meeting που έχω αύριο το μεσημέρι και ...δεν έχω ιδέα που πανε τα τέσσερα για αυτά που (υποτίθεται) θα συζητήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:01 Ο Dark_kronos: #635 26-02-08 20:01 Η βαρεμαρα βλαπτει σοβαρα, δες το καθαρα, την υγεια σου....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η kalypso έγραψε: #636 26-02-08 20:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η mania έγραψε: #637 26-02-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Click για ανάπτυξη... Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:07 Ο deadhead_pirate: #638 26-02-08 20:07 Ολα καλά, όλα ανθηρά... έκανα ένα διάλειμμα , το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:13 Ο Valder έγραψε: #639 26-02-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι... τα καλά άμα τα δουν τα μάτια σου, μετά θα αναγκαστώ να σου κάνω ΝΤΑΒ ΝΤΟΥΒ και να στα βγάλω! Η δωρεάν τσόντα έχει και το τίμημά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:17 Η kalypso έγραψε: #640 26-02-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Τα νέα μου, η καρδούλα μου είναι μια χαρά Πήγα σήμερα σε καρδιολόγο είπε ότι θα πρήξω κόσμο για πολλά χρόνια ακόμα, κανονίστε το Περαστικά ζανίν μου, πρόσεχε τον εαυτό σου Click για ανάπτυξη... Από τότε τώρα πηγες στο γιατρο; Σούπερ!!Απο αγχος ήταν τελικά αυτό που είχες παθει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:28 Ο Valder έγραψε: #629 26-02-08 19:28 Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Ρε σεις τι βλακείες λένε στις ειδήσεις για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Αθήνα; Σταματήσανε με το τι πηδάει ο άλλος και είπαν να μας ταϊσουν κοπριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:29 Η zanin έγραψε: #630 26-02-08 19:29 περαστικά μανια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Ο Bill έγραψε: #631 26-02-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Ρε σεις τι βλακείες λένε στις ειδήσεις για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Αθήνα; Σταματήσανε με το τι πηδάει ο άλλος και είπαν να μας ταϊσουν κοπριά; Click για ανάπτυξη... Γιατι στις εφημεριδες;Τους ριξαν τρελο κράξιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:35 Η mania έγραψε: #632 26-02-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Από τότε τώρα πηγες στο γιατρο; Σούπερ!!Απο αγχος ήταν τελικά αυτό που είχες παθει; Click για ανάπτυξη... Ναι τα πάντα απο άγχως, απλά μου είπε να πάω και σε πνευμονολόγο είπε ότι κάτι παίζει με τους πνέυμονες μου και τον θώρακα, ξέρω ότι είναι στραβός αλλα σε πνευμονολόγο θα πάω να δω τι θα πούν και εκεί Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Αρχική Δημοσίευση από zanin: περαστικά μανια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ψυχή μου και εσύ να είσαι πάντα καλά και να ακούς καλά νεα όπως εγώ σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:44 Ο Valder έγραψε: #633 26-02-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:52 Η Resident Evil: #634 26-02-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ξε-αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... εύκολο να το λές . Μόλις τελείωσα αυτά που πρέπει να στείλω στον εκδότη... σήμερα το μεσημέρι [βασικά χτες το βράδυ αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!] και πρέπει τώρα να πιάσω να προετοιμαστώ για meeting που έχω αύριο το μεσημέρι και ...δεν έχω ιδέα που πανε τα τέσσερα για αυτά που (υποτίθεται) θα συζητήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:01 Ο Dark_kronos: #635 26-02-08 20:01 Η βαρεμαρα βλαπτει σοβαρα, δες το καθαρα, την υγεια σου....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η kalypso έγραψε: #636 26-02-08 20:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η mania έγραψε: #637 26-02-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Click για ανάπτυξη... Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:07 Ο deadhead_pirate: #638 26-02-08 20:07 Ολα καλά, όλα ανθηρά... έκανα ένα διάλειμμα , το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:13 Ο Valder έγραψε: #639 26-02-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι... τα καλά άμα τα δουν τα μάτια σου, μετά θα αναγκαστώ να σου κάνω ΝΤΑΒ ΝΤΟΥΒ και να στα βγάλω! Η δωρεάν τσόντα έχει και το τίμημά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:17 Η kalypso έγραψε: #640 26-02-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Ρε σεις τι βλακείες λένε στις ειδήσεις για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Αθήνα; Σταματήσανε με το τι πηδάει ο άλλος και είπαν να μας ταϊσουν κοπριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:29 Η zanin έγραψε: #630 26-02-08 19:29 περαστικά μανια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Ο Bill έγραψε: #631 26-02-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Ρε σεις τι βλακείες λένε στις ειδήσεις για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Αθήνα; Σταματήσανε με το τι πηδάει ο άλλος και είπαν να μας ταϊσουν κοπριά; Click για ανάπτυξη... Γιατι στις εφημεριδες;Τους ριξαν τρελο κράξιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:35 Η mania έγραψε: #632 26-02-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Από τότε τώρα πηγες στο γιατρο; Σούπερ!!Απο αγχος ήταν τελικά αυτό που είχες παθει; Click για ανάπτυξη... Ναι τα πάντα απο άγχως, απλά μου είπε να πάω και σε πνευμονολόγο είπε ότι κάτι παίζει με τους πνέυμονες μου και τον θώρακα, ξέρω ότι είναι στραβός αλλα σε πνευμονολόγο θα πάω να δω τι θα πούν και εκεί Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Αρχική Δημοσίευση από zanin: περαστικά μανια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ψυχή μου και εσύ να είσαι πάντα καλά και να ακούς καλά νεα όπως εγώ σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:44 Ο Valder έγραψε: #633 26-02-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:52 Η Resident Evil: #634 26-02-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ξε-αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... εύκολο να το λές . Μόλις τελείωσα αυτά που πρέπει να στείλω στον εκδότη... σήμερα το μεσημέρι [βασικά χτες το βράδυ αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!] και πρέπει τώρα να πιάσω να προετοιμαστώ για meeting που έχω αύριο το μεσημέρι και ...δεν έχω ιδέα που πανε τα τέσσερα για αυτά που (υποτίθεται) θα συζητήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:01 Ο Dark_kronos: #635 26-02-08 20:01 Η βαρεμαρα βλαπτει σοβαρα, δες το καθαρα, την υγεια σου....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η kalypso έγραψε: #636 26-02-08 20:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η mania έγραψε: #637 26-02-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Click για ανάπτυξη... Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:07 Ο deadhead_pirate: #638 26-02-08 20:07 Ολα καλά, όλα ανθηρά... έκανα ένα διάλειμμα , το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:13 Ο Valder έγραψε: #639 26-02-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι... τα καλά άμα τα δουν τα μάτια σου, μετά θα αναγκαστώ να σου κάνω ΝΤΑΒ ΝΤΟΥΒ και να στα βγάλω! Η δωρεάν τσόντα έχει και το τίμημά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:17 Η kalypso έγραψε: #640 26-02-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
περαστικά μανια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Ο Bill έγραψε: #631 26-02-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Ρε σεις τι βλακείες λένε στις ειδήσεις για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Αθήνα; Σταματήσανε με το τι πηδάει ο άλλος και είπαν να μας ταϊσουν κοπριά; Click για ανάπτυξη... Γιατι στις εφημεριδες;Τους ριξαν τρελο κράξιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:35 Η mania έγραψε: #632 26-02-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Από τότε τώρα πηγες στο γιατρο; Σούπερ!!Απο αγχος ήταν τελικά αυτό που είχες παθει; Click για ανάπτυξη... Ναι τα πάντα απο άγχως, απλά μου είπε να πάω και σε πνευμονολόγο είπε ότι κάτι παίζει με τους πνέυμονες μου και τον θώρακα, ξέρω ότι είναι στραβός αλλα σε πνευμονολόγο θα πάω να δω τι θα πούν και εκεί Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Αρχική Δημοσίευση από zanin: περαστικά μανια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ψυχή μου και εσύ να είσαι πάντα καλά και να ακούς καλά νεα όπως εγώ σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:44 Ο Valder έγραψε: #633 26-02-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:52 Η Resident Evil: #634 26-02-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ξε-αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... εύκολο να το λές . Μόλις τελείωσα αυτά που πρέπει να στείλω στον εκδότη... σήμερα το μεσημέρι [βασικά χτες το βράδυ αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!] και πρέπει τώρα να πιάσω να προετοιμαστώ για meeting που έχω αύριο το μεσημέρι και ...δεν έχω ιδέα που πανε τα τέσσερα για αυτά που (υποτίθεται) θα συζητήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:01 Ο Dark_kronos: #635 26-02-08 20:01 Η βαρεμαρα βλαπτει σοβαρα, δες το καθαρα, την υγεια σου....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η kalypso έγραψε: #636 26-02-08 20:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η mania έγραψε: #637 26-02-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Click για ανάπτυξη... Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:07 Ο deadhead_pirate: #638 26-02-08 20:07 Ολα καλά, όλα ανθηρά... έκανα ένα διάλειμμα , το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:13 Ο Valder έγραψε: #639 26-02-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι... τα καλά άμα τα δουν τα μάτια σου, μετά θα αναγκαστώ να σου κάνω ΝΤΑΒ ΝΤΟΥΒ και να στα βγάλω! Η δωρεάν τσόντα έχει και το τίμημά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:17 Η kalypso έγραψε: #640 26-02-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Ρε σεις τι βλακείες λένε στις ειδήσεις για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Αθήνα; Σταματήσανε με το τι πηδάει ο άλλος και είπαν να μας ταϊσουν κοπριά; Click για ανάπτυξη... Γιατι στις εφημεριδες;Τους ριξαν τρελο κράξιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:35 Η mania έγραψε: #632 26-02-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Από τότε τώρα πηγες στο γιατρο; Σούπερ!!Απο αγχος ήταν τελικά αυτό που είχες παθει; Click για ανάπτυξη... Ναι τα πάντα απο άγχως, απλά μου είπε να πάω και σε πνευμονολόγο είπε ότι κάτι παίζει με τους πνέυμονες μου και τον θώρακα, ξέρω ότι είναι στραβός αλλα σε πνευμονολόγο θα πάω να δω τι θα πούν και εκεί Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Αρχική Δημοσίευση από zanin: περαστικά μανια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ψυχή μου και εσύ να είσαι πάντα καλά και να ακούς καλά νεα όπως εγώ σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:44 Ο Valder έγραψε: #633 26-02-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:52 Η Resident Evil: #634 26-02-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ξε-αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... εύκολο να το λές . Μόλις τελείωσα αυτά που πρέπει να στείλω στον εκδότη... σήμερα το μεσημέρι [βασικά χτες το βράδυ αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!] και πρέπει τώρα να πιάσω να προετοιμαστώ για meeting που έχω αύριο το μεσημέρι και ...δεν έχω ιδέα που πανε τα τέσσερα για αυτά που (υποτίθεται) θα συζητήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:01 Ο Dark_kronos: #635 26-02-08 20:01 Η βαρεμαρα βλαπτει σοβαρα, δες το καθαρα, την υγεια σου....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η kalypso έγραψε: #636 26-02-08 20:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η mania έγραψε: #637 26-02-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Click για ανάπτυξη... Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:07 Ο deadhead_pirate: #638 26-02-08 20:07 Ολα καλά, όλα ανθηρά... έκανα ένα διάλειμμα , το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:13 Ο Valder έγραψε: #639 26-02-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι... τα καλά άμα τα δουν τα μάτια σου, μετά θα αναγκαστώ να σου κάνω ΝΤΑΒ ΝΤΟΥΒ και να στα βγάλω! Η δωρεάν τσόντα έχει και το τίμημά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:17 Η kalypso έγραψε: #640 26-02-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Από τότε τώρα πηγες στο γιατρο; Σούπερ!!Απο αγχος ήταν τελικά αυτό που είχες παθει; Click για ανάπτυξη... Ναι τα πάντα απο άγχως, απλά μου είπε να πάω και σε πνευμονολόγο είπε ότι κάτι παίζει με τους πνέυμονες μου και τον θώρακα, ξέρω ότι είναι στραβός αλλα σε πνευμονολόγο θα πάω να δω τι θα πούν και εκεί Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι! Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Αρχική Δημοσίευση από zanin: περαστικά μανια μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ψυχή μου και εσύ να είσαι πάντα καλά και να ακούς καλά νεα όπως εγώ σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:44 Ο Valder έγραψε: #633 26-02-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:52 Η Resident Evil: #634 26-02-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ξε-αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... εύκολο να το λές . Μόλις τελείωσα αυτά που πρέπει να στείλω στον εκδότη... σήμερα το μεσημέρι [βασικά χτες το βράδυ αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!] και πρέπει τώρα να πιάσω να προετοιμαστώ για meeting που έχω αύριο το μεσημέρι και ...δεν έχω ιδέα που πανε τα τέσσερα για αυτά που (υποτίθεται) θα συζητήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:01 Ο Dark_kronos: #635 26-02-08 20:01 Η βαρεμαρα βλαπτει σοβαρα, δες το καθαρα, την υγεια σου....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η kalypso έγραψε: #636 26-02-08 20:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η mania έγραψε: #637 26-02-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Click για ανάπτυξη... Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:07 Ο deadhead_pirate: #638 26-02-08 20:07 Ολα καλά, όλα ανθηρά... έκανα ένα διάλειμμα , το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:13 Ο Valder έγραψε: #639 26-02-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι... τα καλά άμα τα δουν τα μάτια σου, μετά θα αναγκαστώ να σου κάνω ΝΤΑΒ ΝΤΟΥΒ και να στα βγάλω! Η δωρεάν τσόντα έχει και το τίμημά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:17 Η kalypso έγραψε: #640 26-02-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:52 Η Resident Evil: #634 26-02-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ξε-αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... εύκολο να το λές . Μόλις τελείωσα αυτά που πρέπει να στείλω στον εκδότη... σήμερα το μεσημέρι [βασικά χτες το βράδυ αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!] και πρέπει τώρα να πιάσω να προετοιμαστώ για meeting που έχω αύριο το μεσημέρι και ...δεν έχω ιδέα που πανε τα τέσσερα για αυτά που (υποτίθεται) θα συζητήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:01 Ο Dark_kronos: #635 26-02-08 20:01 Η βαρεμαρα βλαπτει σοβαρα, δες το καθαρα, την υγεια σου....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η kalypso έγραψε: #636 26-02-08 20:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η mania έγραψε: #637 26-02-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Click για ανάπτυξη... Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:07 Ο deadhead_pirate: #638 26-02-08 20:07 Ολα καλά, όλα ανθηρά... έκανα ένα διάλειμμα , το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:13 Ο Valder έγραψε: #639 26-02-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι... τα καλά άμα τα δουν τα μάτια σου, μετά θα αναγκαστώ να σου κάνω ΝΤΑΒ ΝΤΟΥΒ και να στα βγάλω! Η δωρεάν τσόντα έχει και το τίμημά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:17 Η kalypso έγραψε: #640 26-02-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ξε-αγχώνεσαι. Click για ανάπτυξη... εύκολο να το λές . Μόλις τελείωσα αυτά που πρέπει να στείλω στον εκδότη... σήμερα το μεσημέρι [βασικά χτες το βράδυ αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!] και πρέπει τώρα να πιάσω να προετοιμαστώ για meeting που έχω αύριο το μεσημέρι και ...δεν έχω ιδέα που πανε τα τέσσερα για αυτά που (υποτίθεται) θα συζητήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:01 Ο Dark_kronos: #635 26-02-08 20:01 Η βαρεμαρα βλαπτει σοβαρα, δες το καθαρα, την υγεια σου....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η kalypso έγραψε: #636 26-02-08 20:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η mania έγραψε: #637 26-02-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Click για ανάπτυξη... Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:07 Ο deadhead_pirate: #638 26-02-08 20:07 Ολα καλά, όλα ανθηρά... έκανα ένα διάλειμμα , το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:13 Ο Valder έγραψε: #639 26-02-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι... τα καλά άμα τα δουν τα μάτια σου, μετά θα αναγκαστώ να σου κάνω ΝΤΑΒ ΝΤΟΥΒ και να στα βγάλω! Η δωρεάν τσόντα έχει και το τίμημά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:17 Η kalypso έγραψε: #640 26-02-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η βαρεμαρα βλαπτει σοβαρα, δες το καθαρα, την υγεια σου....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η kalypso έγραψε: #636 26-02-08 20:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η mania έγραψε: #637 26-02-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Click για ανάπτυξη... Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:07 Ο deadhead_pirate: #638 26-02-08 20:07 Ολα καλά, όλα ανθηρά... έκανα ένα διάλειμμα , το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:13 Ο Valder έγραψε: #639 26-02-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι... τα καλά άμα τα δουν τα μάτια σου, μετά θα αναγκαστώ να σου κάνω ΝΤΑΒ ΝΤΟΥΒ και να στα βγάλω! Η δωρεάν τσόντα έχει και το τίμημά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:17 Η kalypso έγραψε: #640 26-02-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:04 Η mania έγραψε: #637 26-02-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Click για ανάπτυξη... Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:07 Ο deadhead_pirate: #638 26-02-08 20:07 Ολα καλά, όλα ανθηρά... έκανα ένα διάλειμμα , το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:13 Ο Valder έγραψε: #639 26-02-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι... τα καλά άμα τα δουν τα μάτια σου, μετά θα αναγκαστώ να σου κάνω ΝΤΑΒ ΝΤΟΥΒ και να στα βγάλω! Η δωρεάν τσόντα έχει και το τίμημά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:17 Η kalypso έγραψε: #640 26-02-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί! Click για ανάπτυξη... Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:07 Ο deadhead_pirate: #638 26-02-08 20:07 Ολα καλά, όλα ανθηρά... έκανα ένα διάλειμμα , το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:13 Ο Valder έγραψε: #639 26-02-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι... τα καλά άμα τα δουν τα μάτια σου, μετά θα αναγκαστώ να σου κάνω ΝΤΑΒ ΝΤΟΥΒ και να στα βγάλω! Η δωρεάν τσόντα έχει και το τίμημά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:17 Η kalypso έγραψε: #640 26-02-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ολα καλά, όλα ανθηρά... έκανα ένα διάλειμμα , το ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:13 Ο Valder έγραψε: #639 26-02-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι... τα καλά άμα τα δουν τα μάτια σου, μετά θα αναγκαστώ να σου κάνω ΝΤΑΒ ΝΤΟΥΒ και να στα βγάλω! Η δωρεάν τσόντα έχει και το τίμημά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:17 Η kalypso έγραψε: #640 26-02-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδαγκαντεμια Click για ανάπτυξη... Μαρινάκι... τα καλά άμα τα δουν τα μάτια σου, μετά θα αναγκαστώ να σου κάνω ΝΤΑΒ ΝΤΟΥΒ και να στα βγάλω! Η δωρεάν τσόντα έχει και το τίμημά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:17 Η kalypso έγραψε: #640 26-02-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.