Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:39 Η Phoebe έγραψε: #381 25-02-08 12:39 Καλημέρα fielda!!! Μπορεί σήμερα να μην ξεκίνησε η μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο αλλά είμαι σίγουρη οτι θα τελειώσει έτσι!!! Κάνε και την εργασία και μετά ξεκούρασηηηηηηηηη!!!! Άντε να έρθει το Σάββατο να τελειώσω και εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:39 Ο Bill έγραψε: #382 25-02-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Metal και mania!!! Spoiler Καλημέρααααα Bill!!! Click για ανάπτυξη... Μερα Φοιμπς,και χωρις σπόιλερ Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπουμπού αυτά τα κλειστα άρχισαν να με φρικάρουν, νοιώθω ότι θα μπου κάνουν Μπουμ καλημέρα Click για ανάπτυξη... Είναι μυστικός κώδικας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:40 Η mania έγραψε: #383 25-02-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill: . Ασε απο το πρωι εδω τρυπανε.Καμια ωρα θα τους παρει και θα τους σηκωσει. Click για ανάπτυξη... Και σε σένα; μπάς και μένετε ίδια περιοχή και δεν το ξέρετε;με την fielda Ασχετο, κολοκυθιά έχουμε στα παιχνίδια; ξέρει κανείς; έχω όρεξη σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:40 Η Phoebe έγραψε: #384 25-02-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπουμπού αυτά τα κλειστα άρχισαν να με φρικάρουν, νοιώθω ότι θα μπου κάνουν Μπουμ καλημέρα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:41 Η mania έγραψε: #385 25-02-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι μυστικός κώδικας Click για ανάπτυξη... Ναι καλά, με αναγκάζει να κάνω 2κλίκ αντι ένα και να σείρω το ποντίκι, ξέρεις αυτό είναι κατά των τεμπέληδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:42 Ο iJohnnyCash: #386 25-02-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βρε Πάνο, ναι, δείχνει τη μεταβολή του κόστους, αλλά όχι όταν αυξάνεται κάποιος παραγωγικός συντελεστής, αλλά όταν αυξάνεται η ποσότητα του προιόντος! Click για ανάπτυξη... Δεν λειτουργώ μόνο με οξυγόνο εγώ, χρειάζομαι και καφεΐνη Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλημέρα! σήμερα έδωσα το προτελευταίο μάθημα και πέρασα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, καλά αποτελέσματα Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Spoiler Καλημέρααααα Bill!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler και Φοιμπς εννοειται :p Click για ανάπτυξη... Spoiler Δεν βαριέστε εσείς οι δύο να μιλάτε έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:43 Η mania έγραψε: #387 25-02-08 12:43 Πάνο έχουμε κολοκυθιά στα παιχνίδια; θυμάσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Ο Bill έγραψε: #388 25-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σε σένα; μπάς και μένετε ίδια περιοχή και δεν το ξέρετε;με την fielda Ασχετο, κολοκυθιά έχουμε στα παιχνίδια; ξέρει κανείς; έχω όρεξη σήμερα Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι Πατρα,δε νομιζω Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι καλά, με αναγκάζει να κάνω 2κλίκ αντι ένα και να σείρω το ποντίκι, ξέρεις αυτό είναι κατά των τεμπέληδων Click για ανάπτυξη... Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η fielda έγραψε: #389 25-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σε σένα; μπάς και μένετε ίδια περιοχή και δεν το ξέρετε;με την fielda Ασχετο, κολοκυθιά έχουμε στα παιχνίδια; ξέρει κανείς; έχω όρεξη σήμερα Click για ανάπτυξη... Δεν αποκλείεται αλλά δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο να τρυπάνε δρόμους. Χόμπι το έχουν κάνει (λέτε να το προτείνει ο ψυχολόγος για εκτόνωση; Καλημέρα και πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:46 Ο Bill έγραψε: #390 25-02-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δεν βαριέστε εσείς οι δύο να μιλάτε έτσι; Click για ανάπτυξη... Μπα.. Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:48 Η Phoebe έγραψε: #391 25-02-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπα.. Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Click για ανάπτυξη... Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #392 25-02-08 12:49 Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:51 Ο iJohnnyCash: #393 25-02-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνο έχουμε κολοκυθιά στα παιχνίδια; θυμάσε; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:54 Η Phoebe έγραψε: #394 25-02-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω mania!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:55 Η mania έγραψε: #395 25-02-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Click για ανάπτυξη... Απλό θα δείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:56 Ο Bill έγραψε: #396 25-02-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Click για ανάπτυξη... Spoiler Γι αυτό ειμαι εγω εδω Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε νομιζω να εχει Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Click για ανάπτυξη... Θα κάνω κάτι χειρότερο. Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:58 Ο Γιώργος έγραψε: #397 25-02-08 12:58 Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:02 Ο iJohnnyCash: #398 25-02-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Click για ανάπτυξη... Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Ο Bill έγραψε: #399 25-02-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Click για ανάπτυξη... Μαθηματα ειναι αυτα; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Click για ανάπτυξη... Εχει και ανηφόρες.Άστα Πιο καλά να παρεις τροχοσπιτο να εισαι κοντα,αλλιως δε λεει με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Η Δανάη έγραψε: #400 25-02-08 13:09 Καλησπέρες!!!!Τι κάνετε?? καλά ειστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα fielda!!! Μπορεί σήμερα να μην ξεκίνησε η μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο αλλά είμαι σίγουρη οτι θα τελειώσει έτσι!!! Κάνε και την εργασία και μετά ξεκούρασηηηηηηηηη!!!! Άντε να έρθει το Σάββατο να τελειώσω και εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:39 Ο Bill έγραψε: #382 25-02-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Metal και mania!!! Spoiler Καλημέρααααα Bill!!! Click για ανάπτυξη... Μερα Φοιμπς,και χωρις σπόιλερ Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπουμπού αυτά τα κλειστα άρχισαν να με φρικάρουν, νοιώθω ότι θα μπου κάνουν Μπουμ καλημέρα Click για ανάπτυξη... Είναι μυστικός κώδικας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:40 Η mania έγραψε: #383 25-02-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill: . Ασε απο το πρωι εδω τρυπανε.Καμια ωρα θα τους παρει και θα τους σηκωσει. Click για ανάπτυξη... Και σε σένα; μπάς και μένετε ίδια περιοχή και δεν το ξέρετε;με την fielda Ασχετο, κολοκυθιά έχουμε στα παιχνίδια; ξέρει κανείς; έχω όρεξη σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:40 Η Phoebe έγραψε: #384 25-02-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπουμπού αυτά τα κλειστα άρχισαν να με φρικάρουν, νοιώθω ότι θα μπου κάνουν Μπουμ καλημέρα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:41 Η mania έγραψε: #385 25-02-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι μυστικός κώδικας Click για ανάπτυξη... Ναι καλά, με αναγκάζει να κάνω 2κλίκ αντι ένα και να σείρω το ποντίκι, ξέρεις αυτό είναι κατά των τεμπέληδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:42 Ο iJohnnyCash: #386 25-02-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βρε Πάνο, ναι, δείχνει τη μεταβολή του κόστους, αλλά όχι όταν αυξάνεται κάποιος παραγωγικός συντελεστής, αλλά όταν αυξάνεται η ποσότητα του προιόντος! Click για ανάπτυξη... Δεν λειτουργώ μόνο με οξυγόνο εγώ, χρειάζομαι και καφεΐνη Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλημέρα! σήμερα έδωσα το προτελευταίο μάθημα και πέρασα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, καλά αποτελέσματα Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Spoiler Καλημέρααααα Bill!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler και Φοιμπς εννοειται :p Click για ανάπτυξη... Spoiler Δεν βαριέστε εσείς οι δύο να μιλάτε έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:43 Η mania έγραψε: #387 25-02-08 12:43 Πάνο έχουμε κολοκυθιά στα παιχνίδια; θυμάσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Ο Bill έγραψε: #388 25-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σε σένα; μπάς και μένετε ίδια περιοχή και δεν το ξέρετε;με την fielda Ασχετο, κολοκυθιά έχουμε στα παιχνίδια; ξέρει κανείς; έχω όρεξη σήμερα Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι Πατρα,δε νομιζω Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι καλά, με αναγκάζει να κάνω 2κλίκ αντι ένα και να σείρω το ποντίκι, ξέρεις αυτό είναι κατά των τεμπέληδων Click για ανάπτυξη... Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η fielda έγραψε: #389 25-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σε σένα; μπάς και μένετε ίδια περιοχή και δεν το ξέρετε;με την fielda Ασχετο, κολοκυθιά έχουμε στα παιχνίδια; ξέρει κανείς; έχω όρεξη σήμερα Click για ανάπτυξη... Δεν αποκλείεται αλλά δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο να τρυπάνε δρόμους. Χόμπι το έχουν κάνει (λέτε να το προτείνει ο ψυχολόγος για εκτόνωση; Καλημέρα και πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:46 Ο Bill έγραψε: #390 25-02-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δεν βαριέστε εσείς οι δύο να μιλάτε έτσι; Click για ανάπτυξη... Μπα.. Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:48 Η Phoebe έγραψε: #391 25-02-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπα.. Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Click για ανάπτυξη... Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #392 25-02-08 12:49 Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:51 Ο iJohnnyCash: #393 25-02-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνο έχουμε κολοκυθιά στα παιχνίδια; θυμάσε; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:54 Η Phoebe έγραψε: #394 25-02-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω mania!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:55 Η mania έγραψε: #395 25-02-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Click για ανάπτυξη... Απλό θα δείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:56 Ο Bill έγραψε: #396 25-02-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Click για ανάπτυξη... Spoiler Γι αυτό ειμαι εγω εδω Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε νομιζω να εχει Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Click για ανάπτυξη... Θα κάνω κάτι χειρότερο. Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:58 Ο Γιώργος έγραψε: #397 25-02-08 12:58 Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:02 Ο iJohnnyCash: #398 25-02-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Click για ανάπτυξη... Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Ο Bill έγραψε: #399 25-02-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Click για ανάπτυξη... Μαθηματα ειναι αυτα; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Click για ανάπτυξη... Εχει και ανηφόρες.Άστα Πιο καλά να παρεις τροχοσπιτο να εισαι κοντα,αλλιως δε λεει με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Η Δανάη έγραψε: #400 25-02-08 13:09 Καλησπέρες!!!!Τι κάνετε?? καλά ειστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Metal και mania!!! Spoiler Καλημέρααααα Bill!!! Click για ανάπτυξη... Μερα Φοιμπς,και χωρις σπόιλερ Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπουμπού αυτά τα κλειστα άρχισαν να με φρικάρουν, νοιώθω ότι θα μπου κάνουν Μπουμ καλημέρα Click για ανάπτυξη... Είναι μυστικός κώδικας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:40 Η mania έγραψε: #383 25-02-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Bill: . Ασε απο το πρωι εδω τρυπανε.Καμια ωρα θα τους παρει και θα τους σηκωσει. Click για ανάπτυξη... Και σε σένα; μπάς και μένετε ίδια περιοχή και δεν το ξέρετε;με την fielda Ασχετο, κολοκυθιά έχουμε στα παιχνίδια; ξέρει κανείς; έχω όρεξη σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:40 Η Phoebe έγραψε: #384 25-02-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπουμπού αυτά τα κλειστα άρχισαν να με φρικάρουν, νοιώθω ότι θα μπου κάνουν Μπουμ καλημέρα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:41 Η mania έγραψε: #385 25-02-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι μυστικός κώδικας Click για ανάπτυξη... Ναι καλά, με αναγκάζει να κάνω 2κλίκ αντι ένα και να σείρω το ποντίκι, ξέρεις αυτό είναι κατά των τεμπέληδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:42 Ο iJohnnyCash: #386 25-02-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βρε Πάνο, ναι, δείχνει τη μεταβολή του κόστους, αλλά όχι όταν αυξάνεται κάποιος παραγωγικός συντελεστής, αλλά όταν αυξάνεται η ποσότητα του προιόντος! Click για ανάπτυξη... Δεν λειτουργώ μόνο με οξυγόνο εγώ, χρειάζομαι και καφεΐνη Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλημέρα! σήμερα έδωσα το προτελευταίο μάθημα και πέρασα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, καλά αποτελέσματα Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Spoiler Καλημέρααααα Bill!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler και Φοιμπς εννοειται :p Click για ανάπτυξη... Spoiler Δεν βαριέστε εσείς οι δύο να μιλάτε έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:43 Η mania έγραψε: #387 25-02-08 12:43 Πάνο έχουμε κολοκυθιά στα παιχνίδια; θυμάσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Ο Bill έγραψε: #388 25-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σε σένα; μπάς και μένετε ίδια περιοχή και δεν το ξέρετε;με την fielda Ασχετο, κολοκυθιά έχουμε στα παιχνίδια; ξέρει κανείς; έχω όρεξη σήμερα Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι Πατρα,δε νομιζω Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι καλά, με αναγκάζει να κάνω 2κλίκ αντι ένα και να σείρω το ποντίκι, ξέρεις αυτό είναι κατά των τεμπέληδων Click για ανάπτυξη... Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η fielda έγραψε: #389 25-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σε σένα; μπάς και μένετε ίδια περιοχή και δεν το ξέρετε;με την fielda Ασχετο, κολοκυθιά έχουμε στα παιχνίδια; ξέρει κανείς; έχω όρεξη σήμερα Click για ανάπτυξη... Δεν αποκλείεται αλλά δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο να τρυπάνε δρόμους. Χόμπι το έχουν κάνει (λέτε να το προτείνει ο ψυχολόγος για εκτόνωση; Καλημέρα και πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:46 Ο Bill έγραψε: #390 25-02-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δεν βαριέστε εσείς οι δύο να μιλάτε έτσι; Click για ανάπτυξη... Μπα.. Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:48 Η Phoebe έγραψε: #391 25-02-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπα.. Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Click για ανάπτυξη... Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #392 25-02-08 12:49 Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:51 Ο iJohnnyCash: #393 25-02-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνο έχουμε κολοκυθιά στα παιχνίδια; θυμάσε; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:54 Η Phoebe έγραψε: #394 25-02-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω mania!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:55 Η mania έγραψε: #395 25-02-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Click για ανάπτυξη... Απλό θα δείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:56 Ο Bill έγραψε: #396 25-02-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Click για ανάπτυξη... Spoiler Γι αυτό ειμαι εγω εδω Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε νομιζω να εχει Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Click για ανάπτυξη... Θα κάνω κάτι χειρότερο. Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:58 Ο Γιώργος έγραψε: #397 25-02-08 12:58 Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:02 Ο iJohnnyCash: #398 25-02-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Click για ανάπτυξη... Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Ο Bill έγραψε: #399 25-02-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Click για ανάπτυξη... Μαθηματα ειναι αυτα; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Click για ανάπτυξη... Εχει και ανηφόρες.Άστα Πιο καλά να παρεις τροχοσπιτο να εισαι κοντα,αλλιως δε λεει με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Η Δανάη έγραψε: #400 25-02-08 13:09 Καλησπέρες!!!!Τι κάνετε?? καλά ειστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: . Ασε απο το πρωι εδω τρυπανε.Καμια ωρα θα τους παρει και θα τους σηκωσει. Click για ανάπτυξη... Και σε σένα; μπάς και μένετε ίδια περιοχή και δεν το ξέρετε;με την fielda Ασχετο, κολοκυθιά έχουμε στα παιχνίδια; ξέρει κανείς; έχω όρεξη σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:40 Η Phoebe έγραψε: #384 25-02-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπουμπού αυτά τα κλειστα άρχισαν να με φρικάρουν, νοιώθω ότι θα μπου κάνουν Μπουμ καλημέρα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:41 Η mania έγραψε: #385 25-02-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι μυστικός κώδικας Click για ανάπτυξη... Ναι καλά, με αναγκάζει να κάνω 2κλίκ αντι ένα και να σείρω το ποντίκι, ξέρεις αυτό είναι κατά των τεμπέληδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:42 Ο iJohnnyCash: #386 25-02-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βρε Πάνο, ναι, δείχνει τη μεταβολή του κόστους, αλλά όχι όταν αυξάνεται κάποιος παραγωγικός συντελεστής, αλλά όταν αυξάνεται η ποσότητα του προιόντος! Click για ανάπτυξη... Δεν λειτουργώ μόνο με οξυγόνο εγώ, χρειάζομαι και καφεΐνη Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλημέρα! σήμερα έδωσα το προτελευταίο μάθημα και πέρασα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, καλά αποτελέσματα Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Spoiler Καλημέρααααα Bill!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler και Φοιμπς εννοειται :p Click για ανάπτυξη... Spoiler Δεν βαριέστε εσείς οι δύο να μιλάτε έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:43 Η mania έγραψε: #387 25-02-08 12:43 Πάνο έχουμε κολοκυθιά στα παιχνίδια; θυμάσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Ο Bill έγραψε: #388 25-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σε σένα; μπάς και μένετε ίδια περιοχή και δεν το ξέρετε;με την fielda Ασχετο, κολοκυθιά έχουμε στα παιχνίδια; ξέρει κανείς; έχω όρεξη σήμερα Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι Πατρα,δε νομιζω Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι καλά, με αναγκάζει να κάνω 2κλίκ αντι ένα και να σείρω το ποντίκι, ξέρεις αυτό είναι κατά των τεμπέληδων Click για ανάπτυξη... Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η fielda έγραψε: #389 25-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σε σένα; μπάς και μένετε ίδια περιοχή και δεν το ξέρετε;με την fielda Ασχετο, κολοκυθιά έχουμε στα παιχνίδια; ξέρει κανείς; έχω όρεξη σήμερα Click για ανάπτυξη... Δεν αποκλείεται αλλά δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο να τρυπάνε δρόμους. Χόμπι το έχουν κάνει (λέτε να το προτείνει ο ψυχολόγος για εκτόνωση; Καλημέρα και πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:46 Ο Bill έγραψε: #390 25-02-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δεν βαριέστε εσείς οι δύο να μιλάτε έτσι; Click για ανάπτυξη... Μπα.. Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:48 Η Phoebe έγραψε: #391 25-02-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπα.. Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Click για ανάπτυξη... Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #392 25-02-08 12:49 Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:51 Ο iJohnnyCash: #393 25-02-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνο έχουμε κολοκυθιά στα παιχνίδια; θυμάσε; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:54 Η Phoebe έγραψε: #394 25-02-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω mania!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:55 Η mania έγραψε: #395 25-02-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Click για ανάπτυξη... Απλό θα δείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:56 Ο Bill έγραψε: #396 25-02-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Click για ανάπτυξη... Spoiler Γι αυτό ειμαι εγω εδω Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε νομιζω να εχει Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Click για ανάπτυξη... Θα κάνω κάτι χειρότερο. Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:58 Ο Γιώργος έγραψε: #397 25-02-08 12:58 Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:02 Ο iJohnnyCash: #398 25-02-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Click για ανάπτυξη... Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Ο Bill έγραψε: #399 25-02-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Click για ανάπτυξη... Μαθηματα ειναι αυτα; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Click για ανάπτυξη... Εχει και ανηφόρες.Άστα Πιο καλά να παρεις τροχοσπιτο να εισαι κοντα,αλλιως δε λεει με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Η Δανάη έγραψε: #400 25-02-08 13:09 Καλησπέρες!!!!Τι κάνετε?? καλά ειστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπουμπού αυτά τα κλειστα άρχισαν να με φρικάρουν, νοιώθω ότι θα μπου κάνουν Μπουμ καλημέρα Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:41 Η mania έγραψε: #385 25-02-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι μυστικός κώδικας Click για ανάπτυξη... Ναι καλά, με αναγκάζει να κάνω 2κλίκ αντι ένα και να σείρω το ποντίκι, ξέρεις αυτό είναι κατά των τεμπέληδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:42 Ο iJohnnyCash: #386 25-02-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βρε Πάνο, ναι, δείχνει τη μεταβολή του κόστους, αλλά όχι όταν αυξάνεται κάποιος παραγωγικός συντελεστής, αλλά όταν αυξάνεται η ποσότητα του προιόντος! Click για ανάπτυξη... Δεν λειτουργώ μόνο με οξυγόνο εγώ, χρειάζομαι και καφεΐνη Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλημέρα! σήμερα έδωσα το προτελευταίο μάθημα και πέρασα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, καλά αποτελέσματα Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Spoiler Καλημέρααααα Bill!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler και Φοιμπς εννοειται :p Click για ανάπτυξη... Spoiler Δεν βαριέστε εσείς οι δύο να μιλάτε έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:43 Η mania έγραψε: #387 25-02-08 12:43 Πάνο έχουμε κολοκυθιά στα παιχνίδια; θυμάσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Ο Bill έγραψε: #388 25-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σε σένα; μπάς και μένετε ίδια περιοχή και δεν το ξέρετε;με την fielda Ασχετο, κολοκυθιά έχουμε στα παιχνίδια; ξέρει κανείς; έχω όρεξη σήμερα Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι Πατρα,δε νομιζω Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι καλά, με αναγκάζει να κάνω 2κλίκ αντι ένα και να σείρω το ποντίκι, ξέρεις αυτό είναι κατά των τεμπέληδων Click για ανάπτυξη... Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η fielda έγραψε: #389 25-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σε σένα; μπάς και μένετε ίδια περιοχή και δεν το ξέρετε;με την fielda Ασχετο, κολοκυθιά έχουμε στα παιχνίδια; ξέρει κανείς; έχω όρεξη σήμερα Click για ανάπτυξη... Δεν αποκλείεται αλλά δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο να τρυπάνε δρόμους. Χόμπι το έχουν κάνει (λέτε να το προτείνει ο ψυχολόγος για εκτόνωση; Καλημέρα και πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:46 Ο Bill έγραψε: #390 25-02-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δεν βαριέστε εσείς οι δύο να μιλάτε έτσι; Click για ανάπτυξη... Μπα.. Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:48 Η Phoebe έγραψε: #391 25-02-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπα.. Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Click για ανάπτυξη... Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #392 25-02-08 12:49 Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:51 Ο iJohnnyCash: #393 25-02-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνο έχουμε κολοκυθιά στα παιχνίδια; θυμάσε; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:54 Η Phoebe έγραψε: #394 25-02-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω mania!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:55 Η mania έγραψε: #395 25-02-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Click για ανάπτυξη... Απλό θα δείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:56 Ο Bill έγραψε: #396 25-02-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Click για ανάπτυξη... Spoiler Γι αυτό ειμαι εγω εδω Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε νομιζω να εχει Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Click για ανάπτυξη... Θα κάνω κάτι χειρότερο. Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:58 Ο Γιώργος έγραψε: #397 25-02-08 12:58 Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:02 Ο iJohnnyCash: #398 25-02-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Click για ανάπτυξη... Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Ο Bill έγραψε: #399 25-02-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Click για ανάπτυξη... Μαθηματα ειναι αυτα; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Click για ανάπτυξη... Εχει και ανηφόρες.Άστα Πιο καλά να παρεις τροχοσπιτο να εισαι κοντα,αλλιως δε λεει με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Η Δανάη έγραψε: #400 25-02-08 13:09 Καλησπέρες!!!!Τι κάνετε?? καλά ειστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι μυστικός κώδικας Click για ανάπτυξη... Ναι καλά, με αναγκάζει να κάνω 2κλίκ αντι ένα και να σείρω το ποντίκι, ξέρεις αυτό είναι κατά των τεμπέληδων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:42 Ο iJohnnyCash: #386 25-02-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βρε Πάνο, ναι, δείχνει τη μεταβολή του κόστους, αλλά όχι όταν αυξάνεται κάποιος παραγωγικός συντελεστής, αλλά όταν αυξάνεται η ποσότητα του προιόντος! Click για ανάπτυξη... Δεν λειτουργώ μόνο με οξυγόνο εγώ, χρειάζομαι και καφεΐνη Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλημέρα! σήμερα έδωσα το προτελευταίο μάθημα και πέρασα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, καλά αποτελέσματα Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Spoiler Καλημέρααααα Bill!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler και Φοιμπς εννοειται :p Click για ανάπτυξη... Spoiler Δεν βαριέστε εσείς οι δύο να μιλάτε έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:43 Η mania έγραψε: #387 25-02-08 12:43 Πάνο έχουμε κολοκυθιά στα παιχνίδια; θυμάσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Ο Bill έγραψε: #388 25-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σε σένα; μπάς και μένετε ίδια περιοχή και δεν το ξέρετε;με την fielda Ασχετο, κολοκυθιά έχουμε στα παιχνίδια; ξέρει κανείς; έχω όρεξη σήμερα Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι Πατρα,δε νομιζω Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι καλά, με αναγκάζει να κάνω 2κλίκ αντι ένα και να σείρω το ποντίκι, ξέρεις αυτό είναι κατά των τεμπέληδων Click για ανάπτυξη... Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η fielda έγραψε: #389 25-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σε σένα; μπάς και μένετε ίδια περιοχή και δεν το ξέρετε;με την fielda Ασχετο, κολοκυθιά έχουμε στα παιχνίδια; ξέρει κανείς; έχω όρεξη σήμερα Click για ανάπτυξη... Δεν αποκλείεται αλλά δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο να τρυπάνε δρόμους. Χόμπι το έχουν κάνει (λέτε να το προτείνει ο ψυχολόγος για εκτόνωση; Καλημέρα και πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:46 Ο Bill έγραψε: #390 25-02-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δεν βαριέστε εσείς οι δύο να μιλάτε έτσι; Click για ανάπτυξη... Μπα.. Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:48 Η Phoebe έγραψε: #391 25-02-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπα.. Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Click για ανάπτυξη... Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #392 25-02-08 12:49 Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:51 Ο iJohnnyCash: #393 25-02-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνο έχουμε κολοκυθιά στα παιχνίδια; θυμάσε; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:54 Η Phoebe έγραψε: #394 25-02-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω mania!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:55 Η mania έγραψε: #395 25-02-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Click για ανάπτυξη... Απλό θα δείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:56 Ο Bill έγραψε: #396 25-02-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Click για ανάπτυξη... Spoiler Γι αυτό ειμαι εγω εδω Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε νομιζω να εχει Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Click για ανάπτυξη... Θα κάνω κάτι χειρότερο. Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:58 Ο Γιώργος έγραψε: #397 25-02-08 12:58 Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:02 Ο iJohnnyCash: #398 25-02-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Click για ανάπτυξη... Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Ο Bill έγραψε: #399 25-02-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Click για ανάπτυξη... Μαθηματα ειναι αυτα; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Click για ανάπτυξη... Εχει και ανηφόρες.Άστα Πιο καλά να παρεις τροχοσπιτο να εισαι κοντα,αλλιως δε λεει με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Η Δανάη έγραψε: #400 25-02-08 13:09 Καλησπέρες!!!!Τι κάνετε?? καλά ειστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βρε Πάνο, ναι, δείχνει τη μεταβολή του κόστους, αλλά όχι όταν αυξάνεται κάποιος παραγωγικός συντελεστής, αλλά όταν αυξάνεται η ποσότητα του προιόντος! Click για ανάπτυξη... Δεν λειτουργώ μόνο με οξυγόνο εγώ, χρειάζομαι και καφεΐνη Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλημέρα! σήμερα έδωσα το προτελευταίο μάθημα και πέρασα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, καλά αποτελέσματα Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Spoiler Καλημέρααααα Bill!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler και Φοιμπς εννοειται :p Click για ανάπτυξη... Spoiler Δεν βαριέστε εσείς οι δύο να μιλάτε έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:43 Η mania έγραψε: #387 25-02-08 12:43 Πάνο έχουμε κολοκυθιά στα παιχνίδια; θυμάσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Ο Bill έγραψε: #388 25-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σε σένα; μπάς και μένετε ίδια περιοχή και δεν το ξέρετε;με την fielda Ασχετο, κολοκυθιά έχουμε στα παιχνίδια; ξέρει κανείς; έχω όρεξη σήμερα Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι Πατρα,δε νομιζω Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι καλά, με αναγκάζει να κάνω 2κλίκ αντι ένα και να σείρω το ποντίκι, ξέρεις αυτό είναι κατά των τεμπέληδων Click για ανάπτυξη... Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η fielda έγραψε: #389 25-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σε σένα; μπάς και μένετε ίδια περιοχή και δεν το ξέρετε;με την fielda Ασχετο, κολοκυθιά έχουμε στα παιχνίδια; ξέρει κανείς; έχω όρεξη σήμερα Click για ανάπτυξη... Δεν αποκλείεται αλλά δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο να τρυπάνε δρόμους. Χόμπι το έχουν κάνει (λέτε να το προτείνει ο ψυχολόγος για εκτόνωση; Καλημέρα και πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:46 Ο Bill έγραψε: #390 25-02-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δεν βαριέστε εσείς οι δύο να μιλάτε έτσι; Click για ανάπτυξη... Μπα.. Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:48 Η Phoebe έγραψε: #391 25-02-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπα.. Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Click για ανάπτυξη... Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #392 25-02-08 12:49 Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:51 Ο iJohnnyCash: #393 25-02-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνο έχουμε κολοκυθιά στα παιχνίδια; θυμάσε; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:54 Η Phoebe έγραψε: #394 25-02-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω mania!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:55 Η mania έγραψε: #395 25-02-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Click για ανάπτυξη... Απλό θα δείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:56 Ο Bill έγραψε: #396 25-02-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Click για ανάπτυξη... Spoiler Γι αυτό ειμαι εγω εδω Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε νομιζω να εχει Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Click για ανάπτυξη... Θα κάνω κάτι χειρότερο. Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:58 Ο Γιώργος έγραψε: #397 25-02-08 12:58 Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:02 Ο iJohnnyCash: #398 25-02-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Click για ανάπτυξη... Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Ο Bill έγραψε: #399 25-02-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Click για ανάπτυξη... Μαθηματα ειναι αυτα; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Click για ανάπτυξη... Εχει και ανηφόρες.Άστα Πιο καλά να παρεις τροχοσπιτο να εισαι κοντα,αλλιως δε λεει με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Η Δανάη έγραψε: #400 25-02-08 13:09 Καλησπέρες!!!!Τι κάνετε?? καλά ειστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάνο έχουμε κολοκυθιά στα παιχνίδια; θυμάσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Ο Bill έγραψε: #388 25-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σε σένα; μπάς και μένετε ίδια περιοχή και δεν το ξέρετε;με την fielda Ασχετο, κολοκυθιά έχουμε στα παιχνίδια; ξέρει κανείς; έχω όρεξη σήμερα Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι Πατρα,δε νομιζω Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι καλά, με αναγκάζει να κάνω 2κλίκ αντι ένα και να σείρω το ποντίκι, ξέρεις αυτό είναι κατά των τεμπέληδων Click για ανάπτυξη... Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η fielda έγραψε: #389 25-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σε σένα; μπάς και μένετε ίδια περιοχή και δεν το ξέρετε;με την fielda Ασχετο, κολοκυθιά έχουμε στα παιχνίδια; ξέρει κανείς; έχω όρεξη σήμερα Click για ανάπτυξη... Δεν αποκλείεται αλλά δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο να τρυπάνε δρόμους. Χόμπι το έχουν κάνει (λέτε να το προτείνει ο ψυχολόγος για εκτόνωση; Καλημέρα και πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:46 Ο Bill έγραψε: #390 25-02-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δεν βαριέστε εσείς οι δύο να μιλάτε έτσι; Click για ανάπτυξη... Μπα.. Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:48 Η Phoebe έγραψε: #391 25-02-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπα.. Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Click για ανάπτυξη... Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #392 25-02-08 12:49 Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:51 Ο iJohnnyCash: #393 25-02-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνο έχουμε κολοκυθιά στα παιχνίδια; θυμάσε; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:54 Η Phoebe έγραψε: #394 25-02-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω mania!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:55 Η mania έγραψε: #395 25-02-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Click για ανάπτυξη... Απλό θα δείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:56 Ο Bill έγραψε: #396 25-02-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Click για ανάπτυξη... Spoiler Γι αυτό ειμαι εγω εδω Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε νομιζω να εχει Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Click για ανάπτυξη... Θα κάνω κάτι χειρότερο. Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:58 Ο Γιώργος έγραψε: #397 25-02-08 12:58 Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:02 Ο iJohnnyCash: #398 25-02-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Click για ανάπτυξη... Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Ο Bill έγραψε: #399 25-02-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Click για ανάπτυξη... Μαθηματα ειναι αυτα; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Click για ανάπτυξη... Εχει και ανηφόρες.Άστα Πιο καλά να παρεις τροχοσπιτο να εισαι κοντα,αλλιως δε λεει με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Η Δανάη έγραψε: #400 25-02-08 13:09 Καλησπέρες!!!!Τι κάνετε?? καλά ειστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σε σένα; μπάς και μένετε ίδια περιοχή και δεν το ξέρετε;με την fielda Ασχετο, κολοκυθιά έχουμε στα παιχνίδια; ξέρει κανείς; έχω όρεξη σήμερα Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι Πατρα,δε νομιζω Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι καλά, με αναγκάζει να κάνω 2κλίκ αντι ένα και να σείρω το ποντίκι, ξέρεις αυτό είναι κατά των τεμπέληδων Click για ανάπτυξη... Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:44 Η fielda έγραψε: #389 25-02-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σε σένα; μπάς και μένετε ίδια περιοχή και δεν το ξέρετε;με την fielda Ασχετο, κολοκυθιά έχουμε στα παιχνίδια; ξέρει κανείς; έχω όρεξη σήμερα Click για ανάπτυξη... Δεν αποκλείεται αλλά δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο να τρυπάνε δρόμους. Χόμπι το έχουν κάνει (λέτε να το προτείνει ο ψυχολόγος για εκτόνωση; Καλημέρα και πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:46 Ο Bill έγραψε: #390 25-02-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δεν βαριέστε εσείς οι δύο να μιλάτε έτσι; Click για ανάπτυξη... Μπα.. Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:48 Η Phoebe έγραψε: #391 25-02-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπα.. Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Click για ανάπτυξη... Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #392 25-02-08 12:49 Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:51 Ο iJohnnyCash: #393 25-02-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνο έχουμε κολοκυθιά στα παιχνίδια; θυμάσε; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:54 Η Phoebe έγραψε: #394 25-02-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω mania!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:55 Η mania έγραψε: #395 25-02-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Click για ανάπτυξη... Απλό θα δείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:56 Ο Bill έγραψε: #396 25-02-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Click για ανάπτυξη... Spoiler Γι αυτό ειμαι εγω εδω Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε νομιζω να εχει Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Click για ανάπτυξη... Θα κάνω κάτι χειρότερο. Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:58 Ο Γιώργος έγραψε: #397 25-02-08 12:58 Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:02 Ο iJohnnyCash: #398 25-02-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Click για ανάπτυξη... Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Ο Bill έγραψε: #399 25-02-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Click για ανάπτυξη... Μαθηματα ειναι αυτα; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Click για ανάπτυξη... Εχει και ανηφόρες.Άστα Πιο καλά να παρεις τροχοσπιτο να εισαι κοντα,αλλιως δε λεει με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Η Δανάη έγραψε: #400 25-02-08 13:09 Καλησπέρες!!!!Τι κάνετε?? καλά ειστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Και σε σένα; μπάς και μένετε ίδια περιοχή και δεν το ξέρετε;με την fielda Ασχετο, κολοκυθιά έχουμε στα παιχνίδια; ξέρει κανείς; έχω όρεξη σήμερα Click για ανάπτυξη... Δεν αποκλείεται αλλά δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο να τρυπάνε δρόμους. Χόμπι το έχουν κάνει (λέτε να το προτείνει ο ψυχολόγος για εκτόνωση; Καλημέρα και πάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:46 Ο Bill έγραψε: #390 25-02-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δεν βαριέστε εσείς οι δύο να μιλάτε έτσι; Click για ανάπτυξη... Μπα.. Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:48 Η Phoebe έγραψε: #391 25-02-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπα.. Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Click για ανάπτυξη... Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #392 25-02-08 12:49 Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:51 Ο iJohnnyCash: #393 25-02-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνο έχουμε κολοκυθιά στα παιχνίδια; θυμάσε; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:54 Η Phoebe έγραψε: #394 25-02-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω mania!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:55 Η mania έγραψε: #395 25-02-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Click για ανάπτυξη... Απλό θα δείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:56 Ο Bill έγραψε: #396 25-02-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Click για ανάπτυξη... Spoiler Γι αυτό ειμαι εγω εδω Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε νομιζω να εχει Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Click για ανάπτυξη... Θα κάνω κάτι χειρότερο. Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:58 Ο Γιώργος έγραψε: #397 25-02-08 12:58 Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:02 Ο iJohnnyCash: #398 25-02-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Click για ανάπτυξη... Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Ο Bill έγραψε: #399 25-02-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Click για ανάπτυξη... Μαθηματα ειναι αυτα; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Click για ανάπτυξη... Εχει και ανηφόρες.Άστα Πιο καλά να παρεις τροχοσπιτο να εισαι κοντα,αλλιως δε λεει με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Η Δανάη έγραψε: #400 25-02-08 13:09 Καλησπέρες!!!!Τι κάνετε?? καλά ειστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δεν βαριέστε εσείς οι δύο να μιλάτε έτσι; Click για ανάπτυξη... Μπα.. Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:48 Η Phoebe έγραψε: #391 25-02-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπα.. Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Click για ανάπτυξη... Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #392 25-02-08 12:49 Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:51 Ο iJohnnyCash: #393 25-02-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνο έχουμε κολοκυθιά στα παιχνίδια; θυμάσε; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:54 Η Phoebe έγραψε: #394 25-02-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω mania!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:55 Η mania έγραψε: #395 25-02-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Click για ανάπτυξη... Απλό θα δείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:56 Ο Bill έγραψε: #396 25-02-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Click για ανάπτυξη... Spoiler Γι αυτό ειμαι εγω εδω Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε νομιζω να εχει Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Click για ανάπτυξη... Θα κάνω κάτι χειρότερο. Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:58 Ο Γιώργος έγραψε: #397 25-02-08 12:58 Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:02 Ο iJohnnyCash: #398 25-02-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Click για ανάπτυξη... Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Ο Bill έγραψε: #399 25-02-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Click για ανάπτυξη... Μαθηματα ειναι αυτα; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Click για ανάπτυξη... Εχει και ανηφόρες.Άστα Πιο καλά να παρεις τροχοσπιτο να εισαι κοντα,αλλιως δε λεει με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Η Δανάη έγραψε: #400 25-02-08 13:09 Καλησπέρες!!!!Τι κάνετε?? καλά ειστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπα.. Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Click για ανάπτυξη... Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:49 Η mania έγραψε: #392 25-02-08 12:49 Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:51 Ο iJohnnyCash: #393 25-02-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνο έχουμε κολοκυθιά στα παιχνίδια; θυμάσε; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:54 Η Phoebe έγραψε: #394 25-02-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω mania!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:55 Η mania έγραψε: #395 25-02-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Click για ανάπτυξη... Απλό θα δείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:56 Ο Bill έγραψε: #396 25-02-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Click για ανάπτυξη... Spoiler Γι αυτό ειμαι εγω εδω Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε νομιζω να εχει Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Click για ανάπτυξη... Θα κάνω κάτι χειρότερο. Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:58 Ο Γιώργος έγραψε: #397 25-02-08 12:58 Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:02 Ο iJohnnyCash: #398 25-02-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Click για ανάπτυξη... Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Ο Bill έγραψε: #399 25-02-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Click για ανάπτυξη... Μαθηματα ειναι αυτα; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Click για ανάπτυξη... Εχει και ανηφόρες.Άστα Πιο καλά να παρεις τροχοσπιτο να εισαι κοντα,αλλιως δε λεει με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Η Δανάη έγραψε: #400 25-02-08 13:09 Καλησπέρες!!!!Τι κάνετε?? καλά ειστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:51 Ο iJohnnyCash: #393 25-02-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνο έχουμε κολοκυθιά στα παιχνίδια; θυμάσε; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:54 Η Phoebe έγραψε: #394 25-02-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω mania!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:55 Η mania έγραψε: #395 25-02-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Click για ανάπτυξη... Απλό θα δείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:56 Ο Bill έγραψε: #396 25-02-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Click για ανάπτυξη... Spoiler Γι αυτό ειμαι εγω εδω Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε νομιζω να εχει Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Click για ανάπτυξη... Θα κάνω κάτι χειρότερο. Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:58 Ο Γιώργος έγραψε: #397 25-02-08 12:58 Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:02 Ο iJohnnyCash: #398 25-02-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Click για ανάπτυξη... Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Ο Bill έγραψε: #399 25-02-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Click για ανάπτυξη... Μαθηματα ειναι αυτα; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Click για ανάπτυξη... Εχει και ανηφόρες.Άστα Πιο καλά να παρεις τροχοσπιτο να εισαι κοντα,αλλιως δε λεει με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Η Δανάη έγραψε: #400 25-02-08 13:09 Καλησπέρες!!!!Τι κάνετε?? καλά ειστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάνο έχουμε κολοκυθιά στα παιχνίδια; θυμάσε; Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Φοιμπς μας κοροιδευει :p Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:54 Η Phoebe έγραψε: #394 25-02-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω mania!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:55 Η mania έγραψε: #395 25-02-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Click για ανάπτυξη... Απλό θα δείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:56 Ο Bill έγραψε: #396 25-02-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Click για ανάπτυξη... Spoiler Γι αυτό ειμαι εγω εδω Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε νομιζω να εχει Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Click για ανάπτυξη... Θα κάνω κάτι χειρότερο. Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:58 Ο Γιώργος έγραψε: #397 25-02-08 12:58 Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:02 Ο iJohnnyCash: #398 25-02-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Click για ανάπτυξη... Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Ο Bill έγραψε: #399 25-02-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Click για ανάπτυξη... Μαθηματα ειναι αυτα; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Click για ανάπτυξη... Εχει και ανηφόρες.Άστα Πιο καλά να παρεις τροχοσπιτο να εισαι κοντα,αλλιως δε λεει με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Η Δανάη έγραψε: #400 25-02-08 13:09 Καλησπέρες!!!!Τι κάνετε?? καλά ειστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ξέρω mania!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:55 Η mania έγραψε: #395 25-02-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Click για ανάπτυξη... Απλό θα δείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:56 Ο Bill έγραψε: #396 25-02-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Click για ανάπτυξη... Spoiler Γι αυτό ειμαι εγω εδω Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε νομιζω να εχει Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Click για ανάπτυξη... Θα κάνω κάτι χειρότερο. Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:58 Ο Γιώργος έγραψε: #397 25-02-08 12:58 Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:02 Ο iJohnnyCash: #398 25-02-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Click για ανάπτυξη... Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Ο Bill έγραψε: #399 25-02-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Click για ανάπτυξη... Μαθηματα ειναι αυτα; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Click για ανάπτυξη... Εχει και ανηφόρες.Άστα Πιο καλά να παρεις τροχοσπιτο να εισαι κοντα,αλλιως δε λεει με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Η Δανάη έγραψε: #400 25-02-08 13:09 Καλησπέρες!!!!Τι κάνετε?? καλά ειστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online; Click για ανάπτυξη... Απλό θα δείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:56 Ο Bill έγραψε: #396 25-02-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Click για ανάπτυξη... Spoiler Γι αυτό ειμαι εγω εδω Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε νομιζω να εχει Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Click για ανάπτυξη... Θα κάνω κάτι χειρότερο. Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:58 Ο Γιώργος έγραψε: #397 25-02-08 12:58 Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:02 Ο iJohnnyCash: #398 25-02-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Click για ανάπτυξη... Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Ο Bill έγραψε: #399 25-02-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Click για ανάπτυξη... Μαθηματα ειναι αυτα; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Click για ανάπτυξη... Εχει και ανηφόρες.Άστα Πιο καλά να παρεις τροχοσπιτο να εισαι κοντα,αλλιως δε λεει με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Η Δανάη έγραψε: #400 25-02-08 13:09 Καλησπέρες!!!!Τι κάνετε?? καλά ειστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!! Spoiler Α!!! Αλήθεια; Δεν το είχα καταλάβει!!! Click για ανάπτυξη... Spoiler Γι αυτό ειμαι εγω εδω Αρχική Δημοσίευση από mania: Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε νομιζω να εχει Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Spoiler Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση Click για ανάπτυξη... Θα κάνω κάτι χειρότερο. Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:58 Ο Γιώργος έγραψε: #397 25-02-08 12:58 Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:02 Ο iJohnnyCash: #398 25-02-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Click για ανάπτυξη... Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Ο Bill έγραψε: #399 25-02-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Click για ανάπτυξη... Μαθηματα ειναι αυτα; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Click για ανάπτυξη... Εχει και ανηφόρες.Άστα Πιο καλά να παρεις τροχοσπιτο να εισαι κοντα,αλλιως δε λεει με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Η Δανάη έγραψε: #400 25-02-08 13:09 Καλησπέρες!!!!Τι κάνετε?? καλά ειστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:02 Ο iJohnnyCash: #398 25-02-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Click για ανάπτυξη... Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Ο Bill έγραψε: #399 25-02-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Click για ανάπτυξη... Μαθηματα ειναι αυτα; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Click για ανάπτυξη... Εχει και ανηφόρες.Άστα Πιο καλά να παρεις τροχοσπιτο να εισαι κοντα,αλλιως δε λεει με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Η Δανάη έγραψε: #400 25-02-08 13:09 Καλησπέρες!!!!Τι κάνετε?? καλά ειστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Spoiler Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι Click για ανάπτυξη... Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Ο Bill έγραψε: #399 25-02-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Click για ανάπτυξη... Μαθηματα ειναι αυτα; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Click για ανάπτυξη... Εχει και ανηφόρες.Άστα Πιο καλά να παρεις τροχοσπιτο να εισαι κοντα,αλλιως δε λεει με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Η Δανάη έγραψε: #400 25-02-08 13:09 Καλησπέρες!!!!Τι κάνετε?? καλά ειστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σε όλους! Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck. Click για ανάπτυξη... Μαθηματα ειναι αυτα; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Θέλω να πεθάνω αλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει @Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί Click για ανάπτυξη... Εχει και ανηφόρες.Άστα Πιο καλά να παρεις τροχοσπιτο να εισαι κοντα,αλλιως δε λεει με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:09 Η Δανάη έγραψε: #400 25-02-08 13:09 Καλησπέρες!!!!Τι κάνετε?? καλά ειστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρες!!!!Τι κάνετε?? καλά ειστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.