rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,863 μηνύματα.

Χρόνια πολλά @ultraviolence πάντα δημιουργικός, χαρούμενος και με υγεία εύχομαι !!
Azur
Δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 686 μηνύματα.

Χρόνια πολλά και ρομαντικά, @ultraviolence 

Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,973 μηνύματα.

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,222 μηνύματα.

Πρίγκιπα μου.

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,920 μηνύματα.

Χρόνια πολλά και επώνυμα λοιπόν monsieur @ultraviolence! Να σε χαιρόμαστε, να είσαι υγιής και χαρούμενος! Tous mes vœux! 

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,811 μηνύματα.

Ψηφίζω τον @Poirot ...γιατί είναι η δεύτερη φορά που λέει χρόνια πολλά, από χθες !!
Δεν ξέρω τί θεωρείτε οι υπόλοιποι, αλλά εμένα σα σύνθημα μού μοιάζει...
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,785 μηνύματα.

Χρόνια πολλά @ultraviolence , πολύχρονος ό,τι επιθυμείς με υγεία και επιτυχία στη ζωή σου. Μακάρι να βρεις το δρόμο σου στα Παρίσια αν και εγώ σε θέλω εδώ 

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8,228 μηνύματα.

Χρόνια πολλά @ultraviolence! Ότι επιθυμείς να το έχεις.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,920 μηνύματα.

Έχω δώσει εγώ ποτέ μου δικαιώματα να με ψηφίσετε;Ψηφίζω τον @Poirot ...γιατί είναι η δεύτερη φορά που λέει χρόνια πολλά, από χθες !!

Καλά δεν τα λέω @giannhs2001;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,589 μηνύματα.

Χρόνια Πολλά στον Ολυμπιακό μας.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,222 μηνύματα.

Εμετός. Ρωτάει ένας μπάρμπας την μάνα μου ενώ ήμουν στο τηλέφωνο μαζί της αν έχει "ωραίες μούνες" εδώ που είμαι.
Ξέρετε, σαπιοκοιλιάς φαφούτης που βρωμάει σκορδοπουτσίλα από μακριά ο τύπος και σφυρίζει στο δρόμο σε ο,τι θηλυκό περάσει. Αηδία
Ξέρετε, σαπιοκοιλιάς φαφούτης που βρωμάει σκορδοπουτσίλα από μακριά ο τύπος και σφυρίζει στο δρόμο σε ο,τι θηλυκό περάσει. Αηδία
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,863 μηνύματα.

Ε ΝΑΙΙΙΙ!!Τόσα skin care routines και το πρόσωπο τους είναι σαν κώλος
Φτάνει πια με αυτά τα παραμύθια.
Κούραση αφόρητη και είναι παντού.
Botox λέει για να προλάβεις τις μόνιμες ρυτίδες αργότερα.
Τι λες βρε μαλάκα ξέρεις πως λειτουργεί το δέρμα;
Γιατροί που έχουν δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη ταΐζουν πίπες σε αφελείς ανθρώπους (κυρίως γυναίκες κακά τα ψέματα) και έχουν γίνει οι 40 + με δέρμα σαν σαμπρέλα.
Ξαφνικά βγήκαν κάποια MRIs που δείξαν πως τελικά το υαλουρικό(aka fillers) τελικά δεν απορροφάται απο τον οργανισμό αλλά πάει απο δώ κι απο κεί.
Τι είχαν τα έρημα και ψοφούσαν.
Η γνώση εν τω μεταξύ είναι ελεύθερη και online αλλά η μεγαλύτερη κοροϊδία είναι που εμπιστεύονται τους γιατρούς τους ο Θεός να τους κάνει που κοιτάνε πρώτα τη τσέπη τους.
Ξεφτίλες.
Φυσικά το τρεντ συντηρούν influencers που προωθούν το love yourself and your body οπως ακριβώς είναι ενώ εχει πατήσει πάμπολα cc υαλουρονικού, εχει κάνει φλεβαροπλαστική, εχει βαλει ζυγωματικά και γενικά έκανε μεταμόσχευση προσώπου.
Κατά τα άλλα να σε αγαπάς όπως είσαι.
Ο,τι θες κάνε πάνω σου αλλά μη μου το παίζεις αρχάγγελος της αγάπης προς τον εαυτό με δανεικό πρόσωπο.
Άντε γιατι κούρασαν οι μαλακίες στο ίντερνετ και οι πρακτικές που ευτελίζουν το λειτούργημα του γιατρού.
Αλλά καπιταλισμός αγάπη μου από τον οδηγο της σκουπιδιάρας μέχρι τον χειρουργό όλοι πουτανάκια του.
Τουλάχιστον να ξέρουμε τι μας γίνεται.

το μόνο πράγμα που βοηθάει είναι η καλή ενυδάτωση μέσα έξω, καλή διατροφή και αντηλιακό (και η αυτό φροντίδα με όλη της την ουσία)
όλα τα άλλα μπαρουφες !
έχουμε κάνει τον πλαστικό σα να πηγαίνουμε σε οδοντίατρο…
Όλοι φουσκωμένοι και τραβηγμένοι
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,828 μηνύματα.

Ξέρω κυρία που πήγε και ζήτησε ενέσιμα λέγοντας «σε παρακαλώ κάνε μου πήρα απο τον άντρα μου τα λεφτα του ρεύματος για να ρθω» .Ε ΝΑΙΙΙΙ!!
το μόνο πράγμα που βοηθάει είναι η καλή ενυδάτωση μέσα έξω, καλή διατροφή και αντηλιακό (και η αυτό φροντίδα με όλη της την ουσία)
όλα τα άλλα μπαρουφες !
έχουμε κάνει τον πλαστικό σα να πηγαίνουμε σε οδοντίατρο…
Όλοι φουσκωμένοι και τραβηγμένοι
Και όλα αυτά τσάμπα, οπως είπα για να γίνεις σαν σαμπρελα.
Αυτά που ανέφερες είναι υπερ αρκετα!
Κατα τα άλλα είμαστε οργανική υλη, σαπίζουμε τι να κάνουμε, φτανει με αυτη τη παράνοια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- rafaela11
- Kate1914
- American Economist
- Joji
- Reader
- charmander
- giannhs2001
- A350
- ck_chrysiis
- pendejo
- Μήτσος10
- jellojina
- Scandal
- Marel
- Memetchi
- Libertus
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.