rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,392 μηνύματα.
30-09-24
18:15
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,161 μηνύματα.
30-09-24
18:27
Τι ωραίο που είναι σε ΡΟΖ
Με γεια σου!
Με γεια σου!
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,036 μηνύματα.
30-09-24
18:30
Με γεια εύχομαι, θα το ευχαριστηθείς 100%. Το απλό 16 είναι ή το plus??
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τι ωραίο που είναι σε ΡΟΖ
Με γεια σου!
Για εμένα πήγαινε το bold.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,144 μηνύματα.
30-09-24
19:19
Osi, σέλω το 34Ωχ σωστά ρε, δεν το σκέφτηκα, και αυτό πολύ καλή επιλογή θα ήταν.
Κοίτα, αν θέλουμε να είμαστε σωστοί όμως, τα ποστ είναι πρακτικά 32. Άρα αν το βάλεις τώρα σωστό θα είναι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν ειμαι φαν της Apple αλλά μεγειά, σαν χρωμα ειναι πολυ ωραιο όντως!
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,364 μηνύματα.
30-09-24
20:33
εσβησα εγω ενα κατεβατο με κατι σαν λινκ που ηταν στην 1η σελιδα , αν σας το χαλασα να το επαναφερωΣτο μέτρημα πρέπει να διεγράφη ποστ γιατί δεν βγαίνουν σωστά.
Το γιοφύρι της Άρτας έχει καταντήσει εκείνο το θρεντ αν έγινε έτσι
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,392 μηνύματα.
30-09-24
20:53
Σας ευχαριστώ πολύ όλους αρχικά! το φόρουμ εδώ σαν εφαρμογή πως το βάζω ;Με γεια εύχομαι, θα το ευχαριστηθείς 100%. Το απλό 16 είναι ή το plus??
Το απλό είναι!
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,036 μηνύματα.
30-09-24
20:53
Σας ευχαριστώ πολύ όλους αρχικά! το φόρουμ εδώ σαν εφαρμογή πως το βάζω ;
Το απλό είναι!
Δεν υπάρχει το esteki ως application στο ios.
rafaela11
Διάσημο μέλος
30-09-24
20:54
Ααα δεν πειράζει το έκανα μόλις συντόμευση στην αρχική οθόνηΔεν υπάρχει το esteki ως application στο ios.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,161 μηνύματα.
30-09-24
20:55
Θυμάμαι ποιο λες.εσβησα εγω ενα κατεβατο με κατι σαν λινκ που ηταν στην 1η σελιδα , αν σας το χαλασα να το επαναφερω
Άσ' το δεν πειράζει, καλύτερα. Ήταν άσχετο έτσι και αλλιώς. Και για έναν αριθμό μόνο μιλάμε άλλωστε, οπότε κλάιν.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,264 μηνύματα.
30-09-24
20:55
Γεια σας παιδιά, πώς είστε;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,412 μηνύματα.
30-09-24
20:56
Μια χαρά, εσύ;Γεια σας παιδιά, πώς είστε;
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,264 μηνύματα.
30-09-24
20:57
Καλά είμαι, αν και λίγο κουρασμένος. Εσύ; Ξεκίνησες σχολή;Μια χαρά, εσύ;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,412 μηνύματα.
30-09-24
20:58
Ναι ξεκίνησα σήμερα. Κι εσένα σήμερα δεν ήταν η πρώτη μέρα;Καλά είμαι, αν και λίγο κουρασμένος. Εσύ; Ξεκίνησες σχολή;
Kate1914
Περιβόητο μέλος
30-09-24
21:00
Μια χαρά είμαστε, ξεκινήσαμε δυναμικά το εξάμηνο.Γεια σας παιδιά, πώς είστε;
Για πες εντυπώσεις! Πώς σου φάνηκε;Ναι ξεκίνησα σήμερα. Κι εσένα σήμερα δεν ήταν η πρώτη μέρα;
Poirot
Περιβόητο μέλος
30-09-24
21:01
Ναι ναι, σήμερα ήταν! Εσύ πες, που ήταν και η πρώτη σου μέρα ως φοιτήτρια!Ναι ξεκίνησα σήμερα. Κι εσένα σήμερα δεν ήταν η πρώτη μέρα;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
30-09-24
21:03
Τα μαθήματα φάνηκαν ενδιαφέροντα. Δεν έχω και πολλά να πω, δεν κάναμε και τίποτα το ιδιαίτερο.
Poirot
Περιβόητο μέλος
30-09-24
21:08
Πολύ καλό αυτό! Τι μαθήματα είχατε;Τα μαθήματα φάνηκαν ενδιαφέροντα.
Σχετικό-άσχετο, στο β' εξάμηνο μας έκανε ένα μάθημα στη σχολή ένας καθηγητής από το τμήμα σου. Εξαιρετικός ήταν, άσε που ήταν το μοναδικό μάθημα του οποίου βγήκαν οι βαθμοί σε φυσιολογικό χρονικό διάστημα. Φαίνεται ότι δεν είναι νομικός ο άνθρωπος, δεν τα "κλωσάει" έναν μήνα
Γενικά ως κονσεπτ πως σου φάνηκε; Το μάθημα στο αμφιθέατρο, οι καθηγητές;Δεν έχω και πολλά να πω, δεν κάναμε και τίποτα το ιδιαίτερο.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
30-09-24
21:17
Δεν θυμάμαι τους τίτλους, αλλά σήμερα είχαμε μόνο αρχαιολογίας.Πολύ καλό αυτό! Τι μαθήματα είχατε;
Σχετικό-άσχετο, στο β' εξάμηνο μας έκανε ένα μάθημα στη σχολή ένας καθηγητής από το τμήμα σου. Εξαιρετικός ήταν, άσε που ήταν το μοναδικό μάθημα του οποίου βγήκαν οι βαθμοί σε φυσιολογικό χρονικό διάστημα. Φαίνεται ότι δεν είναι νομικός ο άνθρωπος, δεν τα "κλωσάει" έναν μήνα
Μου άρεσε αυτό.
Οι καθηγητές γενικά είχαν ενδιαφέρον για το αντικείμενο και αυτό ήταν μια ευχάριστη αλλαγή από το λύκειο.Γενικά ως κονσεπτ πως σου φάνηκε; Το μάθημα στο αμφιθέατρο, οι καθηγητές;
Το αμφιθέατρο ήταν όπως η υπόλοιπη Φιλοσοφική, αν την έχεις δει ποτέ.
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,531 μηνύματα.
01-10-24
11:26
https://www.instagram.com/reel/C_smn6CMiIc/?igsh=MTR3ZnY1ZjkxY2Jzbg==
Εβλεπα τυχαία κάποια reels μέχρι που έπεσα σε αυτό. Γέλασα με την ψυχή μου. Η κοπέλα που φωνάζει στον αλλον ότι είναι μαφιόζος είμαι ξεκάθαρα εγώ και ο άλλος είναι ο Ουλτρα στο Παλέρμο 48
Εβλεπα τυχαία κάποια reels μέχρι που έπεσα σε αυτό. Γέλασα με την ψυχή μου. Η κοπέλα που φωνάζει στον αλλον ότι είναι μαφιόζος είμαι ξεκάθαρα εγώ και ο άλλος είναι ο Ουλτρα στο Παλέρμο 48
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- nearos
- Reader
- jellojina
- charmander
- Kate1914
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.