Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,602 μηνύματα.
Κοίτα να δεις πόσο όμοια χτυπάνε οι βαθυτερες χορδές στην ψυχή μας, λες κάτι, και αμέσως αντηχεί στις ζωές και των άλλων.

Όλοι κομμάτι ενός τεράστιου αόρατου ιστού τελικά.

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,873 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,602 μηνύματα.

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,873 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,042 μηνύματα.
Απεχθάνομαι την κική δημουλά

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,443 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,042 μηνύματα.
Έχω την εντύπωση ότι η συζήτηση που θέλω να ξεκινήσω σχετικά με αυτό έχει ξαναγίνει :laugh:
1741788138164.png

ΤΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΠΕΡΑ;;;;;;;;

εχω καταντησει να λεω για θρησκεια για καποιον λογο

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Δημουλα και λειβαδιτη διαβαζει η μέση "συναισθηματική" τυπισσα που την πουτσώνει στα μουλωχτά το bad boy όσο εσένα σε έχει σε ατέρμονο φρέντ-ζοουν.

Εξυπνη τυπισσα και να διαβάζει γλυκανάλατη ποίηση δεν παίζει. Ή θα διαβαζει βαριά πράγματα ως ιδέες ή θα τις επεξεργάζεται απο μονη της στο κεφάλι της. Εμενα αυτές μ αρεσουν, οι έξυπνες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

View attachment 146036
ΤΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΠΕΡΑ;;;;;;;;

εχω καταντησει να λεω για θρησκεια για καποιον λογο
Σε αυτο το ποιημα, βλέπουμε την αλαζονεία της παντογνωσίας και πόσο μη ανθρωπινη είναι, καθώς ανθρωπινο ειναι το ταπεινό και το λανθασμένο. Το να κανεις λάθη και να γνωρίζεις ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις τα πάντα, είναι αυτό που μας κάνει ανθρώπους. Επίσης επισημαινει την αλήθεια που βρίσκεται καλά κρυμμένη και άγνωστη πίσω από καλά μελετημένες απεικονίσεις της ιστορίας και της ζωής, και μας θυμιζει πάντα, οτι παρά το αφήγημα, παραμένουν ακομα πολλά που δεν γνωρίζουμε. Ουσιαστικά η παντογνωσία είναι εγκληματική για την πρόοδο του ανθρωπου καθως δεν του αφηνει περιθωριο να μαθει απο τα λάθη του. Δημιουργεί αλαζονικούς ανήξερους ανόητους. Είναι μονο φήμη και δη ανάξια.

nearos

Επιφανές μέλος

Σε αυτο το ποιημα, βλέπουμε την αλαζονεία της παντογνωσίας και πόσο μη ανθρωπινη είναι, καθώς ανθρωπινο ειναι το ταπεινό και το λανθασμένο. Το να κανεις λάθη και να γνωρίζεις ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις τα πάντα, είναι αυτό που μας κάνει ανθρώπους. Επίσης επισημαινει την αλήθεια που βρίσκεται καλά κρυμμένη και άγνωστη πίσω από καλά μελετημένες απεικονίσεις της ιστορίας και της ζωής, και μας θυμιζει πάντα, οτι παρά το αφήγημα, παραμένουν ακομα πολλά που δεν γνωρίζουμε. Ουσιαστικά η παντογνωσία είναι εγκληματική για την πρόοδο του ανθρωπου καθως δεν του αφηνει περιθωριο να μαθει απο τα λάθη του. Δημιουργεί αλαζονικούς ανήξερους ανόητους. Είναι μονο φήμη και δη ανάξια.
φιλε εγραψα για θρησκεια εγω τωρα δε ξερω, να παει στο διαολο. Παω να πατησω ενα χεσιμο και να φυγω γιατι δεν εχω ορεξη να ακουω φιλολογκρινια για ωρες.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

φιλε εγραψα για θρησκεια εγω τωρα δε ξερω, να παει στο διαολο. Παω να πατησω ενα χεσιμο και να φυγω γιατι δεν εχω ορεξη να ακουω φιλολογκρινια για ωρες.
φιλος μου καλός.

Καλο βολι στρατηγέ μου!

nearos

Επιφανές μέλος

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,443 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

rafaela11

Διάσημο μέλος

Εμένα ο αγαπημένος μου είναι ο Πατρικιος! Δεν είναι δύσκολος αλλά μαρεσει πολύ πως προσεγγίζει

Δεν μου αλλάζεις τη γνωμη οτι ο Λειβαδιτης ειναι για το μέσο daddy's girl που το φυλάει για το γάμο.
ΝΑΙ

Ελυτης και καβαφης από τους κλασικούς

Valder

Τιμώμενο Μέλος

yorkie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,525 μηνύματα.
Εμένα ο αγαπημένος μου είναι ο Πατρικιος! Δεν είναι δύσκολος αλλά μαρεσει πολύ πως προσεγγίζει

ΝΑΙ

Ελυτης και καβαφης από τους κλασικούς
Καρυωτάκης και μετά Καβάφης για μένα.
Απλά ο πρώτος λιθοβολείται και υποτιμάται.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Ποιος να το φανταζόταν ότι το (σωστό) gaming μπορεί να σου προσφέρει τόσα πολλά.

rafaela11

Διάσημο μέλος

rafaela11

Διάσημο μέλος