Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,896 μηνύματα.
23-04-22
19:58
Μιας και λέγαμε για σκορ αντιδράσεων πάτησα μερικών () και Jesus Christ @Zukov
Μιλάμε για τρομερή διαφορά ανάμεσα στα μηνύματα και στις αντιδράσεις σου
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,086 μηνύματα.
23-04-22
19:58
Για εμένα τι έχεις να πεις??Μιας και λέγαμε για σκορ αντιδράσεων πάτησα μερικών () και Jesus christ @Zukov
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
23-04-22
19:59
Να ναι καλα το τσατ στην περιοδο της καραντιναςΜιας και λέγαμε για σκορ αντιδράσεων πάτησα μερικών () και Jesus christ @Zukov
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,896 μηνύματα.
23-04-22
20:03
Κοίτα δε θέλω να λέω ψέμματα ξέρεις, αλλά αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι γράφεις κυρίως στο στέκι και όχι στο cnf (όπου αποκομίζεις πιο εύκολα reactions λόγω των εικονων κλπ) έχεις πολύ καλό σκορ.Για εμένα τι έχεις να πεις??
Να και κάτι που δεν ήξερα. Βασικά δε μου είχε περάσει από το μυαλό ότι και εκείνα τα reactions λαμβάνονται υπόψιν στο σκορ μας.Να ναι καλα το τσατ στην περιοδο της καραντινας
Guest 030894
Επισκέπτης
23-04-22
20:17
Βεβαιως και λαμβανονται. Αν διαρκουσε και αλλο το λοκ νταουν, οι "τσατικοι" του 2021 θα ειχαμε περασει σε σκορ ακομα και τα αρχαιοτερα μελη του φορουμΝα και κάτι που δεν ήξερα. Βασικά δε μου είχε περάσει από το μυαλό ότι και εκείνα τα reactions λαμβάνονται υπόψιν στο σκορ μας.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,021 μηνύματα.
23-04-22
22:43
Μην τον ακους τον @Zukov , απλά είναι ο πιο δημοφιλής από όλους… κάθε του ποστ μπορεί να πάρει ίσα και με 30 ριακτιονς στο χαλαρόΝα και κάτι που δεν ήξερα. Βασικά δε μου είχε περάσει από το μυαλό ότι και εκείνα τα reactions λαμβάνονται υπόψιν στο σκορ μας
Pak
Επιφανές μέλος
23-04-22
22:45
Δεν ξέρω αν θέλεις να ειρωνευτείς εμένα, τον Zukov ή και τους δυό μαςΜην τον ακους τον @Zukov , απλά είναι ο πιο δημοφιλής από όλους… κάθε του ποστ μπορεί να πάρει ίσα και με 30 ριακτιονς στο χαλαρό
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,086 μηνύματα.
23-04-22
22:48
Ευχαριστώ πολύ. Το cnf είναι πολύ πιο ήρεμο από το esteki.Κοίτα δε θέλω να λέω ψέμματα ξέρεις, αλλά αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι γράφεις κυρίως στο στέκι και όχι στο cnf (όπου αποκομίζεις πιο εύκολα reactions λόγω των εικονων κλπ) έχεις πολύ καλό σκορ.
Να και κάτι που δεν ήξερα. Βασικά δε μου είχε περάσει από το μυαλό ότι και εκείνα τα reactions λαμβάνονται υπόψιν στο σκορ μας.
Guest 030894
Επισκέπτης
23-04-22
22:48
Ασε μας ρε μεμε, ποιος με ξερει εμενα; Εσυ εισαι το καμαρι του φορουμ, ο γαλλικος φελολογος της καρδιας μας, ο πυλωνας του τσας μαςΜην τον ακους τον @Zukov , απλά είναι ο πιο δημοφιλής από όλους… κάθε του ποστ μπορεί να πάρει ίσα και με 30 ριακτιονς στο χαλαρό
Pak
Επιφανές μέλος
23-04-22
22:50
Ε ρε κίνηση που έχουμε απόψε εδώ
American Economist
Επιφανές μέλος
23-04-22
22:54
Καλή Ανάσταση εύχομαι σε όλα τα παιδιά με υγεία και ,ότι άλλο επιθυμείτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,193 μηνύματα.
23-04-22
23:09
Καλή Ανάσταση Φωτάρα.Καλή Ανάσταση εύχομαι σε όλα τα παιδιά με υγεία και ,ότι άλλο επιθυμείτε.
Υγεια, χαρά, Τιμή, Βυζάντιο.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,280 μηνύματα.
23-04-22
23:13
Ή είναι από το τσατ. Και το δικό μου σκορ είναι δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με τον αριθμό των μηνυμάτων μου αλλά στη συντριπτική του πλειοψηφία προέρχεται από την περίοδο που είχα έντονη παρουσία στο τσατ.@Zukov @Volkswagen Fan δημοτικό ή γυμνάσιο;
Ε δεν πάει να πει κάτι αυτό. Και γω έχω πάνω από το διπλάσιο. Απλά είτε συμφωνούν είτε γελάνε πολλοί με αυτά που λες.
———
Καλή Ανάσταση εύχομαι σε όλες και όλους!
American Economist
Επιφανές μέλος
23-04-22
23:17
Ευχαριστώ πολύ φίλε. Επίσης εύχομαι!!Καλή Ανάσταση Φωτάρα.
Υγεια, χαρά, Τιμή, Βυζάντιο.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,021 μηνύματα.
23-04-22
23:21
Ο Ζουκόβ μόνο μπορεί να ειρωνευτεί τους άλλους, όχι οι άλλοι τον ΖουκόβΔεν ξέρω αν θέλεις να ειρωνευτείς εμένα, τον Zukov ή και τους δυό μας
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,280 μηνύματα.
23-04-22
23:23
Ιερή αγελάδα είναι;Ο Ζουκόβ μόνο μπορεί να ειρωνευτεί τους άλλους, όχι οι άλλοι τον Ζουκόβ
American Economist
Επιφανές μέλος
23-04-22
Χρόνια πολλα και για την γιορτή σου εύχομαι.Ή είναι από το τσατ. Και το δικό μου σκορ είναι δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με τον αριθμό των μηνυμάτων μου αλλά στη συντριπτική του πλειοψηφία προέρχεται από την περίοδο που είχα έντονη παρουσία στο τσατ.
———
Καλή Ανάσταση εύχομαι σε όλες και όλους!
Guest 030894
Επισκέπτης
23-04-22
Πως και γραφουν οι μελλοντικοι θεολογοι στο θρεντ τετοια ωρα, αντι να βρισκονται στην εκκλησια;
Poirot
Περιβόητο μέλος
23-04-22
23:25
Σε ευχαριστώ πολύ Φώτη, να είσαι καλά!Χρόνια πολλα και για την γιορτή σου εύχομαι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Reader
- nearos
- rafaela11
- Joji
- Hased Babis
- charmander
- jellojina
- American Economist
- Μήτσος10
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.