Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,165 μηνύματα.
02-10-24
22:09
Το Bonsoir είναι που το λένε μόνο πρωί δηλαδή; (ή απόγευμα δε θυμάμαι)
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,264 μηνύματα.
02-10-24
22:10
Ναιιι εγώ σε ενθαρρύνω να τα αρχίσεις! Την αγαπώ πολύ αυτή τη γλώσσα κι ας μου έβγαλε την ψυχή από ένα επίπεδο και μετά. Αλλά χαίρομαι πάρα πολύ που την γνωρίζω. Σε τι επίπεδο είσαι; Του σχολείου;Να 'ναι καλά οι άνθρωποι, οι περιορισμένες μου γνώσεις στη γαλλική γλώσσα τους ευχαριστούν.
Αν και θέλω να τα ξαναρχίσω.
Το Bonsoir είναι καλησπέρα, οπότε πρωί δεν το λένε. Κανονικά το Bonjour θα έπρεπε να λένε μόνο πρωί, αλλά δεν.Το Bonsoir είναι που το λένε μόνο πρωί δηλαδή; (ή απόγευμα δε θυμάμαι)
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,412 μηνύματα.
02-10-24
22:13
Την αγαπάς πολύ αυτή τη γλώσσα αλλά μια χαρά τα άρχισες τα γερμανικάΝαιιι εγώ σε ενθαρρύνω να τα αρχίσεις! Την αγαπώ πολύ αυτή τη γλώσσα κι ας μου έβγαλε την ψυχή από ένα επίπεδο και μετά. Αλλά χαίρομαι πάρα πολύ που την γνωρίζω.
Β1, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα.Σε τι επίπεδο είσαι; Του σχολείου;
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,165 μηνύματα.
02-10-24
22:14
Λίγα τα λόγια σου για τη γλώσσα γλωσσοδέτηΤην αγαπάς πολύ αυτή τη γλώσσα αλλά μια χαρά τα άρχισες τα γερμανικά
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,264 μηνύματα.
02-10-24
22:17
Πρώτα πήρα το C2 στα γαλλικά και μετά πήγα στον εχθρό. Ας μου αναγνωριστεί ως ελαφρυντικό!Την αγαπάς πολύ αυτή τη γλώσσα αλλά μια χαρά τα άρχισες τα γερμανικά
Εντάξει, με ένα φρεσκάρισμα κάτι θα θυμηθείς. Αλλά στο Β2 είναι που αρχίζει σιγά-σιγά το βασανιστήριο.Β1, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα.
Άσε με κάθε φορά στραμπουλάω τη γλώσσα μου.Λίγα τα λόγια σου για τη γλώσσα γλωσσοδέτη
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,412 μηνύματα.
02-10-24
22:19
Δεκτό τότε.Πρώτα πήρα το C2 στα γαλλικά και μετά πήγα στον εχθρό. Ας μου αναγνωριστεί ως ελαφρυντικό!
Τέτοια λέγε μου, να μην τα ξαναρχίσω ποτέΑλλά στο Β2 είναι που αρχίζει σιγά-σιγά το βασανιστήριο.
Poirot
Περιβόητο μέλος
02-10-24
22:20
Είναι γλυκό βασανιστήριο! Απλά στα γαλλικά (και τα γερμανικά, εξ όσων γνωρίζω) η αντιστοιχία των επιπέδων με τα αγγλικά είναι περίεργη. Δεν έχει ίδια δυσκολία το Β2 των αγγλικών με των γαλλικών, καμία σχέση.Τέτοια λέγε μου, να μην τα ξαναρχίσω ποτέ
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
02-10-24
22:23
Διακρίνω ένα είδος μαζοχισμού, μάλλον το ίδιο που σε οδήγησε στην εκμάθηση των γερμανικών (συγγνώμη @Kate1914).Είναι γλυκό βασανιστήριο!
Poirot
Περιβόητο μέλος
02-10-24
22:24
Τώρα θα αρχίσεις τον πόλεμο και σε εμένα;Διακρίνω ένα είδος μαζοχισμού, μάλλον το ίδιο που σε οδήγησε στην εκμάθηση των γερμανικών (συγγνώμη @Kate1914).
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
02-10-24
22:27
Όχι εντάξειΤώρα θα αρχίσεις τον πόλεμο και σε εμένα;
Εδώ σε υπερασπιζόμουν όταν ήμασταν όντως αντίπαλοι, γιατί να αλλάξω συνήθειες τώρα;
Poirot
Περιβόητο μέλος
02-10-24
22:31
Ωραία Η σχολή πως πάει;Όχι εντάξει
Εδώ σε υπερασπιζόμουν όταν ήμασταν όντως αντίπαλοι, γιατί να αλλάξω συνήθειες τώρα;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,144 μηνύματα.
02-10-24
22:32
Είμαι στο C1 (διπλωμα μονο μεχρι Β2 αλλα εχω κανει πληρες ετος C1) Γερμανικά.Λίγα τα λόγια σου για τη γλώσσα γλωσσοδέτη
Ε, δεν ξερω να μιλησω είμαι σα τον Ντουσαν Μπαγιεβιτς που ηταν 30 χρονια Ελλάδα κι ελληνικα δεν έμαθε ποτε καλά.
Poirot
Περιβόητο μέλος
02-10-24
22:34
Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο πλασματικά αυτά τα επίπεδα, και C2 να έχεις μπορεί να μην αισθάνεσαι άνεση στην επικοινωνία. Εγώ στα γαλλικά δεν θεωρώ ότι έχω τη δυνατότητα να εκφραστώ τόσο καλά, μπορώ να κατανοήσω όμως πολύπλοκα κείμενα.Είμαι στο C1 (διπλωμα μονο μεχρι Β2 αλλα εχω κανει πληρες ετος C1) Γερμανικά.
Ε, δεν ξερω να μιλησω είμαι σα τον Ντουσαν Μπαγιεβιτς που ηταν 30 χρονια Ελλάδα κι ελληνικα δεν έμαθε ποτε καλά.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,144 μηνύματα.
02-10-24
22:37
Ε καπως ετσι ειναι και τα Γερμανικά, besonders wenn ich eine weitere Wiederholung mache.Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο πλασματικά αυτά τα επίπεδα, και C2 να έχεις μπορεί να μην αισθάνεσαι άνεση στην επικοινωνία. Εγώ στα γαλλικά δεν θεωρώ ότι έχω τη δυνατότητα να εκφραστώ τόσο καλά, μπορώ να κατανοήσω όμως πολύπλοκα κείμενα.
Τωρα ειμαι GIA IX SPRAXE GKOYT NTOITSLANT
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
02-10-24
22:39
Είναι πολύ νωρίς για να έχω άποψη πιστεύω. Λογικά θα μου αρέσει περισσότερο και θα πάει καλύτερα αργότερα.Ωραία Η σχολή πως πάει;
Poirot
Περιβόητο μέλος
02-10-24
22:40
Ναι, σίγουρα. Τις πρώτες εντυπώσεις σου θέλω. Κάτι σε χαλάει όμως από αυτό που διαβάζω τώρα.Είναι πολύ νωρίς για να έχω άποψη πιστεύω. Λογικά θα μου αρέσει περισσότερο και θα πάει καλύτερα αργότερα.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
02-10-24
22:52
Τα αρχαιολογικά μαθήματα έχουν ενδιαφέρον, όλοι οι καθηγητές και οι καθηγήτριες φαίνεται να αγαπάνε πραγματικά το αντικείμενό τους και να χαίρονται να το διδάσκουν, και όλοι οι συμφοιτητές μου είναι ενθουσιασμένοι.Ναι, σίγουρα. Τις πρώτες εντυπώσεις σου θέλω. Κάτι σε χαλάει όμως από αυτό που διαβάζω τώρα.
Δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να συμμεριστώ τον ενθουσιασμό τους,αυτό με χαλάει, αλλά σίγουρα θα βελτιωθεί στην πορεία.
Poirot
Περιβόητο μέλος
02-10-24
23:00
Εντάξει Reader μου, δεν πειράζει. Ο καθένας το βιώνει/το αισθάνεται διαφορετικά! Δεν χρειάζεται να πετάς κιόλας.Τα αρχαιολογικά μαθήματα έχουν ενδιαφέρον, όλοι οι καθηγητές και οι καθηγήτριες φαίνεται να αγαπάνε πραγματικά το αντικείμενό τους και να χαίρονται να το διδάσκουν, και όλοι οι συμφοιτητές μου είναι ενθουσιασμένοι.
Δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να συμμεριστώ τον ενθουσιασμό τους,αυτό με χαλάει, αλλά σίγουρα θα βελτιωθεί στην πορεία.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
02-10-24
23:06
Να παρέμβω στη συζήτησή σας; Κι υστερα ξαναφεύγω.Τα αρχαιολογικά μαθήματα έχουν ενδιαφέρον, όλοι οι καθηγητές και οι καθηγήτριες φαίνεται να αγαπάνε πραγματικά το αντικείμενό τους και να χαίρονται να το διδάσκουν, και όλοι οι συμφοιτητές μου είναι ενθουσιασμένοι.
Αμα δεν σου αρεσε γενικά και κάθετα, θα το ήξερες απο την αρχή. Θα το ΗΞΕΡΕΣ μέσα σου, οχι θα το "ήξερες".
Τωρα απλώς ακόμα δεν εχεις βρει την ομαδα μαθηματων ή κατευθυνση που θα σε καταφτιάξει για τα καλά. Μόλις τη βρεις, μπορει να αλλάξει η στάση σου απέναντι στη σχολή.
Μπορεί και να μη τη βρεις ρε παιδι μου και στο δευτερο ετος να πεις αει στα κομμάτια δεν το αισθάνομαι να το γουστάρω. Μπορεί και να το βρεις.
Σε καθε περιπτωση καθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά και επειδη οι συμφοιτητες σου ενθουσιάζονται με κάτι, δεν σημαίνει πως πρέπει να πηδάς πάνω στο βαγόνι της χαράς κι εσυ και να πας οπου πανε κι εκείνοι. Αν αυριο δηλαδή ξετρελαθουν όλοι με την αρχαιολογία της προμηκυναικής περιόδου σε συγκλιση με την επιρροή των Χετταίων, κι εσένα σου αρέσει η εποχή του Ιουστινιανού του Α', θα πρέπει να ασχοληθεις κι εσυ με τους Χετταίους ή αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα με σένα; Οχι!
Υπομονή. Αν δεν το ΣΙΧΑΙΝΕΣΑΙ εξ αρχής και στην ιδέα μόνο, ειναι κατι καλό αυτό από μόνο του, οπότε θα δούμε.
Τα είπα και φεύγω, δική σας η πίστα.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
02-10-24
23:10
Ευχαριστώ πολύ Αυτοκράτωρ!Να παρέμβω στη συζήτησή σας; Κι υστερα ξαναφεύγω.
Αμα δεν σου αρεσε γενικά και κάθετα, θα το ήξερες απο την αρχή. Θα το ΗΞΕΡΕΣ μέσα σου, οχι θα το "ήξερες".
Τωρα απλώς ακόμα δεν εχεις βρει την ομαδα μαθηματων ή κατευθυνση που θα σε καταφτιάξει για τα καλά. Μόλις τη βρεις, μπορει να αλλάξει η στάση σου απέναντι στη σχολή.
Μπορεί και να μη τη βρεις ρε παιδι μου και στο δευτερο ετος να πεις αει στα κομμάτια δεν το αισθάνομαι να το γουστάρω. Μπορεί και να το βρεις.
Σε καθε περιπτωση καθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά και επειδη οι συμφοιτητες σου ενθουσιάζονται με κάτι, δεν σημαίνει πως πρέπει να πηδάς πάνω στο βαγόνι της χαράς κι εσυ και να πας οπου πανε κι εκείνοι. Αν αυριο δηλαδή ξετρελαθουν όλοι με την αρχαιολογία της προμηκυναικής περιόδου σε συγκλιση με την επιρροή των Χετταίων, κι εσένα σου αρέσει η εποχή του Ιουστινιανού του Α', θα πρέπει να ασχοληθεις κι εσυ με τους Χετταίους ή αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα με σένα; Οχι!
Υπομονή. Αν δεν το ΣΙΧΑΙΝΕΣΑΙ εξ αρχής και στην ιδέα μόνο, ειναι κατι καλό αυτό από μόνο του, οπότε θα δούμε.
Τα είπα και φεύγω, δική σας η πίστα.
Έχεις δίκιο σε αυτά που λες, ελπίζω να βρω τι μου αρέσει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- rafaela11
- nearos
- jellojina
- Kate1914
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.