giamen
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ρε παιδιά, 2 μέρες έχω μείνει κάπως εκτός κ αρχίζω κ παθαίνω κρίσεις έλλειψης
Το υπουργείο πολιτισμού:
Το e-steki προκαλεί εθισμό
Τι τσιγάρα και άλλες μλκς, e-steki .-
Καλή επιτυχίαΚαλησπερα και Καληνυχτα....παω σιγα σιγα γιατι χρειαζομαι δυναμεις για αυριο...Καλη επιτυχια σε οσους δινουν αυριο!!!!!!!!!Θετικη Σκεψη!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Πάνο με εκνευρίζεις με το να λες ότι είναι εύκολα
Τα νεύρα μου γμτ!!!!!!!!! Δεν πρόκειται ούτε να βγάλω την ύλη, ούτε να θυμάμαι όσα έχω διαβάσει.
borat
Επιφανές μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Με το γαϊδουράκι πάει γμτ
Εγώ πάω να πέσω.Καλο βράδυ.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Θα ξυπνήσω κατά τις 7-8 να συνεχίσω το διάβασμα (είμαι στα 6,5/17 )
Ευτυχώς γράφω σχετικά αργά (4 το απόγευμα).
Το εγγενές πλεονέκτημα και μειονέκτημα ταυτόχρονα του χρόνου, είναι το πόσο γρήγορα περνάει... (βραδινές αμπελοφιλοσοφίες)
Valder
Τιμώμενο Μέλος
1 Day 14 Hours
giamen
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρωινο ξυπνημα λογω διαβασματος...
Πάω να την πέσω κι εγώ, πλέον δεν καταλαβαίνω τίποτα, το μυαλό μου έχει γίνει κουρκούτι.
Θα ξυπνήσω κατά τις 7-8 να συνεχίσω το διάβασμα (είμαι στα 6,5/17 )
Ευτυχώς γράφω σχετικά αργά (4 το απόγευμα).
Το εγγενές πλεονέκτημα και μειονέκτημα ταυτόχρονα του χρόνου, είναι το πόσο γρήγορα περνάει... (βραδινές αμπελοφιλοσοφίες)
Πάω κι εγώ να κοιμηθώ 2,5 ωρίτσες. Στις 5.30 θα είμαι πάλι εδώ για να διαβάζω τα καράβια μου αλλά και τα παράγωγα ναύλων στον ΝΥΜΕΧ και στον IMAREX...
Λια με την οικονομια σου, Βαλντερακο με τα καραβια σου και γω με τα φαρμακακια μου, λιγο ακομα παιδια μας εμεινε λιγο ακομα..(το λεω μπας και δωσω κουραγιο και σε μενα, γιατι προκοπει με την υλη δεν βγαινει).Το γαϊδαρο σχεδον τον φαγαμε στην ουρα θα κολλησουμε??
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
mania
Επιφανές μέλος
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Subject to change
e-steki.gr Founder
Τελικά αντί για 7-8 ξύπνησα 9+
Είδωμεν...
Κουράγιο Γεωργία...!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
ΑΧχχχ
Καλημέρα!
Subject to change
e-steki.gr Founder
Πάρτε και ...απολαύστε (μη χε )
MR (Marginal Revenue): Οριακό έσοδο
MC (Marginal Cost): Οριακό κόστος
LAC (Long-term Average Cost): Μακροχρόνιο μέσο κόστος = συνολικό κόστος / ποσότητα προϊόντος
LMC (Long-term Marginal Cost): Μακροχρόνιο οριακό κόστος
SFC (Short-term Fixed Cost): Βραχυχρόνιο σταθερό κόστος
SVC (Short-term Variant Cost): Βραχυχρόνιο μεταβλητό κόστος
STC (Short-term Total Cost): Βραχυχρόνιο συνολικό κόστος = SFC + SVC
SMC (Short-term Marginal Cost): Βραχυχρόνιο οριακό κόστος
SAFC (Short-term Average Fixed Cost): Βραχυχρόνιο μέσο σταθερό κόστος = SFC / προϊόν
SAVC (Short-term Average Variant Cost): Βραχυχρόνιο μέσο μεταβλητό κόστος = SVC / προϊόν
SATC (Short-term Average Total Cost): Βραχυχρόνιο μέσο συνολικό κόστος = SAFC + SAVC
Εγώ πληροφορική πήγα να σπουδάσω, αυτά που κολλάνε γμτ;;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Subject to change
e-steki.gr Founder
Μωρε ναι, αλλά τα μπερδεύω όλα αυτά μεταξύ τους, άσε που δεν θυμάμαι που χρησιμεύει το καθέναΜην μάθεις παπαγαλία τα αγγλικά ακρωνύμια, δεν θα σε βοηθήσει καθόλου. Μάθε τους όρους στα αγγλικά και θα μάθεις και τα ακρωνύμια.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Οριακό κόστος είναι η μονάδα που δείχνει την μεταβολή του κόστους μετά από την προσθήκη μιας μονάδας παραγωγικού συντελεστή (π.χ. εργάτης). Αυτό σε βοηθάει πολύ στην εύρεση που ξεκινάει να ισχύει ο νόμος της φθίνουσας απόδοσης.
Μέσο κόστος = κόστος/παραγωγικοί συντελεστές
Σταθερό κόστος συνήθως σου το δίνουν στην εκφώνηση.
Συνολικό κόστος = Σταθερό + Μεταβλητό.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 36 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.