Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 15:54 Η Eileen έγραψε: #34.301 06-08-15 15:54 Καλέ, τι μονοπώλιο είναι αυτό στην κουβεντούλα; μόνο εσείς οι δυο γράφετε πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 21:30 Η wherever έγραψε: #34.302 06-08-15 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Καλέ, τι μονοπώλιο είναι αυτό στην κουβεντούλα; μόνο εσείς οι δυο γράφετε πια; Click για ανάπτυξη... Μα γιατί το λες αυτό;; Κι εμείς πάλι έχουμε να γράψουμε στο θέμα εδώ και μέρες,άντε να ξεκινήσει καμία συζήτηση καινούργια να "ξυπνήσει" το θέμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 21:35 Η Eileen έγραψε: #34.303 06-08-15 21:35 Ok... Ας πάμε στα κλασικά: διακοπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 22:34 Η wherever έγραψε: #34.304 06-08-15 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Ok... Ας πάμε στα κλασικά: διακοπές; Click για ανάπτυξη... Μπανακια στις κοντινές παραλίες και διακοπές γενικά στο πατρικό !! Εσυ θα πας/πηγες κάπου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 22:38 Η Eileen έγραψε: #34.305 06-08-15 22:38 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μπανακια στις κοντινές παραλίες και διακοπές γενικά στο πατρικό !! Εσυ θα πας/πηγες κάπου;; Click για ανάπτυξη... Και εγώ στην ίδια φάση με εσενα... Παίζει να παω στο εξοχικό φίλων μου για κάποιες μέρες, αλλα δεν έχω πολυ όρεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 22:48 Η wherever έγραψε: #34.306 06-08-15 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Και εγώ στην ίδια φάση με εσενα... Παίζει να παω στο εξοχικό φίλων μου για κάποιες μέρες, αλλα δεν έχω πολυ όρεξη! Click για ανάπτυξη... Πήγαινε να αλλαξεις παραστάσεις έστω και για λίγες μέρες!! Με φίλους θα είσαι ωραία θα περάσετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:17 Η Eileen έγραψε: #34.307 06-08-15 23:17 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Πήγαινε να αλλαξεις παραστάσεις έστω και για λίγες μέρες!! Με φίλους θα είσαι ωραία θα περάσετε!! Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω αλλά έχω αρκετή δουλειά και δε νομίζω πως θα καταφέρω να ηρεμήσω! εσύ σπουδάζεις/δουλεύεις ή σχολείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:42 Ο ultraviolence: #34.308 06-08-15 23:42 Xαιρετω! Τι γινεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:44 Η Eileen έγραψε: #34.309 06-08-15 23:44 Τον αγαπώ! Καλά, εσύ; ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:56 Ο ultraviolence: #34.310 06-08-15 23:56 Eίναι τυπάς I'm doing alright, περιμενω πως και πως να παω διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:19 Η wherever έγραψε: #34.311 07-08-15 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δεν αντιλέγω αλλά έχω αρκετή δουλειά και δε νομίζω πως θα καταφέρω να ηρεμήσω! εσύ σπουδάζεις/δουλεύεις ή σχολείο; Click για ανάπτυξη... Δουλεύω,εχω τελειωσει με σχολεια και σχολες πλεον,αλλά η γνώση ποτέ δεν τελειώνει! Εσύ φοιτήτρια ε; Τότε κάτσε εκεί που είσαι προπάντων εσύ να νιώθεις καλά κ ήρεμη!! Τα λέμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:25 Η Eileen έγραψε: #34.312 07-08-15 00:25 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Δουλεύω,εχω τελειωσει με σχολεια και σχολες πλεον,αλλά η γνώση ποτέ δεν τελειώνει! Εσύ φοιτήτρια ε; Τότε κάτσε εκεί που είσαι προπάντων εσύ να νιώθεις καλά κ ήρεμη!! Τα λέμε!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ακόμη παιδεύομαι Καλά να περνάς!! Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eίναι τυπάς I'm doing alright, περιμενω πως και πως να παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:37 Ο ultraviolence: #34.313 07-08-15 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Click για ανάπτυξη... Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:46 Η Eileen έγραψε: #34.314 07-08-15 00:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Click για ανάπτυξη... wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:56 Ο ultraviolence: #34.315 07-08-15 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). θα σου πω 2-3 ενδεικτικα: μου αρεσουν οι coldplay,the xx ( συνιστώ,εχουν απιθανη μουσικη) σε πιο alternative chvrches,keep shelly in athens ( ελληνες οι τελευταιοι) Αυτο που ακους 292842 συγκροτηματα αλλα οταν σε ρωτανε θυμασαι μονο 4-5... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:59 Η Eileen έγραψε: #34.316 07-08-15 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). επεξεργαζομαι το edit σου Click για ανάπτυξη... το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:08 Ο ultraviolence: #34.317 07-08-15 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Click για ανάπτυξη... Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #34.318 07-08-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Click για ανάπτυξη... Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:26 Ο ultraviolence: #34.319 07-08-15 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Click για ανάπτυξη... Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:31 Η Eileen έγραψε: #34.320 07-08-15 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Click για ανάπτυξη... Είχα φάει σκάλωμα και δε μπορούσα να το βρω πραγματικά πολύ καιρό! Είσαι αστέρι! edit: ακόμη δεν μου απάντησες στο προηγούμενο edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1714 1715 1716 1717 1718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλέ, τι μονοπώλιο είναι αυτό στην κουβεντούλα; μόνο εσείς οι δυο γράφετε πια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 21:30 Η wherever έγραψε: #34.302 06-08-15 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Καλέ, τι μονοπώλιο είναι αυτό στην κουβεντούλα; μόνο εσείς οι δυο γράφετε πια; Click για ανάπτυξη... Μα γιατί το λες αυτό;; Κι εμείς πάλι έχουμε να γράψουμε στο θέμα εδώ και μέρες,άντε να ξεκινήσει καμία συζήτηση καινούργια να "ξυπνήσει" το θέμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 21:35 Η Eileen έγραψε: #34.303 06-08-15 21:35 Ok... Ας πάμε στα κλασικά: διακοπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 22:34 Η wherever έγραψε: #34.304 06-08-15 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Ok... Ας πάμε στα κλασικά: διακοπές; Click για ανάπτυξη... Μπανακια στις κοντινές παραλίες και διακοπές γενικά στο πατρικό !! Εσυ θα πας/πηγες κάπου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 22:38 Η Eileen έγραψε: #34.305 06-08-15 22:38 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μπανακια στις κοντινές παραλίες και διακοπές γενικά στο πατρικό !! Εσυ θα πας/πηγες κάπου;; Click για ανάπτυξη... Και εγώ στην ίδια φάση με εσενα... Παίζει να παω στο εξοχικό φίλων μου για κάποιες μέρες, αλλα δεν έχω πολυ όρεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 22:48 Η wherever έγραψε: #34.306 06-08-15 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Και εγώ στην ίδια φάση με εσενα... Παίζει να παω στο εξοχικό φίλων μου για κάποιες μέρες, αλλα δεν έχω πολυ όρεξη! Click για ανάπτυξη... Πήγαινε να αλλαξεις παραστάσεις έστω και για λίγες μέρες!! Με φίλους θα είσαι ωραία θα περάσετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:17 Η Eileen έγραψε: #34.307 06-08-15 23:17 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Πήγαινε να αλλαξεις παραστάσεις έστω και για λίγες μέρες!! Με φίλους θα είσαι ωραία θα περάσετε!! Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω αλλά έχω αρκετή δουλειά και δε νομίζω πως θα καταφέρω να ηρεμήσω! εσύ σπουδάζεις/δουλεύεις ή σχολείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:42 Ο ultraviolence: #34.308 06-08-15 23:42 Xαιρετω! Τι γινεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:44 Η Eileen έγραψε: #34.309 06-08-15 23:44 Τον αγαπώ! Καλά, εσύ; ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:56 Ο ultraviolence: #34.310 06-08-15 23:56 Eίναι τυπάς I'm doing alright, περιμενω πως και πως να παω διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:19 Η wherever έγραψε: #34.311 07-08-15 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δεν αντιλέγω αλλά έχω αρκετή δουλειά και δε νομίζω πως θα καταφέρω να ηρεμήσω! εσύ σπουδάζεις/δουλεύεις ή σχολείο; Click για ανάπτυξη... Δουλεύω,εχω τελειωσει με σχολεια και σχολες πλεον,αλλά η γνώση ποτέ δεν τελειώνει! Εσύ φοιτήτρια ε; Τότε κάτσε εκεί που είσαι προπάντων εσύ να νιώθεις καλά κ ήρεμη!! Τα λέμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:25 Η Eileen έγραψε: #34.312 07-08-15 00:25 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Δουλεύω,εχω τελειωσει με σχολεια και σχολες πλεον,αλλά η γνώση ποτέ δεν τελειώνει! Εσύ φοιτήτρια ε; Τότε κάτσε εκεί που είσαι προπάντων εσύ να νιώθεις καλά κ ήρεμη!! Τα λέμε!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ακόμη παιδεύομαι Καλά να περνάς!! Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eίναι τυπάς I'm doing alright, περιμενω πως και πως να παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:37 Ο ultraviolence: #34.313 07-08-15 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Click για ανάπτυξη... Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:46 Η Eileen έγραψε: #34.314 07-08-15 00:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Click για ανάπτυξη... wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:56 Ο ultraviolence: #34.315 07-08-15 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). θα σου πω 2-3 ενδεικτικα: μου αρεσουν οι coldplay,the xx ( συνιστώ,εχουν απιθανη μουσικη) σε πιο alternative chvrches,keep shelly in athens ( ελληνες οι τελευταιοι) Αυτο που ακους 292842 συγκροτηματα αλλα οταν σε ρωτανε θυμασαι μονο 4-5... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:59 Η Eileen έγραψε: #34.316 07-08-15 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). επεξεργαζομαι το edit σου Click για ανάπτυξη... το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:08 Ο ultraviolence: #34.317 07-08-15 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Click για ανάπτυξη... Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #34.318 07-08-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Click για ανάπτυξη... Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:26 Ο ultraviolence: #34.319 07-08-15 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Click για ανάπτυξη... Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:31 Η Eileen έγραψε: #34.320 07-08-15 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Click για ανάπτυξη... Είχα φάει σκάλωμα και δε μπορούσα να το βρω πραγματικά πολύ καιρό! Είσαι αστέρι! edit: ακόμη δεν μου απάντησες στο προηγούμενο edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1714 1715 1716 1717 1718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Καλέ, τι μονοπώλιο είναι αυτό στην κουβεντούλα; μόνο εσείς οι δυο γράφετε πια; Click για ανάπτυξη... Μα γιατί το λες αυτό;; Κι εμείς πάλι έχουμε να γράψουμε στο θέμα εδώ και μέρες,άντε να ξεκινήσει καμία συζήτηση καινούργια να "ξυπνήσει" το θέμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 21:35 Η Eileen έγραψε: #34.303 06-08-15 21:35 Ok... Ας πάμε στα κλασικά: διακοπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 22:34 Η wherever έγραψε: #34.304 06-08-15 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Ok... Ας πάμε στα κλασικά: διακοπές; Click για ανάπτυξη... Μπανακια στις κοντινές παραλίες και διακοπές γενικά στο πατρικό !! Εσυ θα πας/πηγες κάπου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 22:38 Η Eileen έγραψε: #34.305 06-08-15 22:38 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μπανακια στις κοντινές παραλίες και διακοπές γενικά στο πατρικό !! Εσυ θα πας/πηγες κάπου;; Click για ανάπτυξη... Και εγώ στην ίδια φάση με εσενα... Παίζει να παω στο εξοχικό φίλων μου για κάποιες μέρες, αλλα δεν έχω πολυ όρεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 22:48 Η wherever έγραψε: #34.306 06-08-15 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Και εγώ στην ίδια φάση με εσενα... Παίζει να παω στο εξοχικό φίλων μου για κάποιες μέρες, αλλα δεν έχω πολυ όρεξη! Click για ανάπτυξη... Πήγαινε να αλλαξεις παραστάσεις έστω και για λίγες μέρες!! Με φίλους θα είσαι ωραία θα περάσετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:17 Η Eileen έγραψε: #34.307 06-08-15 23:17 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Πήγαινε να αλλαξεις παραστάσεις έστω και για λίγες μέρες!! Με φίλους θα είσαι ωραία θα περάσετε!! Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω αλλά έχω αρκετή δουλειά και δε νομίζω πως θα καταφέρω να ηρεμήσω! εσύ σπουδάζεις/δουλεύεις ή σχολείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:42 Ο ultraviolence: #34.308 06-08-15 23:42 Xαιρετω! Τι γινεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:44 Η Eileen έγραψε: #34.309 06-08-15 23:44 Τον αγαπώ! Καλά, εσύ; ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:56 Ο ultraviolence: #34.310 06-08-15 23:56 Eίναι τυπάς I'm doing alright, περιμενω πως και πως να παω διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:19 Η wherever έγραψε: #34.311 07-08-15 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δεν αντιλέγω αλλά έχω αρκετή δουλειά και δε νομίζω πως θα καταφέρω να ηρεμήσω! εσύ σπουδάζεις/δουλεύεις ή σχολείο; Click για ανάπτυξη... Δουλεύω,εχω τελειωσει με σχολεια και σχολες πλεον,αλλά η γνώση ποτέ δεν τελειώνει! Εσύ φοιτήτρια ε; Τότε κάτσε εκεί που είσαι προπάντων εσύ να νιώθεις καλά κ ήρεμη!! Τα λέμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:25 Η Eileen έγραψε: #34.312 07-08-15 00:25 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Δουλεύω,εχω τελειωσει με σχολεια και σχολες πλεον,αλλά η γνώση ποτέ δεν τελειώνει! Εσύ φοιτήτρια ε; Τότε κάτσε εκεί που είσαι προπάντων εσύ να νιώθεις καλά κ ήρεμη!! Τα λέμε!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ακόμη παιδεύομαι Καλά να περνάς!! Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eίναι τυπάς I'm doing alright, περιμενω πως και πως να παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:37 Ο ultraviolence: #34.313 07-08-15 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Click για ανάπτυξη... Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:46 Η Eileen έγραψε: #34.314 07-08-15 00:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Click για ανάπτυξη... wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:56 Ο ultraviolence: #34.315 07-08-15 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). θα σου πω 2-3 ενδεικτικα: μου αρεσουν οι coldplay,the xx ( συνιστώ,εχουν απιθανη μουσικη) σε πιο alternative chvrches,keep shelly in athens ( ελληνες οι τελευταιοι) Αυτο που ακους 292842 συγκροτηματα αλλα οταν σε ρωτανε θυμασαι μονο 4-5... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:59 Η Eileen έγραψε: #34.316 07-08-15 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). επεξεργαζομαι το edit σου Click για ανάπτυξη... το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:08 Ο ultraviolence: #34.317 07-08-15 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Click για ανάπτυξη... Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #34.318 07-08-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Click για ανάπτυξη... Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:26 Ο ultraviolence: #34.319 07-08-15 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Click για ανάπτυξη... Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:31 Η Eileen έγραψε: #34.320 07-08-15 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Click για ανάπτυξη... Είχα φάει σκάλωμα και δε μπορούσα να το βρω πραγματικά πολύ καιρό! Είσαι αστέρι! edit: ακόμη δεν μου απάντησες στο προηγούμενο edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1714 1715 1716 1717 1718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ok... Ας πάμε στα κλασικά: διακοπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 22:34 Η wherever έγραψε: #34.304 06-08-15 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Ok... Ας πάμε στα κλασικά: διακοπές; Click για ανάπτυξη... Μπανακια στις κοντινές παραλίες και διακοπές γενικά στο πατρικό !! Εσυ θα πας/πηγες κάπου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 22:38 Η Eileen έγραψε: #34.305 06-08-15 22:38 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μπανακια στις κοντινές παραλίες και διακοπές γενικά στο πατρικό !! Εσυ θα πας/πηγες κάπου;; Click για ανάπτυξη... Και εγώ στην ίδια φάση με εσενα... Παίζει να παω στο εξοχικό φίλων μου για κάποιες μέρες, αλλα δεν έχω πολυ όρεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 22:48 Η wherever έγραψε: #34.306 06-08-15 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Και εγώ στην ίδια φάση με εσενα... Παίζει να παω στο εξοχικό φίλων μου για κάποιες μέρες, αλλα δεν έχω πολυ όρεξη! Click για ανάπτυξη... Πήγαινε να αλλαξεις παραστάσεις έστω και για λίγες μέρες!! Με φίλους θα είσαι ωραία θα περάσετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:17 Η Eileen έγραψε: #34.307 06-08-15 23:17 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Πήγαινε να αλλαξεις παραστάσεις έστω και για λίγες μέρες!! Με φίλους θα είσαι ωραία θα περάσετε!! Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω αλλά έχω αρκετή δουλειά και δε νομίζω πως θα καταφέρω να ηρεμήσω! εσύ σπουδάζεις/δουλεύεις ή σχολείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:42 Ο ultraviolence: #34.308 06-08-15 23:42 Xαιρετω! Τι γινεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:44 Η Eileen έγραψε: #34.309 06-08-15 23:44 Τον αγαπώ! Καλά, εσύ; ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:56 Ο ultraviolence: #34.310 06-08-15 23:56 Eίναι τυπάς I'm doing alright, περιμενω πως και πως να παω διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:19 Η wherever έγραψε: #34.311 07-08-15 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δεν αντιλέγω αλλά έχω αρκετή δουλειά και δε νομίζω πως θα καταφέρω να ηρεμήσω! εσύ σπουδάζεις/δουλεύεις ή σχολείο; Click για ανάπτυξη... Δουλεύω,εχω τελειωσει με σχολεια και σχολες πλεον,αλλά η γνώση ποτέ δεν τελειώνει! Εσύ φοιτήτρια ε; Τότε κάτσε εκεί που είσαι προπάντων εσύ να νιώθεις καλά κ ήρεμη!! Τα λέμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:25 Η Eileen έγραψε: #34.312 07-08-15 00:25 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Δουλεύω,εχω τελειωσει με σχολεια και σχολες πλεον,αλλά η γνώση ποτέ δεν τελειώνει! Εσύ φοιτήτρια ε; Τότε κάτσε εκεί που είσαι προπάντων εσύ να νιώθεις καλά κ ήρεμη!! Τα λέμε!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ακόμη παιδεύομαι Καλά να περνάς!! Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eίναι τυπάς I'm doing alright, περιμενω πως και πως να παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:37 Ο ultraviolence: #34.313 07-08-15 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Click για ανάπτυξη... Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:46 Η Eileen έγραψε: #34.314 07-08-15 00:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Click για ανάπτυξη... wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:56 Ο ultraviolence: #34.315 07-08-15 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). θα σου πω 2-3 ενδεικτικα: μου αρεσουν οι coldplay,the xx ( συνιστώ,εχουν απιθανη μουσικη) σε πιο alternative chvrches,keep shelly in athens ( ελληνες οι τελευταιοι) Αυτο που ακους 292842 συγκροτηματα αλλα οταν σε ρωτανε θυμασαι μονο 4-5... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:59 Η Eileen έγραψε: #34.316 07-08-15 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). επεξεργαζομαι το edit σου Click για ανάπτυξη... το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:08 Ο ultraviolence: #34.317 07-08-15 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Click για ανάπτυξη... Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #34.318 07-08-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Click για ανάπτυξη... Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:26 Ο ultraviolence: #34.319 07-08-15 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Click για ανάπτυξη... Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:31 Η Eileen έγραψε: #34.320 07-08-15 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Click για ανάπτυξη... Είχα φάει σκάλωμα και δε μπορούσα να το βρω πραγματικά πολύ καιρό! Είσαι αστέρι! edit: ακόμη δεν μου απάντησες στο προηγούμενο edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1714 1715 1716 1717 1718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Ok... Ας πάμε στα κλασικά: διακοπές; Click για ανάπτυξη... Μπανακια στις κοντινές παραλίες και διακοπές γενικά στο πατρικό !! Εσυ θα πας/πηγες κάπου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 22:38 Η Eileen έγραψε: #34.305 06-08-15 22:38 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μπανακια στις κοντινές παραλίες και διακοπές γενικά στο πατρικό !! Εσυ θα πας/πηγες κάπου;; Click για ανάπτυξη... Και εγώ στην ίδια φάση με εσενα... Παίζει να παω στο εξοχικό φίλων μου για κάποιες μέρες, αλλα δεν έχω πολυ όρεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 22:48 Η wherever έγραψε: #34.306 06-08-15 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Και εγώ στην ίδια φάση με εσενα... Παίζει να παω στο εξοχικό φίλων μου για κάποιες μέρες, αλλα δεν έχω πολυ όρεξη! Click για ανάπτυξη... Πήγαινε να αλλαξεις παραστάσεις έστω και για λίγες μέρες!! Με φίλους θα είσαι ωραία θα περάσετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:17 Η Eileen έγραψε: #34.307 06-08-15 23:17 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Πήγαινε να αλλαξεις παραστάσεις έστω και για λίγες μέρες!! Με φίλους θα είσαι ωραία θα περάσετε!! Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω αλλά έχω αρκετή δουλειά και δε νομίζω πως θα καταφέρω να ηρεμήσω! εσύ σπουδάζεις/δουλεύεις ή σχολείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:42 Ο ultraviolence: #34.308 06-08-15 23:42 Xαιρετω! Τι γινεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:44 Η Eileen έγραψε: #34.309 06-08-15 23:44 Τον αγαπώ! Καλά, εσύ; ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:56 Ο ultraviolence: #34.310 06-08-15 23:56 Eίναι τυπάς I'm doing alright, περιμενω πως και πως να παω διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:19 Η wherever έγραψε: #34.311 07-08-15 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δεν αντιλέγω αλλά έχω αρκετή δουλειά και δε νομίζω πως θα καταφέρω να ηρεμήσω! εσύ σπουδάζεις/δουλεύεις ή σχολείο; Click για ανάπτυξη... Δουλεύω,εχω τελειωσει με σχολεια και σχολες πλεον,αλλά η γνώση ποτέ δεν τελειώνει! Εσύ φοιτήτρια ε; Τότε κάτσε εκεί που είσαι προπάντων εσύ να νιώθεις καλά κ ήρεμη!! Τα λέμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:25 Η Eileen έγραψε: #34.312 07-08-15 00:25 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Δουλεύω,εχω τελειωσει με σχολεια και σχολες πλεον,αλλά η γνώση ποτέ δεν τελειώνει! Εσύ φοιτήτρια ε; Τότε κάτσε εκεί που είσαι προπάντων εσύ να νιώθεις καλά κ ήρεμη!! Τα λέμε!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ακόμη παιδεύομαι Καλά να περνάς!! Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eίναι τυπάς I'm doing alright, περιμενω πως και πως να παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:37 Ο ultraviolence: #34.313 07-08-15 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Click για ανάπτυξη... Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:46 Η Eileen έγραψε: #34.314 07-08-15 00:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Click για ανάπτυξη... wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:56 Ο ultraviolence: #34.315 07-08-15 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). θα σου πω 2-3 ενδεικτικα: μου αρεσουν οι coldplay,the xx ( συνιστώ,εχουν απιθανη μουσικη) σε πιο alternative chvrches,keep shelly in athens ( ελληνες οι τελευταιοι) Αυτο που ακους 292842 συγκροτηματα αλλα οταν σε ρωτανε θυμασαι μονο 4-5... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:59 Η Eileen έγραψε: #34.316 07-08-15 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). επεξεργαζομαι το edit σου Click για ανάπτυξη... το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:08 Ο ultraviolence: #34.317 07-08-15 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Click για ανάπτυξη... Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #34.318 07-08-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Click για ανάπτυξη... Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:26 Ο ultraviolence: #34.319 07-08-15 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Click για ανάπτυξη... Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:31 Η Eileen έγραψε: #34.320 07-08-15 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Click για ανάπτυξη... Είχα φάει σκάλωμα και δε μπορούσα να το βρω πραγματικά πολύ καιρό! Είσαι αστέρι! edit: ακόμη δεν μου απάντησες στο προηγούμενο edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1714 1715 1716 1717 1718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από wherever: Μπανακια στις κοντινές παραλίες και διακοπές γενικά στο πατρικό !! Εσυ θα πας/πηγες κάπου;; Click για ανάπτυξη... Και εγώ στην ίδια φάση με εσενα... Παίζει να παω στο εξοχικό φίλων μου για κάποιες μέρες, αλλα δεν έχω πολυ όρεξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 22:48 Η wherever έγραψε: #34.306 06-08-15 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Και εγώ στην ίδια φάση με εσενα... Παίζει να παω στο εξοχικό φίλων μου για κάποιες μέρες, αλλα δεν έχω πολυ όρεξη! Click για ανάπτυξη... Πήγαινε να αλλαξεις παραστάσεις έστω και για λίγες μέρες!! Με φίλους θα είσαι ωραία θα περάσετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:17 Η Eileen έγραψε: #34.307 06-08-15 23:17 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Πήγαινε να αλλαξεις παραστάσεις έστω και για λίγες μέρες!! Με φίλους θα είσαι ωραία θα περάσετε!! Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω αλλά έχω αρκετή δουλειά και δε νομίζω πως θα καταφέρω να ηρεμήσω! εσύ σπουδάζεις/δουλεύεις ή σχολείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:42 Ο ultraviolence: #34.308 06-08-15 23:42 Xαιρετω! Τι γινεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:44 Η Eileen έγραψε: #34.309 06-08-15 23:44 Τον αγαπώ! Καλά, εσύ; ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:56 Ο ultraviolence: #34.310 06-08-15 23:56 Eίναι τυπάς I'm doing alright, περιμενω πως και πως να παω διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:19 Η wherever έγραψε: #34.311 07-08-15 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δεν αντιλέγω αλλά έχω αρκετή δουλειά και δε νομίζω πως θα καταφέρω να ηρεμήσω! εσύ σπουδάζεις/δουλεύεις ή σχολείο; Click για ανάπτυξη... Δουλεύω,εχω τελειωσει με σχολεια και σχολες πλεον,αλλά η γνώση ποτέ δεν τελειώνει! Εσύ φοιτήτρια ε; Τότε κάτσε εκεί που είσαι προπάντων εσύ να νιώθεις καλά κ ήρεμη!! Τα λέμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:25 Η Eileen έγραψε: #34.312 07-08-15 00:25 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Δουλεύω,εχω τελειωσει με σχολεια και σχολες πλεον,αλλά η γνώση ποτέ δεν τελειώνει! Εσύ φοιτήτρια ε; Τότε κάτσε εκεί που είσαι προπάντων εσύ να νιώθεις καλά κ ήρεμη!! Τα λέμε!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ακόμη παιδεύομαι Καλά να περνάς!! Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eίναι τυπάς I'm doing alright, περιμενω πως και πως να παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:37 Ο ultraviolence: #34.313 07-08-15 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Click για ανάπτυξη... Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:46 Η Eileen έγραψε: #34.314 07-08-15 00:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Click για ανάπτυξη... wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:56 Ο ultraviolence: #34.315 07-08-15 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). θα σου πω 2-3 ενδεικτικα: μου αρεσουν οι coldplay,the xx ( συνιστώ,εχουν απιθανη μουσικη) σε πιο alternative chvrches,keep shelly in athens ( ελληνες οι τελευταιοι) Αυτο που ακους 292842 συγκροτηματα αλλα οταν σε ρωτανε θυμασαι μονο 4-5... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:59 Η Eileen έγραψε: #34.316 07-08-15 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). επεξεργαζομαι το edit σου Click για ανάπτυξη... το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:08 Ο ultraviolence: #34.317 07-08-15 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Click για ανάπτυξη... Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #34.318 07-08-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Click για ανάπτυξη... Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:26 Ο ultraviolence: #34.319 07-08-15 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Click για ανάπτυξη... Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:31 Η Eileen έγραψε: #34.320 07-08-15 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Click για ανάπτυξη... Είχα φάει σκάλωμα και δε μπορούσα να το βρω πραγματικά πολύ καιρό! Είσαι αστέρι! edit: ακόμη δεν μου απάντησες στο προηγούμενο edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1714 1715 1716 1717 1718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Και εγώ στην ίδια φάση με εσενα... Παίζει να παω στο εξοχικό φίλων μου για κάποιες μέρες, αλλα δεν έχω πολυ όρεξη! Click για ανάπτυξη... Πήγαινε να αλλαξεις παραστάσεις έστω και για λίγες μέρες!! Με φίλους θα είσαι ωραία θα περάσετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:17 Η Eileen έγραψε: #34.307 06-08-15 23:17 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Πήγαινε να αλλαξεις παραστάσεις έστω και για λίγες μέρες!! Με φίλους θα είσαι ωραία θα περάσετε!! Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω αλλά έχω αρκετή δουλειά και δε νομίζω πως θα καταφέρω να ηρεμήσω! εσύ σπουδάζεις/δουλεύεις ή σχολείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:42 Ο ultraviolence: #34.308 06-08-15 23:42 Xαιρετω! Τι γινεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:44 Η Eileen έγραψε: #34.309 06-08-15 23:44 Τον αγαπώ! Καλά, εσύ; ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:56 Ο ultraviolence: #34.310 06-08-15 23:56 Eίναι τυπάς I'm doing alright, περιμενω πως και πως να παω διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:19 Η wherever έγραψε: #34.311 07-08-15 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δεν αντιλέγω αλλά έχω αρκετή δουλειά και δε νομίζω πως θα καταφέρω να ηρεμήσω! εσύ σπουδάζεις/δουλεύεις ή σχολείο; Click για ανάπτυξη... Δουλεύω,εχω τελειωσει με σχολεια και σχολες πλεον,αλλά η γνώση ποτέ δεν τελειώνει! Εσύ φοιτήτρια ε; Τότε κάτσε εκεί που είσαι προπάντων εσύ να νιώθεις καλά κ ήρεμη!! Τα λέμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:25 Η Eileen έγραψε: #34.312 07-08-15 00:25 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Δουλεύω,εχω τελειωσει με σχολεια και σχολες πλεον,αλλά η γνώση ποτέ δεν τελειώνει! Εσύ φοιτήτρια ε; Τότε κάτσε εκεί που είσαι προπάντων εσύ να νιώθεις καλά κ ήρεμη!! Τα λέμε!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ακόμη παιδεύομαι Καλά να περνάς!! Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eίναι τυπάς I'm doing alright, περιμενω πως και πως να παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:37 Ο ultraviolence: #34.313 07-08-15 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Click για ανάπτυξη... Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:46 Η Eileen έγραψε: #34.314 07-08-15 00:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Click για ανάπτυξη... wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:56 Ο ultraviolence: #34.315 07-08-15 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). θα σου πω 2-3 ενδεικτικα: μου αρεσουν οι coldplay,the xx ( συνιστώ,εχουν απιθανη μουσικη) σε πιο alternative chvrches,keep shelly in athens ( ελληνες οι τελευταιοι) Αυτο που ακους 292842 συγκροτηματα αλλα οταν σε ρωτανε θυμασαι μονο 4-5... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:59 Η Eileen έγραψε: #34.316 07-08-15 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). επεξεργαζομαι το edit σου Click για ανάπτυξη... το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:08 Ο ultraviolence: #34.317 07-08-15 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Click για ανάπτυξη... Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #34.318 07-08-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Click για ανάπτυξη... Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:26 Ο ultraviolence: #34.319 07-08-15 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Click για ανάπτυξη... Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:31 Η Eileen έγραψε: #34.320 07-08-15 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Click για ανάπτυξη... Είχα φάει σκάλωμα και δε μπορούσα να το βρω πραγματικά πολύ καιρό! Είσαι αστέρι! edit: ακόμη δεν μου απάντησες στο προηγούμενο edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1714 1715 1716 1717 1718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από wherever: Πήγαινε να αλλαξεις παραστάσεις έστω και για λίγες μέρες!! Με φίλους θα είσαι ωραία θα περάσετε!! Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω αλλά έχω αρκετή δουλειά και δε νομίζω πως θα καταφέρω να ηρεμήσω! εσύ σπουδάζεις/δουλεύεις ή σχολείο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:42 Ο ultraviolence: #34.308 06-08-15 23:42 Xαιρετω! Τι γινεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:44 Η Eileen έγραψε: #34.309 06-08-15 23:44 Τον αγαπώ! Καλά, εσύ; ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:56 Ο ultraviolence: #34.310 06-08-15 23:56 Eίναι τυπάς I'm doing alright, περιμενω πως και πως να παω διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:19 Η wherever έγραψε: #34.311 07-08-15 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δεν αντιλέγω αλλά έχω αρκετή δουλειά και δε νομίζω πως θα καταφέρω να ηρεμήσω! εσύ σπουδάζεις/δουλεύεις ή σχολείο; Click για ανάπτυξη... Δουλεύω,εχω τελειωσει με σχολεια και σχολες πλεον,αλλά η γνώση ποτέ δεν τελειώνει! Εσύ φοιτήτρια ε; Τότε κάτσε εκεί που είσαι προπάντων εσύ να νιώθεις καλά κ ήρεμη!! Τα λέμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:25 Η Eileen έγραψε: #34.312 07-08-15 00:25 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Δουλεύω,εχω τελειωσει με σχολεια και σχολες πλεον,αλλά η γνώση ποτέ δεν τελειώνει! Εσύ φοιτήτρια ε; Τότε κάτσε εκεί που είσαι προπάντων εσύ να νιώθεις καλά κ ήρεμη!! Τα λέμε!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ακόμη παιδεύομαι Καλά να περνάς!! Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eίναι τυπάς I'm doing alright, περιμενω πως και πως να παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:37 Ο ultraviolence: #34.313 07-08-15 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Click για ανάπτυξη... Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:46 Η Eileen έγραψε: #34.314 07-08-15 00:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Click για ανάπτυξη... wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:56 Ο ultraviolence: #34.315 07-08-15 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). θα σου πω 2-3 ενδεικτικα: μου αρεσουν οι coldplay,the xx ( συνιστώ,εχουν απιθανη μουσικη) σε πιο alternative chvrches,keep shelly in athens ( ελληνες οι τελευταιοι) Αυτο που ακους 292842 συγκροτηματα αλλα οταν σε ρωτανε θυμασαι μονο 4-5... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:59 Η Eileen έγραψε: #34.316 07-08-15 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). επεξεργαζομαι το edit σου Click για ανάπτυξη... το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:08 Ο ultraviolence: #34.317 07-08-15 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Click για ανάπτυξη... Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #34.318 07-08-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Click για ανάπτυξη... Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:26 Ο ultraviolence: #34.319 07-08-15 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Click για ανάπτυξη... Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:31 Η Eileen έγραψε: #34.320 07-08-15 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Click για ανάπτυξη... Είχα φάει σκάλωμα και δε μπορούσα να το βρω πραγματικά πολύ καιρό! Είσαι αστέρι! edit: ακόμη δεν μου απάντησες στο προηγούμενο edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1714 1715 1716 1717 1718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Xαιρετω! Τι γινεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:44 Η Eileen έγραψε: #34.309 06-08-15 23:44 Τον αγαπώ! Καλά, εσύ; ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:56 Ο ultraviolence: #34.310 06-08-15 23:56 Eίναι τυπάς I'm doing alright, περιμενω πως και πως να παω διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:19 Η wherever έγραψε: #34.311 07-08-15 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δεν αντιλέγω αλλά έχω αρκετή δουλειά και δε νομίζω πως θα καταφέρω να ηρεμήσω! εσύ σπουδάζεις/δουλεύεις ή σχολείο; Click για ανάπτυξη... Δουλεύω,εχω τελειωσει με σχολεια και σχολες πλεον,αλλά η γνώση ποτέ δεν τελειώνει! Εσύ φοιτήτρια ε; Τότε κάτσε εκεί που είσαι προπάντων εσύ να νιώθεις καλά κ ήρεμη!! Τα λέμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:25 Η Eileen έγραψε: #34.312 07-08-15 00:25 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Δουλεύω,εχω τελειωσει με σχολεια και σχολες πλεον,αλλά η γνώση ποτέ δεν τελειώνει! Εσύ φοιτήτρια ε; Τότε κάτσε εκεί που είσαι προπάντων εσύ να νιώθεις καλά κ ήρεμη!! Τα λέμε!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ακόμη παιδεύομαι Καλά να περνάς!! Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eίναι τυπάς I'm doing alright, περιμενω πως και πως να παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:37 Ο ultraviolence: #34.313 07-08-15 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Click για ανάπτυξη... Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:46 Η Eileen έγραψε: #34.314 07-08-15 00:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Click για ανάπτυξη... wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:56 Ο ultraviolence: #34.315 07-08-15 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). θα σου πω 2-3 ενδεικτικα: μου αρεσουν οι coldplay,the xx ( συνιστώ,εχουν απιθανη μουσικη) σε πιο alternative chvrches,keep shelly in athens ( ελληνες οι τελευταιοι) Αυτο που ακους 292842 συγκροτηματα αλλα οταν σε ρωτανε θυμασαι μονο 4-5... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:59 Η Eileen έγραψε: #34.316 07-08-15 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). επεξεργαζομαι το edit σου Click για ανάπτυξη... το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:08 Ο ultraviolence: #34.317 07-08-15 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Click για ανάπτυξη... Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #34.318 07-08-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Click για ανάπτυξη... Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:26 Ο ultraviolence: #34.319 07-08-15 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Click για ανάπτυξη... Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:31 Η Eileen έγραψε: #34.320 07-08-15 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Click για ανάπτυξη... Είχα φάει σκάλωμα και δε μπορούσα να το βρω πραγματικά πολύ καιρό! Είσαι αστέρι! edit: ακόμη δεν μου απάντησες στο προηγούμενο edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1714 1715 1716 1717 1718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τον αγαπώ! Καλά, εσύ; ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2015 στις 23:56 Ο ultraviolence: #34.310 06-08-15 23:56 Eίναι τυπάς I'm doing alright, περιμενω πως και πως να παω διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:19 Η wherever έγραψε: #34.311 07-08-15 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δεν αντιλέγω αλλά έχω αρκετή δουλειά και δε νομίζω πως θα καταφέρω να ηρεμήσω! εσύ σπουδάζεις/δουλεύεις ή σχολείο; Click για ανάπτυξη... Δουλεύω,εχω τελειωσει με σχολεια και σχολες πλεον,αλλά η γνώση ποτέ δεν τελειώνει! Εσύ φοιτήτρια ε; Τότε κάτσε εκεί που είσαι προπάντων εσύ να νιώθεις καλά κ ήρεμη!! Τα λέμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:25 Η Eileen έγραψε: #34.312 07-08-15 00:25 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Δουλεύω,εχω τελειωσει με σχολεια και σχολες πλεον,αλλά η γνώση ποτέ δεν τελειώνει! Εσύ φοιτήτρια ε; Τότε κάτσε εκεί που είσαι προπάντων εσύ να νιώθεις καλά κ ήρεμη!! Τα λέμε!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ακόμη παιδεύομαι Καλά να περνάς!! Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eίναι τυπάς I'm doing alright, περιμενω πως και πως να παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:37 Ο ultraviolence: #34.313 07-08-15 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Click για ανάπτυξη... Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:46 Η Eileen έγραψε: #34.314 07-08-15 00:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Click για ανάπτυξη... wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:56 Ο ultraviolence: #34.315 07-08-15 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). θα σου πω 2-3 ενδεικτικα: μου αρεσουν οι coldplay,the xx ( συνιστώ,εχουν απιθανη μουσικη) σε πιο alternative chvrches,keep shelly in athens ( ελληνες οι τελευταιοι) Αυτο που ακους 292842 συγκροτηματα αλλα οταν σε ρωτανε θυμασαι μονο 4-5... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:59 Η Eileen έγραψε: #34.316 07-08-15 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). επεξεργαζομαι το edit σου Click για ανάπτυξη... το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:08 Ο ultraviolence: #34.317 07-08-15 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Click για ανάπτυξη... Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #34.318 07-08-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Click για ανάπτυξη... Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:26 Ο ultraviolence: #34.319 07-08-15 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Click για ανάπτυξη... Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:31 Η Eileen έγραψε: #34.320 07-08-15 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Click για ανάπτυξη... Είχα φάει σκάλωμα και δε μπορούσα να το βρω πραγματικά πολύ καιρό! Είσαι αστέρι! edit: ακόμη δεν μου απάντησες στο προηγούμενο edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1714 1715 1716 1717 1718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eίναι τυπάς I'm doing alright, περιμενω πως και πως να παω διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wherever Δραστήριο μέλος Η wherever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:19 Η wherever έγραψε: #34.311 07-08-15 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δεν αντιλέγω αλλά έχω αρκετή δουλειά και δε νομίζω πως θα καταφέρω να ηρεμήσω! εσύ σπουδάζεις/δουλεύεις ή σχολείο; Click για ανάπτυξη... Δουλεύω,εχω τελειωσει με σχολεια και σχολες πλεον,αλλά η γνώση ποτέ δεν τελειώνει! Εσύ φοιτήτρια ε; Τότε κάτσε εκεί που είσαι προπάντων εσύ να νιώθεις καλά κ ήρεμη!! Τα λέμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:25 Η Eileen έγραψε: #34.312 07-08-15 00:25 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Δουλεύω,εχω τελειωσει με σχολεια και σχολες πλεον,αλλά η γνώση ποτέ δεν τελειώνει! Εσύ φοιτήτρια ε; Τότε κάτσε εκεί που είσαι προπάντων εσύ να νιώθεις καλά κ ήρεμη!! Τα λέμε!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ακόμη παιδεύομαι Καλά να περνάς!! Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eίναι τυπάς I'm doing alright, περιμενω πως και πως να παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:37 Ο ultraviolence: #34.313 07-08-15 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Click για ανάπτυξη... Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:46 Η Eileen έγραψε: #34.314 07-08-15 00:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Click για ανάπτυξη... wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:56 Ο ultraviolence: #34.315 07-08-15 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). θα σου πω 2-3 ενδεικτικα: μου αρεσουν οι coldplay,the xx ( συνιστώ,εχουν απιθανη μουσικη) σε πιο alternative chvrches,keep shelly in athens ( ελληνες οι τελευταιοι) Αυτο που ακους 292842 συγκροτηματα αλλα οταν σε ρωτανε θυμασαι μονο 4-5... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:59 Η Eileen έγραψε: #34.316 07-08-15 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). επεξεργαζομαι το edit σου Click για ανάπτυξη... το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:08 Ο ultraviolence: #34.317 07-08-15 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Click για ανάπτυξη... Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #34.318 07-08-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Click για ανάπτυξη... Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:26 Ο ultraviolence: #34.319 07-08-15 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Click για ανάπτυξη... Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:31 Η Eileen έγραψε: #34.320 07-08-15 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Click για ανάπτυξη... Είχα φάει σκάλωμα και δε μπορούσα να το βρω πραγματικά πολύ καιρό! Είσαι αστέρι! edit: ακόμη δεν μου απάντησες στο προηγούμενο edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1714 1715 1716 1717 1718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Δεν αντιλέγω αλλά έχω αρκετή δουλειά και δε νομίζω πως θα καταφέρω να ηρεμήσω! εσύ σπουδάζεις/δουλεύεις ή σχολείο; Click για ανάπτυξη... Δουλεύω,εχω τελειωσει με σχολεια και σχολες πλεον,αλλά η γνώση ποτέ δεν τελειώνει! Εσύ φοιτήτρια ε; Τότε κάτσε εκεί που είσαι προπάντων εσύ να νιώθεις καλά κ ήρεμη!! Τα λέμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:25 Η Eileen έγραψε: #34.312 07-08-15 00:25 Αρχική Δημοσίευση από wherever: Δουλεύω,εχω τελειωσει με σχολεια και σχολες πλεον,αλλά η γνώση ποτέ δεν τελειώνει! Εσύ φοιτήτρια ε; Τότε κάτσε εκεί που είσαι προπάντων εσύ να νιώθεις καλά κ ήρεμη!! Τα λέμε!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ακόμη παιδεύομαι Καλά να περνάς!! Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eίναι τυπάς I'm doing alright, περιμενω πως και πως να παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:37 Ο ultraviolence: #34.313 07-08-15 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Click για ανάπτυξη... Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:46 Η Eileen έγραψε: #34.314 07-08-15 00:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Click για ανάπτυξη... wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:56 Ο ultraviolence: #34.315 07-08-15 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). θα σου πω 2-3 ενδεικτικα: μου αρεσουν οι coldplay,the xx ( συνιστώ,εχουν απιθανη μουσικη) σε πιο alternative chvrches,keep shelly in athens ( ελληνες οι τελευταιοι) Αυτο που ακους 292842 συγκροτηματα αλλα οταν σε ρωτανε θυμασαι μονο 4-5... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:59 Η Eileen έγραψε: #34.316 07-08-15 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). επεξεργαζομαι το edit σου Click για ανάπτυξη... το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:08 Ο ultraviolence: #34.317 07-08-15 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Click για ανάπτυξη... Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #34.318 07-08-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Click για ανάπτυξη... Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:26 Ο ultraviolence: #34.319 07-08-15 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Click για ανάπτυξη... Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:31 Η Eileen έγραψε: #34.320 07-08-15 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Click για ανάπτυξη... Είχα φάει σκάλωμα και δε μπορούσα να το βρω πραγματικά πολύ καιρό! Είσαι αστέρι! edit: ακόμη δεν μου απάντησες στο προηγούμενο edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1714 1715 1716 1717 1718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από wherever: Δουλεύω,εχω τελειωσει με σχολεια και σχολες πλεον,αλλά η γνώση ποτέ δεν τελειώνει! Εσύ φοιτήτρια ε; Τότε κάτσε εκεί που είσαι προπάντων εσύ να νιώθεις καλά κ ήρεμη!! Τα λέμε!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ακόμη παιδεύομαι Καλά να περνάς!! Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eίναι τυπάς I'm doing alright, περιμενω πως και πως να παω διακοπες Click για ανάπτυξη... Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:37 Ο ultraviolence: #34.313 07-08-15 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Click για ανάπτυξη... Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:46 Η Eileen έγραψε: #34.314 07-08-15 00:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Click για ανάπτυξη... wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:56 Ο ultraviolence: #34.315 07-08-15 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). θα σου πω 2-3 ενδεικτικα: μου αρεσουν οι coldplay,the xx ( συνιστώ,εχουν απιθανη μουσικη) σε πιο alternative chvrches,keep shelly in athens ( ελληνες οι τελευταιοι) Αυτο που ακους 292842 συγκροτηματα αλλα οταν σε ρωτανε θυμασαι μονο 4-5... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:59 Η Eileen έγραψε: #34.316 07-08-15 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). επεξεργαζομαι το edit σου Click για ανάπτυξη... το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:08 Ο ultraviolence: #34.317 07-08-15 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Click για ανάπτυξη... Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #34.318 07-08-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Click για ανάπτυξη... Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:26 Ο ultraviolence: #34.319 07-08-15 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Click για ανάπτυξη... Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:31 Η Eileen έγραψε: #34.320 07-08-15 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Click για ανάπτυξη... Είχα φάει σκάλωμα και δε μπορούσα να το βρω πραγματικά πολύ καιρό! Είσαι αστέρι! edit: ακόμη δεν μου απάντησες στο προηγούμενο edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1714 1715 1716 1717 1718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Πού με το καλό; φεύγουν αύριο οι δικοί μου και έχω μόνη το σπίτι! ήρθε η ώρα να μου απονείμουν το oscar, να κάνω καμιά συναυλία όλα τα κουλά που έχω στο κεφάλι μου, τέλος πάντων! Click για ανάπτυξη... Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:46 Η Eileen έγραψε: #34.314 07-08-15 00:46 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Click για ανάπτυξη... wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:56 Ο ultraviolence: #34.315 07-08-15 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). θα σου πω 2-3 ενδεικτικα: μου αρεσουν οι coldplay,the xx ( συνιστώ,εχουν απιθανη μουσικη) σε πιο alternative chvrches,keep shelly in athens ( ελληνες οι τελευταιοι) Αυτο που ακους 292842 συγκροτηματα αλλα οταν σε ρωτανε θυμασαι μονο 4-5... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:59 Η Eileen έγραψε: #34.316 07-08-15 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). επεξεργαζομαι το edit σου Click για ανάπτυξη... το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:08 Ο ultraviolence: #34.317 07-08-15 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Click για ανάπτυξη... Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #34.318 07-08-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Click για ανάπτυξη... Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:26 Ο ultraviolence: #34.319 07-08-15 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Click για ανάπτυξη... Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:31 Η Eileen έγραψε: #34.320 07-08-15 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Click για ανάπτυξη... Είχα φάει σκάλωμα και δε μπορούσα να το βρω πραγματικά πολύ καιρό! Είσαι αστέρι! edit: ακόμη δεν μου απάντησες στο προηγούμενο edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1714 1715 1716 1717 1718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Θάσο click1 click2 Περι συναυλιας,ειδα που ειχες ανεβασει phantogram. TI ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣ? Click για ανάπτυξη... wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:56 Ο ultraviolence: #34.315 07-08-15 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). θα σου πω 2-3 ενδεικτικα: μου αρεσουν οι coldplay,the xx ( συνιστώ,εχουν απιθανη μουσικη) σε πιο alternative chvrches,keep shelly in athens ( ελληνες οι τελευταιοι) Αυτο που ακους 292842 συγκροτηματα αλλα οταν σε ρωτανε θυμασαι μονο 4-5... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:59 Η Eileen έγραψε: #34.316 07-08-15 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). επεξεργαζομαι το edit σου Click για ανάπτυξη... το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:08 Ο ultraviolence: #34.317 07-08-15 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Click για ανάπτυξη... Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #34.318 07-08-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Click για ανάπτυξη... Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:26 Ο ultraviolence: #34.319 07-08-15 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Click για ανάπτυξη... Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:31 Η Eileen έγραψε: #34.320 07-08-15 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Click για ανάπτυξη... Είχα φάει σκάλωμα και δε μπορούσα να το βρω πραγματικά πολύ καιρό! Είσαι αστέρι! edit: ακόμη δεν μου απάντησες στο προηγούμενο edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1714 1715 1716 1717 1718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Eileen: wow! χμμ... πολλά και διάφορα - έχω μία μεγάλη αδυναμία στο indie/alternative, soundtrack πολύ, funk, jazz κ.ο.κ. ελληνικά αρκετά επιλεκτικά η αλήθεια είναι! Είμαι εύκολη στη μουσική, ανάλογα με τη διάθεση πάω! Τώρα για παράδειγμα ταιριάζει κάτι τέτοιο εσύ; αγαπημένα συγκροτήματα, ας πούμε; Click για ανάπτυξη... Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). θα σου πω 2-3 ενδεικτικα: μου αρεσουν οι coldplay,the xx ( συνιστώ,εχουν απιθανη μουσικη) σε πιο alternative chvrches,keep shelly in athens ( ελληνες οι τελευταιοι) Αυτο που ακους 292842 συγκροτηματα αλλα οταν σε ρωτανε θυμασαι μονο 4-5... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 00:59 Η Eileen έγραψε: #34.316 07-08-15 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). επεξεργαζομαι το edit σου Click για ανάπτυξη... το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:08 Ο ultraviolence: #34.317 07-08-15 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Click για ανάπτυξη... Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #34.318 07-08-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Click για ανάπτυξη... Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:26 Ο ultraviolence: #34.319 07-08-15 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Click για ανάπτυξη... Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:31 Η Eileen έγραψε: #34.320 07-08-15 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Click για ανάπτυξη... Είχα φάει σκάλωμα και δε μπορούσα να το βρω πραγματικά πολύ καιρό! Είσαι αστέρι! edit: ακόμη δεν μου απάντησες στο προηγούμενο edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1714 1715 1716 1717 1718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler Kαι soundtrack ακούω για παραδειγμα ( απο τα αγαπημενα μου). επεξεργαζομαι το edit σου Click για ανάπτυξη... το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:08 Ο ultraviolence: #34.317 07-08-15 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Click για ανάπτυξη... Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #34.318 07-08-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Click για ανάπτυξη... Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:26 Ο ultraviolence: #34.319 07-08-15 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Click για ανάπτυξη... Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:31 Η Eileen έγραψε: #34.320 07-08-15 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Click για ανάπτυξη... Είχα φάει σκάλωμα και δε μπορούσα να το βρω πραγματικά πολύ καιρό! Είσαι αστέρι! edit: ακόμη δεν μου απάντησες στο προηγούμενο edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1714 1715 1716 1717 1718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Eileen: το αγαπάω! θα το έχω πάλι στο replay για κανένα δίωρο, μέχρι να κοιμηθώ Click για ανάπτυξη... Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #34.318 07-08-15 01:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Click για ανάπτυξη... Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:26 Ο ultraviolence: #34.319 07-08-15 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Click για ανάπτυξη... Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:31 Η Eileen έγραψε: #34.320 07-08-15 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Click για ανάπτυξη... Είχα φάει σκάλωμα και δε μπορούσα να το βρω πραγματικά πολύ καιρό! Είσαι αστέρι! edit: ακόμη δεν μου απάντησες στο προηγούμενο edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1714 1715 1716 1717 1718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Eιναι πραγματικα υπέροχοο Μετα την προβολη της ταινιας και για ενα μηνα το ακουγα συνεχως Click για ανάπτυξη... Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:26 Ο ultraviolence: #34.319 07-08-15 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Click για ανάπτυξη... Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:31 Η Eileen έγραψε: #34.320 07-08-15 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Click για ανάπτυξη... Είχα φάει σκάλωμα και δε μπορούσα να το βρω πραγματικά πολύ καιρό! Είσαι αστέρι! edit: ακόμη δεν μου απάντησες στο προηγούμενο edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1714 1715 1716 1717 1718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Να, άλλο αγαπημένο - δεν είναι ακριβώς soundtrack γιατί γράφτηκε πολύ πιο πριν παιχτεί σε ταινία, αλλά εγώ το έμαθα από το Battlestar Galactica click Αυτά τα δυο είναι ίσως τα πιο αγαπημένα μου! Click για ανάπτυξη... Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2015 στις 01:31 Η Eileen έγραψε: #34.320 07-08-15 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Click για ανάπτυξη... Είχα φάει σκάλωμα και δε μπορούσα να το βρω πραγματικά πολύ καιρό! Είσαι αστέρι! edit: ακόμη δεν μου απάντησες στο προηγούμενο edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2015
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και αυτο ειναι ωραιο το οποιο για reasons unknown μου θυμιζει Χριστουγεννα Click για ανάπτυξη... Είχα φάει σκάλωμα και δε μπορούσα να το βρω πραγματικά πολύ καιρό! Είσαι αστέρι! edit: ακόμη δεν μου απάντησες στο προηγούμενο edit Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.