Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Μπορεί σήμερα να μην ξεκίνησε η μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο αλλά είμαι σίγουρη οτι θα τελειώσει έτσι!!! Κάνε και την εργασία και μετά ξεκούρασηηηηηηηηη!!!!

Άντε να έρθει το Σάββατο να τελειώσω και εγώ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μερα ΦοιμπςΚαλημέρα Metal και mania!!!
Καλημέρααααα Bill!!!![]()

Είναι μυστικός κώδικαςΜπουμπού αυτά τα κλειστα άρχισαν να με φρικάρουν, νοιώθω ότι θα μπου κάνουν Μπουμκαλημέρα
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

.
Ασε απο το πρωι εδω τρυπανε.Καμια ωρα θα τους παρει και θα τους σηκωσει.
Και σε σένα;

Ασχετο, κολοκυθιά έχουμε στα παιχνίδια; ξέρει κανείς; έχω όρεξη σήμερα

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Μπουμπού αυτά τα κλειστα άρχισαν να με φρικάρουν, νοιώθω ότι θα μπου κάνουν Μπουμκαλημέρα
![]()
Χαχαχαχα!!!!

mania
Επιφανές μέλος

Είναι μυστικός κώδικας![]()
Ναι καλά, με αναγκάζει να κάνω 2κλίκ αντι ένα και να σείρω το ποντίκι, ξέρεις αυτό είναι κατά των τεμπέληδων

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δεν λειτουργώ μόνο με οξυγόνο εγώ, χρειάζομαι και καφεΐνηΒρε Πάνο, ναι, δείχνει τη μεταβολή του κόστους, αλλά όχι όταν αυξάνεται κάποιος παραγωγικός συντελεστής, αλλά όταν αυξάνεται η ποσότητα του προιόντος!

Καλημέρα, καλά αποτελέσματακαλημέρα! σήμερα έδωσα το προτελευταίο μάθημα και πέρασα!!!!!!!!!
Καλημέρααααα Bill!!!![]()
και Φοιμπς εννοειται :p

mania
Επιφανές μέλος

Εγω ειμαι Πατρα,δε νομιζωΚαι σε σένα;μπάς και μένετε ίδια περιοχή και δεν το ξέρετε;με την fielda
Ασχετο, κολοκυθιά έχουμε στα παιχνίδια; ξέρει κανείς; έχω όρεξη σήμερα![]()

Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε.Ναι καλά, με αναγκάζει να κάνω 2κλίκ αντι ένα και να σείρω το ποντίκι, ξέρεις αυτό είναι κατά των τεμπέληδων![]()

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Και σε σένα;μπάς και μένετε ίδια περιοχή και δεν το ξέρετε;με την fielda
Ασχετο, κολοκυθιά έχουμε στα παιχνίδια; ξέρει κανείς; έχω όρεξη σήμερα![]()
Δεν αποκλείεται αλλά δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο να τρυπάνε δρόμους. Χόμπι το έχουν κάνει (λέτε να το προτείνει ο ψυχολόγος για εκτόνωση;

Καλημέρα και πάλι!!

Μπα..Δεν βαριέστε εσείς οι δύο να μιλάτε έτσι;![]()

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε.![]()
Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!!

Μπα..
Φοιμπς μας κοροιδευει :p

mania
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online;Πάνο έχουμε κολοκυθιά στα παιχνίδια; θυμάσε;![]()

Φοιμπς μας κοροιδευει :p
Είναι για να μην κρυφοβλεπουν τί γράφουμε.![]()

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε;![]()
Εγώ δεν ξέρω mania!!!

mania
Επιφανές μέλος

Δεν νομίζω ... αλλά πως παίζεται η κολοκύθια online;![]()
Απλό θα δείς

Ναι γράφουμε τα μυστικά του κράτους!!!
Α!!!Αλήθεια;
Δεν το είχα καταλάβει!!!

Τελικά θα μου απαντήσει κανείς; ξέρει κανείς ; που είστε καλε;![]()
Δηλαδή είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να βλέπουμε τα spoiler σας; Κάντε μου μήνυση
Θα κάνω κάτι χειρότερο.

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Θα σου θυμίσω πού είναι τα Σταρμπακς και πόση αποσταση ειναι

@Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί

Μαθηματα ειναι αυτα;Γεια σε όλους!
Πάω να δω θέματα μηχανικής, wish me luck.![]()

Εχει και ανηφόρες.Άστααλλά κακό σκυλί ψόφο δεν έχει![]()
@Γιώργος, και έλεγα βρε παιδί μου τι με έτρωγε από το πρωί![]()

Πιο καλά να παρεις τροχοσπιτο να εισαι κοντα,αλλιως δε λεει με τίποτα.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 47 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.