Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,265 μηνύματα.
03-10-24
20:21
4 ώρες κενό σήμερα στη σχολή, αύριο 5. Όλα τα μουσεία κι όλα τα προάστια της Αθήνας μου φαίνεται θα γυρίσω σε αυτό το εξάμηνο...
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,412 μηνύματα.
03-10-24
20:28
Σου αρέσουν και τα μουσεία;Όλα τα μουσεία
Ανέβηκες ακόμα περισσότερο στην εκτίμησή μου
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,397 μηνύματα.
03-10-24
20:29
Κατά τα άλλα όταν την ρωτάς Κατερίνα μου πως είσαι νιώθω ότι είσαι πεσμένηΚάπως... άδεια;
« χιχι μια χαρά είμαι »
θα σε γεμίσω εγώ μαρη κάνε λίγο υπομονή
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,412 μηνύματα.
03-10-24
20:33
Είναι πολύ γλυκιά και δεν της αρέσει να ανησυχεί τους γύρω της.Κατά τα άλλα όταν την ρωτάς Κατερίνα μου πως είσαι νιώθω ότι είσαι πεσμένη
« χιχι μια χαρά είμαι »
@Kate1914 μπορούμε να βοηθήσουμε;
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,168 μηνύματα.
03-10-24
20:38
Ρε απλώς τώρα με έπιασε αυτό το συναίσθημα που απλά κάθεσαι και λες τι κάνω με τη ζωή μου. Αλλά όχι εντελώς με την κακιά έννοια.Κατά τα άλλα όταν την ρωτάς Κατερίνα μου πως είσαι νιώθω ότι είσαι πεσμένη
« χιχι μια χαρά είμαι »
θα σε γεμίσω εγώ μαρη κάνε λίγο υπομονή
Απλώς δεν ξέρω τι να κάνω ώστε να γεμίσω τον χρόνο μου ενώ παράλληλα κάπως θα με ευχαριστεί. Κάπως έτσι.
Ε δε νομίζω, αλλά σε ευχαριστώ που δείχνεις ενδιαφέρον!
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
03-10-24
20:40
Είδες τι κάνει η έλλειψη Παλέρμο;Ρε απλώς τώρα με έπιασε αυτό το συναίσθημα που απλά κάθεσαι και λες τι κάνω με τη ζωή μου. Αλλά όχι εντελώς με την κακιά έννοια.
Απλώς δεν ξέρω τι να κάνω ώστε να γεμίσω τον χρόνο μου ενώ παράλληλα κάπως θα με ευχαριστεί. Κάπως έτσι.
Ε δε νομίζω, αλλά σε ευχαριστώ που δείχνεις ενδιαφέρον!
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,168 μηνύματα.
03-10-24
20:45
Το μυαλό μου διάβασες, και εκεί το απέδωσα εν μέρειΕίδες τι κάνει η έλλειψη Παλέρμο;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
03-10-24
20:50
Λογικό είναι, είχαμε απορροφηθεί πολύ από αυτό. Ακόμα το βλέπω στον ύπνο μου.Το μυαλό μου διάβασες, και εκεί το απέδωσα εν μέρει
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,397 μηνύματα.
03-10-24
20:56
Σου είπα κάνε λίγο υπομονήΑπλώς δεν ξέρω τι να κάνω ώστε να γεμίσω τον χρόνο μου ενώ παράλληλα κάπως θα με ευχαριστεί. Κάπως έτσι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μωρέ την καταλαβαίνω
εγώ είμαι χειρότερη, σχεδόν ποτέ δεν το καταλαβαίνει κάποιος αν δεν θέλω να το δείξω
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,265 μηνύματα.
03-10-24
21:00
Εννοείται! Προσπαθώ, όπου πηγαίνω, να επισκέπτομαι και κάποιο μουσείο.Σου αρέσουν και τα μουσεία;
Ανέβηκες ακόμα περισσότερο στην εκτίμησή μου
Εμείς κάναμε Ποινική Δικονομία σήμερα και λέει ο καθηγητής "σκεφτείτε ότι ακούμε ξαφνικά δύο πυροβολισμούς, βγαίνουμε έξω κι έχει δύο πτώματα". Ούτε ο @ultraviolence που ανακοίνωνε τις δολοφονίες στις 13:00 έτσι.Λογικό είναι, είχαμε απορροφηθεί πολύ από αυτό. Ακόμα το βλέπω στον ύπνο μου.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
03-10-24
21:15
Το μόνο που έλειπε ήταν τα εκατό σπόιλερ για το σασπένς.Εμείς κάναμε Ποινική Δικονομία σήμερα και λέει ο καθηγητής "σκεφτείτε ότι ακούμε ξαφνικά δύο πυροβολισμούς, βγαίνουμε έξω κι έχει δύο πτώματα". Ούτε ο @ultraviolence που ανακοίνωνε τις δολοφονίες στις 13:00 έτσι.
Poirot
Περιβόητο μέλος
03-10-24
21:22
Δεν θα το άντεχα και στο μάθημα αυτόΤο μόνο που έλειπε ήταν τα εκατό σπόιλερ για το σασπένς.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,806 μηνύματα.
03-10-24
21:56
Γελάτε, αλλά όταν η επόμενη ΣΕ δεν θα είναι όσο κιουτ όσο εγώ, θα κλαίτε με μαύρο δάκρυΤο μόνο που έλειπε ήταν τα εκατό σπόιλερ για το σασπένς.
Poirot
Περιβόητο μέλος
03-10-24
21:58
Εκτός αν είμαστε εμείς ΣΕ οπότε νικάμεΓελάτε, αλλά όταν η επόμενη ΣΕ δεν θα είναι όσο κιουτ όσο εγώ, θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,806 μηνύματα.
03-10-24
21:59
Εσύ με την Reader ? Εδώ δες τον..τι άλλο θα σκαρφιστει!Εκτός αν είμαστε εμείς ΣΕ οπότε νικάμε
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
03-10-24
22:00
Καμία ΣΕ δεν σε φτάνει.Γελάτε, αλλά όταν η επόμενη ΣΕ δεν θα είναι όσο κιουτ όσο εγώ, θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ
Λόγω ύψους, τι φαντάστηκες;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
03-10-24
22:01
Αϊ χάσου. Εγώ φταίω που πάτησα ξανά το πόδι μου από εδώ.Καμία ΣΕ δεν σε φτάνει.
Λόγω ύψους, τι φαντάστηκες;
Poirot
Περιβόητο μέλος
03-10-24
22:01
Το κατά δύναμιν, αγαπητέ!Εσύ με την Reader ? Εδώ δες τον..τι άλλο θα σκαρφιστει!
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
03-10-24
22:02
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε καιρό να σε δούμε.Αϊ χάσου. Εγώ φταίω που πάτησα ξανά το πόδι μου από εδώ.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
03-10-24
22:04
Πνογομαι όλη μέρα λόγω δουλειάς, γι'αυτό. Κυρίως τώρα το βραδάκι σας διαβάζω μέχρι να ξεραθω στον ύπνο.Η αλήθεια είναι ότι έχουμε καιρό να σε δούμε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Reader
- rafaela11
- nearos
- jellojina
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.