Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,446 μηνύματα.

Μου ήρθε αρκετά αυθόρμητα σαν σκέψη, γιατί παίζω ένα pvp παιχνίδι στρατηγικής real time, όπου παίζει φυσικά μεγάλο ρόλο η διπλωματία. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό τρόπο να συνδυάσεις πονηριά μαζί με στρατηγική, και ότι αυτά στην ουσία μπορούν να εφαρμοστούν κάπως και στην αληθινή ζωή. Ή, για να το θέσω καλύτερα, αποτελούν έναν καλό τρόπο ώστε να δεις ότι τελικά η κοινωνία μας συχνά λειτουργεί με τέτοιο τρόπο.Για πες
Και μετά είναι και το ότι σου προσφέρουν και γνώσεις σε κάποιες περιπτώσεις, αναλόγως το θέμα του παιχνιδιού (πχ διάφορα μοντέλα αυτοκινήτων, ή και ακόμη τη δομή ενός κινητήρα, κλπ). Ασφαλώς αυτό μπορεί να επεκταθεί και σε πιο ενδιαφέροντες τομείς μιας και υπάρχουν άπειρα video games. Οπότε αναλόγως και το παιχνίδι μπορείς να αποκτήσεις γνώσεις, να σε κάνουν να σκεφτείς out of the box μιας και εξάπτουν τη φαντασία, να μάθεις να σκέφτεσαι με γνώμονα το κοινό καλό αν πρόκειται για συνεργατικά παιχνίδια, να μάθεις να εμπιστεύεσαι ή όχι τους άλλους και άλλα πολλά.
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,873 μηνύματα.

Βέβαια !Μου ήρθε αρκετά αυθόρμητα σαν σκέψη, γιατί παίζω ένα pvp παιχνίδι στρατηγικής real time, όπου παίζει φυσικά μεγάλο ρόλο η διπλωματία. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό τρόπο να συνδυάσεις πονηριά μαζί με στρατηγική, και ότι αυτά στην ουσία μπορούν να εφαρμοστούν κάπως και στην αληθινή ζωή. Ή, για να το θέσω καλύτερα, αποτελούν έναν καλό τρόπο ώστε να δεις ότι τελικά η κοινωνία μας συχνά λειτουργεί με τέτοιο τρόπο.
Και μετά είναι και το ότι σου προσφέρουν και γνώσεις σε κάποιες περιπτώσεις, αναλόγως το θέμα του παιχνιδιού (πχ διάφορα μοντέλα αυτοκινήτων, ή και ακόμη τη δομή ενός κινητήρα, κλπ). Ασφαλώς αυτό μπορεί να επεκταθεί και σε πιο ενδιαφέροντες τομείς μιας και υπάρχουν άπειρα video games. Οπότε αναλόγως και το παιχνίδι μπορείς να αποκτήσεις γνώσεις, να σε κάνουν να σκεφτείς out of the box μιας και εξάπτουν τη φαντασία, να μάθεις να σκέφτεσαι με γνώμονα το κοινό καλό αν πρόκειται για συνεργατικά παιχνίδια, να μάθεις να εμπιστεύεσαι ή όχι τους άλλους και άλλα πολλά.
Ο αδερφός μου έμαθε αγγλικά από το gaming
Σου προσφέρει όντως πολλές γνώσεις, είναι ωραίο χόμπι
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,446 μηνύματα.

Θέλω να ξεκινήσω ένα νέο θέμα με μπλε ιστορίες.
Θέλετε να ψάξω μία και να ξεκινήσουμε;
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,464 μηνύματα.

Εννοείται!Θέλω να ξεκινήσω ένα νέο θέμα με μπλε ιστορίες.

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,830 μηνύματα.

Ναι, αμέ. Ωραία ιδέα !!Θέλω να ξεκινήσω ένα νέο θέμα με μπλε ιστορίες.
"Μέσα"...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,602 μηνύματα.

Europa Universalis IV (στοργικά "το βυζαντιο") σου μαθαινει τακτικη, πως να χρησιμοποιεις το attrition εναντιον του εχθρου, τι διαταξη στις μοναδες και τι μανούβρες και πως να εκμεταλλευεσαι το τερραιν, πως να διαχειριζεσαι λογιστικα το κράτος σου συν ιστορικά μικρά ινφο και γεωγραφια.Μου ήρθε αρκετά αυθόρμητα σαν σκέψη, γιατί παίζω ένα pvp παιχνίδι στρατηγικής real time, όπου παίζει φυσικά μεγάλο ρόλο η διπλωματία. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό τρόπο να συνδυάσεις πονηριά μαζί με στρατηγική, και ότι αυτά στην ουσία μπορούν να εφαρμοστούν κάπως και στην αληθινή ζωή. Ή, για να το θέσω καλύτερα, αποτελούν έναν καλό τρόπο ώστε να δεις ότι τελικά η κοινωνία μας συχνά λειτουργεί με τέτοιο τρόπο.
Περαν της υπομονης και του τροπου σκεψης
Kate1914
Περιβόητο μέλος

Όλο δικό σας!
cnf.e-steki.gr

Μπλε ιστορία #14: Τριπλή τραγωδία
Τριπλή τραγωδία Τρεις άνθρωποι πεθαίνουν. Στο πεζοδρόμιο βρίσκονται κομμάτια πάγου και γυαλιού. Τι έχει συμβεί; Κανόνες για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού: Οι μπλε ιστορίες είναι ιστορίες μυστηρίου. Το παιχνίδι ξεκινάει όταν κάποιος εισάγει τους υπόλοιπους στην ιστορία με μια εκφώνηση...
Kate1914
Περιβόητο μέλος

Αχα, ενδιαφέρον!Europa Universalis IV (στοργικά "το βυζαντιο") σου μαθαινει τακτικη, πως να χρησιμοποιεις το attrition εναντιον του εχθρου, τι διαταξη στις μοναδες και τι μανούβρες και πως να εκμεταλλευεσαι το τερραιν, πως να διαχειριζεσαι λογιστικα το κράτος σου συν ιστορικά μικρά ινφο και γεωγραφια.
Περαν της υπομονης και του τροπου σκεψης
Ευχαριστώ, θα το έχω σίγουρα υπόψιν μου!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,602 μηνύματα.

Ωχ διαλυσαμε τις σκεψεις και σημερα. Σορρυ!
Azur
Δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 697 μηνύματα.

Και καλά κάνατεΩχ διαλυσαμε τις σκεψεις και σημερα. Σορρυ!

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αχ ναι και γω σημερα το χάρηκα.Και καλά κάνατε![]()
Azur
Δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 697 μηνύματα.

Σκέφτομαι να βάλω queer nude art για υπογραφή (όχι πάρα πολύ nude), αλλά φοβάμαι ότι θα φάω ban 

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ελα ρε δε μπαναρουν τεχνη. Προχωρα, αμα δεν ειναι τιποτα τσοντα να πλακωνονται στα τσιμπουκια, θα περάσει τον Κέρβερο.Σκέφτομαι να βάλω queer nude art για υπογραφή (όχι πάρα πολύ nude), αλλά φοβάμαι ότι θα φάω ban![]()
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,992 μηνύματα.

και αυτό εξαρτάται ποιος συντονιστης θα το δειαμα δεν ειναι τιποτα τσοντα να πλακωνονται στα τσιμπουκια

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Καβλα μου, μου έλειψες.και αυτό εξαρτάται ποιος συντονιστης θα το δει![]()
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,992 μηνύματα.

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,224 μηνύματα.

Με δίδυμο τις Ριντερ και αδυσώπητη... φοβάμαι.Εννοείται!![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ΕΕ, λίγα με τον Μικρο.Καβλα μου, μου έλειψες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μωρη κρυφοπουτανιτσα με απατάς;
Micro
Συντονιστής

Εγω δεν εκανα τιποτα , οι αλλοι μου την πεφτουν και προσπαθω να ειμαι ευγενικοςΜωρη κρυφοπουτανιτσα με απατάς;

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,224 μηνύματα.

Κοιτάτε εδώ για ποιανού τα μάτια θα χαλάσω το σπίτι μου..τς τς.Εγω δεν εκανα τιποτα , οι αλλοι μου την πεφτουν και προσπαθω να ειμαι ευγενικος![]()
Δεν τους αδικώ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 48 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Kate1914
- rafaela11
- Hased Babis
- charmander
- Joji
- American Economist
- giannhs2001
- A350
- ck_chrysiis
- pendejo
- Μήτσος10
- jellojina
- Scandal
- Marel
- Memetchi
- Libertus
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.