Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Azur

Δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 686 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,815 μηνύματα.
Του Σενέκα είναι. Το είχα βάλει και ως υπογραφή για ένα φεγγάρι :P
Ας είναι...

Δε νομίζω να μας ζητήσει τα ρέστα...

Το θέμα είναι ότι το ΄χεις υιοθετήσει κι εσύ. Αυτό κρατάμε...

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,585 μηνύματα.
Χρόνια πολλά σε όσους εχουν γενεθλια σήμερα (κι αμα θέλετε φανερωθείτε, δε λεω που πάει η ευχή)

Azur

Δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 686 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Αφιερωμένο...στον...εορτάζοντα...

Θα μιλήσει όταν θέλει να μιλήσει...

Azur

Δραστήριο μέλος

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Azur

Δραστήριο μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,920 μηνύματα.
Confused Joe Biden GIF by CBS News

Χρόνια πολλά, δεν ξέρω για ποιον μιλάμε, αλλά ευχή είναι.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Αα, εγώ από την Άντζελα Δημητρίου βεβαιώθηκα :P
Παίζει και να με κυνηγήσει με την Άντζελα...Δε (θα) του αρέσει καθόλου...:upside:

Τί να κάνω ; Με ενέπνευσε ο τίτλος...

Χαχαχααααα...

Κόντεψα να πνιγώ απ' τα γέλια...

Δε θα μπορούσες να βάλεις καλύτερη εικόνα...

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,416 μηνύματα.
Νιώθω λες και διαβάζω κωδικοποιημένα μηνύματα :lol:.
Τελικά ποιος έχει γενέθλια ρε παιδιά; (Χρόνια του πολλά όποιος και να 'ναι)

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Τουλάχιστον έχουμε κατασταλάξει στο γένος...

Είναι...πολύ πολύ πολύ αγαπητός σε όλους μας...

Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Θα περιμένω να μιλήσει ο ίδιος, αν το θελήσει...

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,450 μηνύματα.
Χρόνια πολλά σε όποιον αναφέρεστε που έχει γενέθλια, αλλά εικάζω πως, για να μην έχει φανερή την ημερομηνία γενεθλίων, μάλλον δεν επιθυμεί να το δηλώνει.

@Azur για να μην το ξεχάσω, ωραία υπογραφή!

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,585 μηνύματα.
Χρόνια πολλά σε όποιον αναφέρεστε που έχει γενέθλια, αλλά εικάζω πως, για να μην έχει φανερή την ημερομηνία γενεθλίων, μάλλον δεν επιθυμεί να το δηλώνει.
Γι αυτο το ευχηθηκα ετσι μυστικά. Duh!

yorkie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,523 μηνύματα.
Εμμ, αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα; Ότι η ζήλεια θα σε κάνει να σκέφτεσαι και πράγματα που ΔΕΝ ισχύουν. Άλλο η διαίσθηση, άλλο η ζήλεια. Δεν είναι καθόλου το ίδιο.
Να ψάξεις την αιτία της ζήλειας.
Συνήθως πάει πιο πίσω απ’ ότι πιστεύουμε. Και έχει δεν έχει δίκιο η «διαίσθηση», να μην ξεχνάμε πως ούτε έχουμε δικαίωμα και ούτε θα κερδίσουμε κάτι με το να ξεπεράσουμε τα όρια του άλλου και να γίνουμε ελεγκτικοί ή το ο,τι άλλο.
Πιστεύω θα είναι ανυπόφορο.
Μονο σε φιλία τοέχω συναντήσει. Αναγκαστικά κόβεις την φιλία από ένα σημείο και μετά.

Δεν πάνε προς τα εσένα συγκεκριμένα τα σχόλια, άλλωστε δεν ξέρω καν την κατάσταση. Τα ανέφερα γενικότερα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,594 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους και σε όλες.

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες.❤️❤️

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1,852 μηνύματα.
Αν και λίγο αργά χρόνια πολλά στον αγαπητό που δεν ξέρω ποιος είναι κι εύχομαι τα καλύτερα και ακόμα περιμένω συνταγές

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,222 μηνύματα.
Χρόνια πολλά σε όσους εχουν γενεθλια σήμερα (κι αμα θέλετε φανερωθείτε, δε λεω που πάει η ευχή)
Αφιερωμένο...στον...εορτάζοντα...

Θα μιλήσει όταν θέλει να μιλήσει...

@Azur για να μην το ξεχάσω, ωραία υπογραφή!
Αν και λίγο αργά χρόνια πολλά στον αγαπητό που δεν ξέρω ποιος είναι κι εύχομαι τα καλύτερα και ακόμα περιμένω συνταγές

Αν και δεν μου αρέσει η "έκθεση", δε μπορώ να μην σας ευχαριστήσω, πόσο μάλλον όταν "φωτογραφήθηκα". :P
Σας ευχαριστώ πολύ λοιπόν για τις ευχές και ευχαριστώ ιδιαίτερα την αμαρελια που σκέφτηκε εμένα πρώτο, όταν η Υδροχόος έγραψε ότι είμαι πολύ πολύ αγαπητός σε όλους σας. :)

@Υδροχόος
Κάτι από Άντζελα!

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Αν και δεν μου αρέσει η "έκθεση", δε μπορώ να μην σας ευχαριστήσω, πόσο μάλλον όταν "φωτογραφήθηκα". :P
Σας ευχαριστώ πολύ λοιπόν για τις ευχές και ευχαριστώ ιδιαίτερα την αμαρελια που σκέφτηκε εμένα πρώτο, όταν η Υδροχόος έγραψε ότι είμαι πολύ πολύ αγαπητός σε όλους σας. :)

@Υδροχόος
Κάτι από Άντζελα!

Νόμιζα ότι θα με κυνηγάς για την Άντζελα...:P

Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου...<3

Ναι, η αμαρέλια "αστέρι". Αμέσως πήγε το μυαλό της, αν και δεν (πολυ)κυκλοφορεί σ' αυτή τη μεριά...