24-04-22
14:42
Από ένα σημείο και μετά αν δεν στέλνει σταματάς και επειδή κατάλαβα για ποιο πράγμα λες σου είπα απομάκρυνε τον !!!!!!!!!Όχι απλά στέλνω εγώ πάντα πρώτος, δεν έστειλε σήμερα και αναγκάστηκα να στείλω εγώ όπου απάντησε.
Χριστός Ανέστη με υγεία και του χρόνου χωρίς πανδημία.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,896 μηνύματα.
24-04-22
18:17
Δοκιμάζοντας αρκετά αβαταρ το τελευταίο μισάωρο κατέληξα στο πιο κριντζ.
Παρακαλώ
Υ. Γ Ισως και να ξαναλλαξω
Παρακαλώ
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,052 μηνύματα.
24-04-22
18:53
Βάλε αυτό αν αλλάξεις γνώμηΔοκιμάζοντας αρκετά αβαταρ το τελευταίο μισάωρο κατέληξα στο πιο κριντζ.
Παρακαλώ
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
24-04-22
18:56
Ωραίο είναι. Πρωτότυπο...Δοκιμάζοντας αρκετά αβαταρ το τελευταίο μισάωρο κατέληξα στο πιο κριντζ.
Παρακαλώ
Αλλά, θεωρώ ότι, έχεις βάλει και ωραιότερα...
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,896 μηνύματα.
24-04-22
18:57
ΕυχαριστώΩραίο είναι. Πρωτότυπο...
Ολοι αυτό θεωρούνΑλλά, θεωρώ ότι, έχεις βάλει και ωραιότερα...
Επίτηδες το διάλεξα, ήθελα κάτι πρωτότυπο (ως συνήθως) και συνάμα κριντζ αχαχαχα
24-04-22
19:26
Αυτή με τα νύχια μ αρέσε.Ευχαριστώ
Ολοι αυτό θεωρούν
Επίτηδες το διάλεξα, ήθελα κάτι πρωτότυπο (ως συνήθως) και συνάμα κριντζ αχαχαχα
Pak
Επιφανές μέλος
24-04-22
20:07
Και μένα, απλά είχα δυο θεματάκια πρώτον δεν έχει πολύ καλή ανάλυση και δεύτερον δεν πάει με το πράσινο φόντο το οποίο μου αρέσει αρκετά (θα πρέπει να βάλω μαύρο)Αυτή με τα νύχια μ αρέσε.
Μάλλον θα ξαναλλάξω, είμαι ανάμεσα σε πολλά
Υ. Γ Βασικά άλλαξα, ήταν πολύ κριντζ και δεν το αντεχα αχαχα
Guest 709611
Επισκέπτης
24-04-22
21:01
Αυτή είναι ωραία...Υ. Γ Βασικά άλλαξα, ήταν πολύ κριντζ και δεν το αντεχα αχαχα
Με χαρακτήρα και ωραίο υφάκι...
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
25-04-22
10:44
Θα χάσεις λαικςΆτομα που δεν σας στέλνουν χρόνια πολλά σήμερα δεν είναι φίλοι σας, διαγράψτε τους για το καλό σας.
Pak
Επιφανές μέλος
25-04-22
10:46
Jesus αυτή η πώρωση με τα λικε. Ελπίζω να κάνεις πλάκα, γιατί αλλιώς μου θυμίζεις τα χρόνια του γυμνασίου. Τότε μας ενοιαζαν (βέβαια και τότε χαζό ήταν, αλλά είμασταν παιδιά)Θα χάσεις λαικς
Guest 709611
Επισκέπτης
25-04-22
10:46
Νομίζω ότι θεωρεί...διαγραφή από τη ζωή, γενικότερα. Όχι από εδώ μέσα...Θα χάσεις λαικς
Καλημέρα, σε όλους...
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
25-04-22
10:49
Ωραία χρόνια το γυμνάσιο ε? Τότε όλοι είχαν ινστα και εγώ δεν είχαJesus αυτή η πώρωση με τα λικε. Ελπίζω να κάνεις πλάκα, γιατί αλλιώς μου θυμίζεις τα χρόνια του γυμνασίου. Τότε μας ενοιαζαν (και τότε χαζό ήταν, αλλά είμασταν παιδιά)
Άκουγα τους παντες " σε είδα έκανες αυτό ,έκανες εκείνο κλπ" και εγώ αναρωτιομουν από μέσα μου ,πως βλέπει τι κανει ?
Pak
Επιφανές μέλος
25-04-22
10:51
Εγώ έφτιαξα στη β γυμν, ήταν και πολύ in τότε λολΩραία χρόνια το γυμνάσιο ε? Τότε όλοι είχαν ινστα και εγώ δεν είχα
Πω παλιά βλέπαμε και σε ποια ποστ κάνει ο άλλος λικε. Η δουλειά των στολκερ γινόταν παιχνιδάκιΆκουγα τους οαμτες " σε είδα έκανες αυτό ,έκανες εκείνο κλπ" και εγώ αναρωτιομουν από μέσα μου ,πως βλέπει τι κανει ?
Nick890
Επιφανές μέλος
25-04-22
11:02
Πφφφφ άλλο και αυτό χαχαχα ,τρομερό featureΕγώ έφτιαξα στη β γυμν, ήταν και πολύ in τότε λολ
Πω παλιά βλέπαμε και σε ποια ποστ κάνει ο άλλος λικε. Η δουλειά των στολκερ γινόταν παιχνιδάκι
Ανεβάσαμε και φωτογραφίες με edit retrica app
25-04-22
11:04
Εγώ που νόμιζα ότι ειχα βγάλει μια "επαγγελματίκη φωτογραφία"
Εν τω μεταξύ η φωτογραφία:
Εν τω μεταξύ η φωτογραφία:
Pak
Επιφανές μέλος
25-04-22
11:08
Εγώ πάντως τότε ανακάλυψα την έλλειψη φωτογενειας μου
Ντάξει ήμουν και λίγο ασχημοπαπο,ε γυμνάσιο ήταν οπότε λογικό...
Ντάξει ήμουν και λίγο ασχημοπαπο,ε γυμνάσιο ήταν οπότε λογικό...
Nick890
Επιφανές μέλος
25-04-22
11:15
Πάλι καλά γίναμε μοντέλα να λέτε τώρα
Εγώ όταν είδα γενέθλια δεν άνοιγα το wifi έτσι ώστε μετά όταν τι ανοίξω να ακούσω το πλήθος ντιγκ ντιγκ ντιγκ , ειδοποιήσεις κλπ
Εγώ όταν είδα γενέθλια δεν άνοιγα το wifi έτσι ώστε μετά όταν τι ανοίξω να ακούσω το πλήθος ντιγκ ντιγκ ντιγκ , ειδοποιήσεις κλπ
25-04-22
11:16
Στορι με αστειες φωτογραφίες είχα γίνει ρεζίλι σε όλο το σχολείο .Πάλι καλά γίναμε μοντέλα να λέτε τώρα
Nick890
Επιφανές μέλος
25-04-22
11:17
Αυτό είναι στο φβΣτορι με αστειες φωτογραφίες είχα γίνει ρεζίλι σε όλο το σχολείο .
Pak
Επιφανές μέλος
25-04-22
11:20
Ναι προπάντων μοντέλα...
Τη φάση ασχημοπαπο την περνάμε όλοι, απλά το θέμα είναι ότι δε γινόμαστε 100% κύκνοι όλοι μας
Θυμάμαι που ήθελα ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια (καταραμένη Μπάρμπι) λες και θα άλλαζε κάτι
Τη φάση ασχημοπαπο την περνάμε όλοι, απλά το θέμα είναι ότι δε γινόμαστε 100% κύκνοι όλοι μας
Θυμάμαι που ήθελα ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια (καταραμένη Μπάρμπι) λες και θα άλλαζε κάτι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- rafaela11
- Kate1914
- Reader
- nearos
- Joji
- charmander
- jellojina
- American Economist
- Μήτσος10
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.