Η δεύτερη παράγραφος είναι διακοσμητική και απλά εξυπηρετεί το "ρίχνω στάχτη στα μάτια των άλλων"... μωρό μου εσύ, πως τα καταφέρνουμε πάντα και τους δουλεύουμε όλους εδω μέσα!
Και καλάαααα τώρα! ...... Πάλι προσπαθείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις;!;!
Πάρ' το χαμπάρι ..... σε κερδίζω στις ατάκες!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Και καλάαααα τώρα! ...... Πάλι προσπαθείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις;!;!
Πάρ' το χαμπάρι ..... σε κερδίζω στις ατάκες!!!!!
Με κερδίζεις με βάση ποιά μονάδα μέτρησης; Αυτή που ευφευρίσκεις για να τα κάνεις όλα από τόσα ---> ΤΟΣΑ; No wonder γιατί παρότι μικρότερός σου, πάντα τα βρίσκεις εσύ μπαστούνια από μένα.
Με κερδίζεις με βάση ποιά μονάδα μέτρησης; Αυτή που ευφευρίσκεις για να τα κάνεις όλα από τόσα ---> ΤΟΣΑ; No wonder γιατί παρότι μικρότερός σου, πάντα τα βρίσκεις εσύ μπαστούνια από μένα.
Σιγά να μην τα βρίσκω και κούπες ή σπαθιά!!!!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Σιγά να μην τα βρίσκω και κούπες ή σπαθιά!!!!!
Εμ βέβαια, αφού με τις -ανύπαρκτες- ικανότητές σου στις ατάκες, δε μπορείς ούτε με τα κυάλια να με πιάσεις, το ρίχνεις στην χαρτοπαιξία και γενικά στα τυχερά παιχνίδια. Τι θα κάνεις αμέσως μετά το χαρτάκι; Θα βαράς όλους τους κουλοχέρηδες στο Μοντ Παρνες μέχρι να βαρέσουν 3 Βαλντεράκια και να γίνεις πάμπλουτηνε να ούμε; Σιωπήηηη.... (σου μιλάει τ' αγόρι σου)
Ωωω
Εσυ μπορεις να με λες οσο Μπισκοτάκια θες.
Εμ βέβαια, αφού με τις -ανύπαρκτες- ικανότητές σου στις ατάκες, δε μπορείς ούτε με τα κυάλια να με πιάσεις, το ρίχνεις στην χαρτοπαιξία και γενικά στα τυχερά παιχνίδια. Τι θα κάνεις αμέσως μετά το χαρτάκι; Θα βαράς όλους τους κουλοχέρηδες στο Μοντ Παρνες μέχρι να βαρέσουν 3 Βαλντεράκια και να γίνεις πάμπλουτηνε να ούμε; Σιωπήηηη.... (σου μιλάει τ' αγόρι σου)
Άμα οι ικανότητες μου στις ατάκες είναι ανύπαρκτες, τότε πως γίνεται να ψαρεύω κάθε μέρα σολωμό;;;;
Ε, αγαπητέ σολωμέ...συγγνώμη Βάλντερ;;;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Άμα οι ικανότητες μου στις ατάκες είναι ανύπαρκτες, τότε πως γίνεται να ψαρεύω κάθε μέρα σολωμό;;;;
Ε, αγαπητέ σολωμέ...συγγνώμη Βάλντερ;;;
Πολύ Ελεύθερους Πολοιορκημένους του Διονύσιου Σολωμού, διαβάζεις μαντάμ και αυταπατάσαι ότι ψαρεύεις εμένα. Δεν ξέρω αν είναι άλλος ένας από τους τρόπους σου για να με πολοιορκήσεις αλλά σίγουρα είμαι αρκετά ελεύθερος για να σε ψαρεύω εγώ κάθε μέρα και να μη μπορείς να αντισταθείς ούτε στο ελάχιστο!
Πολύ Ελεύθερους Πολοιορκημένους του Διονύσιου Σολωμού, διαβάζεις μαντάμ και αυταπατάσαι ότι ψαρεύεις εμένα. Δεν ξέρω αν είναι άλλος ένας από τους τρόπους σου για να με πολοιορκήσεις αλλά σίγουρα είμαι αρκετά ελεύθερος για να σε ψαρεύω εγώ κάθε μέρα και να μη μπορείς να αντισταθείς ούτε στο ελάχιστο!
Το ψάρι εννοούσα και όχι τον ποιητή!
Και επίσης δεν πολιορκώ ποτέ .... δεν χρειάζεται .... στη θέα μου πέφτουν τα κάστρα μόνα τους!!!!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Το ψάρι εννοούσα και όχι τον ποιητή!
Και επίσης δεν πολιορκώ ποτέ .... δεν χρειάζεται .... στη θέα μου πέφτουν τα κάστρα μόνα τους!!!!!
Σίγουρα. Εκείνα που χτίζουν τα ανηψάκια μου με την άμμο στην παραλία.
Σίγουρα. Εκείνα που χτίζουν τα ανηψάκια μου με την άμμο στην παραλία.
Χαχαχα..... γελάσαμε πάλι βρε..... !!!!! Λέγε ότι θες, λέγε .... η αλήθεια είναι ότι υποτάσσεσαι στο μεγαλείο μου και το φχαριστιέσαι κιόλας!!!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Χαχαχα..... γελάσαμε πάλι βρε..... !!!!! Λέγε ότι θες, λέγε .... η αλήθεια είναι ότι υποτάσσεσαι στο μεγαλείο μου και το φχαριστιέσαι κιόλας!!!!
Όντως το ευχαριστιέμαι αλλά την υποταγή δεν ξέρω που την είδες. Τα σημάδια είναι στο δικό σου πισινάκι, όχι στο δικό μου! Εσύ μέχρι μια μελανιά στο λαιμό μπορείς κι αυτή μόνο αν επιστρατεύσεις κανα Pilot απ' το γραφείο μου!
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
Klaus
Διάσημο μέλος
Πως ν' ανανεώσω κύτταρα στο παιδαγωγικό; ..... Τι μοιράζουν και μπότοξ μαζί με τις σημειώσεις;;;;;
Έχει πολλά τεκνά σαν εμένα!
¨Εχετε την διάθεση να πούμε τίποτα... ποίο ενδιαφέρον... ή προτιμάτε την άσκοπη κοκορομαχία??? οεοοοοοο?
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
(!)
Όντως το ευχαριστιέμαι αλλά την υποταγή δεν ξέρω που την είδες. Τα σημάδια είναι στο δικό σου πισινάκι, όχι στο δικό μου! Εσύ μέχρι μια μελανιά στο λαιμό μπορείς κι αυτή μόνο αν επιστρατεύσεις κανα Pilot απ' το γραφείο μου!
Pilot; ...... με μαρκαδοράκια θα χτυπηθούμε; Κι εγώ που σε είχα για ατρόμητο!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Pilot; ...... με μαρκαδοράκια θα χτυπηθούμε; Κι εγώ που σε είχα για ατρόμητο!
Λοιπόν, επειδή οι άλλοι τα πήραν στην κράνα και θέλουν συζήτηση (και θέλω να γράψω κι εγώ στο bitch θέμα), θα κλείσω με μια κουβέντα:
Στις 11 απόψε, σπίτι μου. Θα σε περιμένω. Βραδιά Champions League!
ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 20 ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΜΠΟΞΕΡ, ΛΑΜΠΡΑΤΟΡ, ΚΟΛΕΥ, ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ, ΠΟΥΝΤΛΣ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ
99023462 - ΤΟΥΛΑ
20 DOGS AND PUPPIES TO GIVE AWAY, THOROUGHBRED BOXERS LABRADORS, COLLIE'S, POODLES, HUNTING DOGS, AT THE ARADIPPOU SHELTER. THEY WILL BE PUT DOWN IN LESS THAN A WEEK. PLEASE FORWARD. 99023462 - TOULA
Jiannis Moutsopoulos
6974 330452
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
Έχω ήδη.
Nevermind the bollocks, here's the Sex Pilots
!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 43 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.