Ι ι ι ι ι ι ι!!! Αγκαλίτσα..... (Βαλντεράκι απλώνει τα χεράκια του διψώντας για αγκαλίτσα)
Ξάφνου, μια βαριά φωνή από το υπερπέραν εμφανίζεται για να συμπληρώσει αυτή την όμορφη εικόνα:
"Καραμέλες και αηδίες... Μικρέ, βάλτης χέρι...that's the candy baby HELL YEAH"
Ορίστε, πάρε αγκαλίτσα!
Όσο για τη φωνή από το υπερπέραν....... να την προσέχεις! Διότι φωνές άκουγε, όπως έχω πει, και η Ζαν Ντ΄Αρκ και είδες που κατέληξε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος
Ε ναι, δεν είδες που έφυγε; Πάει να αλλάξει μποξεράκι!
Ουαου.Οργασμος και με το σχολειο??
Στο τελος θα εχουμε οργασμους και με το site
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ορίστε, πάρε αγκαλίτσα!
Όσο για τη φωνή από το υπερπέραν....... να την προσέχεις! Διότι φωνές άκουγε, όπως έχω πει, και η Ζαν Ντ΄Αρκ και είδες που κατέληξε!
Θα σου βάλω χέρι πρώτα όμως! Αυτός ο υποβόσκων ερωτισμός μεταξύ μας, πρέπει να βρεί τη διέξοδό του, ειδάλλως θα καιγόμαστε αιώνια από τις τύψεις που δεν το ζήσαμε. Από το να καιγόμαστε λοιπόν και οι δύο για κάτι που δεν κάναμε, ας καώ εγώ για κάτι που κάναμε.
(πίστεψέ με, δεν υπάρχει περίπτωση να με στριμώξεις στα ποστς, έχω τόσα επιχειρήματα που στο τέλος θα σε κάνω να ζητάς να σου βάλω χέρι για να σταματήσεις να έρχεσαι δεύτερη πίσω από μένα στα πόστ-ατάκες)
Θα σου βάλω χέρι πρώτα όμως! Αυτός ο υποβόσκων ερωτισμός μεταξύ μας, πρέπει να βρεί τη διέξοδό του, ειδάλλως θα καιγόμαστε αιώνια από τις τύψεις που δεν το ζήσαμε. Από το να καιγόμαστε λοιπόν και οι δύο για κάτι που δεν κάναμε, ας καώ εγώ για κάτι που κάναμε.
Το θέμα είναι ότι δεν θα καείς εσύ.....εμένα θα κάψει κάποιος άλλος! Παρανάλωμα του πυρρός λέμε θα με κάνει!
(πίστεψέ με, δεν υπάρχει περίπτωση να με στριμώξεις στα ποστς, έχω τόσα επιχειρήματα που στο τέλος θα σε κάνω να ζητάς να σου βάλω χέρι για να σταματήσεις να έρχεσαι δεύτερη πίσω από μένα στα πόστ-ατάκες)
Με προκαλείς;;;; .............. Ω ναι, με προκαλείς...... και ναι, σωστά κατάλαβες ....θα υποκύψω στην απειλή σου και θα σε προκαλέσω και εγώ .... εμπρός λοιπόν να δούμε τι μπορείς να κάνεις!!!!
mania
Επιφανές μέλος
Ντροπή σας
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
τα ρεμάλια έχουν ©
papas
Διάσημο μέλος
Ρε ρεμάλια, τι προστυχοσυζητήσεις είναι αυτές;
Ντροπή σας
Ναι αλλά κάνουμε νούμερα .......
borat
Επιφανές μέλος
Ρε ρεμάλια, τι προστυχοσυζητήσεις είναι αυτές;
Ντροπή σας
Μπά;
mania
Επιφανές μέλος
Ναι αλλά κάνουμε νούμερα .......
Σιγά ρε κούγια
ώπα και στάκα και σεφαγα
τα ρεμάλια έχουν ©
Οχι μηλάω σοβαρά
090 μου το κάνανε
(καλύτερο
mania
Επιφανές μέλος
borat
Επιφανές μέλος
Σμουτς μπεϊμπι...
mania
Επιφανές μέλος
Σμουτς μπεϊμπι...
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ λοβ μι πειπε.... ου λόβ μι πειπε
borat
Επιφανές μέλος
Δις χαρτ μπιλόνκ του Μάνια.
kalypso
Περιβόητο μέλος
Τι κάνετε;
Σιγά ρε κούγια
Κούγιας, ξεκούγιας, μοντέλα και μοντελοπνίχτες....εμείς πάντως κάνουμε νούμερα!!!!!
Κι εσύ με μπόρατ ακολουθείτε .....καρδιές είναι αυτό που βλέπω ή κάνω λάθος;;;;
Καλημέρες!!!
Τι κάνετε;
Λίγο απ' όλα!!!!
Καλώς την!!!!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Το θέμα είναι ότι δεν θα καείς εσύ.....εμένα θα κάψει κάποιος άλλος! Παρανάλωμα του πυρρός λέμε θα με κάνει!
Όμως παρόλαυτά, δέχεσαι να σε προκαλέσω -άρα και την πιθανότητα να σε κάνω να θες το χέρι μου επάνω σου κολασμένα- άρα λίγο σε νοιάζει ο κάποιος άλλος. Εντάξει, το ξέρω, είναι εμφανές ότι με θέλεις, αλλά φρόντισε να το διατηρείς με την ίδια ζέση, το ίδιο πάθος, διότι όταν μου κάνεις τέτοια πράγματα αποσυντονίζομαι και ίσως διεισδύσω πίο απότομα -στο θέμα- απ' όσο επιβάλλει η στιγμή, και μπορεί να πάθεις τίποτα!
kalypso
Περιβόητο μέλος
Εγώ πήρα ρεπό σήμερα από σχολή και διάβασμα και λέω να χιτ δε μολ!
mania
Επιφανές μέλος
Δις χαρτ μπιλόνκ του Μάνια.
Αχ έρωτα αγιάτρευτε και καιμέ μου μεγάλε
Κούγιας, ξεκούγιας, μοντέλα και μοντελοπνίχτες....εμείς πάντως κάνουμε νούμερα!!!!!
Κι εσύ με μπόρατ ακολουθείτε .....καρδιές είναι αυτό που βλέπω ή κάνω λάθος;;;;
Μόνο για μένα λέμε
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 71 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.