mania
Επιφανές μέλος
Μαρινάκι... τα καλά άμα τα δουν τα μάτια σου, μετά θα αναγκαστώ να σου κάνω ΝΤΑΒ ΝΤΟΥΒ και να στα βγάλω! Η δωρεάν τσόντα έχει και το τίμημά της!
Πολύ καλό
Να σαι καλά καμάρι μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Πολύ καλό
Να σαι καλά καμάρι μου
Κι εσύ να σαι καλά βρε Μάνια! Είναι ωραίο να ξέρεις ότι σε ονειρεύονται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος
Κι εσύ να σαι καλά βρε Μάνια! Είναι ωραίο να ξέρεις ότι σε ονειρεύονται.
Ξέρεις πιστέυω βαθυά μέσα μου ότι τα όνειρα είναι να βλέπεις ανθρώπους που συμπαθείς, τώρα το πώς τους βλέπεις δεν ξέρω απο που προκειπτεί αλλα είμαι 1000000000% σίγουρη ότι δεν είναι επιθυμία ούτε σεξουαλική, ούτε κακίας, ούτε θές κάτι κακό, τώρα απο που προκείπτουν ακόμα ψάχνουν οι επιστήμονες
Ισως να σας έχω τις τελευταίες μέρες στο μυαλό μου και σας βλέπω, το πιο πιθανό μιας που βλέπω και στα δύο την Μισέλ και τον Πάνο και οι υπόλοιποι παίζουν
Να προσέχεται παιδάκια, όλοι σας, καλο βράδυ σε όλους όνειρα γλυκα
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
καλησπερα τι κανετε;
Αράζουμε! Τι κάνεις Βασούλα; Θα ρθείς να πιούμε κανα καφεδάκι;
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος
Αράζουμε! Τι κάνεις Βασούλα; Θα ρθείς να πιούμε κανα καφεδάκι;
τι να κανω βαλντερακο μου; κουρασμενη ειμαι ασε
αμα ημουν κοντα ευχαριστως να ερχομουν για καφεδακι
θα πιουμε παρεα οταν κατεβω αθηνα οκ;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Λιώνουμε!καλησπερα τι κανετε;
Καλά εσύ;
Έκανες παστίτσιο;
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος
Λιώνουμε!
Καλά εσύ;
Έκανες παστίτσιο;
καλα κι εγω γιωργακη.
που το θυμηθηκες το παστιτσιο καλε συ;
στον υπνο σου το βλεπες;
θα κανω την κυριακη λεω... ελα να φαμε
Valder
Τιμώμενο Μέλος
τι να κανω βαλντερακο μου; κουρασμενη ειμαι ασε
αμα ημουν κοντα ευχαριστως να ερχομουν για καφεδακι
θα πιουμε παρεα οταν κατεβω αθηνα οκ;
Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Καφεδάκι στην Καμάρα @ κατακαλόκαιρο: rulezΑμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Καφεδάκι στην Καμάρα @ κατακαλόκαιρο: rulez
Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς.
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος
Αμήν και πότε! Κάτι τους έχει πιάσει όλους με την Αθήνα και κάνουμε μαύρα μάτια να σας δούμε
βρε θα βολεψει κπ στιγμη και θα ρθω μην ανησυχεις
θα φερω και παστιτσιο στο γιωργακη που ολο μου ζηταει
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος
woooooo, παστίτσιο!
ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
ενα ταψι θα σου φερω να φας να σκασεις
Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο!
Επίσης να θυμίσω ότι δεν έχει μετρό μέχρι και τις 9 το πρωί, για τους Αθηναίους.
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος
Καλή σου νύχτα σε σένα και στους λοιπούς. Έφυγα! Wish me luck γι' αύριο!
καληνυχτα και απο δω φευγω κι εγω παω για νανιιιιιιι... τα λεμε συντομα
kalypso
Περιβόητο μέλος
Δεν κουνάω την πιcινάρα μου για κανέναν και καμία. Όσοι με θέλετε, ξέρετε που μένω και πόσο σέξυ είμαι. Ντάξει άχρηστο σχόλιο το τελευταίο αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράζω αλήθειες συνεχώς.
Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα!
Καλή επιτυχία αύριο Ζωρζ!! Θα σκίσεις!
άσχετο-γιατί δεν έχει μετρό; όχι πως θα ξυπνήσω...
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Κράτησες τίποτα για 'δω;Τι κάνετε παιζάκια;; εφτιαξα καρμπονάρα σήμερα και όχι απλά τρωγόταν, αλλά η αδελφή μου έφαγε δύο πιάτα!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
Κράτησες τίποτα για 'δω;
Έχει μείνει ένα πιάτο! Σκοτωθείτε!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 36 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.