Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα.

Τώρα μαθαίνω για το responsive design. Σε 10 χρόνια ίσως γίνει κάτιΠροσκάλεσε μας![]()

Από το να μυξοκλαίω εδώ, καλύτερα να κάνω κάτι δημιουργικό.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

Έκλεισαν τα σχολεία, ε;Πόσο χαίρομαι που δε θα χρειαστεί να δω κανέναν τους για 18 μέρες δε λέγεται...![]()

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.330 μηνύματα.

Αμήν. Δεν παλευοταν οι εκτροχιασμενες ορμόνες άλλο. Αν με πιάνεις.Έκλεισαν τα σχολεία, ε;![]()
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

Πες το σταράτα οτι τα παιδιά είναι για τον πούτσο. Αμφιβάλλω αν υπάρχει κάποιος εδώ που φέρει αντίρρησηΑμήν. Δεν παλευοταν οι εκτροχιασμενες ορμόνες άλλο. Αν με πιάνεις.

Καλή ξεκούραση λοιπόν. Τα σέβη μου στους εργαζομένους
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.330 μηνύματα.

Καλή τελική ευθεία νεαρέ μουΠες το σταράτα οτι τα παιδιά είναι για τον πούτσο. Αμφιβάλλω αν υπάρχει κάποιος εδώ που φέρει αντίρρηση
Καλή ξεκούραση λοιπόν. Τα σέβη μου στους εργαζομένους

nearos
Επιφανές μέλος

Καλή τελική ευθεία νεαρέ μου![]()
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα.

nearos
Επιφανές μέλος

Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Μου πήρε πολύ καιρό να τα φτιάξω τα γράμματα μου

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι μου γίνεστε; 

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.108 μηνύματα.

Μουουουουουουουουουουου κάνω την αγελαδίτσα σήμερα.Τι μου γίνεστε;![]()
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

Μουουουουουουουουουουου κάνω την αγελαδίτσα σήμερα.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.590 μηνύματα.

Σε λατρεύω να ξερεις αλλα μολις ξυπνησα τους γονεις μου απο τα γέλια.
Πάντως περα απο την πλάκα εκ φύσεως των πολιτικών απόψεών μου δεν μπορώ να είμαι αναρχικός, πιστεύω στις κοινωνικές ιεραρχίες και στην εξουσία
ε τότε ούτε μαρξιστής είσαι.

finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 805 μηνύματα.

Τι τραγουδάρα, ε; Thanks για την υπενθύμιση, είχα καιρό να τ' ακούσω. Να πω την αλήθεια, δεν θυμάμαι καθόλου αν έπαιζε σε εκδρομές. Θυμάμαι, όμως, ότι ήταν ανακάλυψη χρόνια πίσω, κι έρωτας από το πρώτο άκουσμα. Βγάζει πολύ αισιόδοξα vibes. Μου φτιάχνει πάντοτε το κέφι.Πιστεύω ότι θα σας αρέσει @Λένω @finesse
Σας θυμίζει κι εσάς σχολικές εκδρομές με λεωφορείο; Για context σε όσους δεν θυμούνται, είχε γίνει γνωστό μέσω αυτής της διαφήμισης της cosmote. Προπολεμικά.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.272 μηνύματα.

Πραγματικά πολύ ωραίο ελληνικό ροκ! Μουσική, στίχοι όλα τους περιποιημένα. Τα early 00's είχαν πολύ καλό ελληνικό ροκ!Τι τραγουδάρα, ε; Thanks για την υπενθύμιση, είχα καιρό να τ' ακούσω. Να πω την αλήθεια, δεν θυμάμαι καθόλου αν έπαιζε σε εκδρομές. Θυμάμαι, όμως, ότι ήταν ανακάλυψη χρόνια πίσω, κι έρωτας από το πρώτο άκουσμα. Βγάζει πολύ αισιόδοξα vibes. Μου φτιάχνει πάντοτε το κέφι.
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 805 μηνύματα.

Πραγματικά πολύ ωραίο ελληνικό ροκ! Μουσική, στίχοι όλα τους περιποιημένα. Τα early 00's είχαν πολύ καλό ελληνικό ροκ!
+1
Θυμάμαι το σοκ που είχα πάθει, όταν διαπίστωσα ότι ήταν ελληνική μπάντα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Reader
- Kate1914
- American Economist
- charmander
- rafaela11
- giannhs2001
- Scandal
- Libertus
- Joji
- Jack of Spades
- eukleidhs1821
- ck_chrysiis
- Μήτσος10
- A350
- pendejo
- jellojina
- Marel
- Memetchi
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.