Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
επιτέλους...τωρα μου πέρασε ο πονοκέφαλος
Α δικός σου είναι αυτός που μου ρθε; :mad: :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπα δεν νομίζω.... εκτός και αν έχεις και εσύ πρόβλημα υγείας....θα σου πω όταν συναντηθούμε...(ελπίζω σύντομα)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σκίστους τα μάτια και ότι άλλο δεν επιτρέπεται να πω δημοσίως! Καλή επιτυχία!:D

Καλή τύχηηηηη Bill!!! :clapup:

Μάλλον τα πήγα παραααα μα πάρα πολύ καλά!:D

ρητορικά ερωτήματα:
τι κάνεις όταν δεν προλαβαίνεις τα deadline ακόμα και αν κόψεις ύπνο, φαί, οτιδήποτε γενικώς;
...

και αυτό ήταν το διάλειμμα μου για σήμερα ξαναχώνομαι για δουλειά...

Κουράγιο Residentούλα.:hug:

μπα δεν νομίζω.... εκτός και αν έχεις και εσύ πρόβλημα υγείας....θα σου πω όταν συναντηθούμε...(ελπίζω σύντομα)
Ωωωχ, περαστικά :(

Τα νέα μου, η καρδούλα μου είναι μια χαρά:clapup:
Πήγα σήμερα σε καρδιολόγο:clapup: είπε ότι θα πρήξω κόσμο για πολλά χρόνια ακόμα, κανονίστε το:P

Περαστικά ζανίν μου, πρόσεχε τον εαυτό σου:)

Τα νέα μου, η καρδούλα μου είναι μια χαρά:clapup:
Πήγα σήμερα σε καρδιολόγο:clapup: είπε ότι θα πρήξω κόσμο για πολλά χρόνια ακόμα, κανονίστε το:P

Περαστικά ζανίν μου, πρόσεχε τον εαυτό σου:)

Από τότε τώρα πηγες στο γιατρο;:beating:
:P
Σούπερ!!Απο αγχος ήταν τελικά αυτό που είχες παθει;

Μπράβο Βασίλη και Μαρινάκι!:clapup: Ζανίνι περαστικά κούκλα μου και γρήγορα!:)

Ρε σεις τι βλακείες λένε στις ειδήσεις για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Αθήνα;:mad: Σταματήσανε με το τι πηδάει ο άλλος και είπαν να μας ταϊσουν κοπριά;:confused:

περαστικά μανια μου

Ρε σεις τι βλακείες λένε στις ειδήσεις για επερχόμενο μεγάλο σεισμό στην Αθήνα;:mad: Σταματήσανε με το τι πηδάει ο άλλος και είπαν να μας ταϊσουν κοπριά;:confused:

Γιατι στις εφημεριδες;:confused:Τους ριξαν τρελο κράξιμο.

Από τότε τώρα πηγες στο γιατρο;:beating:
:P
Σούπερ!!Απο αγχος ήταν τελικά αυτό που είχες παθει;

Ναι τα πάντα απο άγχως, απλά μου είπε να πάω και σε πνευμονολόγο:redface: είπε ότι κάτι παίζει με τους πνέυμονες μου και τον θώρακα, ξέρω ότι είναι στραβός αλλα σε πνευμονολόγο θα πάω να δω τι θα πούν και εκεί:D

Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα:redface:

περαστικά μανια μου

Ευχαριστώ ψυχή μου και εσύ να είσαι πάντα καλά και να ακούς καλά νεα όπως εγώ σήμερα:) :) :)

Βαλντερ σε είδα σε κάποια φάση και γυμνό στο όνειρο αλλα δεν μπορεσα να το πώ εκεί θα χτυπούσε άσχημα:redface:

Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί!:P

Ξε-αγχώνεσαι. :)

εύκολο να το λές :/:. Μόλις τελείωσα αυτά που πρέπει να στείλω στον εκδότη... σήμερα το μεσημέρι [βασικά χτες το βράδυ αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!] :/: και πρέπει τώρα να πιάσω να προετοιμαστώ για meeting που έχω αύριο το μεσημέρι και ...δεν έχω ιδέα που πανε τα τέσσερα για αυτά που (υποτίθεται) θα συζητήσουμε :/:

Η βαρεμαρα βλαπτει σοβαρα, δες το καθαρα, την υγεια σου....!

:spasiklas:

Ελπίζω να το απόλαυσες γιατί δε θα ξανασυμβεί!:P

Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει:P

Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδα:worry:γκαντεμια:mad::P

Ολα καλά, όλα ανθηρά...
έκανα ένα διάλειμμα , το ξέρω...

:hug:

Βασικά είσουν λίγο κάπως, δεν ξέρω, δεν μου έκανες κλίκ, πρέπει να σε δώ δέυτερη φορά για να καταλάβω αν θέλω να ξανατύχει:P

Πάντως χωρίς πλάκα πανικός υπήρχε στο όνειρο γιαυτό σήμερα ασχολούμε με το Blog μπάς και ξελαμπικάρω, πάντως αν σε ξαναδώω θα έχω ολοκληρομένη άποψη, τα καλά δεν τα είδα:worry:γκαντεμια:mad::P

Μαρινάκι... τα καλά άμα τα δουν τα μάτια σου, μετά θα αναγκαστώ να σου κάνω ΝΤΑΒ ΝΤΟΥΒ και να στα βγάλω!:P Η δωρεάν τσόντα έχει και το τίμημά της!:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back