Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Επειδή σε άλλο θρεντ είπες ότι σαν την Αθήνα καμία.
Α, αυτό το είπα για την πλάκα. Δεν με νοιάζει ποια πόλη, απλώς είναι προτιμότερη η Αθήνα γιατι ειναι κοντά και δε θα επιβαρύνω τους γονείς μου. Δεν εχω κομπλεξ περι "ΤΟ ΕΚΠΑ ΕΧΕΙ ΚΥΡΟΣ!1!"

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα.
Μακάρι να ζούσα μόνιμα στην Αθήνα. Θα μπορούσα να σπουδάσω και Ψυχολογία, που μου αρέσει.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21.966 μηνύματα.
ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ, ΟΥΣΙΑ ΜΑΓΙΚΗ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΒΟΤΑΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗ ΓΗ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩ. ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΣΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩ.

images.jpg

nearos

Επιφανές μέλος

ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ, ΟΥΣΙΑ ΜΑΓΙΚΗ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΒΟΤΑΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗ ΓΗ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩ. ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΣΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩ.
νομιζα οτι εθιστικες στον μπαφο και πηγα να χαρω

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα.
Είπα κι εγώ, δεν θα ακούσω σήμερα το τρίπτυχο του ελληνικού καναπέ: στρατός, χοντρός, τρελός.
Αν δεν έχεις πάει στρατό, δεν είσαι κοκκαλιάρης και δεν έχεις βγάλει γνωμάτευση απ’ τον Άγιο Δημήτριο, τι νόημα έχει η ύπαρξή σου στην ελληνική κοινωνία; Άντε τώρα να πείσεις και την ψευτοφιλοσοφία του κεφαλιού τους ότι η πραγματικότητα δεν είναι γκρουπ στο cnf με αποψάρες και emojis.

Υποψία
Αναισθησία
Ευπιστία
Πω πω ρε κοπελιά τι είπες τώρα ! Και εσύ τι κάνεις εδώ με αυτό το επίπεδο ; Αν μη τι άλλο δεν σου ταιριάζει κιολας

Δύσκολη η ζωή για τους έξυπνους στο cnf

εμείς δεν βαριέσαι, ψευτοφιλοσοφια, αποψαρες και :prettyplz::bounce:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.108 μηνύματα.
Πω πω ρε κοπελιά τι είπες τώρα ! Και εσύ τι κάνεις εδώ με αυτό το επίπεδο ; Αν μη τι άλλο δεν σου ταιριάζει κιολας

Δύσκολη η ζωή για τους έξυπνους στο cnf

εμείς δεν βαριέσαι, ψευτοφιλοσοφια, αποψαρες και :prettyplz::bounce:
Αστο πάνω μου. Καιρός να τελειώσει αυτή η παράνοια.

nearos

Επιφανές μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.108 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

nearos

Επιφανές μέλος

1744185332115.png

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

nearos

Επιφανές μέλος

Γαμώ τις Πανελλήνιες. :(

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.987 μηνύματα.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Μου εμφανίζει στο τάμπλετ επιλογή όταν κάνω screenshot να κάνω και gif αυτό που δείχνει η οθόνη. νομίζω γίνεται και άπο το λάπτοπ
Αχ μπράβο που επέστρεψες, Ουριήλ! Δεν αξίζει να στεναχωριέσαι για ανθρώπους που δεν σε σέβονται. Υπάρχουν άνθρωποι που σε εκτιμούν.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

@Kate1914, καλά μη φανταστείς πως έχω γνώσεις HTML. Απλά παίζω φτιάχνοντας κάτι προσωρινό με σχεδιασμό παρόμοιο του στεκιού :P

nearos

Επιφανές μέλος