Μακάρι να μπορούσα να πάρω έστω και ένα
Έχω ήδη.
Μια απο τα ίδια αν έμενα σε σπιτάκι με κήπο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λοιπόν, επειδή οι άλλοι τα πήραν στην κράνα και θέλουν συζήτηση (και θέλω να γράψω κι εγώ στο bitch θέμα), θα κλείσω με μια κουβέντα:
Στις 11 απόψε, σπίτι μου. Θα σε περιμένω. Βραδιά Champions League!
Έχω ήδη κανονίσει!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Έχω ήδη κανονίσει!!
Μαζί μου, το ξέρω ήδη!
Μαζί μου, το ξέρω ήδη!
Εσύ cibyllian? θα κάνεις καμία καλή κίνηση... για τα ζωάκια... ή γουστάρεις μονο κοκορομαχίτσες με τα άλλα αγοράκια??
Δεν έπιασα το υφάκι ......... ;;;
Klaus
Διάσημο μέλος
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
μόνο να το δεις μπορείς ένα ύφος
Δεν έπιασα το υφάκι ......... ;;;
Νομίζω οτι δεν περιλαμβάνει κάτι μεμπτό η φράση μου... μια απλή ερώτηση σου έκανα
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Και το καλοπροαίρετο, πριν το επικαλεστείς, να είσαι 10000% βέβαιος πως ΠΡΩΤΟΣ εσύ το βγάζεις στους άλλους. Και όχι, το επίμαχο ποστ δεν φαίνεται και πολύ καλοπροαίρετο ή ευγενικό.
Νομίζω οτι δεν περιλαμβάνει κάτι μεμπτό η φράση μου... μια απλή ερώτηση σου έκανα
Αν είναι έτσι πάσο... πάρε και την απάντηση: Πολύ θα ήθελα, καθώς είχα σκύλο 12 χρόνια και όταν τον έχασα κόντεψα να πάω κι εγώ μαζί του. Δυστυχώς μένω σε διαμέρισμα και δεν έχω χώρο, επιπλέον έχω φορτωμένο πρόγραμμα και θεωρώ άδικο να μένει το σκυλάκι ώρες μόνο του σε ένα μπαλκόνι ή κλεισμένο μέσα. Επιπλέον έχω ένα άλλο ζωάκι, κάπως μεγαλύτερο και πολύ απαιτητικό, (κανονικό ζωάκι, μην πάει το μυαλό σου αλλού), το οποίο μου τρώει όλον τον ελεύθερο χρόνο και το οποίο υπερλατρεύω και έτσι εκτονώνω εκεί το ενδιαφέρον μου για τα ζωάκια.
Αν όμως ακούσω κανέναν να ενδιαφέρεται θα ενημερώσω.
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Ελαβα το παρακάτω mail απο φίλους... και απλά το επισυνάπτω για όσους ενδιαφέρονται...
ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 20 ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΜΠΟΞΕΡ, ΛΑΜΠΡΑΤΟΡ, ΚΟΛΕΥ, ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ, ΠΟΥΝΤΛΣ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ
Θα πάρω 6-7
τα λιονταράκια μου πεινάνε
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Θα πάρω 6-7
τα λιονταράκια μου πεινάνε
ρε συ.... δεν μπορείς να κάνεις πλάκα με αυτά τα θέματα....
Ε η κοκορομαχία με τα άλλα αγοράκια, δεν είναι ακριβώς και το καλύτερο χόμπυ που μπορείς να πεις σε κάποιον πως έχει. Και ειδικά αν το αποκαλείς και κοκορομαχίτσες και το λες απαξιώτικα, λες και δεν κάνει τίποτα άλλο όλη μέρα από το να "παίζει" με τα αγόρια!
Και το καλοπροαίρετο, πριν το επικαλεστείς, να είσαι 10000% βέβαιος πως ΠΡΩΤΟΣ εσύ το βγάζεις στους άλλους. Και όχι, το επίμαχο ποστ δεν φαίνεται και πολύ καλοπροαίρετο ή ευγενικό.
Χρόνια σου πολλά με υγεία καταρχάς, ως εορτάζουσα.
Σε αυτά που ανέφερες τώρα... χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης
Εχω την άποψη οτι...
Για να διακρίνουμε το ύφος ένος ανθρώπου και τον τρόπο θα πρέπει να έχουμε οπτική επαφή.. παμπολες φορές στον γραπτο λόγο γίνονται παρανοήσεις
... ας επαναφέρουμε επιτέλους στην ζωή μας... και την καλοπροαίρετη διάσταση που μπορεί να έχει ο αλλος .. μας έχει φάει η καχυποψία...
φιλικά αλέξης
Καλό πάντως είναι ... να μην πυροβολούμε χωρίς λογο τον "οδηγό"... υπάρχει και το καλοπροαίρετό... ξέρεις... στην ζωή μας cibyllian
Κοίτα δεν με ξέρεις και ήδη έχεις πετάξει 2 τσουχτερά ποστ.... καλό θα είναι να γνωρίσεις τον άλλο πριν τον θεωρήσεις είτε χαζοχαρούμενο είτε κακοπροαίρετο. Επίσης το θρεντ στο οποίο γράφεις είναι ψιλοχαλαρό και ακριβώς έτσι γράφουμε κι εκεί. Άρα και οι "κορομαχίτσες"επιτρέπονται. Όπως θα δεις και άλλοι θεωρησαν το ποστ σου επιθετικό. Για να λήξει το ζήτημα, θα θεωρήσω ότι απλά έγινε παρεξήγηση των προθέσεών σου από εμένα. Θα σε παρακαλούσα όμως την επόμενη φορά να προσέξεις λίγο περισσότερο τους χαρακτηρισμούς σου. Όπως άλλωστε θα διαπίστωσες από την "κοκορομαχία" εμείς εδώ συνηθίζουμε να ανταλάσσουμε "φιλοφρονήσεις" χωρίς να περεξηγούμαστε.
Ε η κοκορομαχία με τα άλλα αγοράκια, δεν είναι ακριβώς και το καλύτερο χόμπυ που μπορείς να πεις σε κάποιον πως έχει. Και ειδικά αν το αποκαλείς και κοκορομαχίτσες και το λες απαξιώτικα, λες και δεν κάνει τίποτα άλλο όλη μέρα από το να "παίζει" με τα αγόρια!
Ευχαριστώ Καγίρα!
Αν είναι έτσι πάσο... πάρε και την απάντηση: Πολύ θα ήθελα, καθώς είχα σκύλο 12 χρόνια και όταν τον έχασα κόντεψα να πάω κι εγώ μαζί του. Δυστυχώς μένω σε διαμέρισμα και δεν έχω χώρο, επιπλέον έχω φορτωμένο πρόγραμμα και θεωρώ άδικο να μένει το σκυλάκι ώρες μόνο του σε ένα μπαλκόνι ή κλεισμένο μέσα. Επιπλέον έχω ένα άλλο ζωάκι, κάπως μεγαλύτερο και πολύ απαιτητικό, (κανονικό ζωάκι, μην πάει το μυαλό σου αλλού), το οποίο μου τρώει όλον τον ελεύθερο χρόνο και το οποίο υπερλατρεύω και έτσι εκτονώνω εκεί το ενδιαφέρον μου για τα ζωάκια.
Αν όμως ακούσω κανέναν να ενδιαφέρεται θα ενημερώσω.
και επειδή έχω την εντύπωση οτι και σε σένα έχει κάνει "ζημιά" το φορτωμένο πρόγραμμα... μιλάω εκ πείρας.. εδώ είμαστε για να πουμε καμιά λαλακίτσα, καμία γνώμη... μήπως και ανέβει η διάθεση μας...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
καταρχάς καλώς ήρθες
κατα δεύτερον οι κοκορομαχίες αφορούν μόνο αγοράκια και η ciby είναι κοριτσάκι
κατά τρίτον επειδή απ ότι διακρίνω δεν έκανες και πολύ καλή αρχή, δεν ξαναματαλές ότι μόλις ήρθες να το πιάσουμε πάλι απ την αρχή?
κατά τέταρτον κι άσχετον....
κουλουράκι θες?
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 56 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.