Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.330 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Αμήν. Δεν παλευοταν οι εκτροχιασμενες ορμόνες άλλο. Αν με πιάνεις.
Πες το σταράτα οτι τα παιδιά είναι για τον πούτσο. Αμφιβάλλω αν υπάρχει κάποιος εδώ που φέρει αντίρρηση :P
Καλή ξεκούραση λοιπόν. Τα σέβη μου στους εργαζομένους

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.330 μηνύματα.
Πες το σταράτα οτι τα παιδιά είναι για τον πούτσο. Αμφιβάλλω αν υπάρχει κάποιος εδώ που φέρει αντίρρηση :P
Καλή ξεκούραση λοιπόν. Τα σέβη μου στους εργαζομένους
Καλή τελική ευθεία νεαρέ μου:strong:

nearos

Επιφανές μέλος

Καλή τελική ευθεία νεαρέ μου:strong:
1744372196001.png

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα.
Την καλύτερη υπογραφή έχεις, @nearos :D

Και ωραία ζωηρά γράμματα ασφαλώς!

nearos

Επιφανές μέλος

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Τι μου γίνεστε; <3

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.108 μηνύματα.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.590 μηνύματα.
Σε λατρεύω να ξερεις αλλα μολις ξυπνησα τους γονεις μου απο τα γέλια.

Πάντως περα απο την πλάκα εκ φύσεως των πολιτικών απόψεών μου δεν μπορώ να είμαι αναρχικός, πιστεύω στις κοινωνικές ιεραρχίες και στην εξουσία

ε τότε ούτε μαρξιστής είσαι. :scratchhead:

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 805 μηνύματα.
Πιστεύω ότι θα σας αρέσει @Λένω @finesse
Σας θυμίζει κι εσάς σχολικές εκδρομές με λεωφορείο; Για context σε όσους δεν θυμούνται, είχε γίνει γνωστό μέσω αυτής της διαφήμισης της cosmote. Προπολεμικά.

Τι τραγουδάρα, ε; Thanks για την υπενθύμιση, είχα καιρό να τ' ακούσω. Να πω την αλήθεια, δεν θυμάμαι καθόλου αν έπαιζε σε εκδρομές. Θυμάμαι, όμως, ότι ήταν ανακάλυψη χρόνια πίσω, κι έρωτας από το πρώτο άκουσμα. Βγάζει πολύ αισιόδοξα vibes. Μου φτιάχνει πάντοτε το κέφι.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.272 μηνύματα.
Τι τραγουδάρα, ε; Thanks για την υπενθύμιση, είχα καιρό να τ' ακούσω. Να πω την αλήθεια, δεν θυμάμαι καθόλου αν έπαιζε σε εκδρομές. Θυμάμαι, όμως, ότι ήταν ανακάλυψη χρόνια πίσω, κι έρωτας από το πρώτο άκουσμα. Βγάζει πολύ αισιόδοξα vibes. Μου φτιάχνει πάντοτε το κέφι.
Πραγματικά πολύ ωραίο ελληνικό ροκ! Μουσική, στίχοι όλα τους περιποιημένα. Τα early 00's είχαν πολύ καλό ελληνικό ροκ!

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 805 μηνύματα.
Πραγματικά πολύ ωραίο ελληνικό ροκ! Μουσική, στίχοι όλα τους περιποιημένα. Τα early 00's είχαν πολύ καλό ελληνικό ροκ!

+1

Θυμάμαι το σοκ που είχα πάθει, όταν διαπίστωσα ότι ήταν ελληνική μπάντα. :lol:

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος