Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Καλησπερούδια Δανάη!Καλησπέρες!!!!Τι κάνετε?? καλά ειστε??
Alles gut!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giamen
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ασε και εξω απτο δικο μου μπαλκονι επισης τρυπανε συνεχως και ασταματητα απτο Νοεμβρη...Ελεος!!Και αυριο δινω δυσκολο μαθημα..Δεν αποκλείεται αλλά δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο να τρυπάνε δρόμους. Χόμπι το έχουν κάνει (λέτε να το προτείνει ο ψυχολόγος για εκτόνωση;
Παω να συνεχισω με το διαβασμα γιατι δεν προλαβαινω!!!Γειαααααααααααααααα
ΥΓ:Λια καλη επιτυχια σημερα!!!!και σε οποιον αλλο γραφει!!
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αν και μόνο με θαύμα θα την έχω την "καλή επιτυχία"...
Γεια σου cibyllian!Πολύ καλησπέρα σας ή καλημέρα σας, (ότι θέλετε)!
Να σαι καλά Γεωργία...
Ω ναι! Γίνονται και θαύματα!
Γεια σου cibyllian!
Γειά σου μπιλάκο! Πως παν τα κέφια;
Μια χαρα.Αν και απο Δευτερα θα πηγαινουν καλυτερα.Γειά σου μπιλάκο! Πως παν τα κέφια;
Εσύ πώς πας;
Μια χαρα.Αν και απο Δευτερα θα πηγαινουν καλυτερα.
Εσύ πώς πας;
Όπως λέμε από Δευτέρα δίαιτα, ε;
Κι εγώ τηρουμένων των αναλογιών καλά είμαι....(μέχρι να με καρυδώσει κάποιος!)
giamen
Εκκολαπτόμενο μέλος
που ξερεις μπορει και να γινει το θαυματακι!!θετικη σκεψη πανω απο ολα!!!!μην προκαταβαλεις...Να σαι καλά Γεωργία...
παω να φαω γιατι εχω "ξελιγωθει" η γυναικα...
kalypso
Περιβόητο μέλος
Τα έκανα θάλασσα και στην Ανάλυση, πάει για 4η φορά! Πάντως κάθε φορά ανεβαίνω έναν βαθμό- από ένα πήγα δύο και τώρα μάλλον ...τρία!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Γεια θαθ!
Τα έκανα θάλασσα και στην Ανάλυση, πάει για 4η φορά! Πάντως κάθε φορά ανεβαίνω έναν βαθμό- από ένα πήγα δύο και τώρα μάλλον ...τρία!
Ε καλά μου το λεγε εμένα η μέρα μου... Μοιάζουμε και μάλιστα πολύ! Στον πάτο της θάλασσας και οι δύο... Είχα δεν είχα τα βούλιαξα τα καράβια.... Δε με ήθελε η ρημάδα η εξεταστική! Σκ@τά ξεκίνησε, κοπριά κατέληξε...
dooo
Διακεκριμένο μέλος
μετά όμως θα βγει λουλούδι....Σκ@τά ξεκίνησε, κοπριά κατέληξε...
kalypso
Περιβόητο μέλος
Ε καλά μου το λεγε εμένα η μέρα μου... Μοιάζουμε και μάλιστα πολύ! Στον πάτο της θάλασσας και οι δύο... Είχα δεν είχα τα βούλιαξα τα καράβια.... Δε με ήθελε η ρημάδα η εξεταστική! Σκ@τά ξεκίνησε, κοπριά κατέληξε...
Ναι και για μένα το ίδιο, αλλά ξέρεις κάτι; σκασίλα μου!
Θα δω τη θετική πλευρά γιατί κάθισα και διάβασα και (δεν) τα πέρασα με την αξία μου! Που σημαίνει λιγότερο διάβασμα για Σεπτέμβρη...
Άντε πια! Όλο μαθήματα μας κυνηγάνε!
Βαρκούλες που σε ψάχνανε στον ήλιο του Αιγαίου.....
Μη στεναχωριέσαι μωρέ
Valder
Τιμώμενο Μέλος
μετά όμως θα βγει λουλούδι....
Κρατάω το αλληγορικόν...είναι θετικό!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ναι και για μένα το ίδιο, αλλά ξέρεις κάτι; σκασίλα μου!
Θα δω τη θετική πλευρά γιατί κάθισα και διάβασα και (δεν) τα πέρασα με την αξία μου! Που σημαίνει λιγότερο διάβασμα για Σεπτέμβρη...
Άντε πια! Όλο μαθήματα μας κυνηγάνε!
Ένα πράγμα θα πω μόνο. Τηρώ σιγή. Και όταν τηρώ εγώ σιγή, σημαίνει πολλά. Ριζική αναδιάρθρωση σε όλα! (όχι σα την εσωκομματική του ΠΑΣΟΚ, πραγματική αναδιάρθρωση) Γείωμα ίσωμα όλα και χτίσιμο όπως τα θέλω εγώ. Και μόνο εγώ θα ξέρω τα σχέδιά μου πλέον...
Βαρκούλες που σε ψάχνανε στον ήλιο του Αιγαίου.....
Μη στεναχωριέσαι μωρέ
Δε μπορούσες να κρατηθείς για τις βαρκούλες ε; Τι να μη στενοχωριέμαι, η ζημιά έγινε και δε διορθώνεται (άμεσα). However έχω μια βδομάδα κενό, πέρνα σήμερα αύριο μεθαύριο το βράδυ απ' το σπίτι να μου τρίψεις την πλάτη με αρωματικά έλαια.
Δε μπορούσες να κρατηθείς για τις βαρκούλες ε; Τι να μη στενοχωριέμαι, η ζημιά έγινε και δε διορθώνεται (άμεσα). However έχω μια βδομάδα κενό, πέρνα σήμερα αύριο μεθαύριο το βράδυ απ' το σπίτι να μου τρίψεις την πλάτη με αρωματικά έλαια.
Ομολογώ ότι το μεγάλο μου ελάττωμα είναι ότι είμαι ασυγκράτητη!
Αρωματικά έλαια, κεριά, στικς, κλπ, κλπ.......μμμμμ.... τι τεριμμένα πράγματα είναι αυτά!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ομολογώ ότι το μεγάλο μου ελάττωμα είναι ότι είμαι ασυγκράτητη!
Αρωματικά έλαια, κεριά, στικς, κλπ, κλπ.......μμμμμ.... τι τεριμμένα πράγματα είναι αυτά!
τεριμμένα;
Σόρρυ αν σε απογοητεύω αλλά ο Γενικός Δείκτης του ΧΑΑ μου*, βάρεσε Limit Down σήμερα και δεν προβλέπω να σηκωθεί για κανα 2-3 μέρες οπότε δεν εκμεταλλεύομαι το full potential του εγκεφάλου μου.
*Το κέφι μου!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 36 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.