Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Μιας και λέγαμε για σκορ αντιδράσεων πάτησα μερικών (:redface:) και Jesus Christ @Zukov

Μιλάμε για τρομερή διαφορά ανάμεσα στα μηνύματα και στις αντιδράσεις σου :hypno:

Μιας και λέγαμε για σκορ αντιδράσεων πάτησα μερικών (:redface:) και Jesus christ @Zukov

Μιλάμε για τρομερή διαφορά ανάμεσα στα μηνύματα και στις αντιδράσεις σου :hypno:
Να ναι καλα το τσατ στην περιοδο της καραντινας

Για εμένα τι έχεις να πεις??😵‍💫😵‍💫
Κοίτα δε θέλω να λέω ψέμματα ξέρεις, αλλά αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι γράφεις κυρίως στο στέκι και όχι στο cnf (όπου αποκομίζεις πιο εύκολα reactions λόγω των εικονων κλπ) έχεις πολύ καλό σκορ:happy:.
Να ναι καλα το τσατ στην περιοδο της καραντινας
Να και κάτι που δεν ήξερα. Βασικά δε μου είχε περάσει από το μυαλό ότι και εκείνα τα reactions λαμβάνονται υπόψιν στο σκορ μας.

Να και κάτι που δεν ήξερα. Βασικά δε μου είχε περάσει από το μυαλό ότι και εκείνα τα reactions λαμβάνονται υπόψιν στο σκορ μας.
Βεβαιως και λαμβανονται. Αν διαρκουσε και αλλο το λοκ νταουν, οι "τσατικοι" του 2021 θα ειχαμε περασει σε σκορ ακομα και τα αρχαιοτερα μελη του φορουμ

Να και κάτι που δεν ήξερα. Βασικά δε μου είχε περάσει από το μυαλό ότι και εκείνα τα reactions λαμβάνονται υπόψιν στο σκορ μας
Μην τον ακους τον @Zukov , απλά είναι ο πιο δημοφιλής από όλους… κάθε του ποστ μπορεί να πάρει ίσα και με 30 ριακτιονς στο χαλαρό

Κοίτα δε θέλω να λέω ψέμματα ξέρεις, αλλά αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι γράφεις κυρίως στο στέκι και όχι στο cnf (όπου αποκομίζεις πιο εύκολα reactions λόγω των εικονων κλπ) έχεις πολύ καλό σκορ:happy:.

Ευχαριστώ πολύ. Το cnf είναι πολύ πιο ήρεμο από το esteki.😁😁

Μην τον ακους τον @Zukov , απλά είναι ο πιο δημοφιλής από όλους… κάθε του ποστ μπορεί να πάρει ίσα και με 30 ριακτιονς στο χαλαρό
Ασε μας ρε μεμε, ποιος με ξερει εμενα; Εσυ εισαι το καμαρι του φορουμ, ο γαλλικος φελολογος της καρδιας μας, ο πυλωνας του τσας μας

Ε ρε κίνηση που έχουμε απόψε εδώ :P

Καλή Ανάσταση εύχομαι σε όλα τα παιδιά με υγεία και ,ότι άλλο επιθυμείτε.

@Zukov @Volkswagen Fan δημοτικό ή γυμνάσιο;

Ε δεν πάει να πει κάτι αυτό. Και γω έχω πάνω από το διπλάσιο. Απλά είτε συμφωνούν είτε γελάνε πολλοί με αυτά που λες.
Ή είναι από το τσατ. Και το δικό μου σκορ είναι δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με τον αριθμό των μηνυμάτων μου αλλά στη συντριπτική του πλειοψηφία προέρχεται από την περίοδο που είχα έντονη παρουσία στο τσατ.

———

Καλή Ανάσταση εύχομαι σε όλες και όλους!

Ή είναι από το τσατ. Και το δικό μου σκορ είναι δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με τον αριθμό των μηνυμάτων μου αλλά στη συντριπτική του πλειοψηφία προέρχεται από την περίοδο που είχα έντονη παρουσία στο τσατ.

———

Καλή Ανάσταση εύχομαι σε όλες και όλους!
Χρόνια πολλα και για την γιορτή σου εύχομαι. 😁😁

Πως και γραφουν οι μελλοντικοι θεολογοι στο θρεντ τετοια ωρα, αντι να βρισκονται στην εκκλησια;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back