Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,193 μηνύματα.
23-04-22
23:31
Durch eine chronische Stauung des Darminhaltes in der blinden Schlinge (Chymusstagnation) kann es zu bakterieller Überwucherung kommen, was Schleimhautreizungen und Verdauungsstörungen zur Folge hat.Mon pauvre Aspiring, on a pas l'intelligence nécessaire pour connaîte qu'est ce qu'il est exactement
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,896 μηνύματα.
23-04-22
23:32
Διακρίνω μία εντασουλα ανάμεσα στους "τσατικους" ή είναι η ιδέα μου;
Υ. Γ Τα ελεος είναι σίγουρα η love language σας
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,280 μηνύματα.
23-04-22
23:35
Αν έπαιρνα ένα ευρώ κάθε φορά που μου έριχνε έλεος ο Zukov και ο μεσιε Memetchi, μάλλον τώρα θα έκανα Πάσχα κάπου στην Ελβετία!Διακρίνω μία εντασουλα ανάμεσα στους "τσατικους" ή είναι η ιδέα μου;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,896 μηνύματα.
23-04-22
23:36
Μάλλον είναι καιρός να αλλάξει αυτόΟ Ζουκόβ μόνο μπορεί να ειρωνευτεί τους άλλους, όχι οι άλλοι τον Ζουκόβ
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
23-04-22
23:49
Γραφε Ελληνικα φιλτατεMon pauvre Aspiring, on a pas l'intelligence nécessaire pour connaître qu'est ce qu'il est exactement...
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,021 μηνύματα.
24-04-22
00:34
Ζιζεν ζιπεν αλιλου, ζιπεν ζιπεν αις βαις, ζιπεν ζιπεν αλιλου αις βαις τραιςDurch eine chronische Stauung des Darminhaltes in der blinden Schlinge (Chymusstagnation) kann es zu bakterieller Überwucherung kommen, was Schleimhautreizungen und Verdauungsstörungen zur Folge hat.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,052 μηνύματα.
24-04-22
00:45
Χριστός Ανέστη
Και χρόνια σου πολλά @Aspiring Lawyer, να χαίρεσαι το όνομά σου
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,280 μηνύματα.
24-04-22
00:58
Ευχαριστώ πολύ αγαπητή Joji! Σου εύχομαι τα καλύτερα!Χριστός Ανέστη
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
24-04-22
01:46
Pak
Επιφανές μέλος
24-04-22
02:08
Χριστός Ανέστη!
@Aspiring Lawyer Να χαίρεσαι το όνομα σου και εύχομαι να αποκτήσεις ο,τι επιθυμείς
@Wonderkid Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία, αν και έχεις ένα θεματάκι με τις γάτες
@Aspiring Lawyer Να χαίρεσαι το όνομα σου και εύχομαι να αποκτήσεις ο,τι επιθυμείς
@Wonderkid Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία, αν και έχεις ένα θεματάκι με τις γάτες
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
24-04-22
08:40
Καλημέρα, Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά
και στους εορτάζοντες.
και στους εορτάζοντες.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,086 μηνύματα.
24-04-22
08:42
Ευχαριστούμε πολύ!! Αληθώς Ανέστη με υγεία και ο,τι άλλο επιθυμείς.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
24-04-22
08:49
Αντεύχομαι Φώτη μου.Ευχαριστούμε πολύ!! Αληθώς Ανέστη με υγεία και ο,τι άλλο επιθυμείς.
Ο Θεός να σου δίνει υγεία, δύναμη
και καλούς φίλους.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,701 μηνύματα.
24-04-22
09:59
Καλημέρα! Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
24-04-22
10:16
Καλημέρα. Αληθώς Ανέστη...
Χρόνια πολλά. Με υγεία, αγάπη και τύχη...
Χρόνια πολλά και στους εορτάζοντες...
Χρόνια πολλά. Με υγεία, αγάπη και τύχη...
Χρόνια πολλά και στους εορτάζοντες...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
24-04-22
10:29
Να χαίρεσαι και την ονομαστική σου εορτή @Wonderkid;, Πολύχρονος!
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,052 μηνύματα.
24-04-22
10:39
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,086 μηνύματα.
24-04-22
12:23
Άτομα που δεν σας στέλνουν χρόνια πολλά σήμερα δεν είναι φίλοι σας, διαγράψτε τους για το καλό σας.
Pak
Επιφανές μέλος
24-04-22
12:27
Μπορούμε να στείλουμε και εμείς πρώτοι. Οι πραγματικές φιλίες δεν είναι πεδία ανταγωνισμού. Το ποιος θα στείλει πρώτος, το ποιος θα κάνει αυτό και ποιος το άλλο είναι μπούρδες. Είχα και γω μια τέτοια "φιλία" στο παρελθόν και μόνο φιλιά δεν ήταν.Άτομα που δεν σας στέλνουν χρόνια πολλά σήμερα δεν είναι φίλοι σας, διαγράψτε τους για το καλό σας.
Εκτός και αν εννοείς ότι εστειλες εσύ ευχή και ενώ διαβάστηκε δεν έλαβες απάντηση τότε πάω πάσο, αλλά και πάλι αφήνω ένα μικρό περιθώριο ότι μπορεί να συνέβη κάτι εκείνη τη στιγμή, όχι απαραίτητα σοβαρό, και να ξεχάστηκε. Βέβαια, εγώ έχω την έμφυτη τάση να δικαιολογώ τους ανθρώπους...
Χριστός Ανέστη Φώτη!
American Economist
Επιφανές μέλος
24-04-22
12:34
Όχι απλά στέλνω εγώ πάντα πρώτος, δεν έστειλε σήμερα και αναγκάστηκα να στείλω εγώ όπου απάντησε.Μπορούμε να στείλουμε και εμείς πρώτοι. Οι πραγματικές φιλίες δεν είναι πεδία ανταγωνισμού. Το ποιος θα στείλει πρώτος, το ποιος θα κάνει αυτό και ποιος το άλλο είναι μπούρδες. Είχα και γω μια τέτοια "φιλία" στο παρελθόν και μόνο φιλιά δεν ήταν.
Εκτός και αν εννοείς ότι εστειλες εσύ ευχή και ενώ διαβάστηκε δεν έλαβες απάντηση τότε πάω πάσο, αλλά και πάλι αφήνω ένα μικρό περιθώριο ότι μπορεί να συνέβη κάτι εκείνη τη στιγμή, όχι απαραίτητα σοβαρό, και να ξεχάστηκε. Βέβαια, εγώ έχω την έμφυτη τάση να δικαιολογώ τους ανθρώπους...
Χριστός Ανέστη Φώτη!
Χριστός Ανέστη με υγεία και του χρόνου χωρίς πανδημία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Kate1914
- Reader
- nearos
- rafaela11
- Joji
- charmander
- jellojina
- American Economist
- Μήτσος10
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.