Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
22-04-22
21:57
Γιατί; Ανησυχείς μήπως στα χαλάσουν;Εγώ πάντως δεν δέχομαι να μου πλένουν και σιδερώνουν τα πουκάμισά μου.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,086 μηνύματα.
22-04-22
21:58
Μου έστειλε η γιαγιά μου που μένει μόνιμα Χίο αυτό.
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
22-04-22
21:58
Ναι, είναι καλά. Το θυμάμαι από τότε. Και τα χειμωνιάτικα και τα καλοκαιρινά υφάσματα ήταν καλά...Έχω ένα πράσινο σκούρο. Όντως καλό αλλά χάλασε ο γιακας και τον γύρισα από την άλλη.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,941 μηνύματα.
22-04-22
22:00
Τώρα που θα ζεστάνει, θα φοράω φανελάκια οπότε νο προμπλεμ.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,236 μηνύματα.
22-04-22
22:01
Ο ίδιος μήπως;Μα άντρας μου...ήταν. Ποιά θα του τα έπλενε και θα του τα σιδέρωνε ; Η γειτόνισσα ;
Γιατί; Ανησυχείς μήπως στα χαλάσουν;
Μη μου τους κύκλους τάραττε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
22-04-22
22:03
Εννοείς T-shirt, όχι τη φανέλα του παππού, ,θείου ε;Τώρα που θα ζεστάνει, θα φοράω φανελάκια οπότε νο προμπλεμ.
Guest 709611
Επισκέπτης
22-04-22
22:04
Θα με βρεις αντίθετη εδώ...Ο ίδιος μήπως;
Ναι, αν δεν μπορούσα, σαφώς και θα τα σιδέρωνε μόνος του. Και είχε τύχει, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης...
Αλλά, για πες μου...να σιδέρωνε τα δικά του κι εγώ τα δικά μου ; Αυτή είναι η λογική ; Ή να μου σιδέρωνε και τα δικά μου ;
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,941 μηνύματα.
22-04-22
22:04
See
Εννοείς T-shirt, όχι τη φανέλα του παππού, ,θείου ε;
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,236 μηνύματα.
22-04-22
22:06
Να μη σιδερώνεις καν, να αποφύγεις και τα διλήμματα.Αλλά, για πες μου...εγώ να σιδέρωνα τα δικά μου ; Αυτή είναι η λογική ; Ή να μου σιδέρωνε και τα δικά μου ;
Αλλά έτσι όπως το θέτεις, καλύτερα ο καθένας τα δικά του.
Guest 709611
Επισκέπτης
22-04-22
22:07
Σ ένα γάμο...να σιδερώνει ο καθένας τα δικά του ρούχα ; Αυτό εννοείς ; Ή δεν παίζει καν ρόλο...ο γάμος ;Να μη σιδερώνεις καν, να αποφύγεις και τα διλήμματα.
Αλλά έτσι όπως το θέτεις, καλύτερα ο καθένας τα δικά του.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
22-04-22
22:08
Και τα δύο.Σ ένα γάμο...να σιδερώνει ο καθένας τα δικά του ρούχα ; Αυτό εννοείς ; Ή δεν παίζει καν ρόλο...ο γάμος ;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,192 μηνύματα.
22-04-22
22:10
Μη σφαχτείτε ομως. Ηρεμία.Σ ένα γάμο...να σιδερώνει ο καθένας τα δικά του ρούχα ; Αυτό εννοείς ; Ή δεν παίζει καν ρόλο...ο γάμος ;
Guest 709611
Επισκέπτης
22-04-22
22:11
Μάλιστα. Δεκτόν...Και τα δύο.
Προσωπικά, είμαι πιο παραδοσιακή...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Είναι Σκορπιός...Μη σφαχτείτε ομως. Ηρεμία.
Ήδη το νιώθω...
parafernalia
Περιβόητο μέλος
22-04-22
22:12
Φαίνεται αυτό.Προσωπικά, είμαι πιο παραδοσιακή...
Guest 709611
Επισκέπτης
22-04-22
22:13
Δε διαφωνώ...Φαίνεται αυτό.
Φαίνεται - ακριβώς όπως - ότι εσύ είσαι πιο προχωρημένος...
juste un instant
Επιφανές μέλος
22-04-22
22:14
Προχώ ο μπόμπιρας...
parafernalia
Περιβόητο μέλος
22-04-22
22:15
όχι μωρέ, στις μουσικές προτιμήσεις μόνο.Φαίνεται - ακριβώς όπως - ότι εσύ είσαι πιο προχωρημένος...
Guest 709611
Επισκέπτης
22-04-22
22:16
Και στο...σιδέρωμα...όχι μωρέ, στις μουσικές προτιμήσεις μόνο.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,086 μηνύματα.
22-04-22
23:36
Καλό βράδυ σε όλους με υγεία.
Guest 709611
Επισκέπτης
22-04-22
23:38
Kαλό βράδυ, Φώτη μου. Και του χρόνου, με υγεία...Καλό βράδυ σε όλους με υγεία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- Kate1914
- Hased Babis
- nearos
- rafaela11
- Reader
- charmander
- jellojina
- American Economist
- Μήτσος10
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.